Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:41:28
|
|
|
|
tubby
|
[/quote] Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt [/quote] Flaska zakaj ne sprehod?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:42:33
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: tubby Drage moje reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male???? al pa posteljnina za naše drage iz satena da ne bojo sm otroci na prvem mestu sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so?? Piše 90 X 190 oz. 100 X 200
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:42:47
|
|
|
|
KatMat
|
ne znam povedat....to je tist k je lahko sam na zacetku k se dva najdeta...ej noro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:43:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: tubby Drage moje reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male???? al pa posteljnina za naše drage iz satena da ne bojo sm otroci na prvem mestu sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so?? Piše 90 X 190 oz. 100 X 200 uf premajhno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. Ajetam kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje? K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ??? mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec tubby, o hiški je sicer ajetam pisala (no, saj si opazila), a tudi mene vleče v vrstno hiško... ali pa del kakšne večje hiše... če kaj ugodnega najdeš, se prec selimo! sicer ciljam na selitev v Kranj (okolica), a okrog Šmarne je pa tudi meni všeč... je bliže Kranju. petrazg .... biljon in še več pikapok za mulčka in vaju dva! zdaj je pa res že dovolj tega! pa eno košarico zdravja vam pošiljam!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:44:05
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Tubby sem na Viču v ZD. Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit. Pa sej to je blizu pa še avtobus pelje, joj jaz sm z eno nogo že tam On se zgovarja na gužvo. Men je pa všeč, ker je tak sončen konec. Saj mi ga bo uspelo prepričat. Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:44:14
|
|
|
|
tubby
|
[/quote]babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg ne a ne pomen to denar??? [/quote] Kat to se tud men u sanjah dogaja po moje je bl želja po tem da bi se tud u resnici dogajalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:45:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* On se zgovarja na gužvo. Men je pa všeč, ker je tak sončen konec. Saj mi ga bo uspelo prepričat. Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:46:33
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. Ajetam kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje? K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ??? mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec tubby, o hiški je sicer ajetam pisala (no, saj si opazila), a tudi mene vleče v vrstno hiško... ali pa del kakšne večje hiše... če kaj ugodnega najdeš, se prec selimo! sicer ciljam na selitev v Kranj (okolica), a okrog Šmarne je pa tudi meni všeč... je bliže Kranju. petrazg .... biljon in še več pikapok za mulčka in vaju dva! zdaj je pa res že dovolj tega! pa eno košarico zdravja vam pošiljam!!! K.tja kako je z Lukcem, je spet kaj narobe, se ti je Petra javila? Ja pol pa kr glejmo pa drug let se preselimo a ne? mi smo vsi 4 v eni sobi, nobene zasebnosti. sej se navadiš-amapk ko otroci rastejo rabjo svojo sobo, svoj red, mi pa svojo zasebnost.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:46:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:47:56
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg ne a ne pomen to denar??? Kat to se tud men u sanjah dogaja po moje je bl želja po tem da bi se tud u resnici dogajalo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:47:58
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča ) Pol gremo pa skup v trojčka da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:48:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča ) Pol gremo pa skup v trojčka da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda o sit....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:48:53
|
|
|
|
KatMat
|
grem na kofi se slismo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:49:05
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča ) Pol gremo pa skup v trojčka da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda O.K.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:50:51
|
|
|
|
ajetam*
|
Jaz tud šibam kaj narest. Se beremo kasneje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:54:45
|
|
|
|
Anonimen
|
tubby, tole si spregledala: IZVIRNO SPOROČILO: petrazg o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooo KatMat, je tvoj že prišel domov? denar gor ali dol... glavno, da so ti sanje polepšale dan! IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula. (pa pentlja mora biti rdeča ) Pol gremo pa skup v trojčka da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda O.K. tubby,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:55:20
|
|
|
|
tubby
|
Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:55:34
|
|
|
|
petrazg
|
Tubby tolk čvekate, da si moj post spregledala... Anže je spet dobil virus nazaj... mu ga Lukec očitno vrača ... Ma sej bo, če to preživimo bo boljš... Vrstna hiška... če pa kakšno fajn lokacijo najdete in da bo toliko fajn babnic na kupu, pa še mi ostanemo v Ljubljani
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:56:58
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok??? Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:58:06
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tubby tolk čvekate, da si moj post spregledala... Anže je spet dobil virus nazaj... mu ga Lukec očitno vrača ... Ma sej bo, če to preživimo bo boljš... Vrstna hiška... če pa kakšno fajn lokacijo najdete in da bo toliko fajn babnic na kupu, pa še mi ostanemo v Ljubljani PetraZg joj oprost kako sm lahko spregledala, Be strong!!!! Kaj pa ti druzga preostane a maš kako pomoč? je tvoj doma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:58:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt Flasa zakaj ne sprehod? Neki bi rada zapravljala, pa ne veš še točno- ali zase ali za otroke... Pa se pejt mal zluftat da se boš lažje odločila Mogoče boš celo res vidla, da ne bo treba zapravljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:58:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ...mhm
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:59:52
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* On se zgovarja na gužvo. Men je pa všeč, ker je tak sončen konec. Saj mi ga bo uspelo prepričat. Če ne s kuhalnico, si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?