1čebela
|
Dobro jutro vse mamice in srečke ! Evo mene... tut jaz sem že pokonci. Zdaj pa že meljem...mmm...mandarince... Če bo šlo tako naprej bom imela do poroda glih 100 kilc . No, pa saj tako hudo spet ni, ampak kilogramčki se pa zadnje čase res kar kopičijo. Pa ve, koliko kilc ste že pridelale ? Araz, tudi naša je bolj majhna, tako da upam, da ima od mojih pridobljenih kg tudi ona kaj koristi. Od 20. tedna naprej sem bila namreč skoraj vsak teden na UZ, zaradi kontrole rasti ploda. Ker je zaostajala za skoraj dva tedna so sumili na na zastoj v rasti. Ampak vsi moji izvidi so bili o.k., pretoki odlični...tako da... . No na koncu so se g. odločili, da bomo kar prestavili datum poroda, pa je bila stvar rešena . Drugač pa punce... Vas moram pohvalit. Full ste pridne za čvekat . Meni pa kar nekako ne uspe. Saj preberem vse, pisat se mi pa kar ne da. Sem prava lenuška. Sem misla, da bom kaj bolj pridna pa... Sploh pa občudujem tiste, ki ste že mamice, pa ob obilici obveznosti še vedno kaj napišete. Res pohvalno ! Pa vidim, da vas je bilo na zmenku kar nekaj in, da ste se lepo imele. No lepo, lepo... .Upam, da se vam nekoč pridružimo tudi ostale. Lana24 čestitke in za tvojega sinka. Summer, držim pesti za vaju, pa da bi blo vse o.k . Nivea, full lep seznamček. Sem prav vesela, ko na njem vidim tut moj terminček. Če boš pa še kaj popravljala ti pa tud jaz sporočam še nekaj podatkov: ob PDP bom stara 34, sem iz NM, pričakujemo pa prvič in sicer . Sem 6x vprašala za spol (od tega 5 različnih g.), tako da upam, da bo držalo. Če ne bomo imeli pa roza fanta . Kar se tiče obiskov in gripe tudi jaz ne vem, kako bi se temu čim bolj elegantno izognila. Saj je grdo ampak upam, da bodo vsaj v P obiski takrat omejeni. Za doma pa ne vem... me že kar sedaj malo zaboli glava, ko se spomnim... . Saj tisti, ki imajo razčiščene osnovne pojme bodo že sami vedeli kako in kaj. Unim tadrugim pa itak ni pomoči. Če pa kaj rečeš pa tut ne bo prav, tako da še ne vem kakšno taktiko bi ubrala . Sicer mam pa tut jaz že pripravljeno razkužilo, sam še ne vem če ga bo kdo uporabljal . Punce, me zanima, koliko se kaj nameravate posluževat epiduralne. Jaz sem se sicer sprva bolj nagibala k porodu brez nje, ampak bolj ko se bliža veseli december, manj sem v to prepričana. Tako, da bo treba še kar malo razmislit... Drugač pa smo pri nas kar o.k. Saj vse tiste nosečniške nevšečnosti sem itak že vzela v zakup, tako da se nad njimi kaj dosti ne pritožujem. V torek so me še malo pošpikali. Izvidi bodo itak šele 18., ko imam pregled. Upam, da bo vse BP. Včeraj sem si uredila še zadevice na CSD, tako da z 28. začnem s porodniško in upam, da bom takrat lahko malo bolj svobodno zadihala. Sem namreč na bolniški že od maja, kar pomeni, da sem zaradi morebitne kontrole ZZZS kar v "priporu". Evo, zdaj moram it pa obesit še zadnji stroj perila za našo . Moja perica je namreč v tem času, ko čvekam že oprala . Pol pa še posušit, zložit, pripravit torbo za na pot, spedenat stanovanje, postavit smrekco, napisat pismo božičku, pa bo vse pripravljeno za . Ufff... To je plan glih še za en mesec. Upam, da me kaj ne iznenadi. Mam včasih občutek, da mi kar ne bo uspelo vsega poštimat. Itak pa za vsako opravilo porabim 3x toliko časa kot bi ga sicer . No, no, pa saj...še malo, pa bo vse drgače. Bomo dobile male pomočnike, pa bo šlo vse lažje . Vse , ki ste že mamice, lepo cartajte svoje bebike, vse srečke nosečke pa božajte trebuščke in uživajte v brcikah. Čas se nam namreč počasi izteka... .
|