Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:25:52
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna? pojma nimam...jaz sem maju zdej ko je hotu na vse 4...pomagala tako da sm mu nogice mal tko nekako pokrčla skupi pa je skužil ...pojma nimam kako ji pomagaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:25:56
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. Ajetam kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje? K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ??? mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:27:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:28:16
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj. Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo??? Lahko že jutr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:29:04
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej... oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:29:57
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. Ajetam kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje? K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ??? mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec Sm narobe razumela a ne??? Ajetam išče hiško a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:30:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
lep pozdrav še od mene... Tija bravo naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:31:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej... oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla Ne, je bilo dlje nazaj... Tri leta je tega. Pa se noben ni na oglas javil? Neverjetno, res.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:32:34
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska jaz bi bla takoj tvoja soseda
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:32:51
|
|
|
|
KatMat
|
bravo gaja!!!kako lepo sedi..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:33:26
|
|
|
|
tubby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav še od mene... Tija bravo naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:34:29
|
|
|
|
ajetam*
|
ojoj, petra, pa kaj je to tam pri vas. , da čimprej ozdravite. Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:35:11
|
|
|
|
KatMat
|
babe....kera ma sanjsko knjigo??????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:35:43
|
|
|
|
tubby
|
Drage moje reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male???? al pa posteljnina za naše drage iz satena da ne bojo sm otroci na prvem mestu sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:36:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne. Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira. Trudi se pa ko norc. Dudi Blue, kako lepo sedi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:37:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe....kera ma sanjsko knjigo?????? Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:38:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes lep pozdrav še od mene... Tija bravo naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi ja tkole sedi samo če je kej interesantnega pred njo... če ni pa nč se pa kr nazaj meče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:38:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe....kera ma sanjsko knjigo?????? le zakaj te to zanima jz pa vem jz pa vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:38:17
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela. Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli. K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici. Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna. Ajetam kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje? K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ??? mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec Tubby sem na Viču v ZD. Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:39:43
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe....kera ma sanjsko knjigo?????? Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg ne a ne pomen to denar???
< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.11.2009 11:41:24 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:40:06
|
|
|
|
ajetam*
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne. Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira. Trudi se pa ko norc. Dudi Blue, kako lepo sedi! Naš se tud trudi sam vsest. Sam očitno še ni dost močen, ker tud ko ga posedem, naprej pade.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:40:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
ajetam, kuhalnica pa bo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:40:42
|
|
|
|
tubby
|
[/quote] Tubby sem na Viču v ZD. Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit. [/quote] Pa sej to je blizu pa še avtobus pelje, joj jaz sm z eno nogo že tam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:41:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tubby Drage moje reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male???? al pa posteljnina za naše drage iz satena da ne bojo sm otroci na prvem mestu sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 26.11.2009 11:41:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat babe....kera ma sanjsko knjigo?????? Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala? Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efekt babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg ne Kaj bi jaz dala za take sanje!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?