metkara
|
Pozdravljene Js končno prišla do interneta, ker sm operaterja menjala, pa bi mi mogli že včeraj prit naštimat, pa so mi šele danes. No, glavno da zdj je Drugač sm pa js ful vesela, da imam tako dobro žlahto in prijatelje - sm dobla vse stvari sposojene, pa še kar nekaj mi jih je ponujalo svoje stvari, da sem na koncu že mogla "hvaležno" zavračat Sm si pa napisala seznam, kdo mi je kaj posodil, pa še poslikala sem vse, tako da pol itak vrnem. Da ni sram nekatere, da potem ne vrnejo stvari, če je bilo itak zmenjejo, da se posodijo No, jutri grem še v šoping zadnje stvari kupit (tudi modrček za dojenje - upam, da mi uspe pravo številko nabavit), pa popoldan grem še k bratu po voziček, potem si pa res že pripravim torbo Je mama dans rekla, da naj ne hodim kam daleč v šoping, da kaj če pol rodim (je svakinja šla en dan pred porodom na kar dolgo turo, no, naslednji dan je pa pol rodila ). Pa sm rekla, da itak zdj lahko vsak čas Me pa moj dans gleda pa reče, da ima ful občutek, da bom pred rokom rodila -- pa js rečem, da js ga mam že itak skoz No, bomo vidli (pol bom pa še po pdp-ju tu strašila) Metulj1: moja tut tak brca, da mi trebuh že prestavlja sem pa tja! Pa kar skoz. Pa naj brca, je tak fajn filing ShopGirl: nisi edina, ko misli na epiduralno. Nisem zdj tisto 100%, da jo bom pa imela, možnost imam, ker sem šla na predavanje in sem podpisala tisti list. Je pa pri nas brezplačna. Lepo čuvajte bebike!
|