Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:59:59
|
|
|
|
tubby
|
Še eno vprašanje-a kera ve kako se da prevert poračun za elektriko al pa kje pritožit al pa kaj??? mi mamo 200 eur poračuna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:00:15
|
|
|
|
Tanja_
|
petrazg miljon da bo čimprej bolje. Bi bil že čas, da ozdravite pri vas.... Jaz sem pa zlikala, skuhala kosilce, no, še krompir nalupim,pa bo. Pa h. sem nafutrala-je jedla jabko s Frutkom in piškotom.Zdej pa kupčke podira k tavelik.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:01:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča ) Pol gremo pa skup v trojčka da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda o sit....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:01:41
|
|
|
|
petrazg
|
Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:01:46
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: tubby Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok??? Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe... [/quote Še na tole hitro odgovorim. Naš od drugega meseca in pol spi na trebuhu.(Takrat se je začel že sam obračat in ni nič pomagal, če sem ga nazaj obrnila). Je pediater rekel, da ni nič narobe, če je tok močen, da se sam obrne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:02:06
|
|
|
|
eelyy
|
Punce se lahko pohvalim,da sem kopalnic čist zribala,sem bila še v formi od tega k sem se morala zjutri kregata zaradi kade in soseda Hvala bogu Tian je ta čas spančkal in še vedno....potem nu bom dala krompir kuhat,da bo papcu. ajetam; ma fora je v tem,da se to vleče že 1 leto in je problem,da je prej namakalo ko so imeli star silikon in sploh niso menjali...in preden so prišli uni iz uprave,ki vodijo blok,so pa dali in zej komplicirajo....da se je to zaradi tega zgodilo ker imam blizo omaro iiinnnn seveda stena je a zdaj suha mah brzeveze za popenit!!!! tanja; a ti bi kar še enega naštimala ...jst imam skoraj zrihtano službo za nemstnico v trgovino,ampak kaj ko mi pa menst. zamuja že 3 dan...in me kar malo skrbi!!Skos me eni krči dajejo pa nič... To sem pa vidla,da je ena akcija novalaca v lekarni,lih prej na netu. katmat; kaj da Tija že hodi...a nese hecat...da se oprime postelje in kar gre..... jst dam našega v hojico ampak tko čist mau zaradi hrbta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:02:36
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: tubby Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt Flasa zakaj ne sprehod? Neki bi rada zapravljala, pa ne veš še točno- ali zase ali za otroke... Pa se pejt mal zluftat da se boš lažje odločila Mogoče boš celo res vidla, da ne bo treba zapravljat Flaska to je res, po premisleku sm se odločila da ne grem u Hofer Upam da zdržim do pondeljka. K pride plača 14 dni veselo zapravljamo, naslednjih 14 dni pa životarimo. Ah ja, nč treba bo razporedit pa mal nase mislt a ne? naši čmrleki pa majo verjetno že dost vsega, pa še prazniki se bližajo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: tubby Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok??? Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe... če se že obrača, potem sploh ni panike... drugače pa jih nekateri že od rojstva polagajo na trebušček, ker lažje spijo... Urban je ene parkrat tako spal, a mi ne odgovarja, ker če noče spat, potem pase kravice... plavalke,... zdajle bi se oblekle in čajčkale...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:04:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
Petrazg Še eno vprašanje imam- moja bejbi ne mara zelenjave. Kaj za vraga naj ji potem dajem? Sadje mazi ko velika, piškotke, mlečno kašico. Zelenjavnega obroka pa ji ne uspe pojest. A nej ji dam potem kar dva sadna obroka čez dan al kaj??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:04:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Še eno vprašanje-a kera ve kako se da prevert poračun za elektriko al pa kje pritožit al pa kaj??? mi mamo 200 eur poračuna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:05:11
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... plavanje, kaj je že to Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:05:26
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Še eno vprašanje-a kera ve kako se da prevert poračun za elektriko al pa kje pritožit al pa kaj??? mi mamo 200 eur poračuna Za elektriko ne vem. Če ti bo kaj v tolažb, mi smo imel elektrike 90 eurov, plina pa 230 eurov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:05:44
|
|
|
|
Tanja_
|
tubby naj ti ne bo hudo zaradi Hofer posteljnine. Papir vse prenese namreč-napišejo saten, pol sm šla pa enkrat pogledat, je bil pa material totalna plastika. V tistem bi se potila kot konj. BTW a ima katera od Gorenjkinih izdelkov točke pa jih ne zbira?Bi si kupila še eno posteljnino od Odeje, pa mi jih še nekej manjka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:06:11
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:06:36
|
|
|
|
zoja10
|
ste me nasmejale, babnce .. flaška naša se vsede sama tako da na vseh štirih eno nogo spodvije podrit in pol se tko z rokami se zrine nazaj. naša že 3 mesce spi samo na trebuhu, zaenkrat je kul smo spale od 10 do 7 in pol še do 10,.,..... matr je pasalo po dolgem cajtu spat normalno zdej grem pa tamalo dat spat in pol v šoping , in kavo v miru...jejhata....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo? imaš pa prav, mame čudežno zdržimo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:07:17
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Petrazg Še eno vprašanje imam- moja bejbi ne mara zelenjave. Kaj za vraga naj ji potem dajem? Sadje mazi ko velika, piškotke, mlečno kašico. Zelenjavnega obroka pa ji ne uspe pojest. A nej ji dam potem kar dva sadna obroka čez dan al kaj?? jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg K.tja... plavanje, kaj je že to Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda? jz bi, jz bi... ampak sem taščo danes že 2x prosila, da mi popazi Urbana, pa še 1x jo bom, ko bom šla po Oskarja v vrtec,... le-ta ima pa zadnje čase neke čudne napade (trme in jeznoritosti), tako da se bom rajši z njim malo ukvarjala, da ne bo mislil, da ga zapostavljam,... saj vem, izgovori,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:11:42
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz...
< Sporočilo je popravil zoja10 -- 26.11.2009 12:12:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:12:04
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo? imaš pa prav, mame čudežno zdržimo... To so mi na infekcijski rekli... da naj mu dajem čokolado, ker zapira. Coca cola je pa preverjeno zdravilo za drisko... je tako umetna... Sicer je pa najprej drisko imel... Pijačo nam je pa oči pripeljal malo prej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:13:16
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno! kar celo naselje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:14:35
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg K.tja... plavanje, kaj je že to Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda? Jaz bi šla takoj, samo danes pop. res ne morem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:14:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz... sem Urbanu kupila hippve prepečence od 6 mes dalje... so z glutenom in jih rad je... a je katera že dala otročku "suho" žemljo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:14:45
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ tubby naj ti ne bo hudo zaradi Hofer posteljnine. Papir vse prenese namreč-napišejo saten, pol sm šla pa enkrat pogledat, je bil pa material totalna plastika. V tistem bi se potila kot konj. BTW a ima katera od Gorenjkinih izdelkov točke pa jih ne zbira?Bi si kupila še eno posteljnino od Odeje, pa mi jih še nekej manjka. Tanja sej ne maram posteljnine iz satena čeprav je sexy, mam rajš navadn bombaž živahnih barv bl me vleče zarad otroških stvari
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?