rožca26
|
No, zdej se vam pa javim še mal taku ... me pač dolg ni blo dons na spregled, pa vam moram razložit zakaj. Z Vidom sva že od 8.45 na poti. Najprej sva odšla na polikliniko k urologu, da sem ga naročila na pregled. Povem vam, da nima kej vn pridet pred 10.2., ker so Vida šele takrat naročil. Mi pa tud niso dovolil razložit, da sm noseča in bi rada, kakšen termin prej (glede na to, da je tamali nedonošen). Tko, da sm zabičala pupi, da ma, da se ma lepo v bušiju in naj počaka vsaj do 11.2. Pol sm pa šla h znanki/kolegici, ki sem jo spoznala na EINTu v Lj. Takrat je imela ona najmanjšega in najmlajšega otrokca v P. In sem ga po dolgem času vidla - jest sm se skor zjokala, ko sm ga zagledala. Tamal je lahek, ampak je pa le par cm-jev manjši od Vida. Sedi že ful lepo, plazi se še ne ... ampak kakšen cukr je Pa z Vidom sta se ful lepo ujela. Kot da bi vedla, da se od nekje poznata, čeprov na intenzivni nista bla na istem oddelku ... šmrk, šmrk, mi gre zdej kr na jok od sreče, ko pomislim. No, pol sm pa letela na Vrhniko. Sva se zopet dobile z Zoey. In se mal naklepetale ... čeprov ful mal, ker se je pol men mudil naprej Vid je itak z njo ful užival, mami se je pa mal spočila Sam sm bla pa na kavici čista koma. Bi najraj km zalegla Se vidi, da sm bila dons zgodnja. No, k smo pokofetkal, sm pa letela na servis, da mi preverjo al so mi menal gume. Je takrat na rednem servisu zgleda pršlo do nesporazuma in mal skleroze, pa je ata, k sprejema ključe, pozabil dopisat menjava gum. Tko, da mi takrat niso menal gume, zato so mi jih dans. Še dobr, da sm bla vsaj mal v dvomih MOgla sm počakat pol ura, pa sva šla z Vidom na kratko šetko okol in pol končno k moji mami dam, da sm se jest lahko usedla v fotelj. Pa končno sm še kej dala vase, ker sm bla že od zjutrej lačna. Zgleda krožnik čokolina ni bil dovolj.