|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 13:41:50   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

vse se lahko, samo  če se hoče. user posted image

Se podpišem.....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
4.11.2009 13:42:23   
Onasiss

katjuša kje si user posted image upam, da se nisi zgubila na sprehodu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ali ja pa čist v zimske radosti padla....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
4.11.2009 13:44:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tamika - ampak Tristan, sedi in se kobaca že nekaj časa, a ne? Jaz sem Vidu naredila ful veliko škodo, ker sem ga v prvih mesecih nosila vertikalno zaradi refluksa (to pa po navodilih zdravstvenega osebja na pediatrijiuser posted image ).

glede motorike je napreden, že zaradi teže, ga p prav občuduje vedno, ko prideva user posted image
v razvojni mi je pa rekla, da naj ga nazaj držim, ker je takrat že po štirih hodil user posted image
mah saj zdravnica nima svojih user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne se obtoževat, boš videla, da se bo vse uredilo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
4.11.2009 13:44:35   
Urša08
jaz sem si pa prostor za likalno desko nardila v dnevni sedaj pa še čakam voljo da likalnik gor dam in da začnem likati

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
4.11.2009 13:45:25   
Onasiss
jutta....user posted image user posted image user posted image  da se vse čimprej poštima...jaz sem lahko srečna, ker ne vem kakšni problemi so to.....user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
4.11.2009 13:45:35   
Urša08
Tamika kok je pa težek Tristan?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
4.11.2009 13:46:09   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz sem si pa prostor za likalno desko nardila v dnevni sedaj pa še čakam voljo da likalnik gor dam in da začnem likati

user posted image ... a kuhinjo si že pospravila??user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
4.11.2009 13:48:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image ... a kuhinjo si že pospravila??user posted image user posted image user posted image

Iz stroja posodo sem vn vzela, drugač je pa pospravljena, sva z Nejcem pizzo jedla (sem jo kar z merkatorja prnesla) , za Žiga se pa še kuha tako da še ni nč razmetano user posted image user posted image user posted image sem se znajdla donsuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
4.11.2009 13:49:42   
TAMIKA3

sistematskega imava 18., na domači prastarinski vagi nekje okrog 12 kg

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
4.11.2009 13:52:17   
Urša08

Uvau Tamika sej bo kmal mojga Nejca ujeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
4.11.2009 13:54:30   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Rokso uredu- jst pa panična mati...mi je blo ful nerodn, ker sm že zadnjič Majkla pelala "brez veze", pa mi je dohtarca rekla: PRIDITE VEDNO KO NISTE SIGURNIuser posted image , res je zlata tale naša zdravnica. Je rekla, da diha daleč najboljše kot običajno oz kar ga je ona navajenauser posted image .

user posted image user posted image user posted image za takšne zdravnike in user posted image user posted image user posted image da je z dihanjem bolje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
4.11.2009 13:55:35   
TAMIKA3

Uvau Tamika sej bo kmal mojga Nejca ujeluser posted image user posted image user posted image user posted image

mai ima tudi nekje 15-16 kg user posted image user posted image user posted image pri 3. letih user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
4.11.2009 13:56:27   
MIHAILO

Jaz jo tudi ko je zaspana položim v posteljo...sicer skače pa se neki pogovarja, jokca in kliče...pa jo po 5 minutah zmanjka... Zvečer pa obvezno zaspi na flaši....

Pri Onasisu je pa čist drugačna pesem...on bi z njo plesu, pa stisku pa guncu....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mu lahko 100x rečem, da naj to ne počne, ker bo isto kot pri Vitu pa mora očitno na kak pregled za ušesa.....user posted image user posted image user posted image

Ce ga dam v posteljo vstane,stoji,skace,se smeji,puza....user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
4.11.2009 14:00:54   
sjmm

Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorikeuser posted image . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en user posted image ali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutta daj razloži? Kakšen problem?

Vid ima aksialno hipotonijo z slabšaimi vzravnalnimi reakcijami in zakrčenostjo v ramenskem obroču (evo prepisala z izvidauser posted image ). Zato še zmeraj pogosto drži dlani v pesti, ramena krči navzgor, tako da se mu vrat skoraj ne vidi in pa posledično ima manj moči v rokah, da bi se bil sposoben upret na roke in se vsest. Tudi v hrbtu je še mehek in pa ne uporablja pincetnega prijema... V glavnem - dva krat sva imela razvojno, kjer si je vzela 2 minuti in pol časa, da je na hitro pokazala vaje in naslednji pregled je spet 3. decembra. Saj si rečem, da se ne smem sekirat, samo se zavedam, da pa tole ni čisto vseeno. Vid je še daleč od tega, da bi sedel, kaj šele, da bi hodil... Ima tudi zakrčena stopala in šele ko bo telo sprostil, bo razvoj hitreje stekel naprej...

Jutta oprosti nisem vedla da ma Vid s tem probleme user posted image user posted image user posted image user posted image Želim vama da vaje pomagajo in se čim prej rešite te hipotonije. Od česa pa to pride? Joj jaz pojma nimamuser posted image

jutta - tudi mi2 se pridržujeva z naj željami, da bo vse ok!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
4.11.2009 14:10:19   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

onasis bravo user posted image

jutta zal ne vem.

cebela bravo user posted image

Piskot
ko vidim da ratuje zaspan ga nesem v njegovo postelco, ga položim in seveda pričakujem da vstane in potem ga dvignem, stisnem k sebi, da dudico, nekako se par minutk stiskava potem ko vidim da je učke zaprl ga pa položim v postelco in pokrijem aha pa včasih ponavljam postopek ene trikrat, tako je pri nasuser posted image user posted image user posted image

tudi mi tako delamo user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
4.11.2009 14:12:53   
MIHAILO

jutta....user posted image user posted image user posted image  da se vse čimprej poštima...jaz sem lahko srečna, ker ne vem kakšni problemi so to.....user posted image

Se podpisem pod tole...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
4.11.2009 14:16:02   
MIHAILO
ONASIS kako gre dieta?Meni super...ko so jajca komaj enega pojem,ker jih n emaram...user posted image najrajsi imam sadje ampak ga je bolj malo,pa jogurte...to bo jutri mislim ,da za vecerjouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
4.11.2009 14:16:10   
Čebel@
Hanči spi popoldanski lepotni spanec,jaz sem si pa mojo kavico naredila,potem moram pa user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
4.11.2009 14:17:18   
sjmm
sva bla mal v šetnji, sem ga komi še stlačla v kenguruja,pa je ful užival pod dežnikomuser posted image

po tistem slabem začetku dneva, je potem vstal čist druge volje in še sama sva bila, se je ful lepo zaigral v kuhni na tleh in se po ritki drsal čez celo kuhnouser posted image user posted image

jaz sem medtem ful ene posode pospravla, pa še za kosilo prištimala, zdej pa že mulčki kapljajo domov

glede jutri...imava načrt, da prideva na kofetkanje, razen,če se kej zakomplicira ali se razvije kaka bolezen , naju bo moj dostavil, sej imava sam en avto, moj gre pa v Cankarjev dom medtem en tepih položit na en razstavni prostor

evo so lakotke prišleuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
4.11.2009 14:25:17   
simonakr
Dan bejbe, ma se vid da je dež zunaj, sem vas samo na pol prebrala ker ste preveč načvekale user posted image

Da mal pokomentiram:

Čebela - user posted image user posted image user posted image user posted image za matematiko!

Onassis - user posted image user posted image user posted image za korake! Še mal pa boste tekli okrog!

Celje - mene ne bo! žal!

Ajvy - kaj nej rečem? user posted image za uspešen nakup user posted image in user posted image da ne bodo prehude! Sej jest tud o tem razmišlam samo bomo še mal počakal; ima itak 2 bratranca in par sosed iste starosti, jih bo že dobila user posted image

Grem še mal noge gor dat preden se tamala zbudi.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
4.11.2009 14:50:26   
simonakr
Aja sm pozabla;

Jutta - dobri ginekologi so (vsaj kolikor sem jaz z njimi delala) dr Bokal, Doc Ribič, Dr Požlep, Doc Kobal, Prof Tomaževič,

Ne vem pa če še kater od njih sprejema nove paciente. Najbolj da pokličeš in vprašaš. Ne bod presenečena če noben od naštetih ne sprejema več.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
4.11.2009 14:53:27   
Jutta
Punce hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Simonakr - NAJLEPŠA HVALA za priporočilauser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
4.11.2009 15:24:50   
brkn83
evo me nazaj, kosilo skuhano in smo že pojedli, nik se je zbudil in že tudi najedu.

Ste tolk načvekale, da sem komaj prebrala. Dejte mi povedat za kakšno srečanje se dogovarjate.

Imam eno vprašanje. a ste ve vašim malčkom že kupile kakšne čevlje ali ima ko gre ven gor kr kakšne copate. Namreč zdej ko je bolj mrzlo ga ne morem okoli nositi v samih zoknčkih.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
4.11.2009 15:37:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ONASIS kako gre dieta?Meni super...ko so jajca komaj enega pojem,ker jih n emaram...user posted image najrajsi imam sadje ampak ga je bolj malo,pa jogurte...to bo jutri mislim ,da za vecerjouser posted image

Dieta ..... gre, se mi malo že pozna... JAjca...ja tale dieta te nafila s holesterolom....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
4.11.2009 15:39:45   
Onasiss
No...naš napredek...danes je naredila že 10 korakov...bohve kaj prinese večer.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, če se te drži za prst kar sama mašira....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?