|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.11.2009 15:22:17   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

že preden sem zanosila, sem iskala rešitev za neko hrasto, oz. izpuščaje, ki so se mi delali po trebuhu in so grozno srbeli. No, tako sem naletela na eno stran, oz sem opazila eno kremo, ki je potem zaradi cene nisem kupila, sem se pa ravno zdaj spomnila (ko se pogovarjamo o masaži presredka) nanjo in sem šla spet mal pobrskat. Piše, da si z njo masiramo presredekuser posted image A ima katera že kaj izkušenj na tem področju, ker jst sem prvorodka in nimam pojma o pojmu ne o rezanju in ne o raztrganinahuser posted image
aaja pa link (pa ni reklama):

http://www.trgovinaklasje.si/kozmetika-kreme-energijsko-prevodna-krema-rjava-p-1107.html?osCsid=08ecadc66decbb14b4306d34ec48aad9

Baje obstaja od Welede, ki se prodaja v DM-u, olje za mazanje in masažo presredka in zagotovo je precej ceneje kot tole od Klasja. Meni ge je priporočila kolegica, ki ni bila pri porodu precej velike deklice nič šivana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
10.11.2009 15:25:08   
lunka1
čmrlika: a se pri bolderju da sedalo obrnit tako, da te otrok gleda, ne da med vožnjo gleda naprej? tudi sama sem bila bolj navdušena nad clipperjem, pa zdaj ne vem nič več user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
10.11.2009 15:29:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

čmrlika: a se pri bolderju da sedalo obrnit tako, da te otrok gleda, ne da med vožnjo gleda naprej? tudi sama sem bila bolj navdušena nad clipperjem, pa zdaj ne vem nič več user posted image

Ja se da, res iz srca priporočam ogled v živo ,ap čeprav morte v maribor, grete še  mano na kavico  pa jw eto to user posted image  pa še popust dobite, če pridete tja gledat user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
10.11.2009 15:33:33   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

3Soncek3 ... a pa te kaj manj srbi, ce se mazes? Opazis razliko?
Baje za presredek pomaga caj iz listov malin (ne vem tocno kako se mu rece ... al rdecih listov malin ali listov rdecih malin), v glavnem dobis jih na trznici ali pa v City parku v tisti zeliscni trgovini raven Mobitela.
Jaz se prvic nisem nic mazala po presredku, pa se mi tudi ni strgal, edino notranjih sivov sem imela pracej in po sramnih ustnicah. user posted image

Lp, Ursa

čaj iz mALINOvih listov user posted image  mislim da se pije po 36 tednu, jaz sem ga pila če je glih to pomagalo n vem...sem fasala en kratek šiv samo user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
10.11.2009 15:37:05   
rožca26

Srecanje .. a pol velja za cetrtek? Katera pride? Tjasa27, rozca, jaz ... kera se?

user posted image user posted image user posted image user posted image  jest pa v četrtek ne moram. Grem na roj. dan od maminega lubčka user posted image  Mi je žol, sam do marca bo še ogromno kavic, a ne? 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
10.11.2009 15:37:39   
lunka1
kakšen popust pa dobiš, če ga prideš tja si ogledat? mah, meni so vsi tile implaastovi vozki tako noro všeč, da sploh ne vem, katerega bi... zdaj gledam tega črnega bolderja z rožami user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
10.11.2009 15:39:24   
rožca26
Punce, ve pa ste aktivne ta teden user posted image user posted image user posted image  Sam sonček se mal pokaže, pa čvek lavfa na polno user posted image

Sm pa zdej na Vrhniki. Me L koleno boli ko user posted image , tko da kumi hodim. Marička, 80 - letna mamca je bolj vitalna od mene user posted image  Sva z vidom uredila že vse obveznosti, zdej pa čakam, da bo kosilo narejeno user posted image  Ah se meni godi user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
10.11.2009 15:42:25   
3Sonček3

3Soncek3 ... a pa te kaj manj srbi, ce se mazes? Opazis razliko?
Baje za presredek pomaga caj iz listov malin (ne vem tocno kako se mu rece ... al rdecih listov malin ali listov rdecih malin), v glavnem dobis jih na trznici ali pa v City parku v tisti zeliscni trgovini raven Mobitela.
Jaz se prvic nisem nic mazala po presredku, pa se mi tudi ni strgal, edino notranjih sivov sem imela pracej in po sramnih ustnicah. user posted image

Lp, Ursa

Kaj pa vem a me manj srbi al ne, itak me usak dan srbi, po masaži pa tko al tko neha, tko da sm učasih tut js v dvomih a se je sploh smiselno mazat ampak bom kr nadaljevala sej zgubit nimam kej, glede presredka sm pa js slišala take in onakve metode, za raztezanje, ene si naprimr prevrejo vodo in potem dajo posodo v wc školjko in si potem nad paro masirajo presredek. Glede na to da nisva sama v hiši (živimo z njegovo mamo in bratom) js te metode nebom prakticirala, tole z oljem bom pa kr začela, sej mislm da nemore do nobenih okužb pridt ane. Tut po malinove liste bom šla k se bo bližalo koncu in za tole olje v DM bom pogledala ko bom kej lutala po Lj., hvala vam za nasvete user posted image če pa še kej najdm bom pa z veseljem napisala, kr mislm da si usaka želi da nebi bla šivana, js se spomnm moje mami k je bla ful boga k je bla šivana, skos na šlaufku sedet pa teško se dvignt pa nč teškega dvignt, ti si pa tko v tistem pričakovanju kaj use boš delou z user posted image in se bom potrudla da do tega pri men nebo pršlo, zdej mam še čas.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
10.11.2009 15:43:29   
3Sonček3
ah sm neki pobrklala upam da je razvidno kaj sm hotla napisat

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
10.11.2009 15:44:40   
rožca26

Srbenje koze ... a nobene nic ne srbi? A se ze kaj mazete in s katero kremo?

mene včasih tko hudo, da bom po pi**** user posted image  Predvsem trebuh. Sam mislim, da to ni posledica raztezanja kože (vsaj ne pri meni). Jest mam kr hude probleme z elastičnimi zadevami - sm zgleda alergična na elastan ... Sm mela tko hude težave v P zaradi elastičnih hlačk, da je groza user posted image  Sm mogla prov tablete proti alergiji jemat user posted image
Se pa velikokrat zasledim, kako si praskam dojke user posted image   Marička, če je pa to od raztezanja, me prov zanima kakšne bom mela. Bom mogla zgleda kupit še dodaten voz za moje balkončke user posted image  

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
10.11.2009 15:45:09   
lunka1
hehe, mene je pomojem bolj strah teh šivov, kot pa samega poroda user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
10.11.2009 15:48:24   
lunka1
mi je ravnokar javila gospa, ki prodaja implaste, da imajo v ponudbi tudi dežničke in lupinice v VSEH barvah (ker na netu nimajo vsega). mislim, da je odločitev padla. res, da so rožice in da še nismo zihr, kaj pričakujemo (user posted image ali user posted image ), ampak dojenčki so dojenčki in so kot majhne rožice user posted image .
s to akcijo pride le še 10€ več kot s poljske.. mislim, da ni več kaj za tuhtat..

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
10.11.2009 15:48:43   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Kaj pa vem a me manj srbi al ne, itak me usak dan srbi, po masaži pa tko al tko neha, tko da sm učasih tut js v dvomih a se je sploh smiselno mazat ampak bom kr nadaljevala sej zgubit nimam kej, glede presredka sm pa js slišala take in onakve metode, za raztezanje, ene si naprimr prevrejo vodo in potem dajo posodo v wc školjko in si potem nad paro masirajo presredek. Glede na to da nisva sama v hiši (živimo z njegovo mamo in bratom) js te metode nebom prakticirala, tole z oljem bom pa kr začela, sej mislm da nemore do nobenih okužb pridt ane. Tut po malinove liste bom šla k se bo bližalo koncu in za tole olje v DM bom pogledala ko bom kej lutala po Lj., hvala vam za nasvete user posted image če pa še kej najdm bom pa z veseljem napisala, kr mislm da si usaka želi da nebi bla šivana, js se spomnm moje mami k je bla ful boga k je bla šivana, skos na šlaufku sedet pa teško se dvignt pa nč teškega dvignt, ti si pa tko v tistem pričakovanju kaj use boš delou z user posted image in se bom potrudla da do tega pri men nebo pršlo, zdej mam še čas.

Nekateri pravjo, da je masaža presredka en larifari. Baje govorijo, da pomaga, da mal nosečke zamotjo user posted image  Predvsem so raztrganine odvisne od babce kako dobra je. Moja kolegica pozna eno babco na Vrhniki, ki je baje ful dobra, in je rekla, da je tko dobr odpirala eno mamico, da ni bila nič raztrgana, čeprov je bil otrok težak skoraj 5 kil.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
10.11.2009 15:51:11   
3Sonček3
ok zdej sm pa js mal butasta. Sm šla pogledat tist link k ga je dala ursa_p gor in sm ugotovila da sploh nevem kaj je presredek, js sm mislna da je to samo ta koža med nožnico in luknjo ritke user posted image pol pa tam preberem neki prste not pa krožt v pravilni smeri WTF user posted image js nevem če bo tole men ratalo. Mislm da bom kr sestro pri G vprašala kako pa kaj pa naj mi ona to lepo razloži, kr mislm da bo lažje vidt kukr pa samo brat pa si mislt svoje. Če zna pa kera u nulo dobr razložit, kr men je treba učasih kakšno stvar še narisat zravn da jo razumm, bom pa vesela. uh cela znanost tale nosečnost, ni tko lahko kukr zgleda.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
10.11.2009 16:03:49   
3Sonček3
Pa bom še js neki vprašala glede vozička k ste že na tej temi. Lepo bi prosila če greste lahko pogledat tale moj izbrani voziček na http://www.otroski-vozicki.com/si/p3-on-track-modularni-sistem-i310.shtml in mi poveste neki kar mene zanima. Kukr vidm se dobi in košara in avtosedež in za kasnej je voziček ane, ok to use razumm ne razumm pa tega kar piše v nadaljevanju da lahko za avtosedež neki dokupmo, kaj to pomeni da morm obvezno dokupt al se lahko samo ta avtosedež pač montera v avto, js nimam pojma kok naj bi to zgledalo v avtu, mislm vidla sm že sm nism pa šla pod stolček gledat na čem je user posted image da nebom dala zdej za ta voziček 450€ pol pa še 100€ al pa več za te nastavke, pol rajš drug voziček kupm pa avtosedež posebej, to mi je glih fora tega vozička da ma use. Mogoče sm res tečka sm js sm 1. user posted image in bom še marsikej vprašala, tut če se bo keri  zdelo samoumevno. Pač rajši 3x prašam kukr da se pol po glavi tolčem. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
10.11.2009 16:04:44   
Pikapolonica80
Nam je rekla da za masažo presredka lahko uporabljamo lubrikant..in pa to da je dva meseca pred PDP dovolj zgodaj.

Kar se pa tiče mišic medeničnega dna in preizkušanja ali to znate ali ne, sm vidla da je ena napisala da to probate na WC-ju da zadržite urin. Pa to ni najbolj pametno, ker lahko zarad tega pride do kakšnih vnetjih v nosečnosti pa tega ne bomo najbolj vesele. Najbolje je da prst položite med nožnico in zadnjično odprtino in stisnite mišice če se tam mišica napne in je trdna znate pravilno, če ne, pa poizkušajte dokler ne bo. Vaje pa ponavljat vsak dan, najprej 3x dolgi stiski, potem srednje dolgi stiski (3 serije po 10) in potem še kratki stiski (stisneš do 80% in nato 4x iz 80 na 100% moči) in prav tako 3 serije. Med posameznimi serijami pa naj bo nekaj sekund pavze. To res delat vsak dan in tako naj bi res okrepile mišice. Kam pa se pride z tako pridnostjo pa še ne vem, naj pove katera ki je že rodila in je delala te vaje v nosečnosti. Jaz vsekakor se bom probala držat teh navodil in to upoštevati, rezultat bom pa videla marcauser posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
10.11.2009 16:05:05   
Anonimen
heeeeeeeeeyuser posted image

danes mi pa malo dogajauser posted image . No, da nas pohvalim, če bomo še tko pridno čvekale, bom kmalu prišli na 2.deluser posted image user posted image

Tamala glihkar spi 2.rundo spanja, tako da sem si vzela malo časa zase. Pridna Živauser posted image . Je vedla, da mora mami it malo na RRuser posted image user posted image

Drugače sem danes zvedela - tudi na RRuser posted image user posted image , da odpirajo v Sloveniji Mothercareuser posted image user posted image user posted image  Imajo pa res pametne bodije in pižamce, tako da bomo verjetn kr kmalu zavili tja in mi tako več ne bo treba naročevat preko interneta, ker poštnina je bila pa kar draga za par cotk (30euruser posted image ).

Danes sem malo gledala na koledar in bo drug teden kr naporen - nejpri imam jst v pon G, pol živa v tor posvetovalnico in cepljenje, pa potem v soboto verjetno 3d, pa še avstrija shopping user posted image user posted image  Še dobr, da bo jutr porodniška, pa čeprav zadnja letosuser posted image .

Drugače pa jst masiranje presredka nisem nič prakticirala, tako da sem za kazen fasala 32 šivov. Prou nej mi bouser posted image user posted image

Slikice še nimamuser posted image user posted image , tako da me kar skregajte, se bom pa potrudila do konca tedna.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3417
10.11.2009 16:08:22   
3Sonček3
sara2007 32 šivov user posted image OMG mislm da bom kr use metode probala, kar jih bom kje najdla. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
10.11.2009 16:09:53   
lunka1
3sonček3: jaz mislim, da je v tem kompletu vse, kaj je prikazano. saj lupinica se v bistvu tudi imenuje avtosedež (in je prikazana na sliki, medtem, ko avtosedeža za avto za višjo starost ni na sliki in je verjetno mišljeno to - da pač dokupiš..).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
10.11.2009 16:10:48   
Anonimen
3sonček3 - če sem prav razumela tudi jst maš v ceno vključeno vse košara, športni del, lupinico in previjalno torbo, potrebno pa je dokupit un isofix podstavek, ampak ga mi tudi nismo imeli, ker je kr drag okoli 100eur ter kit auto, to pa sploh ne vem kaj je, ker mi nismo imeli PP.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
10.11.2009 16:11:47   
3Sonček3
Ja sej pravm to kar je na sliki je use kar potrebujem ane mi ni treba nč dokupvat, sm nevem kako se montera sedežk v avto oz. to lupinco. A to kr daš na sedež in potem s pasom zavaruješ al je treba met kak nastavk spodej to men ne gre v bučo, avtosedežek bo pa itak treba druzga kupt pol k bo user posted image že večji zarat kil ane.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
10.11.2009 16:15:56   
lunka1
meni so na forumu o vozičkih odgovorili, da se lupinico "klasično" fiksira, zdaj pa vedi, kaj to pomeni user posted image verjetno je bilo mišljeno, da se ga samo s pasom pripne...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
10.11.2009 16:16:03   
Anonimen
3sonček3 - jst pri MC lupinici nisem imela nobenega podstavka. Sem jo z pasi lepo pripela in je bilo čist ok.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
10.11.2009 16:17:31   
Pikapolonica80
pa fino olje naj bi bilo tole:

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.alpoja.si/uploads/860/product/thumb_17_mama_olje_za_presredek_2940.jpg&imgrefurl=http://www.alpoja.si/sl/izdelki/31/olje_za_masazo_presredka.html%3Ftype%3Dproduct_group&usg=__5f0YKimhir0_aQhNo6J2spkyw3A=&h=253&w=168&sz=43&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=ce2KjPbR-bX1BM:&tbnh=111&tbnw=74&prev=/images%3Fq%3Dmasa%25C5%25BEa%2Bpresredka%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1

Na netu pa ni nič kaj pametnega napisanega o tem, če bo kateri kaj bolj razjasnilo:

http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.ringaraja.net/lokalni/upload/revije/covermali.jpg&imgrefurl=http://www.ringaraja.net/priprava-presredka-na-porod_558.html&usg=__hDCA1R57S958IwwmuNkcAWNc5vg=&h=166&w=120&sz=7&hl=sl&start=3&um=1&tbnid=C56wUmnjKPb72M:&tbnh=99&tbnw=72&prev=/images%3Fq%3Dmasa%25C5%25BEa%2Bpresredka%26hl%3Dsl%26sa%3DN%26um%3D1

Nam je v Tanergiji ko sem bila na tej uri zelo dobro razložila in tudi narisala da smo si res dobro predstavljale.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
10.11.2009 16:18:19   
3Sonček3
Hvala vam, sej vem da bi blo najbolš tole u živo prej vidt sm kaj k ga nism še v nobeni trgovini zasledila, samo na netu ga majo, ga morš pa glih kupt da vidš kok pa kaj, ja nč kaj bomo kr kupli pa bomo vedli za drugič če smo ga kje polomili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?