Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:15:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm-jaja tole nespanje je en hudič...no lepo da ti je nekaj uspelo nardit...jest sem začela kopalnco pucat pa ko sem do lijaka pršla je že cmizdrila...tko da ni blo nč use skp mogoče je pol ure spala...olje sm pa že naročila thanx ja, fajn, si vsaj do lijaka pršla, jz sem včeri sam čistilo v sekret zlila, pa je bil že vriskanje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 14:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:15:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 a olje majo tud jest sm misnla da je sam krema ...čak grem hitr naročit TANČY ŠE MEN A JE ŠE KEJ UPORABNEGA.....trenutno mam: Materino dušico, Tea tree, kapljice 36 al kok že cifra, brinovo kremo...... 31
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:15:42
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce eno vprašanje.... materina dušica kaj je to, kako zgleda in zakaj točno se uporablja, kje se kupi.....? vidla sem večkrat da jih mažete s tem milsim da ob prehladu našemu prav gnoj teče iz noseka in rahlo kašlja, vročine nima tak da gre pač za navaden prehladek..... zdej sem mu namazala mal majčko z VapoRub (piše da ni za otroke pred 2 letom tak da sem čist malo dala na majčko, ker meni to ful odpira kadar imam zabasan nos) sej vem fizološka in izsesavanje ampak že ima čist rdeč nosek in se tako joka, da sem že čisto obupala..... čakam, da moj pride pa da mu on še enkrat spuca (on to obvlada boljše k jst pa nekak se po moško zmenita in je ful manj joka )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:16:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm, tanci vem kako je met tacga ki zelo malo spi. Sem pri Nejcu vse sprobala in se mi je včasih zdelo da se še dobr okol nisem obrnila je bil že pokonci. Zdej pri Žigu je pa čist kontra, on rad spančka, ful se sam zamoti je res tak tak je bil moj erik, sploh nisi vedu da ga maš...skos je sam zaspal sa v postlco sm ga dala pa kako igračko pa je lepo zaspančkal, tale vražiček pa če ni zize ni nč pa še to učasih ne pomaga..... Tanci je bil pa Erik res priden. Ker Žiga morm jaz pred spanjem crklat /uspavat, sam zdej že točn sistem poznam in gre ponavadi hitro, ko pa zaspi pa ponavadi lepo spančka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:18:09
|
|
|
|
simonakr
|
Boh'dej! Vsem bolanim in Ajvy - enkrat je res pametno k nevrologu it, da vsaj priporočilo napiše kaj naj ti osebni zdravnik napiše. Sej za terapijo se itak pol naprej z njim meniš. Domače zdravilo za vnetje ušes je netresk (majhna zelena raztlinica z debelimi listi) in baje gretje - to men osebno čisto nič ne pomaga. Pa seveda čisti sinusi! Ker največkrat te povzročijo vnetej ušes. Grem mal pospravt je bomba udarla
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 14:18:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:18:55
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm, tanci vem kako je met tacga ki zelo malo spi. Sem pri Nejcu vse sprobala in se mi je včasih zdelo da se še dobr okol nisem obrnila je bil že pokonci. Zdej pri Žigu je pa čist kontra, on rad spančka, ful se sam zamoti je res tak tak je bil moj erik, sploh nisi vedu da ga maš...skos je sam zaspal sa v postlco sm ga dala pa kako igračko pa je lepo zaspančkal, tale vražiček pa če ni zize ni nč pa še to učasih ne pomaga..... Tanci je bil pa Erik res priden. Ker Žiga morm jaz pred spanjem crklat /uspavat, sam zdej že točn sistem poznam in gre ponavadi hitro, ko pa zaspi pa ponavadi lepo spančka. ja kot dojencl je bil res neverjetno priden pa tak nezahteven res....pa mel smo nek ritem k si ga je sam ustvaru, zdej pa nč kukr vetr zapiha tko gremo še mi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:19:15
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša z materino dušico to je krema od Justa jih mažemo če kašljajo in pomaga.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.12.2009 14:20:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:24:07
|
|
|
|
tanci29
|
pa ponavad grejo u vrtcu mal prej spat kt doma ...saj pr nas je tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:25:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA vidm s tvoj Nejc še ful spi popoldne. Majkl za vikend ne spi nič, ker če gre spat smo pečeni do polnoči. Med tednom v vrtcu sicer spi, sam je mal večji tempo, sploh če popoldne še kam gremo, tako da zvečer zaspi cca ob 21h. Kolumbo smo mel obdobje ene tri mesece k ni hotu it spat in potem sva z mojim rekla ma dobr pa naj ne gre in potem je dostkrat omagal okol 6 na kavču brez večerje, al je bil siten , včasih je bil pa ok. Zdej k je bil pa bolan kakih 10 dni nazaj je pa rabu spanc in sedaj mu med 12 in 13 rečem da bo šel pa mal počivat, mu dam dva bombončka in potem lepo zaspi. Se mi pa zdi da tud zvečer nimamo več problemov točn ve sistem, pidžama, večerja, zobki , pravljica in spanje. Bomo vidl kdaj bo spet štrajkat začel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:28:36
|
|
|
|
Urša08
|
Sam men se je pa zadnje dni kr mešal, Žiga ponavadi omaga med pol deseto in deseto, ko se zbudi pa da nekaj poje, mi je Nejc omagal in potem spet Žiga in je bla tema pa je šel sprehod . Žiga nerad v vozku spi ampak sem dons kr oba popokala in smo šli, Žiga je v vozku spal sicer sam eno urco ampak boljš to kot bit skoz notr ker more it en spat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:28:38
|
|
|
|
Čebel@
|
hellow! vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrne Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:31:15
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:sem najdla svojo sanjsko banjo in jo bom tudi imela jo grem drug teden v živo pogledat na Vič v Termotehniko,ker jo imajo le tam in v Metliki raztavljeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:31:43
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo maš ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:32:08
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aja:sem najdla svojo sanjsko banjo in jo bom tudi imela jo grem drug teden v živo pogledat na Vič v Termotehniko,ker jo imajo le tam in v Metliki raztavljeno Superca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:33:19
|
|
|
|
Urša08
|
Kosilo se lepo kuha, pospravljeno je tud kr ok, no razen igrač po celi dnevni Popoldan pa močno upam da mi rata pridt do Mullerja, mam že kr precej dolg seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:36:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kosilo se lepo kuha, pospravljeno je tud kr ok, no razen igrač po celi dnevni Popoldan pa močno upam da mi rata pridt do Mullerja, mam že kr precej dolg seznam jest sem bla učeri...sva s hano komaj gor strogale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:36:33
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ aja:sem najdla svojo sanjsko banjo in jo bom tudi imela jo grem drug teden v živo pogledat na Vič v Termotehniko,ker jo imajo le tam in v Metliki raztavljeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:38:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hellow! vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrne Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturit jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erik sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:42:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:42:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hellow! vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrne Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturit jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erik sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno.... pobožne želje torej pol pa na polno iskoristi cartanje......moja Hana se noče cartat-je rajš na tleh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:43:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kosilo se lepo kuha, pospravljeno je tud kr ok, no razen igrač po celi dnevni Popoldan pa močno upam da mi rata pridt do Mullerja, mam že kr precej dolg seznam jest sem bla učeri...sva s hano komaj gor strogale ko gremo mi v millerja imava s Hano atija s sabo,da on troga po štengah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:43:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hellow! vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrne Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturit jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erik sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno.... Tanci ja prav vsak otroček je unikat in ima svoje potrebe, drug karakter,... in me mormo vse to sprobat da nam ni dolgčas. Veš jaz šele zdej zastopim mamice k so pisale kakšne probleme majo z zobki pri Nejcu nisem vedla kdaj je ker prikukal ko ni mel s tem težav, Žiga se pa matra in mamo čist z vsakih zobkom težavice. Se pa kr malo bojim ker je bil Nejc do enega leta zahteven otrok potem pa kot bi odrezal čisti angelček, zdej se pa mal bojim da se pa Žigcu pri enem letu tud obrne in bo ratal zahteven
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?