|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
26.11.2009 11:25:52   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image Punce, kako naj ji pokažem kako se usest? Se tolk matra, pa ne zna. Jaz pa sploh ne vem, kako ji pokazat?? A katera zna?

pojma nimam...jaz sem maju zdej ko je hotu na vse 4...pomagala tako da sm mu nogice mal tko nekako pokrčla skupi pa je skužil user posted image ...pojma nimam kako ji pomagaj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
26.11.2009 11:25:56   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

Ajetam  kje pa delaš če ni skrivnost? vsaj področje?

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???
mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.11.2009 11:27:42   
FLASK_A
Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo user posted image Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
26.11.2009 11:28:16   
tubby

Katmat to je pa res hitro. Sam ne ji preveč pustit, ker je še prezgodaj.

Flaska, tubby , tanja in ostale kdaj se potem dobimo???

Lahko že jutr user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.11.2009 11:29:04   
tubby

Prej ko sem pa jaz odajala pa nobenga ni blo user posted image Bi ble lahko sosede s katero! No nimaš kej...

oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
26.11.2009 11:29:57   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Tanja trenutno me nič ne vleče v službo. Sploh, ker bom dobila novo sestro, pa jo bo treba uvajat kako naj mi asisitira, pa na rač.program navadit. Mi je prejšnja pobegnila privat, je rekla, da pride nazaj, ko se vrnem, sam se ima zdaj preveč luštn. Že vidim, da bom vsa živčna, ker časa za to v polni ambulanti ne bom imela.  Bo za začetek treba nazaj za polni delovni čas. Ko bova imela pa še enega, bomo pa videli.
K.tja midva vztrajno iščeva večje stanovanje ali pa manjšo hiško. Trenutno smo vsi 4 v eni spalnici.user posted image  Sem že ta teden mislila, da se bomo kmalu selili, ker se je v Šiški ena luštna vrstna hiška prodajala, pa so naju drugi ponudniki nesli za 2.000eurov. Kolk sem bla jezna.user posted image

K.tja joj mi bi tud vrstno hiško, al pa dvojčka al pa vsaj večje atrijsko stanovanje...gremo skup v dvočka ???
mene ful vleče proti Šmarni? S tabo grem prec user posted image user posted image user posted image

Sm narobe razumela a ne??? Ajetam išče hiško a ne?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.11.2009 11:30:48   
Blueeyes
lep pozdrav še od mene...

Tija bravo user posted image user posted image user posted image

naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene user posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.11.2009 11:31:10   
FLASK_A

oprosti k pa nism bla velik na forumu pa nč nism vedla  user posted image

Ne, je bilo dlje nazaj... Tri leta je tega. Pa se noben ni na oglas javil? Neverjetno, res.user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
26.11.2009 11:32:34   
Dudica1
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

flaska jaz bi bla takoj tvoja soseda user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
26.11.2009 11:32:51   
KatMat
bravo gaja!!!kako lepo sedi..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
26.11.2009 11:33:26   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

naša se že zdej zanima za motorje.. je bla čist navdušena nad revijo... se vidi da ma najine gene user posted image
user posted image

O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
26.11.2009 11:34:29   
ajetam*
ojoj, petra, pa kaj je to tam pri vas. user posted image user posted image user posted image , da čimprej ozdravite.
Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
26.11.2009 11:35:11   
KatMat
babe....kera ma sanjsko knjigo??????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
26.11.2009 11:35:43   
tubby
Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
26.11.2009 11:36:45   
FLASK_A
Flaska, mislim, da jo moraš na bok postavit, potem si mora pa z rokicami pred sabo pomagat, da se dvigne.

Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira.user posted image Trudi se pa ko norc.

Dudiuser posted image

Blue, kako lepo sedi!user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
26.11.2009 11:37:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Moja mami jo ima. Žal je nimam pri sebi. Kaj si pa sanjala?

Tubby, pejt rajš na sprehod. Bo večji efektuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
26.11.2009 11:38:01   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image

O pozdravljena Blue, kako lepo že samostojno sedi user posted image user posted image user posted image

ja tkole sedi samo če je kej interesantnega pred njo... če ni pa nč se pa kr nazaj meče

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
26.11.2009 11:38:03   
Blueeyes

le zakaj te to zanima user posted image user posted image user posted image jz pa vem jz pa vem user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
26.11.2009 11:38:17   
ajetam*

Tubby sem na Viču v ZD.
Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
26.11.2009 11:39:43   
KatMat

babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne pomen to denar???

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.11.2009 11:41:24 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
26.11.2009 11:40:06   
ajetam*

Aha, pol delam prav. Očitno še ne kapira.user posted image Trudi se pa ko norc.

Dudiuser posted image

Blue, kako lepo sedi!user posted image

Naš se tud trudi sam  vsest. Sam očitno še ni dost močen, ker tud ko ga posedem, naprej pade.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
26.11.2009 11:40:29   
FLASK_A
ajetam, kuhalnica pa bo!user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
26.11.2009 11:40:42   
tubby

[/quote]

Tubby sem na Viču v ZD.
Jaz sem drugače iz Šiške ( zdaj živiva v Trnovem), pa sem jezna zato, ker je bila hiška kar ugodna pa še znan okoliš. Jaz bi šla tud pod Šmarno, sam mojmu ni preveč všeč, se mu ne da vozit.user posted image
[/quote]

Pa sej to je blizu pa še avtobus pelje, joj jaz sm z eno nogo že tam user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
26.11.2009 11:41:02   
Dudica1

Drage moje

reklama iz Hoferja, se gremo grebst-take cortkane stvari za naše male????
al pa posteljnina za naše drage iz satena user posted image da ne bojo sm otroci na prvem mestu
sej sje je za uprašat a sploh rabjo??? al nos tok s temi reklamami zasvojijo da mormo kupovat-ker mislmo da se izplača pol pa dvakrat oblečejo user posted image

sm gledala na netu pa ni posteljnine...mi lahko poveš mere kakšne so??

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
26.11.2009 11:41:17   
FLASK_A

babe.....tazga sexa pa ze doooooooolllllggg neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bi jaz dala za take sanje!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?