rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Kaj pa vem a me manj srbi al ne, itak me usak dan srbi, po masaži pa tko al tko neha, tko da sm učasih tut js v dvomih a se je sploh smiselno mazat ampak bom kr nadaljevala sej zgubit nimam kej, glede presredka sm pa js slišala take in onakve metode, za raztezanje, ene si naprimr prevrejo vodo in potem dajo posodo v wc školjko in si potem nad paro masirajo presredek. Glede na to da nisva sama v hiši (živimo z njegovo mamo in bratom) js te metode nebom prakticirala, tole z oljem bom pa kr začela, sej mislm da nemore do nobenih okužb pridt ane. Tut po malinove liste bom šla k se bo bližalo koncu in za tole olje v DM bom pogledala ko bom kej lutala po Lj., hvala vam za nasvete če pa še kej najdm bom pa z veseljem napisala, kr mislm da si usaka želi da nebi bla šivana, js se spomnm moje mami k je bla ful boga k je bla šivana, skos na šlaufku sedet pa teško se dvignt pa nč teškega dvignt, ti si pa tko v tistem pričakovanju kaj use boš delou z in se bom potrudla da do tega pri men nebo pršlo, zdej mam še čas. Nekateri pravjo, da je masaža presredka en larifari. Baje govorijo, da pomaga, da mal nosečke zamotjo Predvsem so raztrganine odvisne od babce kako dobra je. Moja kolegica pozna eno babco na Vrhniki, ki je baje ful dobra, in je rekla, da je tko dobr odpirala eno mamico, da ni bila nič raztrgana, čeprov je bil otrok težak skoraj 5 kil.