|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.11.2009 19:22:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Haha.. saj prav ane user posted image . Tudi to je treba!

No jaz sem se pa sedaj njami najedla rdečega zelja pa mlincev. Kljub temu, da je martinovo že zdavnaj mimo user posted image .

Ah važn da si se najedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
18.11.2009 19:24:08   
Zvezdici
To pa sm user posted image .

user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
18.11.2009 19:26:18   
Zvezdici
Dons se mi, pa zdi da smo vse malo bolj umirjene. Nobena nič ne piše, hehe.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
18.11.2009 19:53:36   
Zvezdici
Sara pa rožca, sta me same pustile user posted image , šmlk.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
18.11.2009 19:59:35   
Anonimen
Samo danes je res eno zatišje, ker kokr sem včerej brala tale naš forum ste se razpisale, da sem komej sledilauser posted image .
Jst mal ustvarjam trenutno, pa mal škilim na TV vmes, pa nimam kej preveč časa tukej špegat...sam sem pa tja maluser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
18.11.2009 20:00:24   
zoey
Čao pupe!
Jaz sem jo pa dans mal na dež mahnila, na morje namreč user posted image . Ma je vseeno pasalo. Čeprav ni bilo nič od sprehoda, najprej mi je user posted image ful na jajčnike pritiskal, me je kar krivilo, potem sva se s prijateljico vrgli na en kavč in popili en kofi, potem pa sem se uspela premaknit do kosila, ki je bilo njami, pa spet komaj nazaj do avta, k mi je pa na prepono tiščal. brzina približno kilometer na uro, groza. Ena s telovadbe pa še laufa user posted image Ampak nima tud skor nič bušija, jaz pa ornk žogo spredaj user posted image Vmes mi je pa uspel še 2 modrca kupt user posted image Sva se imele pa ful fajn, je pasalo. Zdaj sem se pa nekaj časa zezala s kompom, ker odkar mi ga je user posted image kao nanov inštaliral, nekak ne dela brezhibno ... prej je bil res ful počasen, ma vsaj blokiral ni. In zdaj je ves užaljen k ga ne spustim več zraven user posted image Ga rajš ugasnem pa še 1x zaženem user posted image
Sem vas vse prebrala, sam se mi zdi, da bi si mogla kar kake izpiske narest, nimam pa energije še 1x nazaj poimensko iskat pa citirat. Tko da vas skupinsko obdelam: Čestitke za vse preglede pa slikce pa fej in fuj za vse smotane dr. in g., ki vas takole pustijo čakat, težijo zaradi kil ipd.
Rožca - a se prideš ju3 nahranit na V.? Če ja, pa si za kofi, men bolj dop. paše, ni pa nujno. Vabljene tudi ostale, kakopak user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
18.11.2009 20:09:04   
Zvezdici
Nič punce danes očitno smo res vse na bolj nizkem nivoju z energijo, hehe.
Sem tudi jaz čisto fuč.
Nič grem lepo se zrihtat, preoblečt, še malo tv pogledat in spat. Jutri se pa slišimo spet kaj.

Jaz bom sicer šele bolj proti večeru gor. Imam faks, fej fuj.

Uživajte in vekybel, navijam zate za jutrišnji pregled!

Lahko noč!
user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
18.11.2009 20:11:43   
Anonimen

Sem tudi jaz čisto fuč.
Nič grem lepo se zrihtat, preoblečt, še malo tv pogledat in spat. Jutri se pa slišimo spet kaj.

Uživajte in vekybel, navijam zate za jutrišnji pregled!

Lahko noč!
user posted image

evo mene tukaj

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
18.11.2009 21:02:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Rožca - a se prideš ju3 nahranit na V.? Če ja, pa si za kofi, men bolj dop. paše, ni pa nujno. Vabljene tudi ostale, kakopak user posted image

Ojla, lepo da si se oglasila in da je rač. tokrat zdržal. user posted image  Drgač pa jutri pridem na V. že kr dop., tm okol 10ih ali pol 11ih, pol mam pa čas tam do 1ih. Moram avto k Visu pelat, da mi pogledajo ali so sploh zamenal gume al ne, čeprov so mi obljubil, da mi bodo že na servisu. user posted image  Ah, je zgleda pršlo do nesporazuma. user posted image
Ti magari pošljem mojo št . na ZS, pa se bol bolj slišva. Kaj pravš?

Dragač pa super, da si šla mal na morje. Mene pa zdej kr ne vleče tja, čeprov mam nono in noniča dol. Mi deluje ful mrtvilo user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
18.11.2009 21:03:24   
zoey
Ja kje ste zdaj pupe, a ste že dol popadale al vse fuzbal gledate user posted image Jaz imam fuzbal v trebuhu, ne rabim TV-ja user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
18.11.2009 21:04:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Samo danes je res eno zatišje, ker kokr sem včerej brala tale naš forum ste se razpisale, da sem komej sledilauser posted image .
Jst mal ustvarjam trenutno, pa mal škilim na TV vmes, pa nimam kej preveč časa tukej špegat...sam sem pa tja maluser posted image

ja, je res zatišje. Mal pa mora bit, da tiste, k sam poškiljo sm gor, pridejo na zeleno vejo user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ustvarjaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
18.11.2009 21:04:56   
rožca26

Ja kje ste zdaj pupe, a ste že dol popadale al vse fuzbal gledate user posted image Jaz imam fuzbal v trebuhu, ne rabim TV-ja user posted image  

sm ti lih kar jest odpisala user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
18.11.2009 21:07:10   
rožca26

Sara pa rožca, sta me same pustile user posted image , šmlk.

Ja, sm jest mogla Vida rihtat, pol pa pustit rač. pri miru, ker je v Vidovi sobi. Je mogu najprej tamal ornk zaspat, da sm lahk gor pršla. user posted image  Zato je pa NCIS lih fajn izgovor, da ne pridm ta čs sm gor. user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
18.11.2009 21:09:48   
rožca26

Sem tudi jaz čisto fuč.

Sej ni čudno,da si fuč, če pa si dns do enih zjutrej svetla user posted image  Dobra si, da si zdržala tok dolg. Mene bi mogl že zdavnaj z lopato kje odstranjevat, ker bi kr zalegla.
Ti pa pejt kr lepo spat, da bo čim prej čet. ker bo pol sam še nekaj uric do tvoje morfe. Faks bo pa itak minil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
18.11.2009 21:13:57   
Anonimen
ma naš tamali z fuzbalom začne šele okol 11huser posted image in ne morem zaspat zaradi njegove telovadbeuser posted image . Včerej zvečer me je tko zbrcal, da me je še potem k je nehal vse bolel.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
18.11.2009 21:15:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

ma naš tamali z fuzbalom začne šele okol 11huser posted image in ne morem zaspat zaradi njegove telovadbeuser posted image . Včerej zvečer me je tko zbrcal, da me je še potem k je nehal vse bolel.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  boga, ampak jest pravim, sam da je otrok zdrav, pa vse pretrpim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
18.11.2009 21:25:12   
zoey
Rožca - može cifra, lahko pa se tud na zvonc obesiš, bom tk doma user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
18.11.2009 21:27:25   
rožca26

Rožca - može cifra, lahko pa se tud na zvonc obesiš, bom tk doma user posted image

Sm ti poslala ZS. Zvonc je tud kul zadeva, sam se bojim,da ne bom kej zalutala. user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
18.11.2009 21:30:17   
zoey
Dubla :)
Pa ni panike, k pri sosednji podobni bajti ni nobenega doma, tko da te ne bi nobeden ganjal. Ti pošljem sms zdajle.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
18.11.2009 21:38:13   
rožca26

Dubla :)
Pa ni panike, k pri sosednji podobni bajti ni nobenega doma, tko da te ne bi nobeden ganjal. Ti pošljem sms zdajle.

user posted image user posted image user posted image  sej ni problem, da bi šla k sosedom, ampak da bi zavila v garažo ali pa v uto user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
18.11.2009 21:47:28   
vekybel
Čer!
Evo mene user posted image , se rihtam že od 18 ure. Podepilirala dlakce na nogah, pa pobarvala se, pa nohte na nogah in rokah zrihtala-polakirala pa vzorčke naredla....tako da bom jutri lepa user posted image .
Komaj čakam jutri na morfologijo user posted image , držite pestke pupe.
Takoj ko pridem domov se javim na raport.

Kaj imate tudi ve dragije zraven TV ki fusbal gledajo????user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

lakaya: nevem zakaj ti komplicirajo???? A dobiš od ginekologa potrdilo da ne moreš delat?
Jz sem od samega začetka na bolniški in vsak mesec podalšujem in nisem in upam, da ne bom imela problemov.
Edino da se pogovoriš z G pa da ti on gre še bolj na roko, res ne vem kaj bi lahko druzga.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
18.11.2009 21:59:25   
vekybel
halooooo, kje pa ste??????

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
18.11.2009 22:24:32   
Anonimen
fuzbal gledamouser posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
18.11.2009 23:11:20   
3Sonček3
user posted image 3vid da je use uredu, čeprou si v dvomih za spol.

Js sm se tut dons spravla nad moje kocine, mi je še uspelo use lepo odstrant, čeprou me je pol mal kasnej začelo ful v spodnjem desnem delu trebuha in križa bolet user posted image . Pa me je user posted image mal zmasirou da sm zaspala, pol me je pa user posted image brcnu in evo mene ... samevam na forumu user posted image . Naslednjič bom ta posu prepustila , ampak danes je bla pa nuja,bom G v petek prosila če mi lahko pogleda pa izmeri MV, pa me je sram da nism poštimana user posted image .
Zadnjo urco samo razmišlam o hrani, najbl mi grejo po glavi kalamari z pomfrijem al pa polpeti pa pire, bo treba en dan neki narest da mi bo duša na mestu. Glede te pizuser posted image k nas boli v križu, a je možno da se je to kak živc uklešču tko nalahko, kr mene že od učerej ful špika in to skos na istem mestu, pretegent si pa ne upam tolk. Pa ne delam nobene fizične stvari (razen tipkanje z vami) skos počivam oz. to je že lenarjenje user posted image .
No glede na to kolk je ura ne prčakujem da bo dns kera še pršla mi družbo delat, zato lepo pančkejte. Pa navijam za jutrišne preglede. 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
19.11.2009 7:22:29   
lunka1
PRVAAAAAA ...

dobro jutro pupe, šibam k zobarju user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?