|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.11.2009 21:28:41   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )       user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image
user posted image  Tonjika                         (?user posted image ,?user posted image )    user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image       

SKUPAJ NAS JE 80 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 11
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 51

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.11.2009 21:32:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: TejkaPK

Naj vam javim novice iz morfologije: najprej morem povedat da sem kar razočarana. Je bil moj G danes malo out in ker je že po naravi bolj redkobeseden, danes pa je bil še bolj si lahko samo mislite.

Razvijamo se po pričakovanjih (po UZ sem noseča 21t4d), veliki smo cca 25cm, težki pa 425g. Ker je dete ležalo bočno se seveda spola ni videlo prav dobro, je pa G rekel da naj bi bila user posted image , samo naj vzamem z rezervo. Slikice nisem dobila nobene, pravzaprav nisem niti vprašala, ker sem že sama videla, da se bolj slabo vidi. G je sicer rekel, da se slabše vidi ker imam trebuh fajn izoliran user posted image , samo jaz mislim da tudi UZ ni lih najnovejši tako da...

So mi pa našli neke bakterije in povišane levkocite v urinu in zdaj morem antibiotike pit. Upam da hujšega ne bo.

Zdaj se še na 3D UZ naročim v Postojno in upam, da bom lahko tam bolj uživala, ker danes je bilo vse skupaj bolj žalost.

Naslednji pregled imam 8.12.2009.

Najprej user posted image  za "delno" uspešen pregled (delno mislim iz strani tvojega G) in pa za predvideno user posted image . Potem ti pa še pošiljam user posted image user posted image user posted image  ker nisi skoraj nič mela od tega, za nas zelo pomembnega, pregleda. Pa nej se gre tvoj G solit user posted image user posted image

Jest sm v seznam kr vpisala user posted image , pa upam da nisi huda. Če bo pa kasneje kej še zraslo, pa sporoči in bom to spremenilauser posted image  

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.11.2009 21:34:39   
Anonimen
da ne boste rekle, da vam nič ne napišem:

LAHKO NOČuser posted image user posted image  pa da ne boste pozable na jutrišnji čvek na RR, da bom spet imela kej za bratuser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.11.2009 21:41:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: meti.v

Ola punceuser posted image
Jz sm pa zdej mal prej pršla od g. sm bla dans na kontroli zarad pritiska in morm rečt da sm mela spet zlo povišanegauser posted image  Je pa tud res da sam k pridm do ZD postanem živčna,  mal me postane strah k se sprašujem če bo vse ok in posledično to pomeni da čutm da mi srce kr razbija in to dviguje pritiskuser posted image
Mi je pa zdej g. dau napotnico za posvetovalnico za nosečnice v bolnci in morm jt jutr, me kr mal skrbi kaj bojo rekl. Grem stavt da  bom mela zarad skrbi spet povečan pritiskuser posted image k si kr ne morm pomagat sam k pridm do teh zdravnikov postanem živčna in me je mal strah in pol se ne morm umirituser posted image
Mi je pa tud dans sestra svetovala naj si še dans kupm ta aparat in res grem popudan ga iskat in si bom dans zmerla pritisk k sm bol sproščena in pol upam da bo normalen. Kr ona prav da če mam doma normalnga pol se  ni zasekirat, pol se zviša sam trenutno, no to bom pol jutr povedala tud zdravniku kok sm  mela doma. Držim pesti da se bo vse zrihtal kr vem da je visok pritisk nevarn za plod in to me najbol skrbi da nebi blo kej narobe zuser posted image

Ti se najprej kr lepo pomiri, pa bo vse ok. Kar se tiče visokega RR (pritiska) je pa tako - ja, lahko se razvije v kej hujšega (preeklampsijo), sam za to moraš met še druge pogoje "izpolnjene", to pa so beljakovine v urinu ali povečana količina železa v krvi, potem pa še zatekanje, bolečine v žlički, glavoboli ...
Z user posted image  pa ne bo nič narobe. Veliko mamic je melo celo user posted image  zelo visok RR, pa so jih čist skoz G nadziral in mogle so jemat tablete (methyldope strata, aspirin kot preventiva).
Torej ti kar pogumno naprej, kupi si merilec pritiska, jej skoraj nesoljeno (ali čisto nesoljeno) hrano, omega 3 tudi naj bi nižala RR, ne pij kave. In to je to.
Ena februarka (upam, da ne bo huda, ker jo omenjam) je omenila, da je imela prejšnjo user posted image  skoz težave s previsokim RR, pa je to reševala tako, da je vsak teden ali mesec (ne vem točno več) udarla enodnevno kuro s sadjem in zelenjavo - tko k post.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.11.2009 21:43:07   
rožca26
Tiste, ki imate težave z glavoboli - koliko pa pijete??? Velikokrat so glavoboli posledica dehidracije.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.11.2009 21:50:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

gibi user posted image - me že 2 dni skrbi malo...user posted image   se mi zdi,da naš user posted image nekak preveč počiva zadnja 2 dni... prej so bile brce kr konkretne... zdaj pa tak bolj švoh. saj ne, da ne bi migal - to že, sam bolj poredko in ne  močno.
a je normalno, da ni vsak dan enako? user posted image   .. nočem paničarit.... samo... saj veste...

vozički- glih kar je user posted image prišel mimo in vprašal o čem gre debata na forumu... pa sva že vdarla skupaj - tak kot vedno pri temi voziček!!  ne zdi se mu smiselno,da ga kupujeva, če ga lahko dobiva od njegove sestre... ČE PA MENI NI VŠEČ !!!! .. si ne da dopovedat..

Ne skrbi. Do 26. tedna je popolnoma normalno, da ga kakšen dan manj čutiš. Če te pa zelo skrbi, pa si štej brce - če jih od 8. - 17. ure našteješ 10, nimaš kej skrbet.
Pa kar se tiče intenzitete - vedno manj prostora imajo naše user posted image , pa ne morajo met skoz rave partija. Pa računaj, da večino dneva otrok prespi.
Pri meni je tudi tak - en dan nabija, da mam občutek, da me bo odneslo na drugo stran stanovanja user posted image , drugič pa tak mir, sam premiki se čutijo.

Tvojmu lubiju lepo povej, da se nima kej vtikat v ženske zadeve user posted image  Reč mu, da boš ti skoz porivala voziček in ne on. Če bo pa še kar naprej utrujal, mu pa reč, da nej vzame od sestre voziček, ti si pa nabav novga. Pol pa k bo on šel na šetko, otroka polož v možev voziče. Stvar rešena. Naslednjič, ko bo pa on kupoval nov avto pa reč, da ga lih en tvoj prijatelj prodaja, pa nej raj tega nabav. Sej veš - vrneš z istim.
Se sliši nesramno, sam nekateri so res trdi k hlodi za te stvari. Jim ni jasno kolk nam pomenijo priprave na novega člana.
PA BREZ ZAMERE.user posted image  

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
10.11.2009 21:52:05   
rožca26
Ker vidim, da se pogovarjam sama s sabo, bom tudi jaz počasi odšla v Pančjo vas. Lepo vas pozdravljam, želim vam mirno noč. Lahko noč.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
10.11.2009 21:54:30   
rožca26
Uh, še nekaj sm pozabila ...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijamo za strumf, ker ima jutri morfologijo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, zdej pa res lahko noč user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
10.11.2009 22:12:15   
ursa_p
Cer!

3soncek3 ... vozicek ... sej so ti ze vse napisale ... vse pa najdes tukaj - spodaj:
http://www.mami.si/si/primo-viaggio-trifix-java-i7516.shtml

Pikapolonca ... jaz sem napisala, kako ugotoviti kako stisniti misice, s tem, da curek lulanja ustavis ... in zraven pripisala, da se to lahko samo POSKUSI in nikakor ne dela veckrat. Tako da se strinjam s tabo, se tega ne sme delat, ampak le tako lahko ugotovis kako to narest. Se odebelila sem, da ne bo katera tega delala veckrat. In tako so nam tudi predstavili to v materinski soli (tako v 1. nosecnosti kot sedaj).

Plamen ... potem pa ni kaj, da se ne poznava ... sem letnik 81 user posted image  . Hodila sem pa v C razred (Ursa Poljak). Sem (bila) pa na primer soseda od Darkota, ce se ga spomnis - na Krakovski (ne bom priimka pisala). In kdo si ti?

Zoey ... tebi sem pa pozabila odgovorit. Res je ogromno dela in precej parov, tako da si v zelje res ne rabimo skakat user posted image user posted image user posted image  .  Ko bosta imela pa svojo stran, jo pa le pokazi. user posted image

Sneguljka ... tudi tebi sem pozabila prej odgovorit ... hvala za info glede gripe. Jaz sicer upam, da je ne dobimo, ce pa jo, pa itak nimam kaj. Sol pri nas ne zapirajo zaradi gripe, pa tudi umrljivost ni velika (baje nic vecja kot pri navadni oz. celo manjsa), je pa kar panika pri ljudeh. Danes jih je res precej ostalo doma.

Brcike ... jaz jih cutim vsak dan in to res ogromnokrat na dan - se ze sprasujem, ce ta otrok kej spi mogoce. Se ponoci, ko se zbudim brca. user posted image  NA morfologiji je bila tudi akcija, ampak se je vmes malo umiril, tako da je g lahko do konca pogledala, potem pa spet zur. Drugace je pa ze obrnjen z glavo navzdol (sicer vem, da se lahko se obrne - Gal je bil tudi kmalu dol obrnjen in je tako tudi ostal). Brcike pa cutim ze precej precej (vsaj ene 5 cm) nad popkom. Pa spodaj - odvisno al brca al boksa ... hehe. user posted image

Pridem se trebuh nalimat. user posted image  Sam se v album si ga dam.

Lp, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
10.11.2009 23:19:52   
ursa_p
Evo fotke ... se ze pol ure matram z njimi, ker mi jih ni hotel prilimati kot fotke, ampak kot link:

Da se ve, da ne zna bit cisto nic pri miru ...

user posted image

Da ne pozabite kdaj pride ...

user posted image

In da se prepricate kako je veeeliiik ...

user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.11.2009 7:23:04   
tia78
Jutroooo user posted image !user posted image  - naj vas kavica al pa čajček zbudita :)

Upam, da je bila vaša noč kaj daljša od moje :)

Gorenjke lepo vas je bilo spoznati in poklepetati z vami.
Nosečka24 škoda, da nisi mogla pridet :(
Vem pa kako je to z mojstri, ker že 3 leta adaptirava stanovanje, sicer večino sama, so pa stvari, ki jih ne znaš in takrat maš opravka s temi brihtnimi mostri, ki mislijo, da imajo najmanj doktorat v žepu, glede cen pa da so zlatarji halooo. Mi2 bi rada še žlebove letos zamenjala in rabiva enga "normalnega", a poznaš kakšnega?

Jah nič, bo treba začet z delom. Lep dan, pa naj vam čimprej mine user posted image

čao

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.11.2009 7:58:54   
*pupsa*
Dobro jutro....Tia78 naslednjič pridem sama da tudi jst mal počvekam z vami....vas je blo pa vse full lepo spoznat...upam, da vam Ema ni vzela upanja v pridne otroke...obstajajo tudi Ema je načeloma pridna...včeraj pa ne vem kaj je blo...k sva prišle domov je bla pa k angelček user posted image  

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.11.2009 8:13:23   
branka28
Jutro čvekice!

Ursa_p lepi buši kar velik, pa majčki kako sta fletkani.user posted image

lahko se zmenima ni problem...ne pri njih nič ne plačaš ...plačaš na domu, pa če vzameš voziček potem ti vrnrjo.

Super Čmrlika jaz imam vsak dan čas, pa se bom prilagodila tebi, ko boš imela čas mi sporoči pa se lahko dobiva.user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.11.2009 8:17:21   
rožica26
Živjo!user posted image

Jest sm pa zdele čist razočarana nad RR. Mi bo e-naslov poteku, ki sem ga imela za prijavo, pa sem vpisala novega (od siola) in se mi je čist vse sesulo user posted image  Pojma nimam kaj naj naredim user posted image  Jest bi rada obdržala staro ime, staro geslo, staro slikco pod nickom, sam nov e-naslov sm hotla met, ker se bojim, da se pol prijavit več ne bom mogla!!!!

A ma katera kako idejo, ker jest sm ostala brez user posted image  Sm že pisala na pomoč,sam še čakam odgovor. user posted image

Aja, pa dons spet nismo spal. Je Vid spet štrajkal od 4ih do 5ih.

Upam, da se bo dalo kej rešiti user posted image , ker se mi ne da vse na novo postavljat.user posted image

Lep dan vam želi "bivša" rožca26

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.11.2009 8:46:44   
malicki
Alo babike, res ste pridne s pisanjem. Ampak zaradi pomankanja časa ne uspem vse prebrati.
Jutri grem službeno na pot in me čaka še precej dela danes v pisarni. Pa tudi danes nameravamo prej zaključiti in si privoščiti martinovo malico user posted image  no jaz ne maram race in purana, tako da bom nekaj drugega papcala.

Moj bejbi je tudi bolj mirne sorte in me na vsake toliko malo panika zagrabi. Ampak se na pregledu pomirim, ko vidim da je vse ok.

Ta teden se mi zdi da me nekaj kuha, pa glava me boli user posted image Danes ponoči sem tudi bolj slabo spala, ker je naša čmrlika zgleda skoz nekaj sanjala in je jokcala in jamrala, p azgleda jo tudi grlo boli, potem sem jo pa k nama v posteljo vzela.

Zasledila sem, da omenjate Mothercare - jaz sem tam kupila nekaj oblačilc, pa previjalno podlogo, najbolj všeč pa so mi bile njihove pižamice. Škoda da še trgovina ni odprta, ker ravno jutri sem v Lj. Če bo čas bom šla malo pofirbcat.

Za kavico v MB sem tudi jaz, samo lahko šele drugi teden.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu rožica26)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.11.2009 9:05:23   
mojcej77
Dobro jutro!
Komaj sem se prebila čez vse, kar ste napisale user posted image .
Sem naju pa z mojim pravkar naročila za materinsko šolo in ko sem povedala PDP, so mi rekli, da je še ful prezgodaj in naj kasneje pokličem. Midva bi pa ful že decembra šla, ker ne veva, a bo januarja moj dobil šiht al ne. Pa sem potem malo pojamrala pa rekla, da bi decembra, pa je vprašala zakaj in sem kar rekla, da bo imel moj novo službo januarja in ne bo mogel lih dopusta vzet. In je prec razumela in tko imava zadnji termin v decembru, jupiiiii!!!
Pa copatke pa kratke štumfke morm met (mož pa sam copatke, haha), pa materinsko itak. Je pa od 9:30 do 14:00 tri dni zapored priprava na porod, pol pa še eno predavanje psihologinje, samo še ne vejo termina.
Vesela sem, sploh, ker imam vse v enem tednu skupaj - 21.12. pregled, pol pa materinsko.
Faaaaaaaaaaaajn!!! Hvala una teta, k si bla na drugi straniiiiiii!!!user posted image

en leeeeeeeeeep dan vsem!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.11.2009 9:05:25   
rožca26
Ojla!

Pa sm spet jest nazaj user posted image  Uredila sm vse zadeve user posted image  Joj so fejst na RR user posted image  
Jih moram zdej pohvalit, ker so mi uredili strani, prej sm jih pa kregala user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.11.2009 9:07:26   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mojcej77

Dobro jutro!
Komaj sem se prebila čez vse, kar ste napisale user posted image .
Sem naju pa z mojim pravkar naročila za materinsko šolo in ko sem povedala PDP, so mi rekli, da je še ful prezgodaj in naj kasneje pokličem. Midva bi pa ful že decembra šla, ker ne veva, a bo januarja moj dobil šiht al ne. Pa sem potem malo pojamrala pa rekla, da bi decembra, pa je vprašala zakaj in sem kar rekla, da bo imel moj novo službo januarja in ne bo mogel lih dopusta vzet. In je prec razumela in tko imava zadnji termin v decembru, jupiiiii!!!
Pa copatke pa kratke štumfke morm met (mož pa sam copatke, haha), pa materinsko itak. Je pa od 9:30 do 14:00 tri dni zapored priprava na porod, pol pa še eno predavanje psihologinje, samo še ne vejo termina.
Vesela sem, sploh, ker imam vse v enem tednu skupaj - 21.12. pregled, pol pa materinsko.
Faaaaaaaaaaaajn!!! Hvala una teta, k si bla na drugi straniiiiiii!!!user posted image

en leeeeeeeeeep dan vsem!

A boste prov praktično izvajal priprave na porod user posted image  Če bost, jim svaka čast. Iz kje pa si, če ni skrivnost? Ker bi se vam kar pridružila. user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.11.2009 9:09:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Evo fotke ... se ze pol ure matram z njimi, ker mi jih ni hotel prilimati kot fotke, ampak kot link:

vau, kak lep buši user posted image user posted image user posted image  Fenomenalna si, se te kr predstavljam user posted image user posted image user posted image  
Pa ostale, brez lubosumja user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.11.2009 9:11:54   
mojcej77
rozca26 - sem iz Celja, naročila sem se pa v ZD Celje. Pojma nimam, kaj bomo delali, vem le, da je omenila, da je še zgodaj, ker gre za pripravo na porod. Lahko ti pa na ZS pošljem njihovo telefonsko, če češ:)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.11.2009 9:14:06   
Zvezdici
Jutro!

Lep buši urša_puser posted image Pa majčki tudi, hehe.

rozca - upam, da dobiš vse svoje staro nazaj! Samo kako pa to da ti je poteklo?? Nisem vedela, da ima rok trajanja user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.11.2009 9:14:52   
rožca26

rozca26 - sem iz Celja, naročila sem se pa v ZD Celje. Pojma nimam, kaj bomo delali, vem le, da je omenila, da je še zgodaj, ker gre za pripravo na porod. Lahko ti pa na ZS pošljem njihovo telefonsko, če češ:)

Prosim. Me prov zanima, če bi me vzeli user posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.11.2009 9:16:11   
mojcej77
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Prosim. Me prov zanima, če bi me vzeli user posted image

Mene tud :). Sej nimaš kej zgubit, če probaš:).

< Sporočilo je popravil mojcej77 -- 11.11.2009 9:17:01 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.11.2009 9:16:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jutro!

Lep buši urša_puser posted image Pa majčki tudi, hehe.

rozca - upam, da dobiš vse svoje staro nazaj! Samo kako pa to da ti je poteklo?? Nisem vedela, da ima rok trajanja user posted image .

Sm že dobila nazaj user posted image user posted image  Sej si opazila - sem sam i v novem imenu dodala user posted image  Ja, poteklo mi je, ker mam 2 maila in en je arnesov - tega sm pa dala za prijavo, ker mi siolovega ni hotelo prijeti user posted image  Ampak zdej mam siolovega in ni nobenega blema več user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.11.2009 9:23:18   
rožca26
MARČEVSKI BUŠIJI:

user posted image  

branka 28 (21t)

user posted image  rožca26 (22t)

user posted image  Jassika (21t)

user posted image  nosecka24 (22t)

user posted image  *pupsa* (22t)

user posted image

Zvezdici (21t)

user posted image  ursa_p (22t)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?