|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.11.2009 14:20:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

A je zatekanje nujno med nosečnostjo al tut kakšno srečko user posted image preskoči??? Js zaenkrat še nč ne zatekam, če je to odvisno od soljene hrane in stanja na nogah potem se js nimam kej bat, kr nimam rada slane hrane (še pomfrija ne solim, učasih dam mau vegete gor to je pa tut use)

ene nič ne zatekajo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
18.11.2009 14:20:33   
vekybel
Zatekanje ni nujno se pa zgodi večini user posted image  enim pač prej enim kasneje enim pa ne. Bodi vesela zaenkrat. Meni včasih malo zvečer noge zatečejo, naj tako ostane sam da se ne poveča to otekanje.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.11.2009 14:49:59   
Jassika
Punce, res hvala za tolažbo, še kako pride prav user posted image user posted image  le kaj bi brez vas? Drugač sem se pa res zredila že za 12 kg, ampak si štejem v plus da sem nehala kadit (pa sem bla res strasten kadilec, skadila 2 škatli na dan, kar je huuuuuuuuuuuuuuda odvisnost!!) tko da sem rabila nadomestek, poleg tega sem bla pa prej skoz zelo športno aktivna. Od 6 tedna user posted image  naprej sem pa mela težave in predpisan počitek, pa nobenega miganja. Tko da, ja men je logično da sem šla tolk goruser posted image  Mislim, da je G predvsem stroga zato, da bo meni kej zaleglo, da bo z user posted image  vse ok. zaskrbljena je bila pa po mojem zarad preeklamsije, oz. simptomov in zato še bolj stroga. Je pa res, da sem prej ogromno solila vse jedi, ampak zdej je to črtano s seznama user posted image

Skratka, še 1 x hvala za podporo pa se še kaj tipkamo user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.11.2009 14:52:12   
Anonimen
Jaz sem malo bolj nagnjena k žilam, pa sem začela z preventivo že zelo zgodaj. Zaenkrat mi uspeva brez otečenosti in upam da bo čim dlje tako. HB smo nosečke bolj ali manj v hladnem vremenu, ker poleti noge pač bolj zatekajo. Jaz sem takoj, ko nisem več nosila poletnih kril, nase navlekla kompresijske nogavice, ki jih od takrat naprej nosim vsak dan in to brez izjeme-verjemite pomaga, ker če jih zjutraj takoj ne navlečem nase, noge kaj kmalu postanejo težkeuser posted image
No, potem je bil problem, ko sem šla spat in sem se zjutraj zbudila z zatečenimi  nogami. Od takrat imam ponoči noge privzdignjene in nimam nikoli več zatečenih zjutraj. Pa seveda migam, hodim na dooolge sprehode, kadar mi čas dopušča, čeprav sem zadnje čase precej zadihana, sploh če je malo klanca, tako, da bo treba te sprehode omejiti bolj na ravnino (ki jo pri nas ni ne vem kolikouser posted image ). OK, posebej ne bom omenjala, da hrano solim čim manj, pa veliko pijemuser posted image .
Rožca26: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
              men je moj, ko je zvedel da bova imelauser posted image rekel samo: ja, dobro a ne-vsaj ne boš tolk zapravljala za oblekiceuser posted image

Jassika: Ne razumem kako lahko od tebe zahteva, da se v skoraj enem mesecu ne zrediš niti 1kg?!!! Pa saj to je ja normalno, sploh v drugem in tretjem tromesečju. Res ne razumem enih Guser posted image .

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 18.11.2009 14:53:06 >

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.11.2009 14:56:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

men je moj, ko je zvedel da bova imelauser posted image rekel samo: ja, dobro a ne-vsaj ne boš tolk zapravljala za oblekiceuser posted image

Jassika: Ne razumem kako lahko od tebe zahteva, da se v skoraj enem mesecu ne zrediš niti 1kg?!!! Pa saj to je ja normalno, sploh v drugem in tretjem tromesečju. Res ne razumem enih Guser posted image .

Veš, ma tvoj prov. Mene kr skrbi, kolk bom zagonila za oblekce, ker so fuuuuuuul kjut. Še dobr, da mam enga že doma, da se bom lahko nazaj držala, ker če ne bo vsega preveč user posted image

Drgač so pa eni G res prtisnjeni. Verjem, mam tako user posted image  To se ji pa najbolj pozna, ko ma slab dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.11.2009 14:57:21   
rožca26
Punce, še 20 strani do 2. dela. Potrudite se čim večkrat pisat.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
18.11.2009 14:58:11   
branka28
Ojla nosečke če želite se lahko pridružite naši zaprti skupinici na FB Marčevke 2010
:http://www.facebook.com/group.php?v=info&gid=177043308220#/group.php?v=info&gid=177043308220

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
18.11.2009 15:02:19   
3Sonček3
Ah jassika če si pa nehala kadit pa ni nč čudnega da kilce rastejo, use bo uredu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
18.11.2009 15:04:52   
7lina7
 ojla!

že doma in pridno kuham...  javljam se sam ,da pomagam prit na 2 del!! user posted image user posted image

aja, pa šopageti bodo! njamiiiii...

user posted image user posted image za preglede!!user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
18.11.2009 15:14:49   
lucika
naj vas še jaz malo pozdravim....
bravo vsem za preglede!

jaz sem danes totalno fuč. sem šla malo v službo, pa ne zdržim več kot 3 ure. ta četrto že komaj, a nekak preguram, da grem z našimi še na malico. čudno, ker doma mi pa za računalnikom nič ne manjka... pa se mi danes pozna tudi na pritisku, mi je kr narastel, je že malo kritičen... pa zateguje me spodaj in v križu...ma, hvala bogu da sem šele 25 teden, drugače bi že na popadke mislila... se mi pa resno dozdeva, da bi lažni že znali bit...me kak dan noro našraufa, in po moje je to to..ampak mine, seveda...

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
18.11.2009 15:19:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Veš, ma tvoj prov. Mene kr skrbi, kolk bom zagonila za oblekce, ker so fuuuuuuul kjut. Še dobr, da mam enga že doma, da se bom lahko nazaj držala, ker če ne bo vsega preveč user posted image

Glede oblekic. Ko sma midva zvedela da boma dobila user posted image  še v 1user posted image , sma takoj šla v nakupe. In ziher tisti dan zagonila preveč EUR.  In najbolj žalostn od tega je, da od vseh oblekic, ki jih ima Živa v omari, ni niti enkrat ene oblekla dvakratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako, da upam da jih bo vsaj ta user posted image  ponosila, ker večino teh oblekic, ki jih še imam so tako rekoč nenošene.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
18.11.2009 15:21:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

A je zatekanje nujno med nosečnostjo al tut kakšno srečko user posted image preskoči??? Js zaenkrat še nč ne zatekam, če je to odvisno od soljene hrane in stanja na nogah potem se js nimam kej bat, kr nimam rada slane hrane (še pomfrija ne solim, učasih dam mau vegete gor to je pa tut use)

ene nič ne zatekajo.

jst sem kar zatekala, sploh zadnja dva meseca. Da ne pokažem slike, kaka sem bila zadnji dan, ko sem šla rodit: KATASTROFAAAAAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4487
18.11.2009 15:23:11   
Anonimen

Punce, še 20 strani do 2. dela. Potrudite se čim večkrat pisat.

Čimvečkrat pa čeprav po malemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
18.11.2009 15:25:02   
Anonimen
mama rožca, kje pa si? Zmeraj ko jst pridem gor, ti nekam greš. A mam prepoved približevanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4489
18.11.2009 15:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

naj vas še jaz malo pozdravim....
bravo vsem za preglede!

jaz sem danes totalno fuč. sem šla malo v službo, pa ne zdržim več kot 3 ure. ta četrto že komaj, a nekak preguram, da grem z našimi še na malico. čudno, ker doma mi pa za računalnikom nič ne manjka... pa se mi danes pozna tudi na pritisku, mi je kr narastel, je že malo kritičen... pa zateguje me spodaj in v križu...ma, hvala bogu da sem šele 25 teden, drugače bi že na popadke mislila... se mi pa resno dozdeva, da bi lažni že znali bit...me kak dan noro našraufa, in po moje je to to..ampak mine, seveda...

POČITEK IN BOLNIŠKA. To je moja diagnozauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4490
18.11.2009 15:28:37   
Anonimen
Zvezdici kje si, da boma kako debato udarle??????????????????????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4491
18.11.2009 15:43:19   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

mama rožca, kje pa si? Zmeraj ko jst pridem gor, ti nekam greš. A mam prepoved približevanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, sm jedla. Je moj dragi skuhal kosil. Sm pa šla, ker tebe ni blo gor. Pa je blo neki časa kr dolgcajt, k se jih je le ene par oglasil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
18.11.2009 15:43:52   
rožca26

Zvezdici kje si, da boma kako debato udarle??????????????????????????????user posted image user posted image user posted image

Je šla po avto. Se zvečer oglasi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
18.11.2009 17:46:19   
lakaya
Hey beybe user posted image
Berem tale vaš / naš forum pa morm rečt, da ste ful pridne s pisanjem user posted image glede na to, da sm se priključla mal kasnej ne vem, če mi bo sploh uspel od začetka vse prebrat user posted image
Sm pa najdla veliko pametnih informacij in nasvetov, tko da kr tko naprej user posted image user posted image user posted image
Imam pa še kakšno vprašanje... Prvo je recimo tole: Sm na bolniški, ker sm imela kar nekaj vmesnih krvavitev in hude vrtoglavice, pa mi komisija na ZZZS ju ful mori, zadnjič mi je podaljšala le za 10 dni, ko da bi se delal norca user posted image pa sm s5 pisala pritožbo in s5 čakam njihov odgovor... tko da če ima katera izkušnje s tem nej mi prosim kej napiše kaj se še da naredit user posted image

Imejte se maximalno user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
18.11.2009 18:12:19   
3vid
ojla, punce

pregled minil in smo ok .Zredila se nisem niti kguser posted image , pila sam sladkor za test sladkorneuser posted image -fuj.

Naredile uzv in na začetku je bila user posted image in na koncu user posted image .tako da sem zdaj zmedena. da sploh ne vem ali je user posted image ali ni?
V glavnem otroček je zdrav,vse je ok. Je pa full zehal, kako je lepo videt malega pikca.

Rožica čestitke nauser posted image , full lepe slike user posted image user posted image user posted image
Jassika

čestitke nauser posted image .user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 16.12

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
18.11.2009 18:59:03   
Zvezdici

Evooo me domaaa.
In bom mela večerjo: rdeče zelje in mlinci user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
18.11.2009 19:03:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Evooo me domaaa.

jst sem tudi domov prišla. Sem šla u baby center - eno igračo zame iskat - lego creator pa po metlo  za živouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
18.11.2009 19:04:10   
Zvezdici

Evooo me domaaa.

jst sem tudi domov prišla. Sem šla u baby center - eno igračo zame iskat - lego creator pa po metlo  za živouser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image Bosta obe uživale, haha.

Sem ravnokar hotela napisat kje se skrivate punce, ker niste kaj dosti napisala oz zjutraj, treba na delo it user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
18.11.2009 19:06:23   
Anonimen

Evooo me domaaa.

user posted image user posted image Bosta obe uživale, haha.

Sem ravnokar hotela napisat kje se skrivate punce, ker niste kaj dosti napisala oz zjutraj, treba na delo it user posted image .

jaaa user posted image  je ata odpru denarnico, ker je dam prišu. bi blo boljš da bi bil domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
18.11.2009 19:18:15   
Zvezdici
Haha.. saj prav ane user posted image . Tudi to je treba!

No jaz sem se pa sedaj njami najedla rdečega zelja pa mlincev. Kljub temu, da je martinovo že zdavnaj mimo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?