|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
9.11.2009 18:16:12   
plamen
Pozdravljene vse nove!
Lorelaj, bova imeli na isti dan MF, jaz že odštevam dneve in komaj čakamuser posted image bova skupaj zdržali, ker meni so iz petka premaknili...
Jaz ta četrtek spet ne morem, sem že nekaj zmenjena.
Lepe bušije imateuser posted image

Voziček bova pa midva od Jane vzela. Me pa zanima ali katera ve, če gredo na tega tudi adapterji za lupinico od MAxi Cosi? Saj verjetno bova cel komplet vzela od Jane, sam me vseen zanima..... Prednost je ker je zelo lahek in vodljiv. Ga mata kolega in sta zelo zadovoljna z njim, midva pa tut, kadar njuno mickeno okoli vozivauser posted image Naročila bova pa po Novem letu.
Sem si dala na sejmu zračunat sobco od Alplesa, to novo Planet-previjalna s predalnikom, posteljica in ena dvojna omara - 550 eur. Damn.... To je cena če je breza, če želiš barve, pa cene kar poskočijouser posted image . Bom nekaj skombinirala, če ne bova pa sama naredila vsaj previjalno. Itak ne bi pa imela prav staro, bo še kdaj v uporabiuser posted image , pa potem prodava.

Zdaj pa cunje kličejo, pa jih grem uslišat. Bodte lepo!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.11.2009 18:19:36   
lucika
meti v., jaz sem imela najprej zapestni merilec, potem sem si kupila za nadlaht. smo merili in oba enako pokažeta.
saj ne vem, kje sem nazadnuje gledala podobno ceno..jaz sem ssi ga v leclercu vzela, je bil pod 30 eur, medtem, ko je v lekarni okoli 70. pa sem imela prvega iz lekarne, sposojenega...tako da se splača malo pogledati, ker so res različne cene...
si pa le meri še doma. jaz si, vsaj trikrat na dan. ampak jaz sem že na treh tabletah dnevno. brez se ga ni dalo zbit, sem se zbujala zjutraj z 165/106, po dooolgem mirovanju...

lepe trebuščke imate:)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
9.11.2009 18:30:24   
Jassika
Pišukauser posted image user posted image user posted image  ni mi ratal direkt v post slikce dat, sam link... Bom probala še 1 x

user posted image

user posted image

No zdej pa mislim, da je šlo user posted image user posted image
Lorelaj, moje sočustvovanje user posted image , verjamem da si razuser posted image  do konca! Upam, da si že kaj boljše... Meti.v tudi tebi en user posted image  pa upam, da je pritisk samo posledica razburjenja ob pregledu (če ti je kaj v tolažbo, jst ga mam pri G tudi zmeri 160-180 da mi ga more sestra 3x merit da prideva tja do 145 user posted image ). držim pestke, da se ti umiri, le pridno si ga meri in pazi nase in user posted image , pa bo vse OK.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
9.11.2009 18:40:53   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

torek, 10.11.2009

TejkaPK
sneguljka1

sreda, 11.11.2009

strumf

četrtek, 13.11.2009

zivez

petek, 13.11.2009

nosecka24

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007
*pupsa*

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lorelaj*
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
Jassika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

ponedeljek, 7.12.2008

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
9.11.2009 18:43:36   
rožca26
MARČEVSKI BUŠIJI:

user posted image  

branka 28 (21t)

user posted image  rožca26 (22t)

user posted image  Jassika (21t)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
9.11.2009 18:47:39   
Tjasa27
Oj!

Se javljam bolj na hitro. V četrtek imam čas, mogoče bom le par minutk zamudila.

Ej a mislite da je razlog za paniko, če me boli v spodnjem levem delu trebuha? So kot rahli krčki. Ste mele kej podobnega? user posted image normalno čutim, celo zelo je živahen.

Vesela bom vsakega odgovora,

pozdravček

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
9.11.2009 18:54:01   
meti.v
Punce hvala za tolažbo in nasvetuser posted image user posted image   Bom pa res pogledala za te merilce pa kupla enga z zmerno ceno.user posted image
Drgač pa bom tud jz prosla user posted image  da me slika z bušijem pa ga prilepimuser posted image  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
9.11.2009 18:55:37   
ursa_p
Spet se ze dolgo casa nisem oglasila, ampak res nisem imela casa. No, napisala bi ze lahko, ampak prebrat vas je tezko. user posted image  Tko da bom spet mal o temah za nazaj. Sem rabila kar 3 ure, da sem vas prebrala!!!

Prisotnost partnerja ob porodu ... ze prvic je bil zraven in bo tudi tokrat (vsaj namen imava). Mi je pa precej pomenilo, da je bil lahko ob meni. Ceprav je moskemu lahko celo huje kot nam ... hehe ... vsaj Maticu je bilo grozno, ampak zato, ker je gledal kako in kaj, sam pa ni mogel kej dost pomagat. V glavnem so bogi zato, ker so cisto brez moci.
Strumf ... sej tvoj ne rabi gledat krvi. Ce bo ob tebi, ne bo nic strasnega videl in se lahko tisti trenutek stisne k tebi.

Strumf ... zgaga ... sem ze enkrat napisala, da zelo pomaga soda bikarbona. Mandarine so pa strup za zgago.

Nosecka24 ... malo pozno ... iskreno sozalje.

Zoey ... smo si pa konkurenca. Moj je fotograf in se ukvarja s fotografiranjem porok, obletnic, rojstnih dni, krstov, pa tudi za nosecnice se nekaj najde ... jaz pa mu pri porokah pomagam. Vsaj takrat, ko je veliko svatov. No, ce koga zanimajo fotke (na spletu so samo porocne), jih najde pa na www.matickuder.com .

Pogrevanje hrane ... mi jo brez problema pogrevamo. Tudi ce je v golazu krompir ga brez problema jemo tudi pogretega. Ravno golaz in jota, ki jo ponavadi naredimo za dlje casa.
Vekybel ... se kar stinjam s tabo, pa mi je kar grozno, ko sem zdej uvidla, da dajem Galu sranje za pit - pogreto mleko v mikrovalovki. Dokler nisem spoznala Matica, tudi mikrovalovke nismo nikoli uporabljali. Bo treba res mleko za kakav kar na stedilniku gret. user posted image

Rozca26 ... zanimivo kako z lahkoto pa nekaterim dajejo podaljsano porodnisko, pa z njihovim otrokom ni nic kaj posebnega (hipoton ali pa obratno). Samo da si bil pri fizioterapevtu, pa si ze dobil podaljsano. No, meni ni prav prisla, ker itak nisem bila v sluzbi in nisem prejemala nobenih dodatkov razen pokojnine, ki sem jo imela po ocetu.

Zivez, tinc407, pea82 ... dobrodosle. Upam, da nisem se kaksne izpustila.

Zoey in Tjasa27 ... moski ... vse kar govorita so le in enostavno MOSKI ... hehehe. Sej vem, da ni smesno ... tudi meni ni in mi gre to, da moram vsako stvar pokazat precej na zivce, ampak smo vse v istem zosu (no, pri enih mal boljs, pri drugih mal slabs).user posted image user posted image

Dobri kuharji ... moj tudi odlicno kuha ... sam ponavadi si take recepte zamisli, da kuha in kuha in kuha - mu je prav uzitek 2 uri al pa se vec kosilo pacat. Men je pa skoda casa. user posted image

Plamen ... a ti si tud iz domzal? Priseljena al prava domzalcanka? Sicer pa tudi mene zanima kje je GM. user posted image

Meti.v ... aparat za merjenje pritiska je v hoferju al pa lidlu zdej ful znizan - na 6 EUR (poglej v zadnjih par reklam). Ne vem pa al je za okoli zapestja ali ne.

Elevit ... jaz sem ga zacela zdej jest (nimam nobenih tezav), ker ne jem ravno veliko zelenjave oziroma nic drugega kot solato in krompir ... hehe. Od sadja pa tudi bolj malo (mandarine mi tokrat zacuda ne delajo preglav z zgago).

Okornost ... moram rect, da je to stvar, ki mi v nosecnosti ni tudi priblizno ne vsec. Me prav moti, da se ne morem normalno sklonit, pa cevlje zavezovat, pa itd.

Cepljenje ... se ne bomo, ampak od danes naprej pri nas ze vlada panika ... v Kaseljski (nasi) soli imamo primer nove gripe ... user posted image  

Srecanje ... jaz imam v cetrtek cas ... samo povejte kdaj vam odgovarja.

Brcike ... jaz brcike cutim ze nekje od 14., 15. tedna, ampak z roko jih pa cutim od 19. tedna (v 1. nosecnosti od 18. tedna), prav tako tudi Matic. Drugace pa nas user posted image  dogaja in dogaja. Jaz cutim brcike cez cel dan, ce se ponoci zbudim pa tudi ponoci. Nic miru, res. Se pa brcanje tudi ze vidi. Zdej si samo se Gal zeli brcike cutit, ampak se nismo uspeli ujeti trenutka.

Morfologija ... sem s pregleda. Vse ok. Tezki smo 433g. Pregledala je cisto vse. Pregled je bil super in se je moja g res potrudila, da smo vse pregledali in premerili. Od obsega glave, do obsega trebuha, do stegnenice, srcka, zelodcka, hrbtenice (koza je cez celo hrbtenico), ... v glavnem se je res potrudila. Na koncu sem pojamrala, da imam izcedek in da me zanima kako dolg imam mv, pa me je se to pregledala. Dobila sem ene svecke, ce so slucajno bakterije - glivice niso. Mv imam pa dolg samo 2,7 cm. Sicer je rekla, da je rizicna 2,5 cm, ampak men se zdi to precej blizu, ona pa je rekla, da ni panike.

Srbenje koze ... mene strasno srbi po prsih, tako da bo treba kremo proti strijam nabavit. Upam, da ne bo krize s strijami. user posted image

Bowling ... smo sli ta teden z Galom na bowling in je bil navdusen, tako da gremo se. Sem imela ta najlazjo kuglo in mi ni bilo nic tezko.

Sicer se nam je kar precej dogajalo ta teden, ampak moram sibat na plesne - jih imava cez 10 minut. Sibam in se oglasim kaj kasneje.

Lp, Ursa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.11.2009 19:37:15   
Zvezdici
Opa.. vidm, da sm sprožla slikcarijo bušijev. No ja pa še neko novo besedo sm pčitno najdla. Slikcarijo user posted image .
Evo evo.. še moj buši slikca, da se bo videlo bolj od blizu, in ne tako na daleč, hehe.. Upam, da bom znala:

http://www.shrani.si/f/14/Q/By94ykh/photo0132a.jpg

Ljubljančanke - jaz imam v  četrtek čas, bom pa malo zamudila, ker imam faks do 15.30h, ampak bom probala priti čimprej user posted image .
Dajte samo me spomnit v sredo zvečer, ker rada pozabljam user posted image , prosim.

ursa_p - to ti pa je uzelo kar nekaj časa. Uhh 3 urce, madona user posted image . Dobra si.

meti - jaz se tudi strinjam, da si kupi merilec za tlak. Že zaradi sebe, da boš bolj pomirjena.

tjasa27 - jaz imam tudi občasne bolečine na levi in desni strani. Jaz se tolažim, da je to zaradi raztezanja user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.11.2009 19:54:50   
vekybel
tjaša27: to se maternica širi in pride do krčev. jz sem tudi zdej dva dni nazaj mela močne krče do popka in vem da je to to. Nič bat.

Imam vprašanje in sicer se že en teden zbujam z glavobolom in ne vem zakaj. Sem si merila pritisk in je bil ok. A ve katera kaj bi lahko bilo???

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.11.2009 20:18:21   
Anonimen
vau kateri lepi bušijiuser posted image user posted image user posted image  bom prilepila še mojo sliko bušija takoj ko pride še moja majčka "pridem marca" iz pranjauser posted image .

vekybel - nimam pojma, spremljaj stanje in če ne bo boljš naslednjič omeni G.

raztezanje maternice/krči - ja to zna bolet ko user posted image , sem bila v 1user posted image  v bolnici zaradi tega.  Dali so me spasmex in je bilo boljše po njem. Sem pa potem jemala ga kar celo user posted image , sploh ko me je res bolelo sem vzela kar dva.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.11.2009 20:18:33   
Zvezdici
vekybel - jaz imam včasih tudi te probleme. Probaj s kapučinom?
Meni včasih to pomaga. Ali, pa jabolko. Saj vem, da se sliši smešno, vendar meni včasih pomaga. Hmm.. mogoče res ravno zaradi pritiska. Vendar probaj.
Mogoče je do takrat, ko si ga izmeriš ok, pred tem, pa imaš nizkega. To je meni G rekla. Ker imam kar nizek pritisk.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.11.2009 20:19:06   
plamen
Evo mene spetuser posted image
Iz trgovine, zmiksala sadje, čajček čaka pol pa mal v horizontalo. Aja k ste se o kužkih pogovarjale. Mi ga mamo sicer tudi, a je zunaj. Pa dve muci, ki k nama v stanovanje ne hodita. Imava pa činčilo. Me prav zanima kako se bo navadil na družbo, ker je sedaj on No.1. user posted image Redno ga spuščavain tudi sončka bom na začetku navadila, da mamo nekoga, ki lahko vsak trenutek skoči nanj.
ursa_p jaz sem rojena domžalčanka. Za GM se nama pa z rožco lahko pridružiš. Se zmenimo za naslednji teden, 1x popoldne? Seveda vabljene tudi ostale. Tam se tudi kar nekaj mamic z vozički zbira, imajo dovolj široka vrata za notr pridt.
Rožca - ti grem receptke napisat!

Lepo nočko user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.11.2009 20:19:56   
Zvezdici
sara - uhh boga!
NO, me pa vseeno to pomiri. Ker imam jaz tudi včasih take bolečine, da se niti premikati ne morem.
A pa sedaj v 2.user posted image je kaj bolje?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.11.2009 20:38:58   
Anonimen
uuaa bušijiii...kok mate že ornk bušije, mene je pa kr skor sram g prlepit gor, ker je tok mali. Bom probala dones to zrihtat.
Gorenjske nosečke, menije prav za jutri, samo povejte al res velja pol al ne?
Visok pritisk: jst sem imela do sedaj vseskozi v redu, zadnjič na pregledu me je pa mal matralo, ker me je blo strah kaj bo na morfologiji in mi ga je najprej izmerila 160/100 potem je rekla, da to ni normalno in mi ga je še enkrat in nej se sprostim je bilo 145/85 torej še zmerej preveč, potem mi ga je pa še enkrat zmerila-je rekla da gre v tretke rado in je bil potem v tretje 134/ 77-s tem je bla pa pol zadovoljna. Naj samo še povem, da sem že pred nosečnostjo raje imela visok kot pa nizek tlak. Doma imamo ta digitalni merilec in si ga bolj pogosto merim in ga nikoli nimam pod 130/75. Sem se pa pridno lotila česnauser posted image , ker ga ia zelo rada in včasih kar malo pretiravam z njim in zelo pomaga. 2 stroka ba dan-vsaj, recimo vmešam v tuno ali pa si naredim solato s krompirjem in dam ogromno česna notri.

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.11.2009 20:42:47   
Anonimen
Ja, je boljše. Je pa res, da sem v 1user posted image , ravno tak cajt (23 teden) šla v bolnico. Sicer samo za dva dni, kjer so naredili preiskave in pač prišli do tega, da je to ker se maternica širi in da nej pač jemljem 2 na dan spasmex. Pa obvezen počitek,ki se ga nisem branlauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.11.2009 21:05:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Rozca26 ... zanimivo kako z lahkoto pa nekaterim dajejo podaljsano porodnisko, pa z njihovim otrokom ni nic kaj posebnega (hipoton ali pa obratno). Samo da si bil pri fizioterapevtu, pa si ze dobil podaljsano. No, meni ni prav prisla, ker itak nisem bila v sluzbi in nisem prejemala nobenih dodatkov razen pokojnine, ki sem jo imela po ocetu.

Morfologija ... sem s pregleda. Vse ok. Tezki smo 433g. Pregledala je cisto vse. Pregled je bil super in se je moja g res potrudila, da smo vse pregledali in premerili. Od obsega glave, do obsega trebuha, do stegnenice, srcka, zelodcka, hrbtenice (koza je cez celo hrbtenico), ... v glavnem se je res potrudila. Na koncu sem pojamrala, da imam izcedek in da me zanima kako dolg imam mv, pa me je se to pregledala. Dobila sem ene svecke, ce so slucajno bakterije - glivice niso. Mv imam pa dolg samo 2,7 cm. Sicer je rekla, da je rizicna 2,5 cm, ampak men se zdi to precej blizu, ona pa je rekla, da ni panike.

Ah, veš kaj, je konec leta pa poskušajo šparat na vseh koncih user posted image user posted image  Sej se bom pritožila user posted image

A za spol pa nisi vprašala? Če nisi si dobra, če pa si, me pa zeloooooooooooo firbec matra user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
   [Brisano sporočilo]
9.11.2009 21:06:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.11.2009 21:07:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

http://www.shrani.si/f/14/Q/By94ykh/photo0132a.jpg

a lahko pripopam slikco na post, da se bo direkt videlo, da ne bo potrebe odpirat? 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.11.2009 21:08:52   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: valen

Joooooooooj kako lepe slikce bušijev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz bi tuuudi dala kaj gor, pa še sploh nisem naredila ene same slike odkar sem noseča. Shame on me! Zdaj ste me navdušile in bom tudi jaz v kratkem pripopala gor kako fotko. moram samo dragemu rečt, da me pofotka ;).
lp

user posted image user posted image user posted image  ah ti naši lubiji. Bodo še živčnega fasal od naše okupiranosti s fotkičem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.11.2009 21:18:22   
rožca26

Navijamo za jutrišnje morfologije: TejkaPK, sneguljka1

Punci, pa takoj poročat. Navijamo pa tudi za tiste, ki imate jutri pregled, pa nam tega niste sporočile user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.11.2009 21:19:54   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Skodrana mama

hello user posted image

vidim da ste se že slikale z majčkami, jaz sem jo tudi dobila, ampak se nisem še uspela z njo slikat. čestitke vsem tistim za preglede user posted image user posted image user posted image .

No zdej bom imela več časa da se vam javim.user posted image user posted image user posted image

pa pa

Oh, si se le oglasila user posted image user posted image user posted image  Me zanima, če se kaj slišiš s sanip? Je pa že dolgo ni bilo tukaj. Vidim da bere, napiše pa nič user posted image  A smo se ji kej zamerli user posted image

(odgovor članu Skodrana mama)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.11.2009 21:40:06   
tia78
Večer nosečke!

Ste ble pa pridne čez vikend in pisale, meni je clo ratalo vse prebrat, za pisat pa že spim na pol :)

Dobrodošle nove marčevke!

Lepe bušije imate, jes bom mojga ob priliki dodala :)

Gorenjske nosečke - Jes sem za pijačko jutri, a se dobimo ob štirih ali ob pol petih?

Glede bolečin v križu se vam pa lahko pridružim, se tudi sama počutim kot stara babica, zadnjič, me je mož mogu mal iz avta porinit, me je rit kar nazaj na sedež vlekla, bemo pa športno podvozje user posted image

V petek v Celovcu nisva kupla željene posteljce, ker se mojemu ni zdela zadost močna, tko da sva šla v Meka in domov, izlet uspel user posted image
Pol sva pa kar v Kranju v Pikapolonici naročila Frančesko od Lip Poljčane user posted image

Tolk za danes, se beremo jutri, pa upam da tudi vidimo...
Nočkoooo

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.11.2009 22:13:54   
ursa_p
Cer!

Plamen ... v katero OS si pa hodila in kateri letnik si? Ce se mogoce poznava. Jaz sem iz Krakovske.

Rozca ... sva se odlocila, da ne bova vprasala. Sem ji izrecno narocila, naj ne pove, ko se je UZ blizal tistemu koncu. No, sej misliva si lahko, ampak se vseeno ni ziher. Ne veva ... hehe. Tud jaz si nisem mislila, da bom to zmogla, pa je slo. user posted image

Maternicni vrat ... a se kera napise kako dolg ima mv, ker me res zanima ali imam precej kratkega.

Nova gripa ... evo, smo ze na porocilih, saj je v nasi soli 66 primerov (od cca 150-ih) nove gripe. To pomeni, da bo tudi v nasem vrtcu, saj je ogromno otrok, ki imajo enega od bratcev ali sestric v soli. Zdej pa dilema al naj ostane Gal doma al naj gre v vrtec. Ce ostane doma, bo moral ostati vsaj 1 mesec, ce ne celo vec. Al pa ce ga proti ta stari cepimo ... cista dilema. Vceraj smo bili namrec pri prijateljih, ki imajo otrocka ravno v razredu z najvec primeri nove gripe. A katera ve koliko casa je inkubacijska doba? Galu danes kar precej tece iz nosa, pa 37 je imel temperaturo - precej na meji. Bomo videli ali je temperatura od vecernega norenja ali bo slo ponoci se na slabse.

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 9.11.2009 22:26:48 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.11.2009 22:43:29   
Anonimen
evo slikce:
user posted image

user posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?