|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
30.11.2009 13:20:30   
tanci29
urša*-hana gre spat tam po kosilu in pančka kako urco al pa urco pa pol, zvečer gre pa med 8mo in pol deveto ninkat...večerjo ma okol pol sedmih do sedmih...pol pa kokr zdrži, sam jo pol še mal držimo da lohk še erika zrihtam in da ma pol mir v sobici...če je pa kriza jo pa kar v spalnico dam pa pol prestavim

mihailo-mi mamo prebavo expresno, pokakana je 4-5krat na dan...samo ni trd kakec, se pa včasih kar napenja samo jo ne matra kej dost

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
30.11.2009 13:21:35   
tanci29
no zdele sta zaspala...jest grem pa likat hlače na robuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
30.11.2009 13:25:36   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

no zdele sta zaspala...jest grem pa likat hlače na robuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
30.11.2009 13:26:39   
MIHAILO

urša*-hana gre spat tam po kosilu in pančka kako urco al pa urco pa pol, zvečer gre pa med 8mo in pol deveto ninkat...večerjo ma okol pol sedmih do sedmih...pol pa kokr zdrži, sam jo pol še mal držimo da lohk še erika zrihtam in da ma pol mir v sobici...če je pa kriza jo pa kar v spalnico dam pa pol prestavim

mihailo-mi mamo prebavo expresno, pokakana je 4-5krat na dan...samo ni trd kakec, se pa včasih kar napenja samo jo ne matra kej dost

mi smo jo tudi imeli ampak ydj pa ko je vse na ylico je tkouser posted image user posted image ..

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
30.11.2009 13:43:19   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

malo jutranje telovadbe.......user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

uf, moje vratne mišiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.11.2009 13:48:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ajvy kako si? So se glavoboli nehali?

niti ne....se mi zdi ,da bodo tu še kar nekaj časa...

Ajvy pa zakaj misliš da se ti to dogaja? Jaz predvidevam da more za vsem tem nekaj tiščati. Sej ti ni treba napisat vzroka samo zanima me če veš oz. predvidevaš zakaj do tega pride? Naj se vse skupaj čim prej poštima da bo tako kot mora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj...rade volje in z velikim veseljem bi ti povedala....res....če bi le vedelauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.11.2009 13:50:30   
tanci29
no tko troje sem zlikala zdej pa mal pavziceuser posted image ...

mihailo-a zato si zadnjič za suhe slive spraševala...a si probala je kaj pomagalo?...ah revček mali...

ajvy-kaj pa dohtarji pravjo glede migrene? a res ni nobene pomoči al kaj?

nč grem naprej šetatuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.11.2009 13:52:25   
Jutta

jutro....vidim da ste se čisto razgovorile....

KOlumbo....veliko knjigic ...NOdija, MOj očka je pirat( 5 let), kartonke, teste za maturo Slovenščina(maturanktka)...NEnavadne zgodbe (11 let), kartonke s sestavljanko (2 leti) itd...

Urša..superca za spanje in za večerni izhod.....

JUtta...kako je tvoj mož???JE ok ??

Claud...me super veseli ,da sta poštimala...res.....

ONasiss...ne vem kaj naj ti rečem glede kolka....res ne...

Čebela.
..čimprej se pocajti......

Hrana...uf..to je po mojem full težko, ko ne moremo nič narest, da bi naši otroci kaj jedli...ne vem....Čeprav g. Zdenka pravi, da je treba en trd pristop narest, preden se to prelevi še v zdravstveni problem.....ne vem......ne vem.....nisem pametna....

Ajvy - sprašuješ zato, ker sta z Vidom skupaj padla? Ja, je kar vredu glede na okoliščine. Malo situacijo "olajša" dejstvo, da sva oba kriva, ker se je to zgodilo. Mami je kriva zato, ker je za atijevim hrbtom odprla okno, ati pa zato, ker ni mamice poslušal, naj gre Vida ven obleč in ker ga je spustil iz rok, ko se je butnil v okno. Tako da ne moreva krivit drug drugega, ampak tudi sama sebe. Ampak si nisva tega metala naprej. Se hvalabogu vredu razumeva in si tudi veliko pomagava. Se on ful zaveda, da je veliko bremena na mojih plečih, ker sem jaz tista, ki je cele dneve z dojenčkom. On gre vsaj v službo, pa športat s kolegi. Jaz grem veliko manj ven. Zato pa imam cel čas zasedeno telefonsko linijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.11.2009 13:55:45   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

KOlumbo....veliko knjigic ...NOdija, MOj očka je pirat( 5 let), kartonke, teste za maturo Slovenščina(maturanktka)...NEnavadne zgodbe (11 let), kartonke s sestavljanko (2 leti) itd...

Čebela.

Hrana...uf..to je po mojem full težko, ko ne moremo nič narest, da bi naši otroci kaj jedli...ne vem....Čeprav g. Zdenka pravi, da je treba en trd pristop narest, preden se to prelevi še v zdravstveni problem.....ne vem......ne vem.....nisem pametna....

Ajvy - sprašuješ zato, ker sta z Vidom skupaj padla? Ja, je kar vredu glede na okoliščine. Malo situacijo "olajša" dejstvo, da sva oba kriva, ker se je to zgodilo. Mami je kriva zato, ker je za atijevim hrbtom odprla okno, ati pa zato, ker ni mamice poslušal, naj gre Vida ven obleč in ker ga je spustil iz rok, ko se je butnil v okno. Tako da ne moreva krivit drug drugega, ampak tudi sama sebe. Ampak si nisva tega metala naprej. Se hvalabogu vredu razumeva in si tudi veliko pomagava. Se on ful zaveda, da je veliko bremena na mojih plečih, ker sem jaz tista, ki je cele dneve z dojenčkom. On gre vsaj v službo, pa športat s kolegi. Jaz grem veliko manj ven. Zato pa imam cel čas zasedeno telefonsko linijouser posted image user posted image user posted image

jutta...tako je prav...ne me narobe razumet..ko je nama Tarja padla s pojstelje (enemu od naju je padla)..sva takoj začela govorit da je nama padla...se mi zdi to kar prav...itak je tisti, ki se mu je to zgodilo prestrašen, pretresen, pa še tišči ga v srcu za znoret..tko da potencirat kej preveč ni dobr..se mi zdi ,da se tako povežeš...namesto da bi se en drugega obtoževala....
Ja, zato sem vprašala...ker je bil najbrž zanj to orenk stres....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.11.2009 13:57:03   
Ajvy

nič pametnega....imam še en sestanek z nevrologinjo....sam je treba čakat....pa tko....
Drgač bom pa še z bioenergetiki probala.....ker tkole je precej nekvalitetno življenje

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.11.2009 13:59:24   
Jutta
Onasiss - pojdi res kaj na obisk k dohtarju. Če imate takšno družinsko kartoteko, se s kolki res ni za igrat...

Ajvy - ko sem jaz bila nekaj let nazaj kot študentka zaposlena v eni firmi, me je od stresa non stop bolela glava, čeprav drugače nimam  teh težav. Počutila sem se kot da je glava premajhna in mi hoče bolečina glavo raznest... kot da bi morala lobanjo malo razširit... hvalabogu je to nehalo, ko sem tam nehala delat... tako da po moje mora biti za tvoje glavobole kakšen razlog... poskusi malo razmislit... mogoče ti  pa kaj lahko pomaga...

Claud - čestitke za uspešne govorilne ureuser posted image Če bi bilo spet po starem, se bosta pa spet govorila, saj naši deci marsikaj razumejo, če jim lepo razložimo...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.11.2009 14:01:43   
Jutta

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Čebela.

jutta...tako je prav...ne me narobe razumet..ko je nama Tarja padla s pojstelje (enemu od naju je padla)..sva takoj začela govorit da je nama padla...se mi zdi to kar prav...itak je tisti, ki se mu je to zgodilo prestrašen, pretresen, pa še tišči ga v srcu za znoret..tko da potencirat kej preveč ni dobr..se mi zdi ,da se tako povežeš...namesto da bi se en drugega obtoževala....
Ja, zato sem vprašala...ker je bil najbrž zanj to orenk stres....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

No vidiš, sem te prav razumelauser posted image Hvala za vzpodbudne misli.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.11.2009 14:11:53   
MIHAILO

no tko troje sem zlikala zdej pa mal pavziceuser posted image ...

mihailo-a zato si zadnjič za suhe slive spraševala...a si probala je kaj pomagalo?...ah revček mali...

nč grem naprej šetatuser posted image

Je vse suhe slive ybruhal,drugace nikoli ne bruha...mu niso domace smekale...frutek od slive mu pa pomaga in ga rad poje...sej yjutri pa yvecer mu dajem mlecne kasice*keksolino,frutolini/ydaj sem presaltala na yitno kasico ,ker jo je sprejel(...potem poje ya malico jogurt ali skutico ,ya kosilo yelenjavo ,3x na teden mesek...ya drugo malico sadje,mu dajem vedno sveye...ne vem...crka yyyyy mi ne dela upam,da veste katera..user posted image je ne morem napisat user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.11.2009 14:17:09   
sjmm
Ojla, punce, evo mene dons!

Smo šli mal po Miklavža in pa v Mothercare pogledat, kjer je kar zasoljeno napram HM in Nextu, sem pa kupila eno kapico, mi imamo zaradi čupe kr problem najdit pravo, pa 3x majčko skup pakirani, oči je  pa 3x božični slinček zbral.

Drugač sem čist neki kilavauser posted image user posted image user posted image , je moj reku da od pomanjkanja spanja in, da premal jem za tak tempo življenja...hm, kaj pa vem, nisem glih suha, pa da bi še več jedla...ne,ne...mogoče bi pa on kdaj ponoč pokonc skoču, ampak takrat bi se Maj že histerično drl..tko, da sem si dans vzela dan brez večjih opravil, sam kosilo in mulčki in čajčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kayica24...sej vem glede ta starih in ta mladih, sam pri nas je to kar prepogosto in pri meni doma, bi se jz že spuntala, tle bi pa moj mogu, sej vem...sam sta dobesedno gluha za kakršnkoli kompromis, trmasta ko 2letnika..tko, da ni glih upanja, HB sta čez lepši del leta na vikendu, pa se tam petelinta...sam sta tok smešna k prideta vsak mesec okol 15tega domov in sosedom razlagata, da sta pršla položnice porihtat, pa mal stanje prevert, mislim...a mi smo pa dim al kvauser posted image user posted image user posted image user posted image ..škoda besed...ja, pa super za tvojo pupo k tok spančkauser posted image user posted image

tanči29..ognjičeva je super...nam vedno pomaga, tud za mrzla zimska razpokana lička in podobno

ajvy,,,bravo za knjige...močno ti želim, da se glavoboli umirijo in boš lahko uživala v branju in vsem kar te veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tele so samo zate

urša...helov tudi vam, super za prespano nočko in za uživanje v dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo...še ena ideja glede prebave....jaz sem našega Jana mazala okoli popka z mešanico Justove Sivkine kreme in materine dušice, ker tud po 14 dni ni kakal, sam on je zadrževal blato, ko smo sneli pleničke, tko, da je ful pomagalo, še dons ga stisne, če katero od teh krem zavohauser posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa še kapljice Sap simplex, ki so v bistvu proti krčem, ampak tudi fajn zmehčajo blato in gre hitreje...no, zdej sem pa že izčrpala svoje izkušnje, ha, ha, no, če je hudo se splača probatuser posted image

Tko, tolk za zdej, pa lep dan!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.11.2009 14:17:58   
Urša08
Mihailo upam, da se prebava počasi navadi na gosto hrano in da ne bo več težav. Glede črke pa predvidevam da maš zamešane (angleška tipkovnica če se ne motim) črke y in z tako da ko boš želela črko z pritisni y. Nisem pa 100%.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
30.11.2009 14:19:01   
Urša08
Jutta superca da si z možekom ne mečeta naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image Je naša Ajvy lepo napisala user posted image user posted image user posted image user posted image Kako je pa Videk? Bo še dolgo imel gips?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
30.11.2009 14:19:34   
Urša08
Tanci a ti še jaz mal za likat pripeljem ko si ravno v elementuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
30.11.2009 14:19:36   
sjmm
jutta.....vsem skupaj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od naju z Majem!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
30.11.2009 14:22:15   
Čebel@
midva sva šla pa v drevesnico po jabolka-sva uzela kar 3 gajbe za ozimnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa v trgovino sva šla,in v lekarno,Hana je bila pa tačas pri tašči.....ati je šel v delavnico,Hana je blažena med žogicami,jaz se pa s čajem nalivam

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
30.11.2009 14:26:17   
Urša08
sjmm super da si dan vzela bolj na izi user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko pij, pa kr mal se ulež tačas se pa otroci lahko skup igrajo, probajuser posted image Uf a veš da sploh ne morem dojet da živite s taščo in tastom v isti hiši in v 14 letih nista enkrat pomerkala vnučkovuser posted image To men sploh ne gre v glavo, a sta čist anti materinska tipa al kaj.Ma sej pomembno je da ste vi super družinica, da se mate radi ,se razumete. Če pa njima ni do vnukov sta se pa sama prikrajšala za lep odnos stari starši - vnučki in ne vesta kaj in koliko lepega zamujata. 

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
30.11.2009 14:27:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

midva sva šla pa v drevesnico po jabolka-sva uzela kar 3 gajbe za ozimnicouser posted image user posted image user posted image user posted image ......pa v trgovino sva šla,in v lekarno,Hana je bila pa tačas pri tašči.....ati je šel v delavnico,Hana je blažena med žogicami,jaz se pa s čajem nalivam

Čebel@ jaz se tud s čajčkom nalivamuser posted image user posted image user posted image user posted image Otroka mi spita, kuhinja je tipi topi, likat se mi pa ne dauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
30.11.2009 14:27:57   
tanci29
a obsatjajo kake hiške otroške za notri..kej na to varjanto kukr so tiste za na vrt al je to eno te isto in jo postaviš kamor ti paše

urša-sem že končala je hana že pokonc...je spala cele 45 min...pol se mi pa skos pod nogam mota pa raj neham da se kej ne zgodi

sjmm-superca za nakupe....kar malo si spočij...mah ja tastari no comment

jutta-lepo da se tako fajn zmenta s tvojim dragim

čebela-to pa bo jabolk...a ti nč ne zgnjijejo...jest nisem glih tip za ozimnice raj sproti kupujem...sam res da itak nimam postavt kam

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
30.11.2009 14:28:53   
tanci29

sjmm super da si dan vzela bolj na izi user posted image user posted image user posted image user posted image Veliko pij, pa kr mal se ulež tačas se pa otroci lahko skup igrajo, probajuser posted image Uf a veš da sploh ne morem dojet da živite s taščo in tastom v isti hiši in v 14 letih nista enkrat pomerkala vnučkovuser posted image To men sploh ne gre v glavo, a sta čist anti materinska tipa al kaj.Ma sej pomembno je da ste vi super družinica, da se mate radi ,se razumete. Če pa njima ni do vnukov sta se pa sama prikrajšala za lep odnos stari starši - vnučki in ne vesta kaj in koliko lepega zamujata. 

se kar podpišem

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
30.11.2009 14:28:56   
Čebel@

Čebel@ jaz se tud s čajčkom nalivamuser posted image user posted image user posted image user posted image Otroka mi spita, kuhinja je tipi topi, likat se mi pa ne dauser posted image

če se mene vpraša je danes dan za počivanje,ne pa likanje in pucanjeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
30.11.2009 14:29:42   
tanci29

če se mene vpraša je danes dan za počivanje,ne pa likanje in pucanjeuser posted image

zakaj mi niste tega prej povedaleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?