|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 11:59:59   
tubby
Še eno vprašanje-a kera ve kako se da prevert poračun za elektriko al pa kje pritožit al pa kaj???

mi mamo 200 eur poračuna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
26.11.2009 12:00:15   
Tanja_
petrazg miljon user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej bolje. Bi bil že čas, da ozdravite pri vas....

Jaz sem pa zlikala, skuhala kosilce, no, še krompir nalupim,pa bo. Pa h. sem nafutrala-je jedla jabko s Frutkom in piškotom.Zdej pa kupčke podira k tavelik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
26.11.2009 12:00:39   
Anonimen
petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno!user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
26.11.2009 12:01:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*
Če ne s kuhalnico,  si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  (pa pentlja mora biti rdečauser posted image )

Pol gremo pa skup v trojčka user posted image user posted image user posted image

da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o sit....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
26.11.2009 12:01:41   
petrazg
Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
26.11.2009 12:01:46   
ajetam*
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok???

Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe...

[/quote
Še na tole hitro odgovorim.
Naš od drugega meseca in pol spi na trebuhu.(Takrat se je začel že sam obračat in ni nič pomagal, če sem ga nazaj obrnila). Je pediater rekel, da ni nič narobe, če je tok močen, da se sam obrne.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
26.11.2009 12:02:06   
eelyy
Punce se lahko pohvalim,da sem kopalnic čist zribala,sem bila še v formi od tega k sem se morala zjutri kregata zaradi kade in sosedauser posted image
Hvala bogu Tian je ta čas spančkal in še vedno....potem nu bom dala krompir kuhat,da bo papcu.

ajetam;
ma fora je v tem,da se to vleče že 1 leto in je problem,da je prej namakalo ko so imeli star silikon in sploh niso menjali...in preden so prišli uni iz uprave,ki vodijo blok,so pa dali in zej komplicirajo....da se je to zaradi tega zgodilo ker imam blizo omaro iiinnnn seveda stena je a zdaj suhauser posted image mah brzeveze za popenit!!!!

tanja; a ti bi kar še enega naštimalauser posted image ...jst imam skoraj zrihtano službo za nemstnico v trgovino,ampak kaj ko mi pa menst. zamuja že 3 dan...in me kar malo skrbi!!Skos me eni krči dajejo pa nič...user posted image
To sem pa vidla,da je ena akcija novalaca v lekarni,lih prej na netu.

katmat; kaj da Tija že hodi...a nese hecat...da se oprime postelje in kar gre..... jst dam našega v hojico ampak tko čist mau zaradi hrbta

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
26.11.2009 12:02:36   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala?
Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efektuser posted image

Flasa zakaj ne sprehod?user posted image

Neki bi rada zapravljala, pa ne veš še točno- ali zase ali za otroke... Pa se pejt mal zluftat da se boš lažje odločilauser posted image Mogoče boš celo res vidla, da ne bo treba zapravljatuser posted image

Flaska  to je res, po premisleku sm se odločila da ne grem u Hofer user posted image Upam da zdržim do pondeljka. K pride plača 14 dni veselo zapravljamo, naslednjih 14 dni pa životarimo. Ah ja, nč treba bo razporedit pa mal nase mislt a ne? naši čmrleki pa majo verjetno že dost vsega, pa še prazniki se bližajo...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
26.11.2009 12:03:37   
Anonimen
Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok???

Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe...

če se že obrača, potem sploh ni panike...
drugače pa jih nekateri že od rojstva polagajo na trebušček, ker lažje spijo...
Urban je ene parkrat tako spal, a mi ne odgovarja, ker če noče spat, potem pase kravice...

plavalke,... zdajle bi se oblekle in čajčkale...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3359
26.11.2009 12:04:07   
FLASK_A
Petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image

Še eno vprašanje imam- moja bejbi ne mara zelenjave. Kaj za vraga naj ji potem dajem? Sadje mazi ko velika, piškotke, mlečno kašico. Zelenjavnega obroka pa ji ne uspe pojest. A nej ji dam potem kar dva sadna obroka čez dan al kaj??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
26.11.2009 12:04:37   
Blueeyes

Še eno vprašanje-a kera ve kako se da prevert poračun za elektriko al pa kje pritožit al pa kaj???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
26.11.2009 12:05:11   
petrazg
K.tja... plavanje, kaj je že to user posted image

Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
26.11.2009 12:05:26   
ajetam*

Za elektriko ne vem. Če ti bo kaj v tolažb, mi smo imel elektrike 90 eurov, plina pa 230 eurovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
26.11.2009 12:05:44   
Tanja_
tubby naj ti ne bo hudo zaradi Hofer posteljnine. Papir vse prenese namreč-napišejo saten, pol sm šla pa enkrat pogledat, je bil pa material totalna plastika. V tistem bi se potila kot konj. BTW a ima katera od Gorenjkinih izdelkov točke pa jih ne zbira?Bi si kupila še eno posteljnino od Odeje, pa mi jih še nekej manjka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
26.11.2009 12:06:11   
ajetam*

petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.11.2009 12:06:36   
zoja10
ste me nasmejale, babnce user posted image ..

flaška naša se vsede sama tako da na vseh štirih eno nogo spodvije podrit in pol se tko  z rokami se zrine nazaj.

naša že 3 mesce spi samo na trebuhu, zaenkrat je kul

smo spale od 10 do 7 in pol še do 10,.,..... matr je pasalo po dolgem cajtu spat normalnouser posted image

zdej grem pa tamalo dat spat in pol v šopinguser posted image , in kavo v miru...jejhata....user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
26.11.2009 12:06:50   
Anonimen

Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc user posted image

ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo?

imaš pa prav, mame čudežno zdržimo... user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.11.2009 12:07:17   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image

Še eno vprašanje imam- moja bejbi ne mara zelenjave. Kaj za vraga naj ji potem dajem? Sadje mazi ko velika, piškotke, mlečno kašico. Zelenjavnega obroka pa ji ne uspe pojest. A nej ji dam potem kar dva sadna obroka čez dan al kaj??

jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.11.2009 12:09:24   
Anonimen

jz bi, jz bi... ampak sem taščo danes že 2x prosila, da mi popazi Urbana, pa še 1x jo bom, ko bom šla po Oskarja v vrtec,... le-ta ima pa zadnje čase neke čudne napade (trme in jeznoritosti), tako da se bom rajši z njim malo ukvarjala, da ne bo mislil, da ga zapostavljam,... saj vem, izgovori,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.11.2009 12:11:42   
zoja10
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam

blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz...

< Sporočilo je popravil zoja10 -- 26.11.2009 12:12:01 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.11.2009 12:12:04   
petrazg

ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo?

imaš pa prav, mame čudežno zdržimo... user posted image

To so mi na infekcijski rekli... da naj mu dajem čokolado, ker zapira. Coca cola je pa preverjeno zdravilo za drisko... je tako umetna... Sicer je pa najprej drisko imel... Pijačo nam je pa oči pripeljal malo prej... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.11.2009 12:13:16   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

user posted image user posted image

kar celo naselje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.11.2009 12:14:35   
ajetam*

Jaz bi šla takoj, samo danes pop. res ne morem. user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.11.2009 12:14:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz...

sem Urbanu kupila hippve prepečence od 6 mes dalje... so z glutenom in jih rad je...
a je katera že dala otročku "suho" žemljo?

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.11.2009 12:14:45   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

tubby naj ti ne bo hudo zaradi Hofer posteljnine. Papir vse prenese namreč-napišejo saten, pol sm šla pa enkrat pogledat, je bil pa material totalna plastika. V tistem bi se potila kot konj. BTW a ima katera od Gorenjkinih izdelkov točke pa jih ne zbira?Bi si kupila še eno posteljnino od Odeje, pa mi jih še nekej manjka.

Tanja
sej ne maram posteljnine iz satena user posted image čeprav je sexy, mam rajš navadn bombaž živahnih barv
bl me vleče zarad otroških stvari

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?