|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 11:41:28   
tubby

[/quote]

Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala?

Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efektuser posted image

[/quote]

Flaska zakaj ne sprehod?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
26.11.2009 11:42:33   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so??

Piše 90  X 190 oz. 100 X 200

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
26.11.2009 11:42:47   
KatMat
ne znam povedat....to je tist k je lahko sam na zacetku k se dva najdeta...ej noro

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
26.11.2009 11:43:42   
Dudica1

Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so??

Piše 90  X 190 oz. 100 X 200

uf premajhno user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
26.11.2009 11:43:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

Ajetam  kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje?

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???
mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

tubby, o hiški je sicer ajetam pisala (no, saj si opazila), a tudi mene vleče v vrstno hiško... ali pa del kakšne večje hiše... če kaj ugodnega najdeš, se prec selimo!user posted image  sicer ciljam na selitev v Kranj (okolica), a okrog Šmarne je pa tudi meni všeč... je bliže Kranju.user posted image

petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... biljon in še več pikapok za mulčka in vaju dva! zdaj je pa res že dovolj tega!
pa eno košarico zdravja vam pošiljam!!!

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
26.11.2009 11:44:05   
ajetam*

Tubby sem na Viču v ZD.
Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.user posted image

Pa sej to je blizu pa še avtobus pelje, joj jaz sm z eno nogo že tam user posted image

On se zgovarja na gužvo. Men je pa všeč, ker je tak sončen konec. Saj mi ga bo uspelo prepričat.user posted image user posted image  Če ne s kuhalnico,  si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
26.11.2009 11:44:14   
tubby

[/quote]babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne pomen to denar???
[/quote]

Kat
to se tud men u sanjah dogaja user posted image po moje je bl želja po tem da bi se tud u resnici dogajalo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
26.11.2009 11:45:18   
Dudica1
On se zgovarja na gužvo. Men je pa všeč, ker je tak sončen konec. Saj mi ga bo uspelo prepričat.user posted image user posted image  Če ne s kuhalnico,  si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
26.11.2009 11:46:33   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

Ajetam  kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje?

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???

mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

tubby, o hiški je sicer ajetam pisala (no, saj si opazila), a tudi mene vleče v vrstno hiško... ali pa del kakšne večje hiše... če kaj ugodnega najdeš, se prec selimo!user posted image  sicer ciljam na selitev v Kranj (okolica), a okrog Šmarne je pa tudi meni všeč... je bliže Kranju.user posted image

petrazg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... biljon in še več pikapok za mulčka in vaju dva! zdaj je pa res že dovolj tega!
pa eno košarico zdravja vam pošiljam!!!

K.tja
kako je z Lukcem, je spet kaj narobe, se ti je Petra javila?

Ja pol pa kr glejmo pa drug let se preselimo a ne?

mi smo vsi 4 v eni sobi, nobene zasebnosti. sej se navadiš-amapk ko otroci rastejo rabjo svojo sobo, svoj red, mi pa svojo zasebnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
26.11.2009 11:46:48   
Anonimen
Če ne s kuhalnico,  si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  (pa pentlja mora biti rdečauser posted image )

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
26.11.2009 11:47:56   
KatMat

babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne pomen to denar???

Kat
to se tud men u sanjah dogaja user posted image po moje je bl želja po tem da bi se tud u resnici dogajalo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
26.11.2009 11:47:58   
tubby

Če ne s kuhalnico,  si bom pa eno pentljo okol pasu zavezala, pa pete obula.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  (pa pentlja mora biti rdečauser posted image )

Pol gremo pa skup v trojčka user posted image user posted image user posted image

da ne bo kdo narobe razumel-o hiši govorimo seveda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
26.11.2009 11:48:32   
KatMat

Pol gremo pa skup v trojčka user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image o sit....

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
26.11.2009 11:48:53   
KatMat
grem na kofi
se slismo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.11.2009 11:49:05   
ajetam*

O.K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.11.2009 11:50:51   
ajetam*
Jaz tud šibam kaj narest. Se beremo kasneje.

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.11.2009 11:54:45   
Anonimen
tubby, tole si spregledala:
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
o babike... pa kaj je v zraku... Jaz imam tudi danes vsega dovolj... Spet smo začeli nov krog bolezni... Anže ima spet plenico, ker skoz driska in nikakor ne uspeva pravočasno do wc... meni se bo pa zmešalooooooooouser posted image user posted image user posted image

KatMat, je tvoj že prišel domov?user posted image denar gor ali dol... glavno, da so ti sanje polepšale dan!user posted image

O.K. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tubby,...user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
26.11.2009 11:55:20   
tubby
Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok???

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
26.11.2009 11:55:34   
petrazg
Tubby tolk čvekate, da si moj post spregledala... Anže je spet dobil virus nazaj... mu ga Lukec očitno vrača ... Ma sej bo, če to preživimo bo boljš...

Vrstna hiška... če pa kakšno fajn lokacijo najdete in da bo toliko fajn babnic na kupu, pa še mi ostanemo v Ljubljani user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
26.11.2009 11:56:27   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3345
26.11.2009 11:56:58   
petrazg

Vprašanje: Moj mali čmrlek spi na trebuhu-je to ok???

Moj je že kot novorojenček parkrat spal na trebuščku, zdaj pa tudi včasih... milsim, da ni narobe...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
26.11.2009 11:58:06   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Tubby tolk čvekate, da si moj post spregledala... Anže je spet dobil virus nazaj... mu ga Lukec očitno vrača ... Ma sej bo, če to preživimo bo boljš...

Vrstna hiška... če pa kakšno fajn lokacijo najdete in da bo toliko fajn babnic na kupu, pa še mi ostanemo v Ljubljani user posted image

PetraZg joj oprost kako sm lahko spregledala,
Be strong!!!! Kaj pa ti druzga preostane user posted image
a maš kako pomoč? je tvoj doma?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
26.11.2009 11:58:26   
FLASK_A

Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala?
Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efektuser posted image

Flasa zakaj ne sprehod?user posted image

Neki bi rada zapravljala, pa ne veš še točno- ali zase ali za otroke... Pa se pejt mal zluftat da se boš lažje odločilauser posted image Mogoče boš celo res vidla, da ne bo treba zapravljatuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
26.11.2009 11:58:28   
Dudica1

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...mhm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
26.11.2009 11:59:52   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?