|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 12:15:29   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mi mamo pa sam še tri dni Ventolinauser posted image  Sem tok veselauser posted image user posted image

birdy superca, potem pa res upam in vam želim da gredo bacilčki in bolezni stran od vasuser posted image

se podpišemuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
4.11.2009 12:16:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

no naj se pohvalim,da sem naredila izpit iz matematikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bilo je le 8 pozitivnih(od  40),zato se počutim ko piflaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mihailo......ne vejo od kje je ta bakterija zato ji bojo pa še dodatne teste delal
onasiss.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eviti
tamika.......full lepa vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajvy.......upam da bo čimmilejša oblika noricuser posted image .......jaz jih še nisem prebolela,pa sva se s sestro takrat skupaj igrali ko jih je ona imelauser posted image ......pravijo da sen jaz preve žleht da bi se me prijeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo......user posted image user posted image user posted image za Roka
baki......upam da bo ta bris okuser posted image

vsem hvala za pikepoke za mojo Hanči bananči-upam da bojo pomagale

čebel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit , superca, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
4.11.2009 12:17:19   
Urša08
Cita a greve v ponedeljek skupaj na dieto? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
4.11.2009 12:18:02   
brkn83
Pozdravljene..

No po dolgem času zopet mal časa za računalnik. Nik zdele spi. Drugače pa je bil čez praznike bolan je imel vročino in je kašljal in smrkal. Zdej je uredu, sam ven pa še nisva nič šla. Bova mogoče potem ko se zbudi šla mal ven.

2.11 - je dobil že šesti zobek, od včeraj dalje pa že gre po vseh štirih.

V petek imam še zadnji izpit na zdravsteni šoli, tk da prosim držite pesti, da ga naredim.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
4.11.2009 12:18:21   
Urša08
punce zdej me mate pa najbrž že dost user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem pososdo iz pomivalca vzet, pogledat kako se kuha za Žiga kosilo, pa en stroj cot naštimatuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
4.11.2009 12:26:38   
Jutta
Urša - lepe mere user posted image Kaj sploh naredijo na pregledu pri 9. mesecih?

Piškot
- jaz Vida zaenkrat ponoči ne mislim odstavljat. Če ponoči potrebuje moje mleko, mu ga pač dam. Ko bo pripravljen prespat celo noč, jo bo že sam od sebe. Je pa zadnje tri dni bolje. Se ponoči doji spet samo 2x (že trkam po mizi).

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
4.11.2009 12:33:00   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Urša - lepe mere user posted image Kaj sploh naredijo na pregledu pri 9. mesecih?

Piškot
- jaz Vida zaenkrat ponoči ne mislim odstavljat. Če ponoči potrebuje moje mleko, mu ga pač dam. Ko bo pripravljen prespat celo noč, jo bo že sam od sebe. Je pa zadnje tri dni bolje. Se ponoči doji spet samo 2x (že trkam po mizi).

Jutta pri devetih mesecih ga stehtajo, zmerijo, obseg glavice, trebuščka, Zdravnica ga pregleda grlo, ušeska, posluša srčka, potem mu da kocke v roko in rozino (tukaj preveri ta pincetni prijem če otroček že obvlada), pa malo se stabo pogovori, če se plazi, stoji,... da kak nasvet, odgovori na vprašanja,... mogoče sem še kaj pozabila.
Sem jo malce vprašala o prehrani in je super da mava 5 obrokov, od tega naj bi bili trije mlečni, en sadni in kosilo. Do enega leta se izogibat oreščkom, med, beljak, svinjsko meso, mleko. Adaptirano mleko je baje dobro ker so notri dodani vitamini ki jih otroček potrebuje, tako mi je povedala. No sej najbrž sem kej pozabilauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
4.11.2009 12:33:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene..

No po dolgem času zopet mal časa za računalnik. Nik zdele spi. Drugače pa je bil čez praznike bolan je imel vročino in je kašljal in smrkal. Zdej je uredu, sam ven pa še nisva nič šla. Bova mogoče potem ko se zbudi šla mal ven.

V petek imam še zadnji izpit na zdravsteni šoli, tk da prosim držite pesti, da ga naredim.

Brkn super za zobke user posted image user posted image user posted image pa seveda bomo v petek držale pesti za tvoj izpit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
4.11.2009 12:36:26   
Urša08
Eno vprašanje za vse k mate že mal večje otroke

Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo supergeuser posted image in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodneuser posted image Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbeganauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
4.11.2009 12:37:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze....

Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem

A si jutri dopoldne doma????

danes dopoldne sva imeli s Tiso kontrolo na ORL....
JUtri pa imava zobarja.....lahko pa tam okol 11.00

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
4.11.2009 12:37:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

previjem, poje kašico, oz. kosilo....umijem rokice in okol ust, polupčkam, lepo počivaj rečem, položim v pojsteljico in grem ven iz sobe....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
4.11.2009 12:37:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ŽIGA, NIK, DOMINIK MIRKO vse naj, naj

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi od nas

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
4.11.2009 12:37:23   
Ajvy

ZDAJ PA ZARES!!!!!!

Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
4.11.2009 12:41:54   
Urša08
Punce sem se pozabila zahvalit za čestitkeuser posted image Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel user posted image Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma user posted image Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim user posted image in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeliuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
4.11.2009 12:43:27   
Onasiss

Kje dobit kake pametne čevlje? Pa koliko čevljev uporablja vaš otrok (superge, skibucke,.. kake prehodne,..) Moj otrok ma še vedno samo supergeuser posted image in sedaj študiram kaj rabi, ene take kot skibucke, pa najbrž kake prehodneuser posted image Dejte me mal razsvetlit k sem totalno zbeganauser posted image

Moj Vito ima obvezno superge, čevlje..za tale čas malo višje ala gojzarje in seveda skibucke za v sneg....potem ima pa še ene take nizke čevlje na ježke če glih kake hlače obleče....

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
4.11.2009 12:44:10   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

previjem, poje kašico, oz. kosilo....umijem rokice in okol ust, polupčkam, lepo počivaj rečem, položim v pojsteljico in grem ven iz sobe....

Lepo mata poštimano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
4.11.2009 12:45:31   
Urša08

Moj Vito ima obvezno superge, čevlje..za tale čas malo višje ala gojzarje in seveda skibucke za v sneg....potem ima pa še ene take nizke čevlje na ježke če glih kake hlače obleče....

Onasiss hvala za odgovor. user posted image Bom mogla it v akcijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
4.11.2009 12:46:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

... rita že vsa rdeča, user posted image pa to sranje. user posted image s čim namazat user posted image

praška pasta in sudocrem,.ti dve sta nama pomagali, pa je imela do krvi razžrto

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
4.11.2009 12:46:36   
Ajvy

Aja sem se pozabila pohvalit....user posted image user posted image user posted image  smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
4.11.2009 12:46:37   
TAMIKA3

Punce sem se pozabila zahvalit za čestitkeuser posted image Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel user posted image Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma user posted image Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim user posted image in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
4.11.2009 12:46:40   
Ajvy

Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze....

Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem

Ajvy Nejc je bil nehote že trikrat v družbi z otročki ki so čez dan, dva dobili norice ampak se jih ni nalezel, sploh nazadnje sem bla res 100% da jih bo dobil pa jih ni . Mogoče pa še k vam peletimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komot.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
4.11.2009 12:46:43   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene..

bomo držali pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
4.11.2009 12:46:47   
Ajvy

skibucke ma ponavadi iz Hoferja
Drgač ma pa ževeljčke iz Cicibana
Supergice iz Jello

to je obutev za eno leto.....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
4.11.2009 12:46:50   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
4.11.2009 12:49:03   
Jutta
Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorikeuser posted image . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?