ona
|
ojla! Evo zdej čakam,da mi iz Quelle javijo,kaj bo z mojim naročilom.Sem že doooolgo nazaj neke prevleke za kavč naročila,amapk so mi kao rekli,da lahko da jih dobim,lahko pa ne Ja in zdej čakaj kaj bo iz tega,mater!Samo mi je pa škoda,da so propadli,ker sem kar nekaj stvari tam naročila in bila vedno zadovoljna...ja,tako je kaj čemo! Koleno je super,hodim sicer normalno,le počepnit še ne morem.tudi hoja me kar utrudi,ker zadnje dni grem takoj dopoldne z psom gobe brat.Je tolko štorovk tle okrog,da imam že polno skrinjo z njimi,pa cele dneve le pucam gobe Ma so nam pa tako dobre,da mi ni žal časa za gobe! Kaj pa ve,ste kaj od gob?Jaz sem verjetno po moji mami podedovala,ker ona res veliko gob nabira in jih tudi pozna.Jaz sem zaenkrat sigurna samo v te štorovke Avto sem poštimala in teče ko urca.Verjetno bo treba počasi kaj rzmišljat o novemu,ker se skoz nekaj kvari.Ma sicer ima le 6 let,ampak... TRIXI,kdo praznuje pri vas? APRILČICA,kako je zdravje? ANAKARIN(oprosti,ampak tvojega bivšega nicka kar ne morem pozabit ) Z tehniko je tako,več,ko boš delala na pc-ju,bolje ti bo šlo.Jaz vedno provam sama reševat,če le zmorem.Malo pobrskam po kakšnem rač.forumu in gre! ONOUR,saj tole kar boš naredila je čisto ok ta rd.Sicer sem jaz bolj od eksperimentov in ponavadi pripravim vse živo,od nekih čudnih mrzlih rižot,do narezka,potem imaš lahko obložene kruhke,ali pa kruhke,ki jih narediš v pečici.Jaz dam toast kruh na trikotne kose,gor dam nadev iz kisle smetane,enega jajca,šunke in sira in dam za nekaj časa v pečico,da se na vrhu popeče.To je super za otroke.Sem pa že tudi samo pice naročila,ko so bili večji mulci pri sinu na rd. Saj ti bo tudi tebi uspelo,kar si si zamislila! Ala,grem pogledat za gobe,me prav prsti srbijo
|