|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
12.11.2009 8:59:00   
Ninča77
Ja še to, sem pozabila.
Tintara absolutno se morava pol enkrat dobit in navezat stike.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.11.2009 9:16:41   
tulpika

jutro,

ja, res je bilo luštno na čveku. Verjetno se naslednjič dobimo kar z vozički, ko bo kak lep pomladni dan. Zdaj se bo res treba mal izogibat teh shopping centrov zarad vseh teh viroz. Lahko pa pridete k meni na kavo user posted image in sok user posted image pa še piškote vam dam.

Aja, včeraj so v LJ v MŠ povedali da so sprejeli krizni načrt zaradi gripe za ljubljansko porodnišnco. Porodnišnica je zaprla vsa vrata, vhod je možen samo od zadaj in lepo pozvoniš. Potem so ločeni bloki za zdrave in bolne porodnice. Če si bolna ne more iti partner s tabo k porodu...rodiš sama in te dajo na oddelek bolnih porodnic. Če si zdrava gre lahko partner s tabo, seveda če je zdrav in si na oddelku zdravih porodnic. Na obisk lahko prihaja izključno samo oče, če je zdrav. Ostali otroci, babice, dedeki ipd. ne smejo v tem času na obiske. Če se bo zaostrilo niti partnerji ne bodo smeli več na obiske oz. biti pri porodu.
Sliši se hudo ampak meni je v bistvu kar OK ta krizni načrt. Nobena si verjetno ne želi iti v porodnišnico zdrava z zdravim dojenčkom pol pa dobiš kak virus. Ma sej v bistvu se ne moremo čist izolirat...v trgovino je pa tud treba it, pa h ginekologu na pregled tud.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.11.2009 9:24:59   
Anuš
Uf smo se načvekale. Super! Zanimivo, kako si včasih koga predstavljaš čist drugače, a ne blondinka shopgirluser posted image ?

Gripa: Sem skoraj prepričana, da v Lj porodnišnici ne bo obiskov, to je super. Že prvič, ko ni blo nikogar v porodišnico mi je blo super, ker je takrat moj čuval tamalo, jst sem šla pa v miru pod tuš in mal počitka. Doma me je pa, po tem kar berem in slišim, kar groza... Mam rada obiske in mi ni panike, če pridejo že prvi teden tud če jih je več. Sam kaj pa zdej? Sploh ne znam rečt, da lahko pridejo čez kakšen mesecuser posted image In naj si umijejo roke, kaj šele razkužijouser posted image . Joj, kaj pa če kar gsm izklopimuser posted image . Ne, sej v resnici se bom ziher postavla za otroka. Tisti, ki mislijo zavijat z očmi, pa to verjetno že itak delajouser posted image . V mislih imam moževe sorodnikeuser posted image . Tuki mi pa res dooool visiuser posted image

Lana: čestitke za dolginca Aljažauser posted image

summer: user posted image da bo vse v redu

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
12.11.2009 9:47:12   
tintara
Ja, saj Ninča, pri nas v sobi so zdaj 4 fantje, vsi prbl enako nedonošeni (okoli 33 tednov) in tudi eden ne je še tako, kot bi mogel. Pa čeprav sta dva zdaj že 35 tedenska, za unadva pa ne vem čist natančno. Vse se matramo ali z dojenjem ali pa po flaški, da spijejo tistih 20 ml, ostalo gre pa še kar po sondici. Jaz imam zaenkrat idejo, da ga bom 1xna dan poskusila dojiti, ostalo bova pa zaenkrat kar po flaški poskusila. Tolk da se tudi tega navadim. Ajde, saj dojenje je lažje zame, sam za malega pa ne. Včeraj je tako zakomiral po 10 ml dojenja, da res ne bi bilo šanse vanj kaj po flaški spravbit. Ampak sem bila pa ful vesela, ko je dojel, kako mora zagrabit in vlečt. Bo že.

Gripa: pri nas se gre danes očka cepit, Jaz bom počakala še kakih 14 dni, da bom malj dalj od poroda, potem se grem tudi jaz verjetno. Za otroka se pa nisva odločila (po nasvetu zdravnice z infekcijske, ki ima idenntičnoi situacijo doma - no razen da je njena punca donošena, je pa stara en teden). Dokler ona in ostali zdravniki ne bodo cepili svojih otrok (ta večjih), jih tudi jaz ne dam. Ta velika je lahko doma (da ne gre v vrtec), ta velik je pa že šolski, bo pa malo težje.
Sem pa včeraj slišala, da pomaga grgranje slane vode in izpiranje nosu, ko prideš domov iz vrtca, trgovine... Kao, da virus rabi nekaj časa, da se vsidra v sluznico, tako da ga lahko spereš. Kolko je to res, pa ne vem.

Nič, šibam delat in v LJ. Danes sem popoldanska in tudi nekaj dopoldanska. LP, T

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
12.11.2009 9:54:24   
ShopGirl
Dobro jutro user posted image

Ja, pozabla sm vam učeri napisat da me je anaj "zvlekla" po otroških trgovinah in to v same drage, tko da sm res lahko samo gledala user posted image  Mislm, tok dragih otroških cunj pa jst še nism vidla - priznam pa, da so lepe... Dobr da nism nč zapravla, ker jutri pride voziček in ga bo treba kr lepo plačat...dinarčke mi sicer povrnejo moji, ker je to darilo za Kajo user posted image  Bo pa voziček temno rdeče barve PP Skate Tango. I love it... Najprej sm hotla v barvi cedre, pol sm hotla red bubbles, pol green bubbles, no zdej sm pa lepo na Tango pristala user posted image  

Obiski v P: So nam že v MŠ rekli da lahko samo partner pride na obisk v LJ, kako je v "moji" PO pa ne vemuser posted image  Sem pa jst že vsem rekla, da naj ne hodijo v porodnišnico...da je brezveze...da je PO daleč user posted image  

A pa ljudje res ne zastopijo, da ni primerno hodit na obiske prvi mesec, pa da morajo bit povabljeni na obisk? To me je kr mal presenetlo, kr sm mislila da je blo tko "po prešernu" včasih - pa da so dons že bolj dojemljivi user posted image  Hja, ne vem no, pr men si že ne bojo riti greli in se gostili...jst bom mela dost dela s tamalo, stanovanjem in sama s sabo. Bojo že počakal en bogi mesec, če bo zamera, pol so pa čudni. Itak pa reveži ne bojo mel kje sedet, sm se zdej spomnla, ker bova čakala sedežno ziher en mesec user posted image user posted image

1čebela, v baby centru prodajajo mini boschov sesalec tko da ti bo tamala lahko pomagala sesat (si napisala da dobimo male pomočnike user posted image ), jst sm to včeri mojemu kazala na letaku in sva se toook smejala... (sam jst bi ji mogoče res to kuplauser posted image  zakaj ne bi otroka že takoj navdušla za pospravljanje?user posted image )
Drugač so pa moje kile kr pod kontrolo, presenetljivo, kr velik papcam - zaenkrat +10,6. Največ sem se pa zredila ko sm napadala mandarine (+3kg), baje majo velik sladkorja in zadržujejo vodo. Zdj napadam jabolka in je okuser posted image
Za epiduralno sm po moje ostala sam še jst - Lana je že rodila... Tko je to veš, ostale so pogumne...jst bom pa pač donirala 170 eur PO porodnišnici user posted image

Eeej zalbi, ti tudi uživaj na zasluženi porodniški - pa lepo se imejte na štajerskem, sej a niso neki napovedovali suho vreme od včeri dalje? Kakšn sonček je bil učer, prou luštno je blo...
uuu Maya - ti tut uživaj porodniškouser posted image  še mal pa bomo vse doma... pol boste pa full čvekale...jst bom šla pa rodituser posted image  Itak sva jst pa zalbi med prvimi za "odstrel" user posted image

hahahha marusi, tale izjava je pa legendarna!!! Pa itak da si bojo roke umili - ma kako jim ni logično? Joooj... pa ne morm verjet...
tulpika, a če pridemo k tebi na obisk si bomo mogle tut roke umit pa še razkužit, tko kot pri marusi? user posted image  
Men je tut OK ta krizni načrt o katerem pišeš, tulpika - edino pravilno.

Anuš: Blondinka z RDEČIMI prameni user posted image user posted image  bom še razmislila če hočm vozičkat s tabo user posted image  jst sm pa vedla da boš ti vsa divja in na powerju...sm te že po hoji prepoznala.

Tko, spet sm full napisala. Edino še SUMMMER, moji nesojeni so-shoppingerki morm zaželet vso srečo...jst te čist razumem da ti je bedno, ker morš skor na silo it rodit, ampak vse je za neki dobr in ti glej to s svetle strani: prej boš crkljala in mi ti bomo fouš user posted image  

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
12.11.2009 10:06:34   
blondy_81
tintara, obiski v LJ porodnišnici so bili že  omejeni na partnerja ves čas kar sem bla jaz tam. Tudi takrat, ko sem bla še 2 v 1 me nihče drug ni smel priti pogledat. Smo prek vez želeli se zmenit, da vsaj mami pride kakšen dan, pa ne odstopajo od tega. Ne delajo nobenih izjem. Tako da, hvala bogu, je bil moj na bolniški, ker drugače ne bi imela nobenega obiska, ker večinoma dela popoldan. To bi bilo mučno zame....da me (naju) ne more priti obiskat niti edina dovoljena oseba.

Vidim, da ste se dobile na čveku. Mi je prav žal, da vas nisem mogla še sama spoznat. Če nas Manca ne bi prehitela, bi se vam pa sigurno pridružila. Važno, da ste se mele fino user posted image user posted image

Epiduralna: sama sem bila ves čas mnenja, da bom šla na epiduralno, vendar sem se na koncu odločila, da bom prvič poskusila kar brez. In dobro, da je nisem vzela. Epiduralna zna baje ful pritisk zniževat ali celo zviševat. Glede na to, da sem imela visok pritisk že prej, se nisem odločila. Med porodom je men pritisk ful nihal. Od fuuul visokega v najhujših popadkih, do nenormalno nizkega. Mi je padel tudi na 99/48. Tko da po moje, če bi imela epiduralno bi znala biti tudi sama v nevarnosti. Sem pa vesela, da sem zdržala porod brez nje. Je blo na čase hudo, ampak ker se ubogala vse kar je rekla babica, sem zdržala in na koncu zbrala moči, da ne vem od kje sem jih potegnila, da sem iztisnila našo malo štručko ven. Ampak ko pa pade ven in zajoka, čutiš takšno olajšanje in pozabiš na vse bolečne. SEdaj to verjamem tudi sama.

Ninča77: ful lepa novica, da boste lahko šli domov user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hranjenja je pa po moje kar res, da začnejo bolj jest ko dopolnijo 36 tednov gestacijske dobe. Manca mi je včeraj začela jest ko nora. Še dopoldan sem bila vsa v skrbeh, ker je malo jedla in ker ne zdrži biti 15 min budna. Včeraj je bila budna od 22-23h, pojedla je ful, potem je šla spat, ob 1h sem jo zbudila in je bla budna do 2h in spet ful pojedla. Potem prespala do 8h zjutraj, zdej zjutraj pa je bla spet eno uro budna in spet pojedla ful. Sem prav vesela njenega napredka glede hrane. Upam, da bo šla sedaj kilaža gor.

tulpika vidim, da so res poostrili v LJ porodnišnici. Ampak je prav tako.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
12.11.2009 10:32:12   
tulpika

eheheh...ne nisem še poostrila higienskih ukrepov user posted image . Po želji, če si katera hoče roke umit naj si jih umije...mamo full različnih mil doma user posted image , lahko se tud stušira user posted image . Če si jih pa katera hoče razkužit pa naj prinese razkužilo s sabo, ker jaz ga še nimam. Pa v bistvu sploh ni nora ideja, da si ga nabavim za pol, ko bebica pride.

Tiste, ki ste že kupovale modrčke za dojenje...dejte povedat kje ste jih kupile pa kateri so fajn pa kje se jih splača kupit.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
12.11.2009 10:49:42   
tulpika

zanimiva brošura o handlingu: http://www.ivz.si/javne_datoteke/datoteke/1583-Dojencek_2008_splet.pdf

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
12.11.2009 10:49:47   
blondy_81
Jst sem pred porodom v Leclercu kupila 2 modrčka in kaj se je zgodilo??? Zdej sta mi ful majhna user posted image user posted image user posted image Si moram nove kupit. Pa mleko mi teče ven, da moram ful pogosto menjavat blazinice.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
12.11.2009 11:48:46   
ShopGirl
Blondy to je pa lepa novica, da Manca več poje in je dalj časa budna user posted image  Sej sm ti rekla da bo na koncu prava mala bajsika hehehe user posted image

Tulpika, punce so rekle da so v H&M-u na Rudniku tut ok, cena manj kot 20 eur, pa v La Vie jih tut majo. Cena je baje podobna. Uh, jst si tut morm 2 kupit...pa me je strah da bom zgrešila s cifro in bom pol na istem kot Blondy. Bom kupla eno št. večje - a bi to dost? Ja, hudiča...kok pa to še zraste, sej mam že zdej tak modrček kot šotorsko krilo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
12.11.2009 12:11:29   
blondy_81
Shopgirl jst sem si košarico mislim da namesto B celo D kupla, pa mi je premajhna. Sam verjetno majo ti Francozi kake drugačne številke, ker mi je čudno, da bi blo to premajhno.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
12.11.2009 12:16:03   
summmer725
Punce super da ste se imele fino na kavici. Drugič se vam pa še ostale pridružimo, a ne?
Glede umivanja rok bo pomoje ful smotan mi rečt da nej si grejo roke umit, sm me prov boli, sem se prpravla oz. že zdej ko kdo reče kok bo dojenčka crkljov rečem ja sm če si boš roke umil prej. Upam da to ne vzamejo za foro. Razkužilo mam pa tud jaz že kupljen.
Glede obiskov ja ne vem, bom vidla kakšno bo naše počutje. z unim k bojo bolani se sploh ne mislim ukvarjat. Nema dokler ne bojo zdravi.
Hvala punce za želje. Shopgirl itak da ne bom jutri rodila, tko da mislim da bova dočakale tist najin soping user posted image . Priznam pa, da sem že kar malo nervozna.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
12.11.2009 12:17:49   
summmer725
Aja, modrce za dojenje sem pa jaz kupila prek kataloga Otto.si. So bli trije skupaj, cena pa mislim da okol 26e.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.11.2009 16:15:32   
ShopGirl
Hmmm...jst mam že zdej D...kaj naj pol F al G nabavim user posted image
aaaaaaaaaaaaa groza groza groza, najboljš da grem kar na tržnico user posted image

summmmer, sj na konc bom pa jst rodila še pred tabo, me tamala tako brca da na momente mislm da je popadekuser posted image

uh, kok me je zmanjkalo po kosilu. Sem šla kao mal brat o nosečnosti in mi je uspelo samo par strani prebrat...sem se tko fajn pod kovterček zavlekla, da sm gladko za 2h zaspala user posted image  
Ej punce, dons dobim previjalno...sicer ne vem kam naj jo dam - na balkon mogočeuser posted image  Tale garsonjera je že čist premejhna...komi čakam selitev, res. Me pa prav zanima kakšna bo tale previjalna. Upam da mi bo všečuser posted image

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
12.11.2009 17:15:34   
mel*
Živjo

Končno sem tudi jaz vidla našo bebo in ne vem kaj naj si mislim razvoj telesa ima zelo neenakomeren, sem že skoraj v 35 tednu pa ima glavo razvito za 33 tednov trebušček za 35tednov gibi 32.6, teža je 1800g je reku da bo bolj majhen dojenček tam okol 3000g pa prva ni imela skoraj nič več sem kar mal razočarana sama nad sabo. Drugače je reku da to ni nič takšenga in da je vse vredu. A je imela še katera tako oceno UZ? Zdaj moram pa mal za nazaj prebrat ker zdele nekaj dni nisem imela časa.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
12.11.2009 17:53:09   
araz
Mel, moja ima tud pri teh tednih samo 1700g user posted image . Je pa trebušček bolj majhen ostalo pa je ok.
Zgleda, da sva na istem. A si dobila kakšna navodila? Meni so rekli, da moram bolj počivati pa kapsule z omega 3 maščobami (ribje olje) sem dobila.
Bom videla kaj bo čez 14 dni ko imam ponoven pregled.

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
12.11.2009 18:09:52   
Zibka
Mel in Araz,
tudi sama sem imela pred kakim mesecem podobno "diagnozo", sedaj je pa naša Dojenčica lepo porasla. In prav tako je imela kao manjši trebušček. Pa g je že enkrat pred tem namigovala, da bi skoraj lahko govorila o zastoju rasti. No sedaj, je pa več kot dorasla svojim tednom. Ampak še vedno ima različne ocene: glavica za ...teden, trebušček za drugi, ... Mislim, da dokler reče G da je vse vredu, velja da je vse vredu.
Sploh pa, Mel, nikakor in nikoli ne bodi razočarana sama nad seboj, ker NISI NIČ KRIVA!!!!!!!!!! In verjemita, da bo že na naslednjem pregledu slika čisto drugačna.

Meni je pa danes uspelo oprati in zlikati stroj cunjic, ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
12.11.2009 18:17:08   
mel*
Ne nobenih navodil edino dovolj tekočine tako kot celo nosečnost. Imam pa jaz v ponedeljek pregled in sicer sedaj na 1 teden. Glede nato da delam v kuhinji sem  pomisla da bo kaj rekel da naj preneham  z delom pa ni nič rekel tako da ta teden bom še hodila v službo drug teden pa mislim da ne in bom začela mal več počivat.

Zibka hvala za vzpodbudne besede zelo prav pridejo. Pazite nase in lepo se imejte.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
12.11.2009 18:35:21   
araz
Zibka hvala ti za spodbudo. Upam, da bo tudi pri meni tako. Mi je pa moja g. rekla, da je najbolj važno, da je plod vitalen.

Jest imam pa samo še en stroj za oprat potem sem pa gotova. Hvala bogu. Si nisem mislila, da se bo tolk tega nabral.

Shopgirl super voziček si izbrala. Pri meni je bil tud ta v igri, pa mojmu ni bil všeč. Potem sva se pa odločila za GT3.
In previjalno si že dobila? Sedaj boš pa lahko vse cunjce not zložila. Grem stavit, da bo premajhna user posted image . Jest sploh ne vem kam naj vse dam. Soba je tako polna, da tud do okna ne pridem.

Jest sem pa zaenkrat kupila samo en modrček za dojenje in to dve št. večjega kot ga imam običajno. Bom pa potem mojga poslala v šoping. To bo še hec, ko bo moral modrce, pa vložke, pa plenice kupovat user posted image .

Zdej grem pa mal v sobico pospravit že oprane in zlikane cunjce. Moram na vsake tolk časa mal pokukat notri, ker mi je tko lepo. Je najlepši prostor v naši hišiuser posted image .

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
12.11.2009 19:07:26   
kaja13
Velikost ploda... Mel in Araz, jaz bi bila pa prav vesela, če bi bil plod manjši. Meni so v 31 t ocenili težo 1900guser posted image . Če ga ne bom predčasno ven spravila, me bo razpolovil na porodu. Sam na UZ se ne totalno zanašat, meni je babica v porodni pri drugem rekla, da naj se nič ne sekiram.... in res, 3670g, 52 cm... čisto normalno dete, pa so mi celo nosečnost govorili "kakšen velikanuser posted image ".

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
12.11.2009 20:08:43   
ShopGirl
mel&araz, se pridružujem spodbudnem postu od Zibke. Žal več kot to, da nosečke pazimo nase, pravilno jemo in se izogibamo škodljivim stvarem, ne moremo narditi za svoje pikice. Vidve še naprej uživajta v nosečnosti, se pripravljajta na njun prihod in ostanita pozitivni! Jst sem prepričana da bo vse OK in da bosta vajina otročka po rojstvu prav lepo zbajskana user posted image

kaja13, lahko da je celo nosečnost kazalo da bo velikan pa je potem posteljica na koncu nosečnosti nehala tako dobro funkcionirati...in se plod več ni tok razvijal kot bi se sicer. Loh pa da so pač narobe ocenili user posted image  Važno da je blo na konc vse OK user posted image  So pa zmotljivi, definitivno...

V glavnem, moja previjalna je prav srčkana in tudi funkcionalna. Ima 3 predale za oblačilca, zgornji 4. predal pa nima funkcije predalnika ampak je v njem banjica. Na zgornji premični površini je pa previjalna blazina - in se ta del "odpelje"v desno in postane v bistvu čist ločen del. Tko da stojim vmes - desno mam previjalno površino, pred sabo pa banjico - se mi zdi kr OK! Ne vem sicer če ne bi to banjico kr ven zabrisala in tamalo rajš kopala v kopalnici, ker je bolj toplo, bom vidla kako bo v praksi user posted image

Špika me...pa tamala ma fešto... a ve ste OK?

(odgovor članu mel*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
12.11.2009 22:44:58   
tintara
Blondy, a ti si v Lj rodila? Zakaj se je meni zdelo, da si v Kranjuuser posted image  V glavnem, obiski ZAGOTOVO niso bili omejeni le na partnerje (tisto je veljalo od poletja do nekje sredi septembra), Prišli so lahko tudi bratci in sestrice od otrok (tudi v 4 nadstropje so lahko prišli), ostali pa res ne. Verjetno niti nisi opazila, ker še nisi imela otrok, meni je pa to veliko pomenilo. Sta oba prišla en dan, pa so ju vsi videli (tudi varnostnik) in ni nihče nič rekel (itak je vse skupaj pisalo na dvigalu). Babice in dedki pa res niso smeli. Če pa imaš situacijo, da partner ne more k tebi (no, vsaj bilo je tako) lahko dobiš potrdilo in ti namesto njega spustijo gor npr. tvojo mamo. Samo potem res partner ne sme priti.
sem danes eno debato z varnostnikom udarila in je tudi rekel, da bo v primeru orenk izbruha prepovedano tudi partnerjem. Ma nimaš kej, sam upaš pol, da lahko geš čim prej domov. A mislite da vrnejo denar, če ne sme partner na poroduser posted image user posted image
a tvoja je začela jest. Super! Upam, da ji Vane in Matevž kmalu sledita. Tudi meni je zdravnica danes rekla, da pričakuje, da bo drug teden začel bolj jesti (ko bo 36 tednov). No, kdaj se bo sladkor popravil je zadela v nulo, upam, da tudi to. Ampak danes je ob 12h pri meni pojedel 5 ml, nato pa zaspal kot ubit. Je bil še naslednjo rundo čist zmatran. Pol je pa ob 5h rogovilil in bi zagotovo jedel, sam kaj ko je čas za obrok določen ob 18h, ko je spet spal. Ma čakam drug teden.
Nič mejte se, uživajte v brcah. T

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
12.11.2009 23:02:57   
blondy_81
tintara imaš prav, dovoljeno je bilo partnerjem in otrokom. Ostalim pa res ne. Meni pa niso dovolili, da bi mami prišla. So rekli, da ne delajo izjem. Pa varnostnik je takrat ful težil vsem. Tko da ne vem.
Manca je pa ful začela jest. Samo ustka skos odpira, pa nikakor nima dost user posted image Sem se prejle kr mal ustrašla, ker ima tak trebušček in mi ni simetričen z ostalim telesom. Moram jutri patronažno vprašat, da ne poje slučajno kar naenkrat preveč. Men je rekla naj jo na 2 uri hranim, ampak se mi zdi skoraj malce preveč pogosto to.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
12.11.2009 23:04:27   
blondy_81
Aja pozabla napisat: ja v LJ sem rodila. Ko sem mela preeklampsijo sem bla tudi v bolnici v LJ, pa preiskave so mi oni delali in ker je mala prekmalu rojena, sem se tudi sama odločila, da grem rodit v LJ.

Neposredna povezava do sporočila: 3674
13.11.2009 7:34:29   
anaj22
dobro jutro user posted image

punce ne se sekirat glede velikosti otroka, bodo mal maši otročki hitro vse nadoknadili. Od bratranca prvorojenka je bila donošene in je imele ob rojstvu 2600g, kasneje so imeli še teževe z harnjenjem ker ji okus mleke ni odgovorjal. No sedaj bo decembar stara 7 let in je največja v razredu, čeprav je po starosti najmlajša, je vse po vrsti in se ji nikjer ne vidi da je bila ob rojstvu tak drobižek.
Ni važno a ima dete 2500g ali 4000g važno je da sozdravi.

Jaz sem pa mal jezna mi teta ponudi posteljo 140x70 in vzemtnico in kovtrček, pa rečem ok nam ne bo treba kupovat še ene postelje če jogi ne bo vredu bomo kupl novega in prav tako kovtrček. No zdej k je pa čas da bi stavri pripravili pa nimajo časo oz. maorajo za dovoljenje vprašat svojo drago hčerko, ki sploh nima otrok in jih ne bo imela. Se mi zdi prov butasto, kaj mi ponujš stavri, ko jih je treba pa posodit je pa skoz nekaj. Kovtrček sem kupila, sedaj bo dete itak spalo v košku, potem bom pa verjtno še eno rableno spoteljico kupila, ležišče bo pa dormeo ga bo stričko zrihtu. Za 44let staro postlo pa res nom nekoga prosila, se mi jo posodi. No sem se skašlala, hvla ker ste me "poslušale".

Zdej bi bil pa čas da se iz pižame zvlečem.

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.