|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
15.11.2009 16:22:00   
metkara
Punce, meni je tako hudouser posted image

Že celo uro jočem...Mačko nama je zgleda avto ruknil in je bila tako fejst poškodovana, da sma se odločila, da jo dama uspavat. Potrebna bi bila ful operacija, pa še dolgotrajno okrevanje, in si glede na stroške tega res ne morema privoščit. Pa se grdo sliši, saj vem, in še zato mi je tak hudo....da je denar ovira. Sam otroček bo vsak čas in....Sj ne vem, zakaj vam zdj to pišem, si hočem malo dušo olajšat.
Mačkica moja R.I.Puser posted image

Kako ste ve kaj? Nič kaj zgovorne zadnje čase vidim...

ShopGirl: js sm si tut včeri en modrček kupla, pa sm dala za njega 20 evrov (kar se meni zdi veliko za tak neatraktiven modrčekuser posted image ). Sm šla prvo kar v Kika, pa tam ni blo kaj takega, pol sm ga mogla pa v BC-ju kupit. Enega mam pa že doma, tak da bom počakala na porod, pa da pol vidim, če še kakega rabim.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
15.11.2009 17:36:18   
Nončika
nivea, se zgleduješ po merah mojega sineka in pa ta drugega, ki ma samo 40g manj kot je mel moj ob rojstvu. hihi? naj te potolažim, da sem jaz ob rojstvu mela 3800g. moj pa je mel ob rojstvu tolko kot ti in je poleg sebe mel še brata dvojčka. tak, ka sta tudi ona dva mela kar krepko težo za dvojčka. mogoče je dedno in boš pol ti tudi mela bejbija z manjšo težo in boš lažje ven spravila.

ti pa le pridi. si lepo vabljena. držim pa pesti, da boš rodila z minimalnimi bolečinami in hitro. vsaj tako hitro, kot sem jaz rodila sina. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.11.2009 18:57:22   
ammam
Oh, Metkara, ubogi mucek. user posted image

Jaz pa sem dobila neke izpuščaje po telesu, ki jih sicer ni ne vem kako veliko, ampak, najhuje je ravno pod trebuhom, kjer se nič ne vidim in gledam potem z ogledalom, kaj se dogaja in to tako srbeče, da sem šla danes na urgentno ambulanto. Potem pa je bil tam en dohtar, ne glih vase prepričan in mi je prvo hotel dat injekcijo, potem si je premislil in me za jutri napotil k ginekologu po mnenje in še svojemu splošnemu. Sem kar zadovoljna, da je to naredil, če že ne ve, kaj je prav. Imam pa tako srbečico, da me ponoči spravlja ob pamet. Danes sem si sredi noči potresala telo z otroškim pudrom, da mi je malo hladilo, no, pa je rekel dežurni, da je to čisto ok. V lekarni sem prevezela puder za pomiritev, jutri pa šibam naprej k dohtarjem.
Hec je v tem, da je izpuščaje dobil tudi moj mož. To sem povedala dežurnemu, pa je še vedno trdil, da gre najverjetneje za urtikarijo. user posted image Da bi jo dobila oba, mi je pa res malo čudno. Da ni kaj od mačka, zavraga...user posted image Ali pa naju nekaj pika v spalnici...sploh ne najdem vzroka. Mah, vse sem preprala, stokrat kot ponavadi prebrisala. Pa glih meni se to zgodi. Tako sem jezna. Pa še režali so se mi vsi, ko sem domov privlekla antibakterijski gel, no, zdaj so malo zamenjali mnenje in ga že precej fali.

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.11.2009 21:43:48   
Janci F
Pozdravljene,

najprej se vam opravičujem, ker vdiram v vašo temo.

Sem junijka 2009 in prodajam rabljen AngelCare 300, več informacij si lahko preberete http://www.angelcare.si/ac300.htm.
Deluje brezhibno, rabljen je par mesecev in ima še vsaj 5 mesecev garancije.
Prodam ga za 65€, če katero zanima naj me kontaktira na ZS.

Prijeten preostanek nosečnosti vam želim in čim enostavnejši porod.

Ne pozabite uživat v brcikah vaših user posted image  , jaz jih že malo pogrešam. user posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
16.11.2009 8:07:25   
kaja13
Metkara... dva kužija sem "pokopala" in zaenkrat nimam nobene želje po novem. Ti se kar zjokaj... pomaga. Jaz sem jokala en teden... itak so vsi mislili, da sem čuknjena "saj je samo pes!!!". 

Ammam... mogoče je pa kakšna alergijauser posted image . Ti kar pejt do zdravnika... še dobro, da ti ni nič dal, če ni bil siguren vaseuser posted image

Eva1... meni so obakrat čisto lepo zračunali, tko da je mogoče prišlo do napake. Jaz sem dobila malo manj kot netto plačo. Za tokrat pa še ne vem... odločba je šele 1 teden na poštiuser posted image .
A veste kaj pa jaz delam?? Pijem prvo jutranjo kavicouser posted image , potem grem v toplo banouser posted image in do G (po enem mesecu). Danes naj bi mi naredila UZ, da vidimo, kako moje dete raste. Upam, da mi boste kakšno ramo za zjokat ponudile, če je še vedno velikanuser posted image !!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
16.11.2009 8:17:21   
Zibka
Dobro jutro, user posted image !

Metkara, , popolnoma te razumem! Kaj pomeni navezati se na žival in kaj pomeni izgubiti jo, lahko dopoveš samo nekomu, ki ima tudi sam žival. Jaz imam user posted image - ne vem če bom za otroka skrbela kaj bolj skrbno kot za psa (pa naj se sliši še tako neumno ali bedasto- tiste, ki imate žival, boste razumele).
H kateri se je že zatekla doga? Me prav zanima kakšni prijateljici sta postali... user posted image

Jaz sem pa danes tako v živo sanjala da sem rodila: dečka seveda user posted image . Doma v dnevni. Sem se zbudila in me je takoooo vse bolelo, tako sem bila izmučena, da sploh nisem prišla k sebi.  Me je mogu potem moj mal potolažit in mi dopovedat, da ni blo res in da ne bo tko hudo user posted image

Danes pa grem v HM, da kupim še en modrc za dojenje, pa kombinezonček za našo Dojenčico pa še kapico in tiste bombažne rokavičke, da se ne popraska. Potem dodam še to v torbo in lahko grem rodit user posted image
Aja, pa danes sem že prekuhala nastavke za bradavice in dudico (jih bom za vsak primer nesla zraven v porodnišnico).

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
16.11.2009 8:25:37   
araz
Dobro jutro,

Metkara, ti kar žaluj za mucko. Meni je bilo pred nekaj leti tako hudo, ko smo morali psa uspavati (zaradi starosti - je bil že skoraj 17 let star), da sem zbolela in cel mesec nisem prišla k sebi. Tako mi je bilo hudo. IN še sedaj, ko pogledam kakšno fotko in ga vidim gor se spomnim nanj oz. mi je hudo. Verjetno pa ste mu naredili uslugo, ko ste ga dali uspavati. Kljub operaciji verjetno nikoli ne bi bil več isti in vprašanje kakšne probleme bi imel.

In kako ste kaj punce? Čez vikend je bilo kar mal zatišja tu gor. Ste vse martinovale user posted image ?

Jest sem akr uredu. Včeri je moja tako razgrajala, da me je že kar mal bolet začel. Pa zgleda, da bo danes spet. Pol bo pa spet dva dni mir in me bo panika, da je kaj narobe. Sicer pa še 1 teden in bom imela spet UZ pri moji g. Zdej mal več jem in upam, da bo pikica dobila kaj več na teži. Pa včeri sem skoraj cel dan počivala na levem boku. Danes me pa vse boli. Ampak za pikico vse.

Danes pa sploh ne vem kaj bom počela, ker imam že vse pripravljeno (oprano in zlikano). Bom še mal po številkah razporedila. Pa mal bi mogla začet pospravljat, pa se mi čist nič ne da.

Bom šla na kakšno kavico, pa mogoče k frizerju pa bo dopoldne minil.

Lepo se imejte pa uživajte v brcikah.

Ravno kar sem ugotovila, da imam točno še 1 mesec do PDP user posted image .

(odgovor članu kaja13)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
16.11.2009 8:26:54   
Zibka
No, naj še dodam, da zame skrbeti skrbno za psa, npr. ne pomeni, da je iz istega krožnika kot jaz, da lahko skače in spi kjerkoli, da ne uboga nič in nikogar,.....
Za vsak primer, da si ne bi narobe predstavljale moje besede skrbno user posted image

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
16.11.2009 8:29:58   
araz
Zibka, jest sem čist dobro zastopila kaj si hotela povedat. Tud jest delam z psom ravno tako kot bi imela otroka. Pa tud pes se tako obnaša. Če bo moja tako trmasta kot je pes bo še pestrouser posted image .
Sploh ne morem verjet kako je vedenje otroka in psa lahko enako.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
16.11.2009 8:39:58   
natasa28
Da se še jaz malo javim, čez vikend sem na veliko prala in likala, tako da so vse plenice in oblačila  lepo preprana in zlikana ter spravljena v previjalni, zdaj še samo operem posteljnino pol pa smo čisto pripravljeni, ampak naj tamala/velika še kar počaka kake 3 tedne, ker če gin pravi da prehiteva za cca 2 tedna bi to potem bil kar primeren čas, sicer pa bomo videli kaj bo rekla drug teden (pregled imam 27.11) . Ampak mi lahko računamo kak hočemo, ko se bo določila prit bo prišla.
Sem bila včeraj po dalj časa na enem sprehodu, sem mogla na nekaj metrov kar počivat se mi je zdelo , da mi kar trebuh dol vleče, drugače pa je kar pasalo se malce sprehodit.
Ta in drugi teden še imamo MŠ (4X) potem pa smo fertig, moram se še samo naročit na razgovor za epiduralno. Ker v rokavu jo hočem imet če ne bo za vzdržat pa bo čas primeren da bodo naše MB anestezistke na voljo. Je pa tudi v MB brezplačna, jo je mogoče kje potrebno plačati? Kolikor je meni znano je plačljiva samo ultiva? 

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
16.11.2009 8:58:33   
tintara
Ninča: super, upam, da greš že danes k njemu in čim prej domov. Imaš zdaj vse zrihtano doma? Mi še ne. Čakamo omaro, potem lahko začnem zlagat.
Sem dobil DOSTI TA MALIH CUNJ IN TO ŽE VSE OPRANO IN ZLIKANO. sUPER PRIJATELJICE IMAM, NI KAJ. Opa, nisme opazila ta velikih črk.

Vane: vmes dobil nek prehladen virusm, ki poteka brez vidnih znakov (razne nekoliko zapacan uček). Smo bili zato spet dva dni na intenzivni, zdaj smo spet na negi. Je šele po 20, naj bi pa 40? Pa kam naj to steče temu malemu želodčku. Če gledam Gašperja, je do konca ful mal jedel. Tak da se bojim, da bomo mi še dooolgo tamn doli.

Mejte se, jaz grem k Vankotu.

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
16.11.2009 9:06:57   
ShopGirl
Dobro jutro čvekice,

ste se naspale? Danes nas čaka tam bolj temačen in deževen dan, zgleda... Še dobro da mam za prat in likat, drugače ne vem kaj bi sama s sabouser posted image

Ugotavljam, da je mela Lana pdp na isti dan kot jaz po nuhalni...hmmm...jst sm že čist pripravljena da grem rodit, zadnje dni res velik mislm na to kako bo ko se bo začelo zares... Pa full pospravljam, urejam, pripravljam... zgleda me nagon daje user posted image

metkara, žal mi je za vajino mačkico...revčka. No meni se nč grdo ne sliši da je denar ovira, tut pri takih stvareh je treba gledat realno in praktično...ne gre drugač. Predrago je ratalo vse skupi...user posted image

Ja, men je tut 20 eur velik za te neprivlačne modrce. Jst sm si kupla 2 enaka, črna, v H&M in je blo 30 eur vse skupi. Ta model z rožicami mi je bil pogojno sprejemljiv in sm si kr enaka kupla (različnih velikosti), itak sta pa čist bruhovita, ko snameš tisto naramnico je prav čuden občutek, brrrrrrrrrr.... Moj sicer pravi da sta čist ok, ma po moje me noče še bolj zamorit user posted image

ammam, ojejuser posted image  to pa ni fajn, upam da se ti kmal pomiri koža. Veš kaj se pa men dela že vso nosečnost - take rdeče pikice, po vsem telesu. Moji prijateljici so se pa take mini mini bradavice delale po vratu... No, sam to pri tebi je drugač, get well soon!

natasa, ultive se ne da več dobit - razen po vezah, ampak načeloma je uporaba ultive do nadaljnega prepovedana. Vsaj tako info sem dobila v Lj in Po.

Skratka, za vikend je blo res pravo zatišje tuki gor, midva sva bla skos naokrog - kar mi full paše, ker sem med tednom precej doma. Včeri sva gledala en dober film na dvd-ju, pa mal sva Ceco gledala na popu...tak nedeljski večer skratka user posted image  Tašča se je ponudila, da mi pride pomagat po porodu, da mi kaj skuha in prinese pa mal pospravi. Se mi je zdelo zelo lepo od nje, upam pa da bomo nekak zmogli sami. Čeprav mava full tega na kupu - selitev + rojstvo.

Ugotavljam da mom kupit še počivalnik in kengurujčka. Razmišljam da bi si kr rabljenega kengurujčka (baby bjornovi so mi všeč) kupila...morm mal pogledat ponudbo. Počivalnik mam pa že ogledan in sicer: PP Melodia user posted image  Sam se mi splača mal počakat, da vidm kaj bom kej za darilo dobila po porodu user posted image  

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
16.11.2009 9:07:39   
Momtobe
Metkara user posted image user posted image ... grozno. Tvoje muce sedaj ne boli več, naj ti bo vsaj to v tolažbo. Popolnoma razumem bolečino, ne vem, če bi mene kaj potolažilo.

Se pa odpravljam še malo v šoping. Se že kar malo mudi z nakupi, nikoli ne veš, če bo mali prehiteval user posted image

Punce en lep ponedeljek vam želim!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
16.11.2009 9:17:47   
*Mojca*
Jutro!

Kako smo? Vreme je totalno user posted image user posted image user posted image Jaz bom danes malo začela cunjice sortitat, da sploh vidim kaj moram še nabavt. Sem kr malo pozna tole rundo user posted image

metkara user posted image user posted image user posted image boljše tako, vsaj ni trpel.

Shopgirl: jaz sem dobila kengurujčka od Chiccota za darilo in ga uporabljala samo 2x. Ne vem, se mi je zdelo da je biu tamau tok čudno stlačen not, da se mi je kr smilu. Pol, ko je ugotovu da ima vrat in da lahko gleda ven, me je pa križ bolel user posted image user posted image Ga je pa moj dragi z veseljem nosu not med tem ko je sesal user posted image

Kje pa je anaj? Neki je rekla da jo špika in da se ji je trebuh spustil. Hmmmm prvič je tudi malo prehitela user posted image

No tako, kaj naj še rečem, uživajte kjerkoli že boste.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Momtobe)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
16.11.2009 9:27:32   
marusi
evo, čvekice, da se vam še jaz malo oglasim... dnevi, tedni, sploh pa weekendi mi kar letijo...

sobica: včeraj zvečer sva jo do konca zrihtala... je moj perfekcijonist vse zmontiral, potem se mu je pa zazdelo, da bo polička padla na njegovega sine, je šel kupit večje šravfe in smo imeli čez weeken poličko na tleh, steno pa zagipsano. zdaj imam pa prepoved težke zadeve zja dajat:)

previjalna: glede na to, da si je naš mali že zdaj vzel full prostora, sva midva kupial 2 komodi v ikei, pa ploh čez in ima mali 160*75 cm veliiiiko previjalno:) mi je full fino, ker imam občutek, da mi ne more dol pasti...

voz: midva ga že 4 tedne sestavljava... pa ga še vedno nisva. in sem šla v soboto v BC v KP in sem potem jaz prodajalki razlagala, kako in kaj... v glavnem odgovora na vprašanje, kako urediti, da se košara NE premika in katapultira naše dete - nisem dobila. araz - a sta vidva pogruntala?

araz: jaz sem bila zadnjič tudi full jezna na mojo G zaradi njenega komentarja o velikosti malega, da je premajhen, in da se bo rodil s "samo" 3300 g, kar se meni zdi dovolj, naročila me je pa ćez 5 tednov user posted image . in se je nasmejal in je rekel, da naj kar pridem k njemu (samoplačniško, seveda).

trebuh: jaz sem ugotovila, da se je meni tudi mali spustil dol...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
16.11.2009 10:03:32   
Anuš
Včeraj smo imeli na obisku kolegico in je skuhala macaroni&chees. Ej, ni čudn, da so Američani tolk buckastiuser posted image Še nisem jedla tok fejst mastne in močne hrane. Jedli smo ob 13.00 in ob 20.00 še zmer nisem bla lačna. V četrtek pa pregled in tehtanjeuser posted image . Drgač sem pa mislila, da je fora v tem, da samo posuješ sir čez kuhane makarone. Neeee! To je ornk recept. Pa ogroooomne količine makaronov in sira (ene pol kileuser posted image ta mastnega), ker hočjo vedno skuhat še za leftoversuser posted image Sam sem ji rekla, da kar prepolovimo, pa je blo itak še zmer preveč vsega. Je bla pa user posted image tolk bolj veselauser posted image

metkara: težka odločitev za evtanazijo, samo sigurno sta se odločila pravuser posted image . Včasih pač ne mormo pomagat...

shopgirl: zdej pa medota v voziček in en giro za probouser posted image . Sam ne dons, ker je mokrouser posted image . Kengurujček? Sam v razmislek: vsa dojenčkova teža je na križu, ker pač nima še dovolj razvitih mišic trupa. In tudi ko spijo notri, so čisto mehki. Mislim, da je res pomembno, da -vsaj dokler sami ne sedijo- skrbimo za čimbolj enakomerno razporeditev teže po celem telesu. Torej ležeč položaj.
Kaj pa petek 13.? A sta mela kakšen horror večer ob primernem filmu? Jst sem včasih obvezno privlekla kaj uporabnega posebej za ta dan, da sem še mejčken podžgala vzdušjeuser posted image Zdej pa se na daleč izogibam temu žanruuser posted image

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
16.11.2009 10:06:04   
Anuš
Aja, marusi: sam to je pa res kar neki- samo 3300 guser posted image . To je najbolj normalno kar lahko spraviš na svetuser posted image . Moja je imela 3260, pa je bla in je še zmer zelo normalnauser posted image . Mogoče je to kakšnemu premal in bi rad bolj nadpovprečne mere. Kr neki, res...

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
16.11.2009 10:14:45   
araz
Marusi midva sva tud enkrat ko sva bila v BC šla dol pogledat kako je košara namontirana gor. Ker tud nama ni ratal, da bi bila fiksna.
In potem sva ugotovila na kaj sva pozabila. A ti imaš tud PP GT3?  Vglavnem na podvozju moraš eno zadevo dvignit gor, da se ti košara tako zafiksira. Žal ti ne znam obrazložit user posted image . Daj probaj vse kar se da dvignit in ni hudič, da ti ne bo ratal.
Naju pa zdej skrbi kako bova potem špotni del nazaj namontirala. Verjetno bova kar v Trzin peljala pa naj ga tam namontirajo user posted image

Ampak ti naši g. so pa res z raznimi izjavami včasih čudne. Ne vem kaj bi rade z tem dosegle. Nič drugega kot da te prestrašijo. Vsaj tiste, ki smo prvič noseče.
Jest sem kar vesela ,da bo med lažjimi. Mi je pa tašča v soboto povedala, da je imel moj samo 3070 g in bil velik 50 cm ob rojstvu. Jest sem bila sicer 52 velika in 3250g težka ampak sem se rodila 14 dni čez rok. Tako, da je čist normalno, da bo tudi najina manjša.
Da ne govorim, da je bil moj brat, ko se je rodil težek samo 900g in velik 39 cm (v 7 mesecu).
Saj se ne morejo vsi roditi standardnih mer.
Če so prelahki ni ok, če so pretežki spet ne .... mislim prov jezna sem že na te razne njihove komentarje.

Vglavnem z našimi user posted image bo vse ok. Verjetno bo pa moji vse kar ima za oblečt kar veliko, ker imam večino stvari 62 velike.

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
16.11.2009 10:46:15   
ammam
Ponoči sem slabo spala, ker sem imela neznosno srbečico po izpuščajih. Najhuje se je zadrževat, nič se praskat, ker se bojim, da se s tem samo še širi zadeva.

Danes sva bila pri splošnemu zdravniku in nama je dal napotnico za dermatologa. Sam ni znal povedat nič konkretnega. Pa tudi G bi rada povedala kaj me je doletelo, ker pa dela šele popoldne, mi gre vse narobe.
Ne morem si pomagat, ampak zajela me je panika. Mačka sva skopala z posebnim sredstvom, kupljenim v Vet., celo bajto sem prebrisala z antibakterijskim čistilom. Tako močno se bojim za mojo malo pikico, da ne bi kaj nanjo prešlo, da sem kar jočem. pa čeprav nama vsi govorijo, da izpuščaji niso značilni za prenos z živali.
Takoj po dvanajsti uri bom poklicala v dermatološko in prosila, če naju lahko urgentno vzame.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
16.11.2009 11:00:29   
orhideja75
araz ne sekiraj se. moja dva fanta sta se oba rodila s 3100 g in 50 cm velika. tko, da to ni nobena panika.
danes imamo pa slabo vreme ane?
jaz sem ravno pomalicala. zadnje dni se sam bašem s hrano. kile gredo pa kr gor. sam kaj, ko dete po moji jedi tako veselo začne poskakovati. to so pa tolk lepi občutki.
jst imam tudi že vse pripravljeno. tako, da sam še čakam na to, da grem rodit.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
16.11.2009 11:26:31   
marusi
araz: sem +včeraj eno gospo z GT3 videla, pa sem prav neokusno buljila v podvozje vozička. sva tisti zatič premaknila potem gor, samo nisva bila prepričana, ker za moje pojme je to za športni del... šprtni del gor namontirat - ja to bo še zabava:) midva sva ga odšravfala dol:)

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
16.11.2009 11:29:44   
summmer725
Živjo punce. Jaz bom očitno kar decembrka ostala, kar pa mi čist ustreza. Z našim user posted image  je vse ok, je pa bil zelo živahen otroček v petek. Je pokazal vse kar zna, mi je komaj naredila UZ ker se je tok premikal user posted image .
Araz user posted image user posted image , sem vesela da ste ok. Glede teže otroka pa tko, mi je zadnjič ena kolegica rekla, da naj se ne oziram na to, da vsak UZ mal drugač dela, zato ima tud otrok vsakič drugo težo. In men je v petek rekla da je še težji, ampak to je tko... ma važno da so user posted image  zdravi. Jo boš že pol poredila, jaz bom mogla pa mal pazit  user posted image .

Anaj22 moja plača prek ZZZS je bila boljša kot od delodajalca in sem bila zadovoljna z njo.
Sem pa besna, ker sem mislila da že ta mesec dobim denar od CSD (papirje sem oddala prejšnji mesec) ampak mi je rekla da komaj drug mesec dobim. Pa čeprav sem odločbo že dobila. Kr neki.
Pri nam se danes beli stanovanje, do konec tedna bo baje parket položen, tako da mi pride samo še stric porisat otoško sobico, pol pa akcija user posted image user posted image .

Metkara user posted image user posted image user posted image . Tud jaz bi našo pogrešala in tud dvomim, da bi si lahko še njeno zdravljenje na glavo nakopala. Ni grdo slišat, te čist zastopim te stvari so drage. Se je vsaj rešila teh muk in ne imej slabe vesti zaradi tega. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3747
16.11.2009 11:47:46   
1čebela
Oooo metkara, tudi menji je žal za tvojo mucico user posted image . Tudi sama sem namerč velika ljubiteljica živali. Pri nas nam družbo delata user posted image in user posted image , ki sta polnovredna člana naše družine. Res so pravi sončki tele živalice... user posted image . Raje si sploh ne predstavljam, kako bi reagirala v tvojem primeru..., čeprav vem, da si naredila tako, kot je najbolj prav.

Kar se tiče modrčkov za dojenje... Jaz sem si tud prejšnji teden kupila enega, pa je bil skoraj 30 €, pa prav tako je daleč od atraktivnega user posted image . Ne vem kje ve najdete take ugodne variante. Za nameček pa še to... čedalje bolj sem v dvomih o tem, da sem trofila tapravo številko. Sem si kar računček shranila, če bo treba slučajno zamenjat. Bom pol kar mojga poslala user posted image .

O ShopGirl, katero barvo počivalnika maš pa ti izbrano? Midva mava tud glih tegale ogledanega, sam še čakava na dinarčke. Kar se tiče kengurujčka ga pa pediatri menda res odsvetujejo. Bolj priporočajo štorkljo oz. sling, tako da se glede tega še odločava. Sva pa gledala tud enega kengurjčka, ki se lahko uporablja že od 0+. V njem je menda lahko bebica tut v čist ležečem položaju, tako da se še odločava user posted image . Kaj pa ostale? Ima katera kakšne izkušnje s slingi oz. trakovi za nošenje?

Pa še eno butasto vprašanje, za vse tiste, ki mate nove vozke... A ste ve tekstilni del kaj oprale? Mene tud še čaka sestavljanje in vse  kar sodi zraven, pa sem malo v dilemi. Ne vem al naj prej operem al ne...

Sicer mam pa tudi jaz večino stvari že pripravljenih. Čez vikend sva z mojim user posted image celo že postlala posteljico in gor namontirala tisti glasbeni vrtiljaček. Po novem dobim zdej pred spanjem še uspavanko user posted image user posted image user posted image .  Je pa res, da si moram še torbo za v Rim spakirat, pa se kar nekako ne morem odločit... Mam občutek, da bom pol, sam še čakala... Saj po eni strani komaj čakam, da k sebi stisnem svojo user posted image , po drugi strani mi je pa kar težko poslovit se od svojga bušija... Ga bom prav pogrešala...

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
16.11.2009 11:51:33   
blondy_81
orhideja75 za kile se ne sekiraj. Jst sem jih nabrala 16 skozi nosečnost, zdej sem 14 dni po porodu in jih je šlo že 12,5 dol. Še 3,5kg mam za zgubit do začetne teže. Dojenje te kar pobira. Vsaj mene. Trebuha imam že manj kot pred nosečnostjo.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 3749
16.11.2009 11:57:38   
zalbi
Hej!

no jaz sem začela uživat, ko sem pa doma. Danes sem bla že pri frizerju, uhhh kok se paše razvajat, zdej pa bom šla malo reda delat v spalnico... eh, če se pa perilo slabo suši. Moram si malo pospravit omare... mam katastrofo notr. Vsekakor si bom vzela u izi dan - mi tolkkk paše. Tako na hitro se še javim...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.