pipika 13
|
Pozdravljene Od ponedeljka sem na bolniški in sem mislila, da bo kaj več časa za tukajšnje čvekanje, pa nič. Dela veliko, še me čaka, pa moj me ganja počivat večkrat na dan. Torej po njegovih in navodilih moje G moram večkrat na dan počivat z nogami v luft. Od ponedeljka končno spet spimo v tapravi posteji. V naši prenovljeni spalnici, je krasna, tako sončna. Še lepša pa je otroška soba, v kateri imava končno postavljeno novo otroško pohitštvo, sva tudi že nalimama slikice medvedka Puja po stenah in včeraj končno postavila posteljico z baldahinom, tako za into, ker moram še vso posteljnino oprat, kar pa je še čas, ker nočem, da se mi praši. Ko dobim še zavese, prilimam kakšno sliko v svoj album. Zdaj vidim, da je res dobro, da sem šla na bolniško, ker sem vse bolj okorna, zasopihana, utrujena in zvečer imam noge kar fejst otečene. Ker je moja G ugotovila 5. !!, da je moja za starost 32 tednov in pol prelahka, oziroma še glihkar v mejah normale, mi je določila še en UZ, to bo 19. 11. 9. 11. sem bila še enkrat pri njej, kjer so sledile druge formalnosti, od tehtanja, pritiska, urina, pogovora in svetovanja. Svetuje mi test za streptokok naslednjič in 19. 11, me bo poslala še enkrat za test toksoplazme. Vse je drugače zaenkrat v redu, samo da je malce majhen. Zato se trudim zdaj bolj pestro jest, sem si tudi omega 3 maščobe kupila v sirupu, pa nosečniški čaj, pa več počivam itd. Zdaj me pa čaka tisto tapravo gnezdenje - torej sortiranje, pranje in pospravljanje otroških oblekic. Jupiiiiiiiiiiiii. Aja, še to, poleg počivanja je moja vsakdanja vloga tudi kuhanje kosila, ker so se mamine kuhe vsi doma naveličali. Torej kuham, dokler bom zmogla. Bodite pridne in ne pretiravat. Araz, upam, da stanje ni preveč kritično, ker tudi meni ni vseeno, ko mi je rekla, da je malce majhen. Držim pesti.