|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
10.11.2009 11:36:12   
tia78
*pupsa* mislim, da bomo vaju z Emo najlažje opazili :)user posted image

Se vidimo! Čao

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
10.11.2009 12:11:09   
branka28
Ojlauser posted image

Vidim da je kar nekaj bušijev gor, kake lepe bušije imamouser posted image , samo se mi zdi da je moj največjiuser posted image user posted image user posted image , to so še je malo špehca od taprvega poroda ostalouser posted image user posted image user posted image .

Pridno hodite na kavice user posted image , kaj pa Mariborčanke in tiste z okolice Maribora kdaj pa se bomo me organizirale za kakšen čvek ob kavici??user posted image

Čmrlika če boš kaj gor poročaj, kako je bilo na predstavitvi vozička Implast prosim.

L.p.user posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
10.11.2009 12:11:17   
*pupsa*
mene pa zanima če katero mogoče bolijo sramne kosti al kako bi to definirala user posted image  Ne vem a je to normalno za drugo nosečnost al neuser posted image

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
10.11.2009 12:26:47   
Jassika
Super, torej gorenjke velja ob 16.30 pod stopnicami user posted image  Pa pupsa, ja mene tudi bolijo sramne kosti, na obeh straneh čist spodaj- po mojem je to del medenice al kako? Ko sem povedala G mi je rekla, da če ni stalnega tiščanja na dol in hudih bolečin, da je to normalno, če bi pa ratalo hudo, naj pa poklilčem. Pa ne vem, upam da to nima kej veze z mat. vratom, k mam že itak krajšega user posted image
Sonček tebi pa hvala za nasvet za majčke (za napis vsekakor), bom pogledala še na tej strani, drugač sem pa mislila tut pr nas pogledat, k lahko vidim majčke, ker ma moj tko nespecifično postavo, da je zanjga res težko najt majco k mu paše (je 2m velik, pa suh in ma dolg život in roke user posted image user posted image  Zej sem ga pa opisala o marija user posted image user posted image ) .
Lep dan vsem, pa velik sončka, predvsem pa juhej za vse odlične preglede in zdrave user posted image ,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
10.11.2009 12:27:03   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: branka28
Čmrlika če boš kaj gor poročaj, kako je bilo na predstavitvi vozička Implast prosim.

.. se pridružujem tudi jaz. Sem že čisto na tem, da ga naročim :) Zanima me le, kako se jih čisti.. všeč mi je št. 222, ki je pretežno bel in me kar malo skrbi glede čiščenja.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
10.11.2009 12:45:31   
*pupsa*
Mene boli spredaj in to tko kokr če bi npr. kolesarila full dolgo, kokr bi imela udarjeno in to skoz...včeri zvečer sm komi hodila sem noge držala narazen...jst upam, da ni nič narobe user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
10.11.2009 13:14:59   
3Sonček3
Kje ste punce? Men je mal dougčas pa bi mal klepetala

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
10.11.2009 13:29:00   
Pikapolonica80
Sem se zdej spomnila da se še pozabila napisat da je moj naslednji pregled 14.12.

Vekybel - prosila si, da napišem malo o stiskanju globokih mišic pa mišic medeničnega dna. Bom si v kratekem vzela časuser posted image  bom magari najdla kaj na netu da boš vedla (no pa še katera, ki ne ve) kakšne vaje so to in kako jih izvajat.

Ljubljančanke - katero uro smo določile? 16.30, isto kot zadnjič?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
10.11.2009 13:39:18   
Pikapolonica80
Lorelaj - groza, skoz ti prestavljajo te pregledeuser posted image , se spomnim ko si že zadnjič rekla na kavici ko smo ble. Ma kaj je ta ginekologinja tko blesava?
Super pol se vidimo v četrtek user posted image . Zdej se mi pa že vidi da sem user posted image user posted image .

Tjaša27 - ko si rekla da te boli spodaj..to so vezi, je tud mene fajn zaskrbelo ker me je res fajn močno bolelo pred kakim tednom par dni skupaj, zdaj me pa od časa do časa malo peče na istem mestu in sem včeraj tudi vprašala ginekologinjo in mi je rekla da to ni nič posebnega in običajna sitnost pri nosečnicah da se je potrebno takrat če je možno malo uležt dat noge k sebi da se malo vez razbremeni.
Prideš v četrtek?

Pa ostale?

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
10.11.2009 14:13:28   
Tjasa27
Oj!

Punce najlepša hvala za vse odgovore. Ste me zelo potolažile user posted image

Ljubljančanke jz imam čas v četrtek, mogoče bom edin kakšno minutko čez 16 30 prišla ker bom direkt iz službe. Se pa že veselim tortice user posted image in čveka user posted image

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3385
10.11.2009 14:18:24   
ursa_p
Dan ... se vidi, da nimam sefice v sluzbi in sem precej tu. user posted image

Maternicni vrat ... zmeri ga z vaginalnim UZ. A so za se kateri izmerili? Jaz sem gledala v staro materinsko knjizico, da bi pogledala kako dolg je bil v 1. nosecnosti, pa nisem nic nasla.

Stiskanje misic ... najlazje boste ugotovile kako je to, ce naredite takole ... ko greste lulat, zadrzite curek (stisnite misice). Tako lahko "probate" kako se to naredi, ampak tega NE DELAJTE kar naprej, ampak SAMO ZA PROBO!!! In to potem pocnite tudi drugace, pa se popek poskusite noter "povlect".

Srbenje koze ... a nobene nic ne srbi? A se ze kaj mazete in s katero kremo?

Srecanje .. a pol velja za cetrtek? Katera pride? Tjasa27, rozca, jaz ... kera se?

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 3386
10.11.2009 14:33:27   
3Sonček3
Ja ursa_p mene obupno prsi srbijo občasno pa tut trebušček, mažem se pa z Mandeljevim oljem od Afrodite k sm ga kupla v Šparu. Mam pa še eno mogoče mal smotano vprašanje, ampak pa kaj bom kr prašala. A se vam zdi pametno da bi se s temi olji k majo vitamin E not mazale tut po presredku, mogoče bo pa bolj elastičen pa bo mogoče manj raztrganinuser posted image nevem no sm pomislna sm na to, je pa še vedno dovolj časa da to začnemo delat, v 4 mescih se bo valda kej poznalo, kaj pravte na to, sm smotana?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
10.11.2009 14:38:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ja ursa_p mene obupno prsi srbijo občasno pa tut trebušček, mažem se pa z Mandeljevim oljem od Afrodite k sm ga kupla v Šparu. Mam pa še eno mogoče mal smotano vprašanje, ampak pa kaj bom kr prašala. A se vam zdi pametno da bi se s temi olji k majo vitamin E not mazale tut po presredku, mogoče bo pa bolj elastičen pa bo mogoče manj raztrganinuser posted image nevem no sm pomislna sm na to, je pa še vedno dovolj časa da to začnemo delat, v 4 mescih se bo valda kej poznalo, kaj pravte na to, sm smotana?

nisi smotana, tole se priporoča, če ti le ni čudno user posted image , jaz sem prvič rekla ja valda bom...pol pa mi ni šlo ,torej zdaj ne bom user posted image

Klik in preberi! user posted image  Upam, da ti kaj pomaga

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
10.11.2009 14:41:44   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

.. se pridružujem tudi jaz. Sem že čisto na tem, da ga naročim :) Zanima me le, kako se jih čisti.. všeč mi je št. 222, ki je pretežno bel in me kar malo skrbi glede čiščenja.

gospod je rekel da ni problem čistit user posted image , je vsesnemljivo, sicer pralno kao samo na 30 ampak...meni se zdi ful fajn materijal in kr z mokro krpo če podrgneš kr hitro po nastanku madeža gre baje marsikaj dol...

Prilepim, kaj sem napisala na temi implast

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
10.11.2009 14:42:51   
Čmrlika
Evo, smo bli včeraj na predstavitvi bolderjev user posted image  in seveda sva rekla ja! No,  zdaj sva prespala še ...in v teh naslednjih dneh ga naročiva...mene sicer malo bolj vleče k Sd-ju, ker me tisto štrlenje kolesa pri 3 -jki malček moti,ampak...pa barvo se morva z lubijem uskladit! Mi je pa žal kolk mam las na glavi, da nisem že pri prvi piki pred dvema letoma vedela za te vozičke...no saj smo bli z janejem zelo zadovoljni,ampak, sta ful podobna, tale ma še nekaj več prednosti , cena pa neprimerljiva! No, za tretjič vem user posted image

Aja, še to... so pa naju na moje vprašanje glede poljske in vsega tega naročanja preko njih opozorili, da oni kot uvoznik za slovenijo nimajo nič s tem, če se uveljavlja kaka garancija,če je kaj narobe, niso dolžni tega! kot eni mislijo! so prejeli že nekja klicev na pomoč, ko se je zalomilo,ampak... je pa gospod rekel, da je tudi vse kar se pol dol poššilja pa oni nazaj, pa rezrvi del pa bla bla... vse na naše stroške , kar je potem lahko hitroista cea če ne več...user posted image  ko potegneš črto.in če se ti na primer zračnica preluknja, ti jo oni prodajo, kr celo kolo za 4 eure, in si rewšen...če se vam zgodi na kupljenem  na poljskem in hočete kupit tu pri njemu v mariboru, vam ne proda user posted image  tako je rekel, samo če ste naši kupci in v računalniku user posted image  no, saj ma prav po svoje...
Naju je prepričal.

upam, da sem vam kaj pomagala.user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
10.11.2009 14:52:59   
lorelaj*
Jaz pridem v čet., če ne bo kaj vmes prišlo. Pa Zvezdici, Pikapolonca, Rožca, Urša, Tjaša. A še kdo? Dajmo kar tako kot zadnjič, ob 16.30 v Zvezdi. Zvezdica, tebe bomo pa še v sre. zvečer spomnile, samo na net pridi. user posted image

Komaj že čakam na čvek in na tortico ...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
10.11.2009 14:58:31   
Anonimen
že preden sem zanosila, sem iskala rešitev za neko hrasto, oz. izpuščaje, ki so se mi delali po trebuhu in so grozno srbeli. No, tako sem naletela na eno stran, oz sem opazila eno kremo, ki je potem zaradi cene nisem kupila, sem se pa ravno zdaj spomnila (ko se pogovarjamo o masaži presredka) nanjo in sem šla spet mal pobrskat. Piše, da si z njo masiramo presredekuser posted image A ima katera že kaj izkušenj na tem področju, ker jst sem prvorodka in nimam pojma o pojmu ne o rezanju in ne o raztrganinahuser posted image
aaja pa link (pa ni reklama):

http://www.trgovinaklasje.si/kozmetika-kreme-energijsko-prevodna-krema-rjava-p-1107.html?osCsid=08ecadc66decbb14b4306d34ec48aad9

(odgovor članu lorelaj*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3392
10.11.2009 14:59:42   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa*

mene pa zanima če katero mogoče bolijo sramne kosti al kako bi to definirala user posted image  Ne vem a je to normalno za drugo nosečnost al neuser posted image

Mene zdaj v drugo ne...upam, daa tako ostane user posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
10.11.2009 14:59:45   
Čmrlika

Ojlauser posted image

Vidim da je kar nekaj bušijev gor, kake lepe bušije imamouser posted image , samo se mi zdi da je moj največjiuser posted image user posted image user posted image , to so še je malo špehca od taprvega poroda ostalouser posted image user posted image user posted image .

Pridno hodite na kavice user posted image , kaj pa Mariborčanke in tiste z okolice Maribora kdaj pa se bomo me organizirale za kakšen čvek ob kavici??user posted image

L.p.user posted image

Jaz sem takoj ZA ČVEK!

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.11.2009 15:04:47   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Pozdravljene vse nove!
Lorelaj, bova imeli na isti dan MF, jaz že odštevam dneve in komaj čakamuser posted image bova skupaj zdržali, ker meni so iz petka premaknili...
Jaz ta četrtek spet ne morem, sem že nekaj zmenjena.
Lepe bušije imateuser posted image

Voziček bova pa midva od Jane vzela. Me pa zanima ali katera ve, če gredo na tega tudi adapterji za lupinico od MAxi Cosi? Saj verjetno bova cel komplet vzela od Jane, sam me vseen zanima..... Prednost je ker je zelo lahek in vodljiv. Ga mata kolega in sta zelo zadovoljna z njim, midva pa tut, kadar njuno mickeno okoli vozivauser posted image Naročila bova pa po Novem letu.
Sem si dala na sejmu zračunat sobco od Alplesa, to novo Planet-previjalna s predalnikom, posteljica in ena dvojna omara - 550 eur. Damn.... To je cena če je breza, če želiš barve, pa cene kar poskočijouser posted image . Bom nekaj skombinirala, če ne bova pa sama naredila vsaj previjalno. Itak ne bi pa imela prav staro, bo še kdaj v uporabiuser posted image , pa potem prodava.

Zdaj pa cunje kličejo, pa jih grem uslišat. Bodte lepo!

Maxi cosi, ne gre na jane...se opravičujem, če ti je že katera napisala, nisem vsega brala user posted image  mi smo ga imeli v prvo, zdaj sem pa tak nvdušena nad implastem da niti pomislm ne da bi mela spet janeja...pa še cena je dost ugodnejša in boljši je! user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.11.2009 15:04:52   
ursa_p
3Soncek3 ... a pa te kaj manj srbi, ce se mazes? Opazis razliko?
Baje za presredek pomaga caj iz listov malin (ne vem tocno kako se mu rece ... al rdecih listov malin ali listov rdecih malin), v glavnem dobis jih na trznici ali pa v City parku v tisti zeliscni trgovini raven Mobitela.
Jaz se prvic nisem nic mazala po presredku, pa se mi tudi ni strgal, edino notranjih sivov sem imela pracej in po sramnih ustnicah. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.11.2009 15:18:37   
Anonimen
drage gorenjske nosečke...se zelo opravičujem, če ne bom utegnila priti na naš klepet, samo že cel popoldan čakam na majstra, ki nama pride okna notr montirat oz. izmerit ene stvari, pa ga še zdej ni...naj bi prišel že ob 2h, pa nič, ga kličem, pravi da bo kmalu prišel, tako da ne vem če mi bo zneslo do pol 5huser posted image . Sem pa sama doma, moj pa dela popoldne, tako da nekdo mora biti pri bajti ko prideuser posted image .
Madonca kr pike dobim od teh majstrov, k zmeri neki zatajijo...da ne omenim da ga čakava že en mesec pa poluser posted image .

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.11.2009 15:19:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Čmrlika, najina favorita sta bila tudi Implast bolder in clipper, pa sva se zdaj odločila za clipperja, ker je lažji. Samo še morfologijo čakava (če jo bova sploh dočakala user posted image ), potem pa naročiva.

Midva sva pa clipperja takoj dala na ignore včeraj...na predstavitvi... ni fajn fiksen, ker je celotno sedišče pripeto na en skupen del, in pol malo to pleše vse skupaj, kar me je ful motilo pri peg peregu ko smo ga ekaj časa imeli, poleg tega športni del ne gre čisto v ležeč položaj, kar pa smo mi pri prvi  naši babiki ful potrebovali in je dost spala v vozičku, zato se mi je zdelo pomembno da gre res v čist ravno...tud gospod je bolj priporočal bolderja

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.11.2009 15:19:28   
Čmrlika
Aja, pohvala vsem bušijem...user posted image  jaz pa sem mojga ofromnega hotla zdaj slikat, pa je kr baterija na prazno ruknila user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
10.11.2009 15:19:36   
Čmrlika

jeeeeee ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image bravo, hvala za pomoč.user posted image
Moj buši zgleda, kot da sem že v devetem mesecuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Takole za danes sem bila ful pridna s sodelovanjem na forumu, grem zdaj po Mariso v šolo potem pa skuhat nekaj user posted image pride čez 2 uri domov, pa ne bo faj če bo krožnik prazenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L.p.user posted image

aje moja pomoč bla dobrodošla? al si kako drugače probala user posted image

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?