Anonimen
|
Jaz sem malo bolj nagnjena k žilam, pa sem začela z preventivo že zelo zgodaj. Zaenkrat mi uspeva brez otečenosti in upam da bo čim dlje tako. HB smo nosečke bolj ali manj v hladnem vremenu, ker poleti noge pač bolj zatekajo. Jaz sem takoj, ko nisem več nosila poletnih kril, nase navlekla kompresijske nogavice, ki jih od takrat naprej nosim vsak dan in to brez izjeme-verjemite pomaga, ker če jih zjutraj takoj ne navlečem nase, noge kaj kmalu postanejo težke No, potem je bil problem, ko sem šla spat in sem se zjutraj zbudila z zatečenimi nogami. Od takrat imam ponoči noge privzdignjene in nimam nikoli več zatečenih zjutraj. Pa seveda migam, hodim na dooolge sprehode, kadar mi čas dopušča, čeprav sem zadnje čase precej zadihana, sploh če je malo klanca, tako, da bo treba te sprehode omejiti bolj na ravnino (ki jo pri nas ni ne vem koliko ). OK, posebej ne bom omenjala, da hrano solim čim manj, pa veliko pijem . Rožca26: čestitke za men je moj, ko je zvedel da bova imela rekel samo: ja, dobro a ne-vsaj ne boš tolk zapravljala za oblekice Jassika: Ne razumem kako lahko od tebe zahteva, da se v skoraj enem mesecu ne zrediš niti 1kg?!!! Pa saj to je ja normalno, sploh v drugem in tretjem tromesečju. Res ne razumem enih G .
< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 18.11.2009 14:53:06 >
|