|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 10:08:33   
Onasiss
Kje je Urša??? Upam, da ni kaj narobe... običajno se prva javi...danes pa.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
4.11.2009 10:08:56   
TAMIKA3
dan.
mi2 sva s kavice, naju ati razvaja ta teden user posted image user posted image user posted image
vrata sva naročila, jih je pa treba čakat 4-6 tednov user posted image , takrat bo že hodil user posted image   user posted image user posted image nama je prav, kaj se pa nisva prej spomnila user posted image user posted image
noč porazna, že tretja po vrsti, vstali ob 5 z "dišečo" plenico user posted image ... rita že vsa rdeča, user posted image pa to sranje. user posted image s čim namazat user posted image
končno smo dočakali tretji zobekuser posted image user posted image user posted image (4.11.)user posted image nas je mučiluser posted image

čebel@...user posted image user posted image user posted image za izpit, user posted image user posted image user posted image za hano
sjmm...user posted image user posted image user posted image za maja
vesnozaver... škoda za varstvo, user posted image da dobita mesto v vrtcu
piškot... tristan zaspi na rokah, potem ga pa odložim v posteljico user posted image
mihailo... omakico naredim tako kot za nas, z govejim ali puranjim mletim mesom user posted image
naj bo za enkrat dovolj user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
4.11.2009 10:09:14   
Onasiss
PA pogrešam Barbaro....javi se!!!!!!!user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
4.11.2009 10:09:22   
rebeka84
cao!

jutta pregled pri okulistu imamo naslednji teden, 4 dni prej mu pa morem dajat kapljice v oba očesa, na prvem pregledu pa je samo potrdil da na levo oko škili.

Uroš zaspi tako da se vležem z njim na posteljo, malo pojamra, včasih zajoče pol pa zaspi. hvala Bogu ga ne rabim več po rokah nosit da zaspi.

jaz sem včeraj naredila sladko zelje s krpicami in sem dala Urošu za probat in je full jedel. Drugače pa štrajka če posebej za njega packam, tako da zdaj je to kar midva jeva, pa jogurte ima zelo rad.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
4.11.2009 10:11:05   
Onasiss
Aja sem se pozabila pohvalit....user posted image user posted image user posted image  smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
4.11.2009 10:11:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@user posted image
hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
4.11.2009 10:14:04   
TAMIKA3

Aja sem se pozabila pohvalit....user posted image user posted image user posted image  smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih.....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
4.11.2009 10:15:21   
baki

ZDAJ PA ZARES!!!!!!

Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držim pesti.za mene pa je vprašanje če bom še imela službo.delam na preventu v s.g.pa za zdaj ne vem kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
4.11.2009 10:15:34   
Čebel@
onasiss.......full full držim pestke za vrtecuser posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image za spanje
tamika.....user posted image user posted image user posted image  za zobek

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
4.11.2009 10:16:14   
Čebel@

Kje je Urša??? Upam, da ni kaj narobe... običajno se prva javi...danes pa.....user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz jo tudi pogrešamuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
4.11.2009 10:17:53   
piskot
mah, spet error.
no ana je zaspala. med dojenjem.

zvecer mi zaspi brez problema, cez dan pa ful s tezavo, ker kar skace po postelji, se premetava, puza, se dviguje, ful ima dela v glavnem. ma saj bo. bo kmalu babi prevzela uspavanje cez dan :-)

dojenje tiste ki dojite, kdaj bomo pa kaj nocno ukinile?

onasis drzimo pesti!

tamika praska+bepanten, sudocrem, luftanje ritke.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
4.11.2009 10:23:11   
sjmm
Onasiss- držimo pesti!!!!!!

Glede uspavanja: pri nas v vožičku zaspi tik tak, za posteljo pa je druga zgodba, mora tudi oči ven iz sobe, že od rojstva, ker se boji, da ga bom dala njemu za uspavat in se pol dere in upira,no, moje uspavanje ni ravno vzgojno, tako da pri meni spije flaško, ponavadi sediva na postelji, pol pa dudico v usta in potem se mi zarije pod prsi, si da roko čez oči , jaz ga malo zibam in kaj zapojem in tam v 10 minut spi, ga odložim v postlo in potem čakamo za kolk cajta smo bili uspešni.

Ni ravno the best recept, so ostali zaspali lažje, sam ta velko oziroma ta prvo je pa oči nosil in ji pel, no, midva pač nisva tiste sorte, da bi lahk poslušala jok, sem 1x pri prvi to nardila, mi je še babica težila, da je treba otroka v postlo dat tud če se dere, no pa sva probala in se je drla in zaspala in potem sva jo šla pogledat in je bla pobruhana, no, od takrat nikol več pri ta malih.

Sej se grem še k ta velkim za lahko noč mal v postlo stisnit,no, tko smo šač mi razvajeni. verjetno je lažje, ker mi zjutraj pačni treba od doma in ni tok važno kdaj grem spat.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
4.11.2009 10:31:18   
Onasiss
Jaz jo tudi ko je zaspana položim v posteljo...sicer skače pa se neki pogovarja, jokca in kliče...pa jo po 5 minutah zmanjka... Zvečer pa obvezno zaspi na flaši....

Pri Onasisu je pa čist drugačna pesem...on bi z njo plesu, pa stisku pa guncu....user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa mu lahko 100x rečem, da naj to ne počne, ker bo isto kot pri Vitu pa mora očitno na kak pregled za ušesa.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.11.2009 10:31:25   
Onasiss
Kva me je zdele razpi--z...du....matr vola....user posted image ..zjutraj sem rekla, da bom nesla uro na servis, ker mi je crknla...pa sem ga vprašala, če ma kej za delat, da pač ta malo s seboj vzamem...pa jo raje ne bi, če ni mus...pa je reku, da ma za delatuser posted image ......ah pa sem jo pol vseeno doma pustila, ker sem bila hit nazaj...no in sedaj Evita spi...on pa sedi pred Tv pa si z rokami glavo podpira.user posted image ..jao...a pol k bo pa budna bo mel pa on full dela.user posted image ... in se zapre v otroško sobo kjer so vse igrače...pol se pa pejt.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 10:40:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
4.11.2009 10:50:18   
TAMIKA3
urša kje si user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
4.11.2009 10:52:08   
Jutta
Čebel@ - bravo za izpit

Onasiss - držimo pesti za vrtec!!! Upam, da ga boste končno dobili! Očitno se nekaj dogaja, ker mene so prejšnji teden klicali še iz Najdihojce, če še rabim vrtec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
4.11.2009 10:52:26   
Urša08
ojla

vidim da sem pogrešana user posted image user posted image user posted image

Sem najbrž pozabla povedat da sva mela dons zjutrej z Žigom posvetovalnicouser posted image . Pridem nazaj

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
4.11.2009 10:58:07   
Urša08
Zjutraj sta mi po ne vem kakšnem čudežu oba spala, ja itak takrtat ko ni treba user posted image , potem smo mogli bit brzinski da smo se zrihtali v eni uri in šibali še po prjatelco, da je počuvala Nejca ko sem šla z Žigom k pediatrinji.

KATJUŠA: MERE: 8310g in 70 cm (9 mesecev)

potem sva šli s prjatelco še na kofetka in na hitrco v štacuno po par malenkosti in potem domov.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
4.11.2009 11:00:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ojla

Sem najbrž pozabla povedat da sva mela dons zjutrej z Žigom posvetovalnicouser posted image . Pridem nazaj

še malo pa bi tiralico poslale za tabouser posted image user posted image user posted image .......lepe mereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
4.11.2009 11:01:22   
TAMIKA3

Zjutraj sta mi po ne vem kakšnem čudežu oba spala, ja itak takrtat ko ni treba user posted image , potem smo mogli bit brzinski da smo se zrihtali v eni uri in šibali še po prjatelco, da je počuvala Nejca ko sem šla z Žigom k pediatrinji.

KATJUŠA: MERE: 8310g in 70 cm (9 mesecev)

potem sva šli s prjatelco še na kofetka in na hitrco v štacuno po par malenkosti in potem domov.user posted image

žiga user posted image user posted image user posted image
user posted image za varstvo in kavico

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
4.11.2009 11:04:11   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

dan.
mi2 sva s kavice, naju ati razvaja ta teden user posted image user posted image user posted image
vrata sva naročila, jih je pa treba čakat 4-6 tednov user posted image , takrat bo že hodil user posted image   user posted image user posted image nama je prav, kaj se pa nisva prej spomnila user posted image user posted image
noč porazna, že tretja po vrsti, vstali ob 5 z "dišečo" plenico user posted image ... rita že vsa rdeča, user posted image pa to sranje. user posted image s čim namazat user posted image
končno smo dočakali tretji zobekuser posted image user posted image user posted image (4.11.desna enka zgoraj)user posted image nas je mučil, pa sosed se tudi napovedujeuser posted image

čebel@...user posted image user posted image user posted image za izpit, user posted image user posted image user posted image za hano
sjmm...user posted image user posted image user posted image za maja
vesnozaver... škoda za varstvo, user posted image da dobita mesto v vrtcu
piškot... tristan zaspi na rokah, potem ga pa odložim v posteljico user posted image
mihailo... omakico naredim tako kot za nas, z govejim ali puranjim mletim mesom user posted image
naj bo za enkrat dovolj user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
4.11.2009 11:04:28   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ojla

še malo pa bi tiralico poslale za tabouser posted image user posted image user posted image .......lepe mereuser posted image user posted image user posted image

Se podpišem..... Urša...navada je železna srajca in če te ni je kriza......user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
4.11.2009 11:06:15   
Onasiss
tamika...mogoče pa ima kake glivice oz. kake ph spremembe v črevesju.... JJaz sem naši kar z daktarinom namazala in ji dala oralni gel pa je bilo potem boljše..... user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
4.11.2009 11:07:37   
TAMIKA3
juhica se kuha... bo danes rižev narastek z jabolčno čežano user posted image
urša... kaj kuhamo ju3 user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?