ShopGirl
|
Dobro jutro Ja, pozabla sm vam učeri napisat da me je anaj "zvlekla" po otroških trgovinah in to v same drage, tko da sm res lahko samo gledala Mislm, tok dragih otroških cunj pa jst še nism vidla - priznam pa, da so lepe... Dobr da nism nč zapravla, ker jutri pride voziček in ga bo treba kr lepo plačat...dinarčke mi sicer povrnejo moji, ker je to darilo za Kajo Bo pa voziček temno rdeče barve PP Skate Tango. I love it... Najprej sm hotla v barvi cedre, pol sm hotla red bubbles, pol green bubbles, no zdej sm pa lepo na Tango pristala Obiski v P: So nam že v MŠ rekli da lahko samo partner pride na obisk v LJ, kako je v "moji" PO pa ne vem Sem pa jst že vsem rekla, da naj ne hodijo v porodnišnico...da je brezveze...da je PO daleč A pa ljudje res ne zastopijo, da ni primerno hodit na obiske prvi mesec, pa da morajo bit povabljeni na obisk? To me je kr mal presenetlo, kr sm mislila da je blo tko "po prešernu" včasih - pa da so dons že bolj dojemljivi Hja, ne vem no, pr men si že ne bojo riti greli in se gostili...jst bom mela dost dela s tamalo, stanovanjem in sama s sabo. Bojo že počakal en bogi mesec, če bo zamera, pol so pa čudni. Itak pa reveži ne bojo mel kje sedet, sm se zdej spomnla, ker bova čakala sedežno ziher en mesec 1čebela, v baby centru prodajajo mini boschov sesalec tko da ti bo tamala lahko pomagala sesat (si napisala da dobimo male pomočnike ), jst sm to včeri mojemu kazala na letaku in sva se toook smejala... (sam jst bi ji mogoče res to kupla zakaj ne bi otroka že takoj navdušla za pospravljanje? ) Drugač so pa moje kile kr pod kontrolo, presenetljivo, kr velik papcam - zaenkrat +10,6. Največ sem se pa zredila ko sm napadala mandarine (+3kg), baje majo velik sladkorja in zadržujejo vodo. Zdj napadam jabolka in je ok Za epiduralno sm po moje ostala sam še jst - Lana je že rodila... Tko je to veš, ostale so pogumne...jst bom pa pač donirala 170 eur PO porodnišnici Eeej zalbi, ti tudi uživaj na zasluženi porodniški - pa lepo se imejte na štajerskem, sej a niso neki napovedovali suho vreme od včeri dalje? Kakšn sonček je bil učer, prou luštno je blo... uuu Maya - ti tut uživaj porodniško še mal pa bomo vse doma... pol boste pa full čvekale...jst bom šla pa rodit Itak sva jst pa zalbi med prvimi za "odstrel" hahahha marusi, tale izjava je pa legendarna!!! Pa itak da si bojo roke umili - ma kako jim ni logično? Joooj... pa ne morm verjet... tulpika, a če pridemo k tebi na obisk si bomo mogle tut roke umit pa še razkužit, tko kot pri marusi? Men je tut OK ta krizni načrt o katerem pišeš, tulpika - edino pravilno. Anuš: Blondinka z RDEČIMI prameni bom še razmislila če hočm vozičkat s tabo jst sm pa vedla da boš ti vsa divja in na powerju...sm te že po hoji prepoznala. Tko, spet sm full napisala. Edino še SUMMMER, moji nesojeni so-shoppingerki morm zaželet vso srečo...jst te čist razumem da ti je bedno, ker morš skor na silo it rodit, ampak vse je za neki dobr in ti glej to s svetle strani: prej boš crkljala in mi ti bomo fouš
|