|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 14:19:19   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Pri nas je padla žrtev št.2 Tina user posted image ,se mi je zdela nekam cmerasta zjutraj,pa kosila ni hotela pol pa s trgovine pridem (20min) pa čist rdeče očke in 38,3 temperature.Čist je boga,sam jamra.
Zdaj je zaspala,pol ji še enkrat pomerim vročino če bo treba kaj dat.

Za drisko pa tudi pri nas laufa coca cola pa bobike.user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
26.11.2009 14:19:34   
petrazg
Oliva.... user posted image user posted image user posted image za Tino... bogica mala...

Petra a ... bravo Nejc user posted image user posted image user posted image

Moja dva pa spita... OBA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
26.11.2009 14:21:26   
OliveOyl
Saj bo,sam kaj ko se mi tako smili,upam da ni gripca.user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
26.11.2009 14:23:21   
majana79
olivca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
26.11.2009 14:24:50   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Oliva.... user posted image user posted image user posted image za Tino... bogica mala...

Petra a ... bravo Nejc user posted image user posted image user posted image

Moja dva pa spita... OBA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noro ti povem,
jaz sm učer vidla kako to k mame dajo bolane otroke u vrtec kr 2 nore sosede sm vidla...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
26.11.2009 14:27:13   
OliveOyl
Pri nas je baje ene 2 dni nazaj ravnateljica hodila po vrtcu in malo gledala otroke -kakšni hodijo v vrtec.Ne vem koliko staršev so poklicali,pa da ne boste mislile...drugi dan so bili spet v vrtcu..user posted image

Po moje lih zaradi večih potrjenih primerov n.gripe.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
26.11.2009 14:27:45   
tubby
PetraZg sm se spomnla da ma t plesne, tako da itak tud jaz ob 16.30 ne bi mogla user posted image

Ampak ob 17.30 pa lahko pa ti???

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
26.11.2009 14:28:13   
OliveOyl
Vreme je pa prav moreče,je začelo padat,moj je šel pa streho pokrivat.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
26.11.2009 14:28:43   
tubby

Pri nas je baje ene 2 dni nazaj ravnateljica hodila po vrtcu in malo gledala otroke -kakšni hodijo v vrtec.Ne vem koliko staršev so poklicali,pa da ne boste mislile...drugi dan so bili spet v vrtcu..user posted image

noro ti povem, ena moja soseda jo kličem zakaj ni tamale u vrtcu, prav je mela visoko vročino par dni, ni še ta prava, hop naslednji dan že u vrtcu!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
26.11.2009 14:28:44   
eelyy
Joj babuške...tok ste napisale ...midva sva bila pri mami na obisku in zdej T. že spančka sem še jst hotla ampak sploh nemorem!
Pri nas je tako bedno vreme..

suhe žemlje še nisem dala se res bojim da nebo velik kos pregriznil in da se nebi hudo zataknil.
jst sem že dala makarone sam tko pretlačene pa se mu je res fullll zataknilo sem se tok ustrašila,da mu jih nisem več dajala.......zanima me; ali vašim malčkom,dajete še kar zmiksano hrano tko tekoče.....ali že bolj v kosih ??
meni se zdi da T. to najbolje negre,se mu zaleti,tako da neupam......sej skos pa tudi nebo mogel jesti zmiksano!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
26.11.2009 14:30:17   
šivilja
Moja sestra se nas izogiba, ker smo imeli gripo, njen mož pa ima nekaj na pljučih. Pa vsi so se šli včeri cepit- In ji je tavelik (7 let) ponoči zakuhl na 40. Zdej pa vedi  - a so to stranski učinki ceplenja al je bil že na tem da zboli pa se je glih pokrilo.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
26.11.2009 14:30:40   
eelyy
olive in petrazguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
26.11.2009 14:31:46   
OliveOyl
eelyy jaz kar vilico pretlačim,prej sem pa s paličnim spasirala.Naša sploh ne mara zelenjave,sadje tudi ne kaj preveč..Polento še kar poje,kaj drugega ji pa še nisem dala.Aja baby piškot med sadjem,mmm je fino..pa noče jest..

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
26.11.2009 14:33:06   
Dudica1

mene tud glih to tako raz*** ko vidim take boge otroke v vrtcu...pa sej je otrok tud bogi se slabo počuti poleg tega da tudi okuži drugeuser posted image ...ne vem res kaj eni starši mislijo...jah dajo ga da so ga frej verjetno...groza...sej je prav da malo kontrolirajo samo najbrž kaj dost ne dosežejo s tem!

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
26.11.2009 14:34:12   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

PetraZg sm se spomnla da ma t plesne, tako da itak tud jaz ob 16.30 ne bi mogla user posted image

Ampak ob 17.30 pa lahko pa ti???

Ja, sem govorila z mojim in mu povedala , da rabim zrak, pa je obljubil da bo prišel do 17. ure... Tako, da ja... lahko... A se dobiva potem pri Mercatorju tavelikem, ker morava čez železnico... da ne bova čisto okoli hodile. Tam je žel. postaja in podhod....

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
26.11.2009 14:35:15   
petra a
a kera ve kok ma mik celje garancije na okna?

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
26.11.2009 14:36:05   
OliveOyl
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Moja sestra se nas izogiba, ker smo imeli gripo, njen mož pa ima nekaj na pljučih. Pa vsi so se šli včeri cepit- In ji je tavelik (7 let) ponoči zakuhl na 40. Zdej pa vedi  - a so to stranski učinki ceplenja al je bil že na tem da zboli pa se je glih pokrilo.

Bogi revežek..
Meni se bolni otroci tako smilijo,da ni za povedat..nikoli ne bi mogla delat na pediatriji..
Drugo vse prenesem,ziher je ne vem kaj,sam bolnega otroka pa ne.

Takrat ko je S.priprl prstke Lauri,ko je tisto kar dol viselo..Groza,dobro da je bil mož doma..Tudi v operacijsko je šel on,ne morem gledat da otroka boli..

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
26.11.2009 14:36:38   
Dudica1
petrazg, tubby lepo se sprehodita in sprostitauser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
26.11.2009 14:37:42   
OliveOyl
petra a

http://www.mik-ce.si/okna/index.php?vie=cnt&str=114_slo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
26.11.2009 14:37:53   
petra a
res je grozno, da so bolani otroci v vrtcu, je pa tudi res da veliko strašev ne more ostati na bolniški, se bojijo za službe ipd., pa nimajo nikogar ki bi čuval otroka-no, tako razlago je dala meni pediatrinja, ko sva se enkrat pogovarjali na to temo...sama k sreči nimam tovrstnih problemov, moj otrok če bo bolan bo doma

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
26.11.2009 14:38:47   
OliveOyl
joka,grem.

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
26.11.2009 14:40:37   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

petrazg, tubby lepo se sprehodita in sprostitauser posted image

Hvala user posted image

PetraZg tudi lahko pri Merkatorju, jaz bom z avtom šla do tja, bo tema user posted image
od tam pa greva pešuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
26.11.2009 14:41:27   
Dudica1
petraa ja tudi to se dogaja ja...ne vem moj otrok bo in je doma če je bolan...še zadnjič ko je samo čudno kašljal je bil cel teden doma pa ni bil bolan.

Sej zdej bo pa veseli december bo pa tko več ali manj doma tko da bo luštnouser posted image

Midva imava pa danes plesne tako da bova imela čas zase in se bova mal sproščalauser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
26.11.2009 14:41:58   
tubby
Vprašanje?

kaj kuhate polento svojim čmrlekom?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
26.11.2009 14:42:23   
petrazg
No, vam bom našo zgodbo povedala... Je Anže bil že od ponedeljka doma brez driske in vsega, preventivno. Niti ni kašljal, ne smrka, ni imel vročine. In je p. v torek rekla, da lahko gre v vrtec. Sva ga v sredo še obdržala doma, ker je bil moj doma... včeraj je bil 100%. In se odločiva, da gre danes v vrtec. Zjutraj ga oblečeva, nakar mali reče da gre kakat... in kaj je bilo driska... Seveda je ostal doma. Samo , če ne bi bilo tega bi ga dala v vrtec (v prepričanju da je zdrav) in bi me potem klicali in zmerjali za neodgovorno mamo... Včasih niti ne veš, da je bolan in ga daš v vrtec. 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?