|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.11.2009 16:26:12   
lunka1
potem bova že dve user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
10.11.2009 16:27:15   
zoey
3sonček3 - jaz tudi gledam Peg Peregota, sicer Switch-a, ker imajo več barv (zaljubljena v kiwi user posted image ), ampak je ista fora. V modularnem sistemu je vse kar rabiš. Lupinico lahko namontiraš z varnostnimi pasovi, lahko pa kupiš un podstavek, pa tistega pritdiš s pasovi, en pa islim, da je celo brez in potem lupinico samo natakneš gor, kot na voziček. Če nima podstavka paa daješ lupinico tudi na voziček, pa pač odpenjaš in zapenjaš pasove. Lahko pa uporabljaš tudi košaro v začetku in dokupiš tist kit za zapenjanje košare na zadnji zic. Je fajn, ker je user posted image čist stegnjen, ni pa fajn, ker se pelje bočno. Toliko sem jaz razumela user posted image Upam, da sem ti kaj pomagala.
He he, drgač pa tudi jaz nisem imela pojma kaj je presredek, sem mislila isto kot ti.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
10.11.2009 16:28:33   
plamen
Ojla punce!

Dopoldne nimam časa, pa ste tolk načvekaleuser posted image
čmrlika - hvala za odgovor. No pa saj si napisala, da sta bila z Jane tudi zadovoljnauser posted image . Midva ga bova iz Nemčije dobila in bo kar 200 eur ceneje kot je pri nas v Pikapolonici. GT3 PP mi je absolutno prevelik, prevelike gare za v avto in okoli vlačit, čeprav je tudi zanimiv, no ap cena je tudi kar visoka. Itak bova pred naročilom šla še malo na oglede in morda se še premisliva...

Srbenje kože - mažem se najmanj 3x na dan po bušiku, pa tut balkončke 1-2krat. Imam pa mandljevo olje od Kneippa, Pravijo, da je fino, če si prej malo z vodo namažeš in potem mandljevo olje čez. Moja sestra je to prakticirala in sedaj proti koncu z ogroomnim bauhijem ima zelo lepo kožo, brez strij. Seveda je pa tudi od vsake kože odvisno....

urša - hodila sem na Venclja Perka, sem letnik 80. Pa ti?
Rožca - si dobila recepte? Poslala sem ti na mail, ker prek ZS ni hotelo....
W.W. pošljem jih tudi tebi. A kera ve kam se shranjujejo sporočila, ki si jih na mail poslal? Ne najdem, pa da ne tipkam še 1x.

Zdaj grem počasi kuhati, bova mela z dragijem fundi danes. Bodte mega lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.11.2009 16:30:02   
3Sonček3
Ja hvala zoey vsak odgovor mi prou pride, me pa veseli da nism samo js največji neved tukej user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.11.2009 16:34:02   
zoey
Še to - 3sonček3 - PP imajo v Baby centru, Pikapolonici in verjetno v še kateri trgovini. Baza je pa v Trzinu, od tam je tudi internetna ponudba, pa najugodnejše cene pri nas. Tako da ga lahko vidiš v živo in sprobaš. Se mi pa zdi, da ti v Trzinu ob plačilu z gotovino dajo isto ceno, kot je na netu.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.11.2009 16:38:54   
3Sonček3
Aha hvala za info, dobr predlog za izlet user posted image bom se mal pozanimala o delovnem času pa bova šla pogledat direkt u bazo. Drgač mam pa doma en bon za 20 € za izkoristt ob nakupu vozička, ampak velja samo prek spleta. Tisto na www.soncek.si, tko da bomo že zrihtali tko da bo prou user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.11.2009 16:45:49   
branka28

Ja se da, res iz srca priporočam ogled v živo ,ap čeprav morte v maribor, grete še  mano na kavico  pa jw eto to user posted image  pa še popust dobite, če pridete tja gledat user posted image
[/quote]

Jaz bi šla v Maribor na ogled vozička samo ne vem kam, tak da se bova morali dobiti na kavici, če ti bo seveda.user posted image user posted image
Pa je treba to predstavitev plačati, ker če ti pridejo na dom predstaviti moraš plačati 20 eur baje.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.11.2009 17:03:01   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Pa bom še js neki vprašala glede vozička k ste že na tej temi. Lepo bi prosila če greste lahko pogledat tale moj izbrani voziček na http://www.otroski-vozicki.com/si/p3-on-track-modularni-sistem-i310.shtml in mi poveste neki kar mene zanima. Kukr vidm se dobi in košara in avtosedež in za kasnej je voziček ane, ok to use razumm ne razumm pa tega kar piše v nadaljevanju da lahko za avtosedež neki dokupmo, kaj to pomeni da morm obvezno dokupt al se lahko samo ta avtosedež pač montera v avto, js nimam pojma kok naj bi to zgledalo v avtu, mislm vidla sm že sm nism pa šla pod stolček gledat na čem je user posted image da nebom dala zdej za ta voziček 450€ pol pa še 100€ al pa več za te nastavke, pol rajš drug voziček kupm pa avtosedež posebej, to mi je glih fora tega vozička da ma use. Mogoče sm res tečka sm js sm 1. user posted image in bom še marsikej vprašala, tut če se bo keri  zdelo samoumevno. Pač rajši 3x prašam kukr da se pol po glavi tolčem. user posted image

Najboljš da mene vse vprašaš glede vozička user posted image  Jest mam PP in sm zelo zadovoljna. Tisto, kar moraš dokupit (ni pa nujno) je le podstavek za avtosedež, ČE SE TI NE DA UBADAT Z NASTAVLJANJEM PASU. Mi smo ga kupil, ker sm jest bolj lene sorte user posted image user posted image  (pa še dnar od none sm mogla zagont, pa mi je kr ostajaluser posted image ). Skratka, lupinico lahko fiksiraš lahko samo s pasovi (za to imaš prov pripravljene luknje - reže spredaj in zadaj na naslonjalu lupinice).
Upam, da sm razumljivo napisala. Če pa te še kaj zanima glede vozička, mi pa sam reč user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.11.2009 18:34:23   
TejkaPK
Pozdravljene souser posted image !

Naj vam javim novice iz morfologije: najprej morem povedat da sem kar razočarana. Je bil moj G danes malo out in ker je že po naravi bolj redkobeseden, danes pa je bil še bolj si lahko samo mislite.

Razvijamo se po pričakovanjih (po UZ sem noseča 21t4d), veliki smo cca 25cm, težki pa 425g. Ker je dete ležalo bočno se seveda spola ni videlo prav dobro, je pa G rekel da naj bi bila user posted image , samo naj vzamem z rezervo. Slikice nisem dobila nobene, pravzaprav nisem niti vprašala, ker sem že sama videla, da se bolj slabo vidi. G je sicer rekel, da se slabše vidi ker imam trebuh fajn izoliran user posted image , samo jaz mislim da tudi UZ ni lih najnovejši tako da...

So mi pa našli neke bakterije in povišane levkocite v urinu in zdaj morem antibiotike pit. Upam da hujšega ne bo.

Zdaj se še na 3D UZ naročim v Postojno in upam, da bom lahko tam bolj uživala, ker danes je bilo vse skupaj bolj žalost.

Naslednji pregled imam 8.12.2009.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.11.2009 18:48:12   
TejkaPK
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Drugače sem danes zvedela - tudi na RRuser posted image user posted image , da odpirajo v Sloveniji Mothercareuser posted image user posted image user posted image  Imajo pa res pametne bodije in pižamce, tako da bomo verjetn kr kmalu zavili tja in mi tako več ne bo treba naročevat preko interneta, ker poštnina je bila pa kar draga za par cotk (30euruser posted image ).

Kje si lahko kaj več preberem?

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.11.2009 18:59:32   
Anonimen
tejka tukaj

http://www.ringaraja.net/forum/mothercare/m_4553889/mpage_1/tm.htm#4652956

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.11.2009 19:25:00   
Čmrlika
Avtor:
Jasna Gumze

Presredek je področje med zadnjo nožnično steno in zadnjikom in je med porodom še posebej izpostavljen. Čeprav ga babica ob porodu varuje pred raztrganjem, to ni vedno mogoče. Presredek se navadno raztrga na mestu, kjer je tkivo najbolj šibko.

Mnogo nosečnic se boji prereza presredka (epiziotomije) med porodom. Ta strah je razumljiv, saj je prerez presredka poseg v najbolj intimne dele ženskega telesa. Za to, da bi presredek pripravili na porod, ga naredili bolj prožnega in raztegljivega, kar med porodom lahko prispeva k obvarovanju pred epiziotomijo ali raztrganjem presredka, obstaja kar nekaj učinkovitih metod.
Zato zdravniki v veliko primerih opravijo prerez. Nekatere ženske poročajo, da so epiziotomijo čutile kot fizično in duševno poškodbo svoje ženskosti. Nekatere čutijo njene posledice kot bolečino ali občutek vlečenja zaradi neelastičnosti tkiva še leto ali dve po porodu. Po drugi strani pa lahko, če presredka zdravnik ne prereže, pride do raztrganja (rupture), kar pa lahko pusti trajne poškodbe mišic medeničnega dna, zaradi česar obstaja nevarnost poznejše urinske inkontinence.
Raztrganje je odvisno od številnih dejavnikov, kot so potek poroda, velikost otroka, brazgotina od prejšnjega poroda, najbolj pa od kvalitete mišic medeničnega dna, položaja telesa med rojevanjem ter številnih psihičnih ovir, kot so strah med rojevanjem, splošna nesproščenost, pomanjkanje zaupanja vase, pomanjkanje znanja glede narave nosečnosti in poroda …

MASAŽA PRESREDKA
Eden najpomembnejših načinov priprave presredka, ki pogosto obvaruje presredek pred raztrganjem ali epiziotomijo, je masaža. Vsakodnevno masiranje učinkuje na presredek tako, da ta postane bolj mehak, raztegljiv in prožen. Otrokova glavica tako laže zdrsi skozi porodni kanal.
Masažo presredka začnemo šest tednov pred pričakovanim terminom poroda. Uporabljamo naravna, hladno stiskana olja biološke pridelave. Najboljše je olje pšeničnih kalčkov, ki vsebuje veliko vitamina E ter da koži večjo možnost raztezanja, ali šentjanževo olje. Če želimo, lahko dodamo nekaj kapljic eteričnega olja maroške ali turške vrtnice.
Vrtnično olje je na področju porodništva zelo cenjeno že od obdobja antike. Njegova splošna lastnost je, da deluje aseptično ter omili krče. Masažo naj nosečnice izvajajo vsak dan od 3 do 5 minut. Masaža ni priporočljiva v zgodnji nosečnosti, saj raven nosečniških hormonov, ki tkivo mehčajo, še ni dosegla svojega viška.

Kako masirati?
− Masažo lahko izvajate po kopeli ali parni sedežni kopeli ali pa si pred masažo na presredek položite topel, vlažen obkladek, ki sprosti mišice. Lahko pa pričnete masirati tudi brez predpriprave.
− Na voljo imate več masažnih položajev. Lahko klečite oziroma se pri položaju klečanja nagnete na eno stran ter drugo nogo dvignete, tako da je pokrčena v kolkih in kolenih, stopalo pa je na tleh. Lahko stojite, pri tem pa položite eno nogo na stol. Pomagate si lahko z ogledalom. Če vas masira partner, se namestite v polsedeči položaj.
− Dlani in prste si namažite s toplim oljem in dva ali tri prste (kazalec in sredinec) potisnite približno tri centimetre globoko v nožnico. Zatipali boste presredek. Najprej ga masirajte z majhnimi krožnimi gibi, nato pa v obliki črke U z rahlim pritiskom na črevo. Pomembno je, da pritisk v smeri črevesja traja okoli dve minuti. V nasprotno smer – v smer sečnika – ne masirajte!
− Nato razprite prsta (kazalec in sredinec) ter začnite širiti vagino. Morda boste začutili pekoč občutek ali gomazenje. Tak občutek se pojavi tudi med porodom, ko glavica premaguje presredek. To delajte 20 sekund.
− Nekaj dni pred porodom je priporočljivo masirati še notranjo stran sramnih ustnic, da tako preprečite možnost majhnih raztrganin, ki se včasih pojavijo.

PARNA SEDEŽNA KOPEL PRESREDKA
Parna sedežna kopel je zelo učinkovit ukrep, ki pa ga lahko izvajamo šele od 38. tedna nosečnosti naprej. Tako kot masaža tudi sedežna kopel tkivo zmehča ter ga dela prožnega. Hkrati pa širi porodno pot.
Kopel je posebno priporočljiva pri ženskah, ki rodijo prvič, saj so njihove mišice medeničnega dna še zelo kompaktne. Pri mnogorodnicah pa je sedežna kopel zaželena takrat, kadar imajo veliko epiziotomijsko brazgotino od prejšnjih porodov. 
Vzemite manjši kuhinjski lonec, v njem dajte gret vodo in dodajte seneni drobir. Seneni drobir je rastlina, ki so jo v preteklosti redno uporabljale tradicionalne (priučene) babice. Poleg zgoraj omenjenega sprostitvenega učinka tudi pospešuje in uravnava popadke, da ti postanejo enakomerni.
Ko voda in seneni drobir zavreta, lonec postavite v straniščno školjko (uporaben bo tudi bide z visokim robom). Nato sedite na školjko. Pazite, da se na robu vročega lonca ne opečete; ne smete se ga dotikati z golo kožo! Nad paro sedite tako dolgo, dokler se voda ne ohladi in para neha izhajati.
Kopeli izvajajte le enkrat na teden, od 38. tedna nosečnosti naprej, če pa ste že prekoračili termin poroda, si kopel lahko privoščite, kolikorkrat želite.

KEGLOVE VAJE
Mišice medeničnega dna so mišice, ki potekajo spredaj od sramnične kosti in zadaj do trtice. Biti morajo čvrste, da lahko držijo notranje organe medenice, kot so maternica, sečni mehur, debelo črevo, hkrati pa zelo raztezne, da se otrok lahko skoznje porodi. Slabše mišice so med porodom bolj nagnjene k poškodbam.
Da bi dobro delovale in ohranile svoje lastnosti, je zelo priporočljivo delati vaje za njihovo krepitev, ki so zelo preproste. Gre za stiskanje vagine, podobno kot če bi med uriniranjem poskušali zaustaviti curek urina. Dnevno naredimo do 50 stiskov.
Naslednja, zelo pomembna vaja je nasprotna od zgoraj opisane. Namesto da bi mišice stiskali mišic, odpirajte vagino, tako da jo popolnoma sprostite in rahlo, s pomočjo mišic, potiskate navzven.
Ženske pogosto pozabljamo, da ima nožnica zelo veliko sposobnost raztezanja. Vagina in vhod vanjo po razteznosti nista manjvredna od moškega spolnega uda, za katerega vsi vemo, da je sposoben povečave. Vagina se lahko raztegne in razširi do velikosti velike grenivke. Priporočala bi vajo, kjer se ženske zavestno koncentrirajo na svojo nožnico in si predstavljajo, kako se ta neskončno širi. Vaja pomaga, da ženska začuti svoje intimne dele in tako sprosti mišice medenice in stegen ter se odpre, kar ji bo pomagalo med porodom.

POLOŽAJ TELESA MED ROJEVANJEM IN BOLEČINA
Znano je, da hoja in gibanje med popadki zmanjšata bolečino. Ženska med procesom rojevanja sama najbolje čuti, kateri položaj ji ustreza. Instinktivno lahko najde tisti položaj, ki je najboljši zanjo in za otroka. Gibanje medenice, njeno pomikanje naprej in nazaj ter levo in desno med porodom omogoči lažje spuščanje otroka skozi porodni kanal.
Porodnica naj med rojevanjem hodi, med popadkom naj se nasloni in oprime postelje, zidu ali partnerja, prediha popadek in najde svoj način gibanja, ki ji v tistem trenutku najbolj prija. V drugi porodni dobi (dobi iztisa) so najbolj ugodni položaji za presredek stoje, čepe, polčepe. V teh položajih glavica v trenutku porajanja ne pritiska direktno na presredek, kot pri porodu leže.

PORODNA BOLEČINA
Da bi se porodnica med porodom lahko čim bolj sprostila, bi morala razumeti porodno bolečino, saj se ji bo le tako lahko prepustila in jo celo spremenila v ekstazo. Bolečina med porodom je drugačna kot bolečina, ko se poškodujemo, urežemo ali opečemo. Bolečina ob poškodbi nam omogoča preživetje in sporoča: »Teci stran! Varuj se!« Bolečina med porodom in med popadki pa sporoča nekaj čisto nasprotnega, zato jo nekateri imenujejo pozitivna ali funkcionalna. Sporoča: »Sprosti mišice medeničnega dna. Spusti in se predaj! Prepusti se dogajanju! Ne bori se proti njemu, saj je to tukaj močnejše od tebe.« Veliko žensk tega ne ve in reagirajo na bolečino med porodom enako kot na bolečino med poškodbo.
Sprememba položaja telesa, ozračje v porodni sobi, psihična in fizična priprava na porod popolnoma spremenijo dojemanje bolečine ter proces rojevanja, obenem pa lahko vplivajo tudi na usodo presredka. Zato si vzemite čas za psihično in fizično pripravo na porod.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.11.2009 19:27:01   
TejkaPK
sara2007 hvala.

jah nič ne, bo treba še tja zavit in zapravlat :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.11.2009 19:27:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: branka28

Ja se da, res iz srca priporočam ogled v živo ,ap čeprav morte v maribor, grete še  mano na kavico  pa jw eto to user posted image  pa še popust dobite, če pridete tja gledat user posted image

Jaz bi šla v Maribor na ogled vozička samo ne vem kam, tak da se bova morali dobiti na kavici, če ti bo seveda.user posted image user posted image
Pa je treba to predstavitev plačati, ker če ti pridejo na dom predstaviti moraš plačati 20 eur baje.user posted image

lahko se zmenima ni problem...ne pri njih nič ne plačaš ...plačaš na domu, pa če vzameš voziček potem ti vrnrjo.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.11.2009 19:32:12   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Ojla punce!

Dopoldne nimam časa, pa ste tolk načvekaleuser posted image
čmrlika - hvala za odgovor. No pa saj si napisala, da sta bila z Jane tudi zadovoljnauser posted image . Midva ga bova iz Nemčije dobila in bo kar 200 eur ceneje kot je pri nas v Pikapolonici. GT3 PP mi je absolutno prevelik, prevelike gare za v avto in okoli vlačit, čeprav je tudi zanimiv, no ap cena je tudi kar visoka. Itak bova pred naročilom šla še malo na oglede in morda se še premisliva...

saj pravim, jane je zakon...ampak midva sva ga prodala... pol smo pa na hitro uspeli zanosit...no, samo bi zdaj morala dokupit košaro, ker ne gre v raven položaj spustit... no tale implast pa mi je zdaj bolj prijazen po ceni. pa hitro se naveličava z lubijem in bo tale malček ta drugi pač mel drug nov voziček.user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.11.2009 19:32:19   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Pa bom še js neki vprašala glede vozička k ste že na tej temi. Lepo bi prosila če greste lahko pogledat tale moj izbrani voziček na http://www.otroski-vozicki.com/si/p3-on-track-modularni-sistem-i310.shtml in mi poveste neki kar mene zanima. Kukr vidm se dobi in košara in avtosedež in za kasnej je voziček ane, ok to use razumm ne razumm pa tega kar piše v nadaljevanju da lahko za avtosedež neki dokupmo, kaj to pomeni da morm obvezno dokupt al se lahko samo ta avtosedež pač montera v avto, js nimam pojma kok naj bi to zgledalo v avtu, mislm vidla sm že sm nism pa šla pod stolček gledat na čem je user posted image da nebom dala zdej za ta voziček 450€ pol pa še 100€ al pa več za te nastavke, pol rajš drug voziček kupm pa avtosedež posebej, to mi je glih fora tega vozička da ma use. Mogoče sm res tečka sm js sm 1. user posted image in bom še marsikej vprašala, tut če se bo keri  zdelo samoumevno. Pač rajši 3x prašam kukr da se pol po glavi tolčem. user posted image

Najboljš da mene vse vprašaš glede vozička user posted image  Jest mam PP in sm zelo zadovoljna. Tisto, kar moraš dokupit (ni pa nujno) je le podstavek za avtosedež, ČE SE TI NE DA UBADAT Z NASTAVLJANJEM PASU. Mi smo ga kupil, ker sm jest bolj lene sorte user posted image user posted image  (pa še dnar od none sm mogla zagont, pa mi je kr ostajaluser posted image ). Skratka, lupinico lahko fiksiraš lahko samo s pasovi (za to imaš prov pripravljene luknje - reže spredaj in zadaj na naslonjalu lupinice).
Upam, da sm razumljivo napisala. Če pa te še kaj zanima glede vozička, mi pa sam reč user posted image
¸

joj, sreča, da vam gre z njim...mi smo imeli kup problemov s peg peregom  switchem in ga toplo odsvetujem .user posted image ..že s ptrincipa user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.11.2009 20:07:33   
7lina7
čeer! user posted image

presredek- vidim,da teče beseda o mazanju presredka.. jaz sem si že nabavila tisto zadevico od Wellede. priporocile so mi jo 3, ki so jo uporabile! sem prečekirala navodila in ni poanta samo v tem, da samo mažeš - v navodilih so opisane tudi raztezalne vaje za presredek. prikaz je tudi v slikicah. zato bi naj bila ta kombinacija učinkovita. masažo in vaje delaš 3x na teden od 35t dalje.jaz bom jo uporabila.  ... saj tud kremice proti strijam niso tako učinkovite, če se samo nahitro namažeš. treba jih je vmasirat - da se pospeši prekrvavitev. pri nekaterih tud piše, da je treba kožo na trebuhu "ščipat" no, ne dobesedno user posted image ,primeš kložo med palec in kazalec in nalahko povlečeš.

gibi user posted image - me že 2 dni skrbi malo...user posted image   se mi zdi,da naš user posted image nekak preveč počiva zadnja 2 dni... prej so bile brce kr konkretne... zdaj pa tak bolj švoh. saj ne, da ne bi migal - to že, sam bolj poredko in ne  močno.
a je normalno, da ni vsak dan enako? user posted image   .. nočem paničarit.... samo... saj veste...

vozički- glih kar je user posted image prišel mimo in vprašal o čem gre debata na forumu... pa sva že vdarla skupaj - tak kot vedno pri temi voziček!!  ne zdi se mu smiselno,da ga kupujeva, če ga lahko dobiva od njegove sestre... ČE PA MENI NI VŠEČ !!!! .. si ne da dopovedat..

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.11.2009 21:04:55   
rožca26
Sonček - tukaj sm ti pripopala slikco podstavka za avtosedež (lupinico) ...

[/link]

... če pa tega nimaš, pa avtosedež pritrdiš s pasom, spredaj (na sliki) in na hrbtu, kot sem že omenila.

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142690#imageShow]

Upam, da ti bodo slike kej v pomoč. Sta pa sliki mal čudni, ker so zadeve za user posted image  še vedno v rumplkamri pri moji mami user posted image  Kasnej ko bo treba to ponucat, bolje bo. user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.11.2009 21:06:10   
rožca26

Sonček - tukaj sm ti pripopala slikco podstavka za avtosedež (lupinico) ...

[/link]

... če pa tega nimaš, pa avtosedež pritrdiš s pasom, spredaj (na sliki) in na hrbtu, kot sem že omenila.

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142690#imageShow]

Upam, da ti bodo slike kej v pomoč. Sta pa sliki mal čudni, ker so zadeve za user posted image  še vedno v rumplkamri pri moji mami user posted image  Kasnej ko bo treba to ponucat, bolje bo. user posted image

[/link]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142689#imageShow]

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
10.11.2009 21:07:14   
rožca26
user posted image  Ne vem zakaj mi ne prikaže direkt fotke user posted image  No, ti si kr poglej.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
10.11.2009 21:10:44   
rožca26
Pa še malo za lušte - upam, da se bo direktno videlo ...

[/link]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142692#imageShow]

[/link]

user posted image

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142688#imageShow]

Za info: te cunjce je uporabljal naš Vid na začetku (to so št. 44,46 in 50)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
10.11.2009 21:13:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

¸

joj, sreča, da vam gre z njim...mi smo imeli kup problemov s peg peregom  switchem in ga toplo odsvetujem .user posted image ..že s ptrincipa user posted image

A res?! user posted image  Ker vsi, ki jih jest poznam, pa majo PP, ga ne bi menal za noben denar. Pa je jest mam Plika P3. Pa mi je ful zakon!!!!!!user posted image  Pa še v mojo corsico gre, kar je pri nas zelo pomembno user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
10.11.2009 21:14:33   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

meni so na forumu o vozičkih odgovorili, da se lupinico "klasično" fiksira, zdaj pa vedi, kaj to pomeni user posted image verjetno je bilo mišljeno, da se ga samo s pasom pripne...

to, da se ga pripne s pasom.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
10.11.2009 21:23:50   
Zvezdici
Joj punce kok ste pridne s pisanjem!
Popoldan ste napisala 2 cele strani user posted image .

No jaz sem končno doma, bla na nogah skoraj cel dan, me bolijo za znoret. Bom sicer šla počasi spat vendar sem vas želela še na hitro prečekirati!

Grem zdj lepo pod tuš in v pižamo, pa spat.

Sem samo toliko pršla, da vas pozdravim in želim Lahko noč, pa se slišimo jutri!
user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
10.11.2009 21:26:09   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

sreda, 11.11.2009

strumf

četrtek, 13.11.2009

zivez

petek, 13.11.2009

nosecka24
sneguljka1

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007
*pupsa*

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lorelaj*
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
Jassika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?