Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:15:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mi mamo pa sam še tri dni Ventolina Sem tok vesela birdy superca, potem pa res upam in vam želim da gredo bacilčki in bolezni stran od vas se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:16:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro no naj se pohvalim,da sem naredila izpit iz matematike bilo je le 8 pozitivnih(od 40),zato se počutim ko piflar mihailo......ne vejo od kje je ta bakterija zato ji bojo pa še dodatne teste delal onasiss..... Eviti tamika.......full lepa vrata ajvy.......upam da bo čimmilejša oblika noric .......jaz jih še nisem prebolela,pa sva se s sestro takrat skupaj igrali ko jih je ona imela ......pravijo da sen jaz preve žleht da bi se me prijele kolumbo...... za Roka baki......upam da bo ta bris ok vsem hvala za pikepoke za mojo Hanči bananči-upam da bojo pomagale čebel@ za izpit , superca, kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:17:19
|
|
|
|
Urša08
|
Cita a greve v ponedeljek skupaj na dieto?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:18:02
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene.. No po dolgem času zopet mal časa za računalnik. Nik zdele spi. Drugače pa je bil čez praznike bolan je imel vročino in je kašljal in smrkal. Zdej je uredu, sam ven pa še nisva nič šla. Bova mogoče potem ko se zbudi šla mal ven. 2.11 - je dobil že šesti zobek, od včeraj dalje pa že gre po vseh štirih. V petek imam še zadnji izpit na zdravsteni šoli, tk da prosim držite pesti, da ga naredim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:18:21
|
|
|
|
Urša08
|
punce zdej me mate pa najbrž že dost Grem pososdo iz pomivalca vzet, pogledat kako se kuha za Žiga kosilo, pa en stroj cot naštimat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:26:38
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - lepe mere Kaj sploh naredijo na pregledu pri 9. mesecih? Piškot - jaz Vida zaenkrat ponoči ne mislim odstavljat. Če ponoči potrebuje moje mleko, mu ga pač dam. Ko bo pripravljen prespat celo noč, jo bo že sam od sebe. Je pa zadnje tri dni bolje. Se ponoči doji spet samo 2x (že trkam po mizi).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:33:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - lepe mere Kaj sploh naredijo na pregledu pri 9. mesecih? Piškot - jaz Vida zaenkrat ponoči ne mislim odstavljat. Če ponoči potrebuje moje mleko, mu ga pač dam. Ko bo pripravljen prespat celo noč, jo bo že sam od sebe. Je pa zadnje tri dni bolje. Se ponoči doji spet samo 2x (že trkam po mizi). Jutta pri devetih mesecih ga stehtajo, zmerijo, obseg glavice, trebuščka, Zdravnica ga pregleda grlo, ušeska, posluša srčka, potem mu da kocke v roko in rozino (tukaj preveri ta pincetni prijem če otroček že obvlada), pa malo se stabo pogovori, če se plazi, stoji,... da kak nasvet, odgovori na vprašanja,... mogoče sem še kaj pozabila. Sem jo malce vprašala o prehrani in je super da mava 5 obrokov, od tega naj bi bili trije mlečni, en sadni in kosilo. Do enega leta se izogibat oreščkom, med, beljak, svinjsko meso, mleko. Adaptirano mleko je baje dobro ker so notri dodani vitamini ki jih otroček potrebuje, tako mi je povedala. No sej najbrž sem kej pozabila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:33:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene.. No po dolgem času zopet mal časa za računalnik. Nik zdele spi. Drugače pa je bil čez praznike bolan je imel vročino in je kašljal in smrkal. Zdej je uredu, sam ven pa še nisva nič šla. Bova mogoče potem ko se zbudi šla mal ven. 2.11 - je dobil že šesti zobek, od včeraj dalje pa že gre po vseh štirih. V petek imam še zadnji izpit na zdravsteni šoli, tk da prosim držite pesti, da ga naredim. Brkn super za zobke pa seveda bomo v petek držale pesti za tvoj izpit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:36:26
|
|
|
|
Urša08
|
Eno vprašanje za vse k mate že mal večje otroke Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo superge in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodne Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbegana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:37:10
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze.... Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem A si jutri dopoldne doma???? danes dopoldne sva imeli s Tiso kontrolo na ORL.... JUtri pa imava zobarja.....lahko pa tam okol 11.00
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:37:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. dejte mi povedat, kako dajete spat vase cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi. previjem, poje kašico, oz. kosilo....umijem rokice in okol ust, polupčkam, lepo počivaj rečem, položim v pojsteljico in grem ven iz sobe....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:37:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ŽIGA, NIK, DOMINIK MIRKO vse naj, naj tudi od nas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:37:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ZDAJ PA ZARES!!!!!! Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!! držimo pesti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:41:54
|
|
|
|
Urša08
|
Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:43:27
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eno vprašanje za vse k mate že mal večje otroke Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo superge in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodne Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbegana Moj Vito ima obvezno superge, čevlje..za tale čas malo višje ala gojzarje in seveda skibucke za v sneg....potem ima pa še ene take nizke čevlje na ježke če glih kake hlače obleče....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:44:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. dejte mi povedat, kako dajete spat vase cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi. previjem, poje kašico, oz. kosilo....umijem rokice in okol ust, polupčkam, lepo počivaj rečem, položim v pojsteljico in grem ven iz sobe.... Lepo mata poštimano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:45:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eno vprašanje za vse k mate že mal večje otroke Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo superge in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodne Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbegana Moj Vito ima obvezno superge, čevlje..za tale čas malo višje ala gojzarje in seveda skibucke za v sneg....potem ima pa še ene take nizke čevlje na ježke če glih kake hlače obleče.... Onasiss hvala za odgovor. Bom mogla it v akcijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:30
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ... rita že vsa rdeča, pa to sranje. s čim namazat praška pasta in sudocrem,.ti dve sta nama pomagali, pa je imela do krvi razžrto
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja sem se pozabila pohvalit.... smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze.... Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem Ajvy Nejc je bil nehote že trikrat v družbi z otročki ki so čez dan, dva dobili norice ampak se jih ni nalezel, sploh nazadnje sem bla res 100% da jih bo dobil pa jih ni . Mogoče pa še k vam peletimo komot.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:43
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 Pozdravljene.. No po dolgem času zopet mal časa za računalnik. Nik zdele spi. Drugače pa je bil čez praznike bolan je imel vročino in je kašljal in smrkal. Zdej je uredu, sam ven pa še nisva nič šla. Bova mogoče potem ko se zbudi šla mal ven. 2.11 - je dobil že šesti zobek, od včeraj dalje pa že gre po vseh štirih. V petek imam še zadnji izpit na zdravsteni šoli, tk da prosim držite pesti, da ga naredim. bomo držali pesti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:47
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eno vprašanje za vse k mate že mal večje otroke Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo superge in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodne Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbegana skibucke ma ponavadi iz Hoferja Drgač ma pa ževeljčke iz Cicibana Supergice iz Jello to je obutev za eno leto.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:46:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:49:03
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?