Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:16:21
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg K.tja... plavanje, kaj je že to Babe, a gremo popoldan na en kofi? Brez otrok seveda? Jaz lahko grem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ma Tubby sej bo... kaj mi pa preostane... Saj ženske lahko tudi takšne napore zdržimo :). Moj je bil zdej 3 dni doma (če odštejemo vse klice in odgovarjanja na maile), danes je moral pod nujno na sestanke... Saj zdajle je kar mir, Luka spi, Anže pa v dnevni risanke gleda in se baše s čokoladnimi piškoti in pije coca colo... no na 5 minut imava obiske wc ooo, petra, kaj pa če bi mu dala prepečenec pa kakšen blag čaj? da niso čokoladni piškoti pa cocacola tisti, ki ga poganjajo? imaš pa prav, mame čudežno zdržimo... vidiš, vsak dan se nekaj novega naučim... IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* IZVIRNO SPOROČILO: k.tja petrazg, najboljš da kar kakšen blok z enim velikim igriščem pred njim zakupimo,... pa z avtomatom za kavo, obvezno! kar celo naselje bomo potem kot "razočarane gospodinje" To so mi na infekcijski rekli... da naj mu dajem čokolado, ker zapira. Coca cola je pa preverjeno zdravilo za drisko... je tako umetna... Sicer je pa najprej drisko imel... Pijačo nam je pa oči pripeljal malo prej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:18:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj mi je pa zdaj naredil en špaget?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
nič, čas je, da še kaj drugega naredim,... punce, lepo se imejte, da ste "zlate" pa tako ali tako veste, ne? lp;
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:21:55
|
|
|
|
zoja10
|
K.tja jaz sm dala mal skorje, sam se bojim da jo pregrizne, k jo tko vleče z zobmi...mam skoz strah da bo mela velik kos v ustih in se bo zadušila ...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:23:00
|
|
|
|
petrazg
|
Tubby , a greva potem peš do Panterja? K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:27:02
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tubby , a greva potem peš do Panterja? K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača.... ja lahko, same mal na sprehod a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:28:01
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tubby , a greva potem peš do Panterja? K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača.... če bi bli večji bi jim dali kaj močnejšega za razkužit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:43:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz... frutek testenine sm mislila... ji dajem pa drgač tud že kr makarone k jih jz jem... ji čist zmečkam na majhne kose, pa ma full rada
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:43:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes jz ji dam kakšen dan 2 sadna obroka, kakšen dan 2 zelenjavna, kakšen dan 1 sadni 1 zelenjavni, včaspa kr kašo... kokr se mi da.. naša tud ne mara kej preveč zelenjavnih, tko da zdej različne kupujem da ugotovim kaj ji je všeč.. špinače s krompirjem ne mara, riž z brokolijem ji je všeč, pa une testenine in rižota ji je tud ok... tko da zdej mam te ponavad na zalogi, ostale pa tko menjam da jih preizkušam blu kakšne testenine in kje si kupila? morm začet z glutenom počasi tudi jaz... sem Urbanu kupila hippve prepečence od 6 mes dalje... so z glutenom in jih rad je... a je katera že dala otročku "suho" žemljo? jz ji dajem kruh in žemlje.. jih obožuje
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 26.11.2009 12:44:21 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 12:45:05
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Tubby , a greva potem peš do Panterja? K.tja... jaz sem za Coca cola slišala v Tuniziji, ko so vsi driskali, pa je vodič rekel naj jo pijejo in je večini pomagalo. Od takrat naprej, takoj ko driska kdo ali ga šraufa po trebuhu, gremo po coca colo. Drugače je to pri nas prepovedana pijača.... če bi bli večji bi jim dali kaj močnejšega za razkužit A veš, da coca cola bolj pomaga... Ja, same greva enkrat popoldan, a vredu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:03:08
|
|
|
|
tubby
|
PetraZg ja lahko kdaj pa? tam 16.30 ti je ok?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:07:19
|
|
|
|
šivilja
|
Ja za coca colo sem jaz tudi že slišala, aprobala pa še ne. Jaz tudi že razmišljam o polovičnem delavniku - trije otroci pa mož, ki hoče delat kariero. Samo bolj mislim, da bi probala tako, da bi delala tri dni, dva dni bi bila pa doma. Hja, pa delodajalec se mora strinjat. Še vedno se igram z idejo o četrtem otroku, pol bomo pa že mal računal, če se bolj splača mogoče doma ostat pa občasno kaj počet. Nekaj sem že postorila v tej smeri (ne v smeri otroka, da se razume), neke ideje pa še razvijam. Samo kot pri večini nastopi še en problem - že zdaj smo bolj natesno (seveda ne tako kot nekatere), amo četrtega pa res ne vem kam bi dala. Tako da bi si mi tudi radi omislili kakšno hišico in to v Ljubljani, za to moraš pa na lotu zadet, ne pa službe pustit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:10:40
|
|
|
|
Dudica1
|
O delavnem urniku pa tud jaz razmišljam za 4 ure...mam že ene plane v tej smeri in ponubo tud...ampak najprej počakam če dobim vrtec z septembrom potem pa bo treba.Do takrat pa bom še uživala lepo še čez poletje doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:15:25
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby PetraZg ja lahko kdaj pa? tam 16.30 ti je ok? Tubby to je meni čisto prehitro. Moj pride domov tam okoli 17 ure. Lahko se zmeniva ob 17.30 ali 18.00...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:16:42
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna? flaška ubistvu sem jaz gledala kako je naša fizioterapevtka to počela bom poskusla napisat vaja je podobna kot za prevračanje čez bok iz hrbta na trebuh le da se spodnja noga (torej če je na desnem boku desna noga) pokrči čisto k trebuhu, zgornja noga pa se pokrči ampak 90stopinj zamaknjeno (bolj stran od trebuha) potem pa nekako pritisneš z zasukom na medenico (v tem primeru levi bok) se nekako ustane en link sem našla kako ena punčka sedi sam žal ne pokaže tudi kako se ustane. Pozorno glej kako ima nogice ker tako morajo bit ko se usede http://www.youtube.com/watch?v=ocKqMf2WrxY&feature=related če bi naš to vsaj malo bolj znal bi posnela sam ne smemo še te vaje delat ker ni dost ojačan, pa se mu lahko zameri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:23:13
|
|
|
|
majana79
|
Nore ste... Kaj ste vse napisale Midva sva šla ven, da je zunej mal zaspal... Samo se zdej spet krega z vsem živim v igralnem centru. coca cola in bobi palčke so preverjene pri slabosti pa driski Mi bi pa radi kar tukej ostal pa dokupil zraven eno stanovanje, pa nam ne dajo Tako da bog ve kje bomo pristali... Vsekakor pa dokler nimamo večjega stanovanja ne bo še enega , ker ga res nimamo kam dat... petra, upam da se kmalu pozdravite J. se pa spet neki postrani drži, ves je zvit pa ne vem od česa Potem ko pa pridemo k P na pregled pa pravi da ni nič...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:24:12
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg IZVIRNO SPOROČILO: tubby PetraZg ja lahko kdaj pa? tam 16.30 ti je ok? Tubby to je meni čisto prehitro. Moj pride domov tam okoli 17 ure. Lahko se zmeniva ob 17.30 ali 18.00... pol pa 17.30 če boš lahko. Pridem do Hoferja pa greva skup tja? hm sm nek morva prit čez progo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:29:45
|
|
|
|
petra a
|
katmat-ne morem da ti ne bi napisala, samo ne me narobe razumet, želim samo dobro...tvoja pupa je premala da bi stala na nogah, kaj šele hodila. tudi vsak pediater bi ti povedal isto in ti rekel da jo ne postavljaj na noge. verjamem da se ti dobro zdi. vendar v dobro punčke tega ne pusti in jo omejuj če bo treba. da ne bo imela nato kakšne probleme z mišicami, sesedanjem kosti, hrbtenico. flaška-pomagaj ji tako kot kaže filmček o emmi. v ležečem položaju jo daj na bok, pokrči nogici, spodnjo še bolj, rokici ji postavi na tla ob nogici in ji pokaži kako naj se z rokicama počasi dviguje, najlažje sedi, če se z rokicama opira na nogice...mah, težko je to napisat, lažje pokazati. petra zg-tudi jaz pošiljam za oba tvoja otročiča. Upam da se hitro izmažete ven. kar nadaljuj z coca colo, morda probaj še z blagim metinim čajem, tudi ta pomaga proti driski. sicer sprobano pri driski od hrane, ne vem če pomaga pri virusni driski.sej razumeš kaj hočem povedat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:53:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ok, bom poskusla. Hvala! Zdele pridejo miza in stoli!!! Cant wait Za jogi se mi pa noben ne javi Ta je pa res dobra. Naj bi ostavili v tem tednu. Uf.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 13:58:12
|
|
|
|
petra a
|
flaska-jaz sem se 2 leti nazaj tkole selila, ta mala je bla stara pol leta, prišli med 4 stene, je blo treba vse opremt...na hitr seveda...ni čudn da si tako napeta in razdražljiva, verjetno tudi utrujena od vsega in vseh...srečka, malo se nasmej in lepo počasi guraj dalje, saj bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:00:57
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a flaska-jaz sem se 2 leti nazaj tkole selila, ta mala je bla stara pol leta, prišli med 4 stene, je blo treba vse opremt...na hitr seveda...ni čudn da si tako napeta in razdražljiva, verjetno tudi utrujena od vsega in vseh...srečka, malo se nasmej in lepo počasi guraj dalje, saj bo Mogoče mi pa manjkajo take sanje kot jih je imela Katmat... Ali pa da bi bilo tako zares Jogija pa ne bo- se jim je dostavni kombi pokvaril
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:03:49
|
|
|
|
petrazg
|
Flaska tebe pa jezijo... Petra a ... veš kako komaj čakam, da se tole konča. Zdaj sem dala oba v posteljo. Bomo videli kako bo... A Nejc je ok?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:11:55
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pri nas je padla žrtev št.2 Tina ,se mi je zdela nekam cmerasta zjutraj,pa kosila ni hotela pol pa s trgovine pridem (20min) pa čist rdeče očke in 38,3 temperature.Čist je boga,sam jamra. Zdaj je zaspala,pol ji še enkrat pomerim vročino če bo treba kaj dat. Za drisko pa tudi pri nas laufa coca cola pa bobike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 14:14:57
|
|
|
|
petra a
|
petra-ja, Nejc je od včeraj o.k., sem klicala v razvojno če dobiva nov datum, pa je rekla da če je že dobr naj kar prideva, pa sva šla
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?