Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:45:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ... v čem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:45:42
|
|
|
|
tanci29
|
majchy-ja ja želje so želje realnost je pa druga ....tko pa potegnem od usazga neki pa smo happy....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:46:11
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ... v čem? flis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:47:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-ja ja želje so želje realnost je pa druga ....tko pa potegnem od usazga neki pa smo happy....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:47:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ... v čem? flis aha-hvala za razlago meni je treba po domače povedat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:48:07
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:48:39
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ hellow! vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrne Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturit jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erik sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno.... Tanci ja prav vsak otroček je unikat in ima svoje potrebe, drug karakter,... in me mormo vse to sprobat da nam ni dolgčas. Veš jaz šele zdej zastopim mamice k so pisale kakšne probleme majo z zobki pri Nejcu nisem vedla kdaj je ker prikukal ko ni mel s tem težav, Žiga se pa matra in mamo čist z vsakih zobkom težavice. Se pa kr malo bojim ker je bil Nejc do enega leta zahteven otrok potem pa kot bi odrezal čisti angelček, zdej se pa mal bojim da se pa Žigcu pri enem letu tud obrne in bo ratal zahteven pri nas pa glih kontra prvi nezahteven pa zdej kar orng zahteven, druga pa zahtevna, čakam na rojstni dan pa da vidmo kaj bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:48:57
|
|
|
|
Urša08
|
uf jaz tud nism vedla da je sveterček flis eto spet sem pametnejša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:50:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo pri nas je tako le ko ima flašo mleka v ustih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:51:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uf jaz tud nism vedla da je sveterček flis eto spet sem pametnejša sva se obe nekaj novega naučili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:53:42
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Naša P strogo zagovarja kobacanje, ker tisti otroci ki se postavijo direkt na noge so potem ponavadi zelo štorasti. Jaz sem istega mnjenja, saj je naš Maj zelo pozno shodil, ker se je zelo dolgo plazil in bil zelo previden pri vsakem novem gibu. Niti enkrat ni padel, ko se je začel postavljat na noge. Nikoli ni bil v hojci niti ga nikoli niosem vodila za roko, da bi hodil. Hodil je samo s tisto hodalko od Tomija..... Njegov bratranec ni nikoli kobacal in so ga z veseljem postavljali na noge in ga vodili za roko je bil ful štorast,in trd. Enkrat sem ga vidla ko je padel na hrbet- dobesedno kot hlod dreveda ki ga požagaš....tko da....jst prisegam na kobacanje. TArja je po JUsu...pa je nerodna...uf....tko da to ni pravilo.....vsaj pri nas ne Se pa strinjam da je zelo slabo. če počneš to kar si zgoraj opisala.....pri bratrancu, ne pri vas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:53:51
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kolumbo-evo jest glih čakam tale netresk da mi od ene prjatlce mamca da, da ga posadim...mi boš mal razložila kako to neguješ pol jst ga imam doma..če želiš-.....zakon
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:53:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo CLAUD a že delaš? Lepo da te možek uboga......pri nas je dons pelu Mjakla v vrtec...je bil takoj telefon...kje ma copate, kje ma ruzak..kje ma to...kje ma un....k sm pršla pol čez dve uri, je bil v supergah, k sploh ne vem kje jih je najdu.......skratka no comment. moj ji je včeraj obul poletne čeveljce....sem prišla po njo..me je kap.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:55:50
|
|
|
|
Ajvy
|
tko mal na hit pa za šalo...k ste take čveke, da človek šprinta pa vas ne more ujet MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mama al pa če kaj hoče
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:58:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy tko mal na hit pa za šalo...k ste take čveke, da človek šprinta pa vas ne more ujet MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mama al pa če kaj hoče jaz še čakam na besedo mama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:58:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy tko mal na hit pa za šalo...k ste take čveke, da človek šprinta pa vas ne more ujet MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mama al pa če kaj hoče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 14:58:47
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy lepo te je brat Kako je pa drugače s Tiso? Kaj boljše? Pa Tarja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:03:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:04:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi... Mihailo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:05:51
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:06:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi... ......pri nas pa no way da tkole zaspi-mora biti obvezno postelja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:13:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmm vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat ..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:15:20
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmm vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat .. Mihailo jaz pa rečem velurček ali flis
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:15:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmm vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat .. zdej vem v čem je .....Hana je tudi tako nesrečna v bundici,ampak nimaš kaj-na toplem mora biti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 3.12.2009 15:15:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmm vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat .. Mihailo jaz pa rečem velurček ali flis evo,jaz isto
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?