|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
18.11.2009 13:32:24   
vekybel
3sonček3: pol sam greš tja in izpolneš to vlogo in to je to? Kakšne še podatke moraš vse napista gor, npr.: št. računa pa to???  In kdaj nakažejo denar? Oprosti ker te gnjavim z temi vprašanji.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
18.11.2009 13:35:06   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

sara2007 in 7lina7: za pijačko pa čakam na vas in na branko28 in ostale iz okolice Bistrice da se javite za pijačo!!!!!!!! Sem čakala kaj bo katera rekla za petek pa nobena nič in sem se zmenila z mojim da greva ta petek v KP k mojim za vikend. Povejte kdaj bi se lahko dobile pa se bomo. Ena naj pove datum, tista ki dela ima prednost.

branka28: jz grem jutri na morfologijo v MB pa ti jutri povem kako je bilo ok. Drugače pa tudi mene zanima če katera ve kako je v MB.

Jaz sem takoj za pijačko, tako da javite ko se boste dogovorile.user posted image user posted image
Vredu poročaj kako bo jutri na morfo.user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
18.11.2009 13:35:38   
Anonimen
rožca zakaj pa jst ne vidim tvojih slikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4453
18.11.2009 13:37:10   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

user posted image user posted image Joj rožca kok je cartkana. Čist po mamici ane user posted image !

Fuul lepe slkce.
Na jst sm že čist nestrpna za petek. Že spet ali pa recimo rajši še vedno ja user posted image .

Ne vem, če je kej po mamici. Se mi zdi, da je čist po Vidku, on je pa čisti oči ... no, razen okic in noska, k sta pa mamina. Ampak sej ni važn, sam da je ok, pa da je pupa user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
18.11.2009 13:37:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

sara2007 in 7lina7: za pijačko pa čakam na vas in na branko28 in ostale iz okolice Bistrice da se javite za pijačo!!!!!!!! Sem čakala kaj bo katera rekla za petek pa nobena nič in sem se zmenila z mojim da greva ta petek v KP k mojim za vikend. Povejte kdaj bi se lahko dobile pa se bomo. Ena naj pove datum, tista ki dela ima prednost.

branka28: jz grem jutri na morfologijo v MB pa ti jutri povem kako je bilo ok. Drugače pa tudi mene zanima če katera ve kako je v MB.

Jaz sem takoj za pijačko, tako da javite ko se boste dogovorile.user posted image user posted image
Vredu poročaj kako bo jutri na morfo.user posted image

jst se tudi za!!!!

(odgovor članu branka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
18.11.2009 13:38:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

rožca zakaj pa jst ne vidim tvojih slikuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Sej sm jih sm gor prilimala. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
18.11.2009 13:38:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image Joj rožca kok je cartkana. Čist po mamici ane user posted image !

Fuul lepe slkce.
Na jst sm že čist nestrpna za petek. Že spet ali pa recimo rajši še vedno ja user posted image .

Ne vem, če je kej po mamici. Se mi zdi, da je čist po Vidku, on je pa čisti oči ... no, razen okic in noska, k sta pa mamina. Ampak sej ni važn, sam da je ok, pa da je pupa user posted image

točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4457
18.11.2009 13:38:57   
3Sonček3
12.15 mam uro, kdaj pa not pridem je pa spet novo vprašanje user posted image
vekybel nč bat zarat vprašanj sej zato sm tukej da povem kar vem user posted image . Js sm mogla dat zadnje tri bančne spiske, pa potrdila iz ZPIZ-a o nakazani pokojnini, če maš avto morš kopirat prometno, drgač pa napišeš še št. računa kamor naj se nakazuje denar. Js sm prnesla spiske iz NLB napisala sm pa naj nakazujejo na DBS in sm mogla pol prnest še potrdilo iz DBS da v zadnjih treh mescih ni blo nobenih prelivov na tem računu (če bi pa bli bi pa mogla spiske prnest). Mislm da je to to, edino če si lastnik še česa drugega pol je treba pa še tiste papirje nost. Denar pa nakažejo 18. v mesecu (se pravi danes), prva runda gre čez okol 11-ih druga pa mal kasnej, do 17. ure more bit dnar gor. Js ga še čakam danes. Sm vrjetno v drugem krogu kr sm bl proti koncu abecede.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
18.11.2009 13:40:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

user posted image user posted image user posted image  Sej sm jih sm gor prilimala. user posted image user posted image user posted image  

ja zdaj sem jih videlauser posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kok je cortkana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama rožca čestitke za pupo, zdaj pa res lahko kupiš oblekico brez skrbiuser posted image  

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
18.11.2009 13:41:43   
rožca26
sara - a jih vidiš?? Na prejšnji strani so.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
18.11.2009 13:42:05   
branka28
Sara207 hvala za odgovor.
rožca26, lepe slikice, kar nauser posted image mi gre, ko vidim male bebe od veselja mislimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
18.11.2009 13:42:42   
rožca26

sara - a jih vidiš?? Na prejšnji strani so.

ups, si me prehitela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
18.11.2009 13:43:48   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

rožca26, lepe slikice, kar nauser posted image mi gre, ko vidim male bebe od veselja mislimuser posted image

Hvala, meni gre tudi od veselja na jok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
18.11.2009 13:44:28   
vekybel
3sonček3: kakšna potrdila iz ZPIZ-a o pokojnini? A samo moje izpiske iz banke al tudi od dragega? To so tej ki dobimo domov?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
18.11.2009 13:46:14   
Jassika
Evo, da še jst raport prijavim user posted image  Naš pikec user posted image  je OK, sam je bla pa G spet vsa stroga pa niti ni ekrana od Uz obrnila, tako da ga nisem videla, niti mi ni povedala kolk je velik, težak....user posted image user posted image user posted image   Sam rekla je:" V redu je". Mal je bla panika zarad kil in ker zatekam v noge (HB sam v gležnje in ne tut v goleni), pa ker sem mela prej povišan pritisk....ampak je HB pritisk zdej normaln, urin pa tudi OK. Me je pa kr dobr prestrašila in mi zabičala da se do 10.12, ko mam spet pregled ne smem zrediti niti 1 kile več user posted image user posted image user posted image  Hja, kar bo rekla, samo da bo user posted image  zdrav. Sem pa kr malo slabe volje in cmindrava user posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image  za preglede. Sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image . Rožca še jst morem pohvalit vašo pupico, je srček od srčka user posted image  Upam, da bova midva tut tako dobro videla našega user posted image  naslednji torek ko mamo 3-4D UZ.

Lep dan, uživajte user posted image  v tem lepem jesenskem sončku (če ga imate, če ne ga pa pošiljam user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
18.11.2009 13:48:11   
branka28
Komaj čakam, da bom spet držala v rokah majhno štručko, sem po šestih letih že pozabila malo kako je to, vem pa da je to najlepši občutek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rožca26 čist si me raznežla s tvojimi slikcamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
18.11.2009 13:50:10   
Zvezdici
jassika - to je blo pa kar nesramno od nje! Sploh si pa zaslužiš viditi svojega pikca! Madona kolk me to razjezi. S kakšno pravico se tako obnaša do tebe! Če ima ona slab dan njen problem ne pa tvoj in, da se nate znaša user posted image .
Sem, pa vesela zate , da je vse vredu. Pa nič se ne sekiraj zaradi nje, maš še to srečo, da greš še na 3D in boš tam lahko bolj uživala! user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
18.11.2009 13:52:46   
Zvezdici
Nič punce, sedaj ko ste spet vse na kupu, pa kot po navadi jaz grem user posted image .
Se slišimo zvečer.. pa pridno tipkajte. Smo vedno bližje 2. delu user posted image .
Uživajte!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
18.11.2009 13:52:53   
3Sonček3

3sonček3: kakšna potrdila iz ZPIZ-a o pokojnini? A samo moje izpiske iz banke al tudi od dragega? To so tej ki dobimo domov?

Ja če živita v skupnem gospodinstvu mislm da bo treba za oba nism pa zihr. In ja to so tej spiski k jih dobiš domou iz banke. Kaj pa če bi poklicala pa prašala, tko noben ne vidi kdo si . Js sm do septembra dobivala pokojnino po očetu, zato sm mogla to prnest.

jassika tvoja G je pa res mal smotkana, pa kakoti lahko prepove se redit, to je naravno na to nemorš vplivat, joj spet mi vre u glavi zarat takih idiotov, drgač pa useeno sm da je use uredu.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
18.11.2009 13:53:11   
branka28
jassika čestitke za pregled in zauser posted image .

kaj se pa tiče zatekanja, jaz jem Omego3 dve tabletki dnevno.
sem bila 2 tedna brez njih in sem začela zatekati, zdaj ko pa jih spet jem pa ne zatekam.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.11.2009 13:55:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

Evo, da še jst raport prijavim user posted image  Naš pikec user posted image  je OK, sam je bla pa G spet vsa stroga pa niti ni ekrana od Uz obrnila, tako da ga nisem videla, niti mi ni povedala kolk je velik, težak....user posted image user posted image user posted image   Sam rekla je:" V redu je". Mal je bla panika zarad kil in ker zatekam v noge (HB sam v gležnje in ne tut v goleni), pa ker sem mela prej povišan pritisk....ampak je HB pritisk zdej normaln, urin pa tudi OK. Me je pa kr dobr prestrašila in mi zabičala da se do 10.12, ko mam spet pregled ne smem zrediti niti 1 kile več user posted image user posted image user posted image  Hja, kar bo rekla, samo da bo user posted image  zdrav. Sem pa kr malo slabe volje in cmindrava user posted image

Drugače pa user posted image user posted image user posted image  za preglede. Sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image . Rožca še jst morem pohvalit vašo pupico, je srček od srčka user posted image  Upam, da bova midva tut tako dobro videla našega user posted image  naslednji torek ko mamo 3-4D UZ.

Lep dan, uživajte user posted image  v tem lepem jesenskem sončku (če ga imate, če ne ga pa pošiljam user posted image )

Hvala, hvala

Jest bi pa mogla okregat tvojga G. Je pa res user posted image . Sej ni čudno, da smo pol user posted image  fuuuuuuuuul občutljive user posted image   mamo pa ene res srečo s temi G, pol k pa pridemo na plačniški UZ smo pa v user posted image . Ah ja, eni znajo res uničit dan. Kar se zatekanja tiče ... probi sam manj solit. Zanima pa me, kok si se zdej zredila. Sej vem, da je to ful os. vpr., sam men je takrat tud zamorila, ker sm se zredila v 1 m 3 kg, skupi pa le 4,5 kil user posted image  Pa zatekaš lahko tudi če preveč stojiš na nogah. Ne se sekirat, sam uživaj s tvojim user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.11.2009 13:56:38   
rožca26

Nič punce, sedaj ko ste spet vse na kupu, pa kot po navadi jaz grem user posted image .
Se slišimo zvečer.. pa pridno tipkajte. Smo vedno bližje 2. delu user posted image .
Uživajte!

A greš na fax?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.11.2009 13:58:02   
Zvezdici

Uživajte!

A greš na fax?

Ne avto treba na servis it iskat.
Nič res moram šibati na avtobus.. uživajte!
Se vidimo proti večeru!
user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.11.2009 14:01:37   
3Sonček3
A je zatekanje nujno med nosečnostjo al tut kakšno srečko user posted image preskoči??? Js zaenkrat še nč ne zatekam, če je to odvisno od soljene hrane in stanja na nogah potem se js nimam kej bat, kr nimam rada slane hrane (še pomfrija ne solim, učasih dam mau vegete gor to je pa tut use)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.11.2009 14:18:33   
vekybel
3sonček3: hvala ti za odgovore na moja vprašanja, full si prijazna.

jassika: čestitke za pregled in ne se sekirat zaradi idijotov na tem svetu, glavno je da je tvoj user posted image  zdrav. Pošiljam ti veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?