|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.11.2009 13:05:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

pri šiptaru v MB dobiš najboljše!!!   user posted image user posted image user posted image   preverjeno! načeloma ne jem sladkega - no, razen v user posted image ... pa še to samo kremšnite od šiptarja... hehehe

pri katerem pa? user posted image user posted image user posted image  nisem vedla da si ti tud mariborčanka...user posted image  se poznava mogoče

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
19.11.2009 13:10:34   
3Sonček3
Ja neki bo res treba čeprou se mi iz minute v minuto spreminjajo želje user posted image .

A mi lahko kera predlaga kje naj js avto pustim jutr k mam pregled v Lj pr dr. Pušenjaku? Če ve kera za parking brez plačila, bom zlo zadovoljna, pa tut če je treba plačat, sm se mi glupo zdi po Lj eno uro vrtet in iskat prostor. Vem da je tam zraven parkirna hiša sm sej veste kok je če se da pocen čez pridt zakaj pa ne user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
19.11.2009 14:39:19   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

pri šiptaru v MB dobiš najboljše!!!   user posted image user posted image user posted image   preverjeno! načeloma ne jem sladkega - no, razen v user posted image ... pa še to samo kremšnite od šiptarja... hehehe

pri katerem pa? user posted image user posted image user posted image  nisem vedla da si ti tud mariborčanka...user posted image  se poznava mogoče

tam na vogalu Jurčičeve in (mislim,da je) Vetrinjske pri H&Mu tam,ko je bila včasih suha roba not..  tam je zdaj šiptar s sladoledom pa slaščicami. user posted image   če se poznava pa ne vem...user posted image od kod pa si ?

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
19.11.2009 14:43:13   
7lina7
.. men pa je od včeraj ostala bolonjska omaka... pa bo kr fina zelenjavna juhica nastala iz tega... user posted image   taka s knedeljčki pa dosti graha!! user posted image   vsak dan tud ne mormo vstran metat..

kaj zdaj, kako je bilo na pregledih??

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
19.11.2009 15:05:26   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ojoj lunka1 k zobarju, upam da ni preveč bolelo user posted image . HB sm si js use porihtala pred nosečnostjo, ko sm vedla da sm user posted image mi je sm še zobni kamen spucala in tko mam šele februarja pregled user posted image

Veš, koliko sem bila vesela, ko mi je rekla, da nimam nobene luknjice. Sem bila nazadnje pri njej preden sem šla na Kitajsko lani poleti. Edino pri modrostnem mi malo dlesen odstopa in me občasno skeli zob, tako da ga je namazala z eno rečjo. Zdaj sem spet "rešena" do nadalnjega. Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
19.11.2009 15:20:01   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Veš, koliko sem bila vesela, ko mi je rekla, da nimam nobene luknjice. Sem bila nazadnje pri njej preden sem šla na Kitajsko lani poleti. Edino pri modrostnem mi malo dlesen odstopa in me občasno skeli zob, tako da ga je namazala z eno rečjo. Zdaj sem spet "rešena" do nadalnjega. Jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
19.11.2009 15:21:36   
vekybel
Pozdravljene! user posted image

Evo končno sem prišla domov in da se javim na raport:

imeli bomo user posted image , težek je 890g, vse je uredu in razvija se normalno, hvala bogu. Prav sem vesela user posted image
Slikce nisem dobilauser posted image .
Maternični vrat je normalno dolg 4cm. Jutri pa grem delate izvide za sladkor.
Naslednji pregled imam 10.12.

Zdej grem prebrat kaj ste napisale.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
19.11.2009 15:27:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

rožca26., saj si meriš pritisk, al ne? ker meni se je tako začel, s krvjo iz nosu. baje da je to normalno v nosečnosti, ampak ravno takrat sem imela po 160/100 pritiska...tak da jaz sem prepričana da je bilo od tega...

Si merim pritisk, pa sm ga mela zjutrej, preden se mi je kri ulila 102/60, tko da ni pritisk kriv. Zgleda je kaka žilca počla. Sam nism pa še nikoli tko sveže zadihala kot dns, k sm mela kri user posted image  Se mi je kr vse odprlo user posted image  

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
19.11.2009 15:28:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Pozdravljene! user posted image

Evo končno sem prišla domov in da se javim na raport:

imeli bomo user posted image , težek je 890g, vse je uredu in razvija se normalno, hvala bogu. Prav sem vesela user posted image
Slikce nisem dobilauser posted image .
Maternični vrat je normalno dolg 4cm. Jutri pa grem delate izvide za sladkor.
Naslednji pregled imam 10.12.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za fanta in uspešen pregled. Je pa tudi že tvoj fant pravi dedec. Kolk je pa star?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
19.11.2009 15:29:19   
rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod lino user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
19.11.2009 15:40:36   
rožca26
No, zdej se vam pa javim še mal taku ... me pač dolg ni blo dons na spregled, pa vam moram razložit zakaj.

Z Vidom sva že od 8.45 na poti. Najprej sva odšla na polikliniko k urologu, da sem ga naročila na pregled. Povem vam, da user posted image  nima kej vn pridet pred 10.2., ker so Vida šele takrat naročil. Mi pa tud niso dovolil razložit, da sm noseča in bi rada, kakšen termin prej (glede na to, da je tamali nedonošen). Tko, da sm zabičala pupi, da ma, da se ma lepo v bušiju in naj počaka vsaj do 11.2. user posted image
Pol sm pa šla h znanki/kolegici, ki sem jo spoznala na EINTu v Lj. Takrat je imela ona najmanjšega in najmlajšega otrokca v P. In sem ga po dolgem času vidla - jest sm se skor zjokala, ko sm ga zagledala. Tamal je lahek, ampak je pa le par cm-jev manjši od Vida. Sedi že ful lepo, plazi se še ne ... ampak kakšen cukr je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa z Vidom sta se ful lepo ujela. Kot da bi vedla, da se od nekje poznata, čeprov na intenzivni nista bla na istem oddelku user posted image user posted image user posted image  ... šmrk, šmrk, mi gre zdej kr na jok od sreče, ko pomislim. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pol sm pa letela na Vrhniko. Sva se zopet dobile z Zoey. In se mal naklepetale ... čeprov ful mal, ker se je pol men mudil naprej user posted image  Vid je itak z njo ful užival, mami se je pa mal spočila user posted image  Sam sm bla pa na kavici čista koma. Bi najraj km zalegla user posted image user posted image  Se vidi, da sm bila dons zgodnja. user posted image

No, k smo pokofetkal, sm pa letela na servis, da mi preverjo al so mi menal gume. Je takrat na rednem servisu zgleda pršlo do nesporazuma in mal skleroze, pa je ata, k sprejema ključe, pozabil dopisat menjava gum. Tko, da mi takrat niso menal gume, zato so mi jih dans. Še dobr, da sm bla vsaj mal v dvomih user posted image  MOgla sm počakat pol ura, pa sva šla z Vidom na kratko šetko okol in pol končno k moji mami dam, da sm se jest lahko usedla v fotelj. Pa končno sm še kej dala vase, ker sm bla že od zjutrej lačna. Zgleda krožnik čokolina ni bil dovolj.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
19.11.2009 15:46:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Rožca - jutri pride vid s tabo? Bi ga prav rada videla, hehe.

Ne, ga ne bo. Ga bo tašča pazila user posted image  Bi ga najraj mela pr seb, sam na morfi je bil ful živčen, ker moraš tud čakat, pa ga nočm mučt. Bi pa raj vidla, da ne bi bil pri njej. Še dobr, da ma sam malco za jest, ker več kot tolk mu ne bo mogla dat. Je prov sluzasta okol njega user posted image  Mi je pa hotla za včer kr izsilt še eno varstvo .... ker krava user posted image user posted image user posted image user posted image  Je rekla, da bova se midva z dragijem mal spočila user posted image  Sm ji sam zabrusla, da če bo ona merkala, pol bo Miško delal. Je bla koj tih user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - a boš ti pršla na morfo v tej lepi oranžni majčki, k ti gor piše "pridem marca"? Bi te koj prepoznala user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
19.11.2009 15:50:36   
vekybel
rožca26: mi smo pa 25t user posted image user posted image user posted image  Koliko pa je dolg ne vem user posted image  niso mi povedali pa sm pozabla vprašat. Sem pa gledala na izvide ki so sedaj ostali tam in nisem vedela razbrati koliko bi bil dolg sam koliko je težek. Sej tudi ti ne veš koliko je tvoja dolga če se ne motim? user posted image  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
19.11.2009 15:52:27   
vekybel
........grem se malo spočit ker sem prav utrujena, sem hodila celo jutro......se pišemo kasneje kaj.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
19.11.2009 16:05:06   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ojoj lunka1 k zobarju, upam da ni preveč bolelo user posted image . HB sm si js use porihtala pred nosečnostjo, ko sm vedla da sm user posted image mi je sm še zobni kamen spucala in tko mam šele februarja pregled user posted image

user posted image user posted image user posted image tut js mam probleme z modrostnimi, mam že napotnce za pult (use 4) upam da bom dougo dojila da mi nebo treba še kmalu it na ta poseg user posted image . Me je strah k user posted image da me bo bolelo, no sej če me nebo bolelo ko bojo pulili pol je uredu doma naj boli kuk če bom že zdržala, sm tam pa bolš da me dajo pod narkozo user posted image da jim kam ne pobegnem.
vekybel user posted image user posted image user posted image za user posted image in da je z njim use uredu, sm tko vesela user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
19.11.2009 16:09:06   
3Sonček3
Men se je dns kosilo ponesrečlo, že ko sm dala čebulo pa meso pol not mi je iz lonca ful smrdelo sm je tašča rekla da nč ne smrdi da se mogoč sm men tko zdi. ok. k je blo pa kuhano je bla pa kap od kapi, golaž preslan, okus za user posted image , ampak sm useen mal pojedla, kr sm bla lačna ko volk. Pol je pa user posted image domou pršu sm mu postavla na mizo in mu takoj povedala da ni dobro, je probou in je reku da on tega ne bo jedu...se zgodi. Tko da je za kosilo jedu salamo pa sir pa kruh (je mogu met hitr prpravleno kr je mogu nazaj na šiht) in mi je blo tko nerodno da bi se najrajš u zemlo pogreznla. Se je vidlo da nism bla js čist taprava dns k se je use tko grdo izcimilo. No pa sej bo. Komej čakam da gremo u trgovino nabavlat, da si dam js mal duška, jutr bojo pa vrjetno šamrole padle na mizo, če bo use po sreči user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
19.11.2009 16:16:53   
vekybel
branka28: nič posebnega ni bilo na morfologiji v MB. Je bila ginekologinja, sem pozabila ime user posted image
Je pa res dobra, se je potrudila da nam pogleda spol, ker se je slabo videlo-je user posted image  imel tako nogice skupaj in še glih pod popkom je bil tako da je teško vidla in kasneje se nam je odkril user posted image  user posted image . Pregledala je vse organe kot mora in to je to. Slikce pa nisem dobila pa čeprav sem upala na slikco in 3D. Ma dobro sam da je zdrav user posted image

3sonček3: je možno ja da ti user posted image  pritiska na kakšen živec zato te boli. Dokler se ne premakne ne bo miru.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
19.11.2009 16:20:48   
Anonimen
evo mene direkt iz MBja. Sem bila na obisku pri teti. Novica je, da najkasneje v ponedeljek pride domov ozi. pridetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem čist za en drek. Sem hotela it še mal v center mbja v shopping za našo user posted image , pa se mi ni dalo. Bom po vsej verjetnosti kar preko neta vse naročila, pa še bacilom se bom izognila.user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
19.11.2009 16:24:27   
Jassika
Veky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kako moreš bit vesela za user posted image  a ne? No mi smo veseli s teboj za takega korenjaka user posted image user posted image user posted image    čestitke!!!

Pa en user posted image  za tvojo/ega G ki ni dal nobene slikce (hja, kaj češ recesija je, men je tut niso dal, zgleda so radodarni samo še ob samoplačniškem pregledu user posted image )

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
19.11.2009 16:27:53   
Jassika
Pa 3sonček3, eh nič se sekirat....sej veš, nosečnicam je vse oproščeno. Po mojem vsaki kdaj pride, da je mal smotana al kako naj rečem, tko da, jutri bojo šamrole ziher uspele in bojo šle za med.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
19.11.2009 16:31:25   
Anonimen
vekybel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image

(odgovor članu Jassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
19.11.2009 16:34:13   
Anonimen
Uf pol morm pa mojga G pohvalit, meni jo da brez problema samo rečt mu moram. Zadnjič ko je šel moj dragi zraven, pa je moj  reku da bi rad kako slikico, mu jih je takoj sprintu in za njih ni vzel niti centa.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4572
19.11.2009 16:44:13   
3Sonček3
sm veš kaj vekybel ne gre mi v glavo kok bi to lahko biu dojenček, če je pa zvit v levem deliu trebuha, tko da mislm da mu tut nogice ne sežejo do tja, no saj takrat k ga js tipam je skos na istem mestu in na UZ je biu tko obrnjen, nevem možno je use, sm teh 400g al kukr jih že pač ma...da tako bolečino povzročajo o groza, ma glavno da je zdrav.
Oh jassika sej vem,...usaki se zgodi kej tazga, moja mami naprimr ne kuha več, zato ker je njen user posted image na zavudu in on kuha med tednom za vikend pa ona kej skuha, če so doma, Zanč k sva bla z mojim pr njih je pa polpete nrdila in so bli tko hudičevo slani, ampak ona si tega ni hotla prznat, je skos trdila da so uredu a spili smo 5 litrov tekočine samo pri mizi user posted image . Tko pač je,,,za šamrole pa sploh ni nobenga dvoma, upam pa da bom sama doma k jih bom delala da jih bom lahko usaj preštela na koncu, ker ponavadi kadar kak cukr delam, mi sprot use pojejo tko da mi na koncu ostane samo še zase user posted image sploh pr palačinkah je tko, 2 ure stojim pr šporhetu pa se jeuser posted image s tistimi palačinkami, pa en pride mimo pa si mal uzame pa drug pa tretji pa spet taprvi pa jih ni več. No sej to je pohvalno za kuharco ane da je dobr nrdila sm men gre pa to tko na živce, že zato ker nimam užitka sama jest.
Glede slikc od user posted image je pa pr men tko. Usakič mi jo nrdi (sicer samo eno ampak ni važno) pa mu ne rabm nč rečt, je že lepo vidu v materinski kje si js to spravlam in pol jo lepo on not pospravi, pol gre pa izvide pisat, tko da user posted image za mojga G, ga morm tut js mal pohvalt.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
19.11.2009 16:56:49   
Zvezdici

veš kaj bi bil biznis??  masaža za nosečnice!!  .. sam ne vem, kje mizo z 2 luknjama dobit.. user posted image user posted image

Ne boste verjele ampak res obstaja masaža za nosečnice! Bom zdajle pobrskala.. Imajo prav posebno mizo.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
19.11.2009 16:58:00   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Mene samo skrbi, kakšen bo njegov bioritem potem ko bo zunaj, ker se jst ponoči zbujam in ne morem spati nazaj, potem tudi user posted image začne sredi noči nabijat, pa se ne zbudim zaradi njegovih brc-te pridejo potem,ko sem že čist brihtna in ne vem kaj početi. Ponavadi se zbudi okol 11h zvečer in nabija ko pri norcih, potem se kmalu umiri, da lahko zaspim, če se ponoči slučajno ne zbudim je spet aktiven okol 9h zjutraj, če se pa zbudim, pa ob 4huser posted image

Ja, tudi jaz se čudim ritmu od user posted image . Včasih me zbudi ponoči, čez dan je precej aktiven, popoldne malo manj, ma zvečer so pa cele orgije user posted image Bom kar počakala, da ven pride, potem bom pa videla, a je bilo že tole med nosečnostjo to, al ne user posted image Upam, da ne, ker tole ob 4h ponoč al pa pozn zvečer mi sploh ne sede user posted image Ene mame pravijo, da je to že kar ritem, druge pa da ne.
Čez dan brca precej spodaj, pa pritiska na jajčnike ali prepono, da me včasih kar zakrivi, zvečer se pa obrača, trebuh kar poskakuje.
Nosečka, bova pa ob 4h ponoč hodile sem pa tja, pa vmes še kaj napisale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?