|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.11.2009 7:40:18   
rožca26
DRUGAAAAAAAAA!!!! user posted image user posted image user posted image

Sm pa pokonc že od 5.30. Je moj mogu prej jt na šiht. Z Vidom sva zrihtana, sam še previt ga moram, pa čakam, da se pokakca. Pol pa v Lj.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
19.11.2009 7:41:53   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
zvezdici
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

petek, 11.12. 2009

soni

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23

torek, 15.12.2009

plamen

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
19.11.2009 7:43:32   
rožca26

Danes navijamo za vekybel. Go, veky, go!!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
19.11.2009 7:44:15   
rožca26
Men se je pa kri iz nosa ulila user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
19.11.2009 8:06:27   
lucika
rožca26., saj si meriš pritisk, al ne? ker meni se je tako začel, s krvjo iz nosu. baje da je to normalno v nosečnosti, ampak ravno takrat sem imela po 160/100 pritiska...tak da jaz sem prepričana da je bilo od tega...

ampak zmagali pa smo! moji hormoni, me nogomet spljoh ne zanima, pa sem se zjokala ob radijskem posnetku gola in konca tekme. sicer sem konec tud po tv gledala, pa mi ni bilo tak ganjljivo. ja, ob radiu pa. ma, če nisem nora...

danes sem čisto počasna. sem včeraj imela res slab dan, saj sem pisala...pa delam danes vse na izi in počasi. pravkar pijem kapuičinček, me pa že gnjavijo iz službe, tak da bom počasi prijela za delo:)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
19.11.2009 8:28:42   
7lina7
jutrooo!!
zaspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......user posted image

no,pa še zadnji dan v službi..... upam!! rožica bom upoštevala tvoj nasvet,kje kaj boli, če ne bo že dovolj to,kar mi res nagaja.. user posted image

veky- lep pregled ti želim!! user posted image user posted image user posted image

včeraj se je naš user posted image nekam čudno obračal , da je 2x pune zabolelo. pa nad sramno kostjo je nastala ogromna bula .. ni nekam nizko to?? kot da bi naredil salto!?  večinoma je tam največ premikov - zato pravim,da po izhodu klofta. user posted image

nič, mejte lep dan!!

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
19.11.2009 8:33:06   
lucika
7lina7, tudi moje brcike so spodaj,  večinoma. redko dobim kaj okoli popka...ampak, glavno da se premika in da brca:)
je pa isto kot pri prvem, vse tako na nežno, da se moram prav koncentrirat... pa taaak si želim eno fajn brco, da bi me kr v luft vrglo... pa zgleda da bomo to imeli v tretjem poiskusu:)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
19.11.2009 9:16:54   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Nič punce danes očitno smo res vse na bolj nizkem nivoju z energijo, hehe.
Sem tudi jaz čisto fuč.
Nič grem lepo se zrihtat, preoblečt, še malo tv pogledat in spat. Jutri se pa slišimo spet kaj.

Jaz bom sicer šele bolj proti večeru gor. Imam faks, fej fuj.

Sej ni čudno,da si fuč, če pa si dns do enih zjutrej svetla user posted image  Dobra si, da si zdržala tok dolg. Mene bi mogl že zdavnaj z lopato kje odstranjevat, ker bi kr zalegla.
Ti pa pejt kr lepo spat, da bo čim prej čet. ker bo pol sam še nekaj uric do tvoje morfe. Faks bo pa itak minil user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro!

Sem upala, da se uspem naspati, pa je ponoči ena mularija (predvidevam da zaradi fuzbala) žurirala pred našim blokom. Potem je pa še en, ne moraš vrjeti, ob 3.30h zjutraj začel z eno mašinco neki ustvarjat. Žaga al ne vem kaj. Za znoret uglavnm, nisem sploh mogla spat.

Ja jeeeej jutri je pa že petek! Komaj čakam!
Tak čas jutri bom že tam in upam, da že na vrsti user posted image .

Rožca - jutri pride vid s tabo? Bi ga prav rada videla, hehe.

No še kakšno urco imam časa, potem pa šibam na avtobus. Mi bo čas vsaj tako hitreje minil, hehe. Bo en dva tri večer, bo treba spat in zjutraj ustat za morfologijo user posted image user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
19.11.2009 9:22:48   
Anonimen
rožca26: Jst sem pa že od 4h bla pokonciuser posted image sem šla na wc in pol nisem mogla spat nazajuser posted image .
7lina7: brce od našegauser posted image so tudi malo nad sramno kostjo in so bolj kot ne neprijetne. Kakšno fašem tudi malo višje na vsako stran, ampak večinoma me spodaj brca.

Mene samo skrbi, kakšen bo njegov bioritem potem ko bo zunaj, ker se jst ponoči zbujam in ne morem spati nazaj, potem tudi user posted image začne sredi noči nabijat, pa se ne zbudim zaradi njegovih brc-te pridejo potem,ko sem že čist brihtna in ne vem kaj početi. Ponavadi se zbudi okol 11h zvečer in nabija ko pri norcih, potem se kmalu umiri, da lahko zaspim, če se ponoči slučajno ne zbudim je spet aktiven okol 9h zjutraj, če se pa zbudim, pa ob 4huser posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4534
19.11.2009 9:50:08   
Zvezdici
No zdaj, pa šibam na faks.
Se slišimo zvečer!

Pa moramo spet mal naklopat tele strani, se pozna da nam gre bolj počasi zadnje čase user posted image .

Uživajte punce!

user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
19.11.2009 9:59:43   
Čmrlika
Hojla!

mi se še počasi lovimo iz angine in nekak ni časa. Malika rabi pozornost.
drugače smo včeraj meli pregled ...vse ok. naslednji je 16..12.

lepo bodite.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
19.11.2009 10:00:37   
Anonimen
hey user posted image ,

mi smo tudi danes že od 5 pokonci po zaslugi mojega dragija. Je prišel včeraj domov, ampak je zjutraj že mogel it delat in nazaj proti Hamburgu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
19.11.2009 10:02:54   
Anonimen
vekybel držim pesti za morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4538
19.11.2009 11:19:34   
lakaya
hey punce user posted image

vekybel : Hvala za odgovor, lepo da tebi nič ne težijo in ti brez problema podaljšajo user posted image Ma js mam od G in od osebnega dr. krasno napisan, oba tudi priporočata počitek user posted image sam na komisiji je pa user posted image mah ja bomo že nekako zrihtali UPAM!!!
Upam da si na morfologiji dobr opravla user posted image

Pa Pa user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
19.11.2009 11:35:28   
3Sonček3
Dober dan

Ojoj lunka1 k zobarju, upam da ni preveč bolelo user posted image . HB sm si js use porihtala pred nosečnostjo, ko sm vedla da sm user posted image mi je sm še zobni kamen spucala in tko mam šele februarja pregled user posted image
čmrlika user posted image za pregled.
Mene pa zdejle že kakšno urco tako hudo zvija v desnem sp. delu trebuha da nevem več kaj bi nrdila user posted image . Upam da so to tisti fake popadki pa da bo kmal minilo, kr taka res nism za nikamr, usa bleda, boga k se pogledam u špegu, joj joj ...
No danes pa spet u lov na novih 5 al pa 6 strani...upam da bo ratalo
Zdej sm dala golaž kuhat, pa rižk bom zravn nrdila user posted image zdej bom pa vas mal počakala da se kera javi da mal poklepetamo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
19.11.2009 11:52:49   
7lina7
sonček- pojdi počivat!!  men ponavadi pomaga, ko imam občutek,da bo vse dol padlo in že pune špana... lepo se vleži,noge v zrak,knjigo v roke al pa TV pa bo!! user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
19.11.2009 11:52:55   
3Sonček3
No punce kje ste user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
19.11.2009 11:53:33   
7lina7
kosilo bo tud počakalo... user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
19.11.2009 11:56:59   
3Sonček3
Ja sej vem da bi blo najbolš počivat, sm morm kosilo skuhat, mi je tko nerodno tašči rečt k več al manj ona kuha. Ma sej vem da če bi ji povedala da me boli pa zvija bi me takoj napodila u sobo počivat pa bi sama prevzela kosilo sm men je tko nerodno, kaj pa če je nebi blo. Sej sm se zdej lepo namestla tle pred komp pa bom z vami debaterala golaž bom šla pa usake tolk mal premešat, pol bo pa lubi pršu že domou pa mi bo eno masažico naredu user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
19.11.2009 12:00:03   
7lina7
veš kaj bi bil biznis??  masaža za nosečnice!!  .. sam ne vem, kje mizo z 2 luknjama dobit.. user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
19.11.2009 12:03:22   
3Sonček3
Ja tut js tko pravm. Bi mi tut kakšna postla z luknami pršla prou da bi vrgla not svojga bušija pa joškice. Kr pogrešam ležanje na trebuhu. Bom mojmu user posted image omenla naj odpre popoldansko obrt - masaža za nosečnice user posted image , pol boste pa k men na čajčke hodile jupi...user posted image . Bi blo kr zanimivo tole ja

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
19.11.2009 12:19:07   
3Sonček3
a ma kera kak dober recept za kremšnite? ampak more bit res dobr kr mam zahtevne goste user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
19.11.2009 12:39:54   
7lina7
pri šiptaru v MB dobiš najboljše!!!   user posted image user posted image user posted image   preverjeno! načeloma ne jem sladkega - no, razen v user posted image ... pa še to samo kremšnite od šiptarja... hehehe

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
19.11.2009 12:50:41   
3Sonček3
user posted image user posted image user posted image lina js bi rada mal sama packala user posted image user posted image user posted image . Pa sm si že premislna, bom rajši šla popoudne k mamici pa ji bom uzela modelčke za šamrole pa bom mogoče jutr šamrole delala, mi je bl enostavno. Kremšnit še nism do zdej nikol delala pa me je kr mal "strah"

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
19.11.2009 13:02:30   
7lina7
uuuuuuuuuu... šamrole!! njami... to me pa spominja na otroštvo! user posted image   z mamo v mesto pa v slaščičarno in enga ježeka pa eno šamrolo al pa kremšnito! user posted image user posted image pojedla itak da nisem...

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?