|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.12.2009 21:48:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3376
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
3.12.2009 21:54:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

EJ SJMM zakaj ma samo JAN 2 imena, če ni skrivnost

ma ni skrivnost...prvi fant nosi še očijevo slavno imeuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
3.12.2009 22:21:54   
Maksi1
Hello.

Se javljam na današnji raport.

Tanci - si vidla, da se je Sunny oglasila.

Onasiss - pecivo za božične praznike ne bo pr nas nč posebnega. Potica in eni piškoti - zvezdice. Moram priznat, da sem glede teh praznikov močno tradicionalna - tako po pecivu (piškoti, da vse po njih diši cela hiša), kot po okraskih - v rdeči barvi. Pa še sem močno ponosna, da bomo letos imeli drevesce okrašeno tako kot vsako leto - z lučkami, ki so stare tolko kot jaz (kolko bom zamolčala) in še delajo. user posted image

Tako, jutri pa naprej. Nočko!

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
3.12.2009 22:35:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Ajvy lepo te je bratuser posted image Kako je pa drugače s Tiso? Kaj boljše? Pa Tarja?

bo bo...počasi....TIsi sem danes dala natresk v ušeska...pucamo noska..in tako naprej...tko da načeloma moramo zvozit...
Si full želim,da bi Tarja zdržala z zdravjem.---da bi doživela vrtčevski december....tolk stvari delajo, pa igrce pa obiski možičkov....upam,...res...

Hvala za skrb...user posted image user posted image user posted image

Sej bi kej več pokomentirala...sam ste res takšne čveke....da ne gre.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
3.12.2009 22:35:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
3.12.2009 22:36:00   
Ajvy
Surf...Tarja je tut po prstkih hodila...sem ji cicibanove copatke hodila....se je v vdveh dneh hoja popravila

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
3.12.2009 22:36:35   
sjmm
Nočko vsem!!!!!!!!

user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
3.12.2009 22:40:03   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Surf...Tarja je tut po prstkih hodila...sem ji cicibanove copatke hodila....se je v vdveh dneh hoja popravila

Danes sem gledala te cicibanove copatke,pa mi jih je trgovka odsvetovalauser posted image je rekla da potem boljše čevelj...mah je malo zgrešila...
praviš da se ji je potem popravilo,super...bo treba nekaj ...

Evo moj prišel z rekreacije...grem...

Lepo in mirno nočko vsem.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
4.12.2009 6:30:43   
Čebel@
user posted image

user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
4.12.2009 6:55:46   
baki
dobro jutro.....čebel hvala za zajtrk.kavo sem že spila.čakam da se nik zbudi da mu lahk dam zdravila.katja je že pokonci ma dons pevske in ma eno uro prej,tk da more it 7.15 že v šolo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
4.12.2009 7:14:28   
Urša08
jutro

Čebel@
hvala za zajtrk in kavicouser posted image

Nočka solidna, jaz spočita.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
4.12.2009 7:31:04   
Onasiss
jutro...

hvala za zajtrk in kavo

Jaz sem spala...ostali člani pa tako tako...user posted image  Vito je imel spet svoje fore, pil, pa tam spal, pa tukaj spal.... Za Onasisa ne vem.... ga mal luna daje pa je velik čudn....user posted image govori nekam nepovezano in dela nekam nelogično...mah bo že...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
4.12.2009 7:37:15   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

jutro...

hvala za zajtrk in kavo

Jaz sem spala...ostali člani pa tako tako...user posted image  Vito je imel spet svoje fore, pil, pa tam spal, pa tukaj spal.... Za Onasisa ne vem.... ga mal luna daje pa je velik čudn....user posted image govori nekam nepovezano in dela nekam nelogično...mah bo že...user posted image user posted image user posted image

Onasiss ma glavno da si ti spala user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
4.12.2009 7:38:40   
Urša08
Žiga se igra, je že popedenčkan. Nejc pa je zajtrk in sicer gres. Jaz morm pa še mal pospravit predno se grem potepat, da me ne bo kap ko bom nazaj prišlauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
4.12.2009 7:49:46   
Čebel@

Nočka solidna, jaz spočita.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
4.12.2009 7:50:39   
Čebel@

jutro...

hvala za zajtrk in kavo

se strinjam z uršouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
4.12.2009 8:07:17   
Katjusa
Dobro jutro.
evo mi pokonci no beni še ne bošček je celo noč kašljal.... sinoči je mel malo vročine tak da čakam, da se zbudi da ga preverim in če ima mislim da bom P poklicala...... drugače pa je spal do 6 zjutri pol je pa ful kašljal in sem mu šla toplega čajeka pripravit pa je spil 1 dcl kar je zanj veliko ker ful malo pije..... sem bla kr vesela ko sem vidla, da rad pije ker je pametno, da zdaj veliko pije ko je prehlajen.....

včeraj je bla botrca od Florjana na obisku in sem tamali (2,5 let) kupla eno barbiko in neko pobarvanko.... v glavnem barbike je bila ful vesela in sem dobla zdle mail, da je predno je šla v vrtec še barbiko počesalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Florjan je pa dobil sestavljanko medo poo in sme jo mi2 sestavljale, komi sme jo skupi zložleuser posted image user posted image user posted image user posted image tak, da mislim, da bo florjan mogel še par let počakat, da mu bo to šlo ker je 100 kosovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
4.12.2009 8:10:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....čebel hvala za zajtrk.kavo sem že spila.čakam da se nik zbudi da mu lahk dam zdravila.katja je že pokonci ma dons pevske in ma eno uro prej,tk da more it 7.15 že v šolo.

uuu petje že na vsezgodaj.....

moj bi rad imel pa novo kitarouser posted image in razmišljam, da ga za miklavža presenetimuser posted image sicer ima eno skoraj novo ampak je bila pač neka ful poceni (30€) in ker bi rad z njo nastopal zdej za dedka mraza za otroke bi imel on boljšo..... naj povem da ima tud sintersajzer kr dost profi in da se nanj nabira sam prah.... mesec nazaj si je zaželel bobnčke (salsa) in smo jih kupli in itak polno praha gor..... Ful imam rada kadar igra, vendar ima premalo časa za vse.....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
4.12.2009 8:15:31   
Urša08
Katjuša upam da bo Benjamin boljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noska pucat, velik pit, pa z materino dušico namazat. A tvoj ma pa tako rad imštrumente user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj svakec si je ravno ta teden kupil kitaro, je bila baje 400e. Se je odločil da se bo naučil igratuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
4.12.2009 8:16:18   
Urša08
Sedaj pa šibam. Morm še vse tri napravt, pa Žigu še malco datuser posted image Se tipkamo popoldan.

Uživajteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
4.12.2009 8:26:55   
Katjusa

Katjuša upam da bo Benjamin boljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image noska pucat, velik pit, pa z materino dušico namazat. A tvoj ma pa tako rad imštrumente user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moj svakec si je ravno ta teden kupil kitaro, je bila baje 400e. Se je odločil da se bo naučil igratuser posted image

za učenje si je kupil kitaro za 400€user posted image moj si pa želi ene za 100€user posted image user posted image user posted image user posted image si je pa tud njegov sodelavec želel naučit in si je kupil eno za 80€ (moj bi bil tud s to zadovolen) in itak 2 dni je poskušal in obupal, sreči si je kupil še stojalo zanjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa moj se je učil igrat z eno staro kitaro, ki je imela rahlo zvot vrat in z eno staro knjigico (učenje kitare) torej je samoukuser posted image user posted image user posted image je pa tko moj ima ful posluha in ne rabi kej dosti za igranje inštrumenta samo malo poskusi in že igra.... smo si enkrat frajtonarico sposodli in jo je prvič v rokah držal je po eni uri poskušanja tonov že igral ma glih kar se je spomniluser posted image user posted image user posted image user posted image tud poje ful lepo ga vabijo v kar 3 zbore sam kaj ko nima časauser posted image pa sem mu že ene parkrat rekla naj gre, da bi blo meni ful všeč če bi hodu pa kr odlašauser posted image user posted image user posted image user posted image

florjan pa tud že kaže prva zanimanja v dnevni imamo v kotu kitaro in jo večkrat vzame v roke in malo brenka in zadnič je prišel z idejo o bobnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mojmu rekla nej si kr najamejo kak prostor ker v dnevni se to ne bo igralouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
4.12.2009 8:35:53   
Onasiss

jutro...

hvala za zajtrk in kavo

ITAK....user posted image user posted image  Če mama ne kunkcionira... potem lahko kar listek na vrata obesimo ZARADI IZPADA EL. ENERGIJE DO NADALJNEGA NE OBRATUJEMO...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
4.12.2009 8:36:30   
Onasiss

Žiga se igra, je že popedenčkan. Nejc pa je zajtrk in sicer gres. Jaz morm pa še mal pospravit predno se grem potepat, da me ne bo kap ko bom nazaj prišlauser posted image

user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
4.12.2009 8:38:56   
Onasiss
jOJ... mi je guma na avtu spustila...upam, da je sam spustila, ker bi jo rada dopoldne kam na čvek pičila.... ajde se tipkamo pol....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
4.12.2009 9:05:03   
baki
joj a so vaši malčki tudi dons tk tečniuser posted image user posted image user posted image user posted image .skos je za mano

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?