Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:10:54
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss tamika...mogoče pa ima kake glivice oz. kake ph spremembe v črevesju.... JJaz sem naši kar z daktarinom namazala in ji dala oralni gel pa je bilo potem boljše..... mislim, da zaradi zobkov več kaka ... je včeraj bil ziher 5x pokakan ... pa čeprav ga takoj previjem, ima rdečo je pa danes zobek pokukan ven, drugi je pa tudi že čisto blizu
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:13:19
|
|
|
|
Onasiss
|
No...včeraj smo bili torej na probi oblačil, ki jih bo Vito nosil na modni reviji (upam, da bo uspelo) in je imel na sebi kopalni plašč za 120 € ......halo mene je kar na rit vrglo....in to blagovne znamke GRIGIOPERLA..... Zame...za navadnega zemljana je to tri muč.... ... Gre pa za novo kolekcijo La Perla Baby....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:14:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 juhica se kuha... bo danes rižev narastek z jabolčno čežano urša... kaj kuhamo ju3 Tamika glede nato da mamo jutri srečanje bom kr neki iz skrinje vzela (bograč, ričet, golaž,) za zraven bom pa dons puding skuhala - če bo do jutri kaj ostalo Lahko pa kaj s pire krompirčkom narediš - špinača, čufti v omaki, kaki zrezki v smetanovi al pa zelenjavni omakici, sarme, ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:16:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss No...včeraj smo bili torej na probi oblačil, ki jih bo Vito nosil na modni reviji (upam, da bo uspelo) in je imel na sebi kopalni plašč za 120 € ......halo mene je kar na rit vrglo....in to blagovne znamke GRIGIOPERLA..... Zame...za navadnega zemljana je to tri muč.... ... Gre pa za novo kolekcijo La Perla Baby.... Onasiss koaplni plašč za 120E ojoj pišuka men se je pa drag zdel od Svilanita k sem dala okol 30e
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:16:37
|
|
|
|
Urša08
|
Vas moram še prebrat samo trenutno ne uspem, ker sta tamaledva čist naspidirana, mamo čisti kaos
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:20:03
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika odlično kosilo boste meli, a se lahko povabim Jaz sem pa dons kr eno pizzo v merkatorju vzela tko da bova z Nejcem mal kalorije pridelala Z dieto začnem v ponedeljek potem bom pa 14 dni rabla mal podpore da zdržim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:21:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Aja sem se pozabila pohvalit.... smo prespali celo noč!!!!!! Tam ob 2-eh je sicer nekaj cvindrala, sem jo šla samo pokrit in smo potem spali do7-ih..... Bravo Evita Mi na to še čakamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:23:05
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KONEC BOLNIŠKE ..... ob 8 30 telefon, zbudil Roksota, zbudil mene....ŽENA dej to, žena dej un, zdele pridejo delavci, skuhi kavo, DEJ šnopc, čaj- sm GA uprašala A ZAME ...sm pol kr enga ruknla na prazn želodec d se mi je vsaj 2 minute sladko j.bal. Z Roksotom mava dohtarja 12 20. A JUTR ŠE VELJA ZA KRANJ PA KDAJ? Jst mam zutri naročeno frizerko ampak bom do 10h fertik. Ajde Itak da velja A rečemo ob 10? Če bela@ a rajš ob 9.30? Dej povejte?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:24:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss ZDAJ PA ZARES!!!!!! Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!! držim pesti.za mene pa je vprašanje če bom še imela službo.delam na preventu v s.g.pa za zdaj ne vem kaj bo Onasiss držim pesti da dobite vrtec Baki tebe pa želim da se stvari okoli službe poštimajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:30:12
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver cebela ja, vsaj se nekaj mesecev naj traja, potem me pa tak caka vstajanje ob 6..... aja, tasca varstvo je odpadlo, tako da zdaj dajem vloge v vrtce....pisuka, pa komaj decembra bom priblizno vedela, kako je stanje.... Vesnozaver zakaj je pa tašča odpovedala varstvo? Kako si pa drugače? Ti starši stojijo ob strani? Drži se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:33:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. dejte mi povedat, kako dajete spat vase cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi. onasis bravo jutta zal ne vem. cebela bravo Piskot ko vidim da ratuje zaspan ga nesem v njegovo postelco, ga položim in seveda pričakujem da vstane in potem ga dvignem, stisnem k sebi, da dudico, nekako se par minutk stiskava potem ko vidim da je učke zaprl ga pa položim v postelco in pokrijem aha pa včasih ponavljam postopek ene trikrat, tako je pri nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:35:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ojla in lepo jutro vsem!!!!!!!!!!!! pri nas nočka obupna, je zvečer še neki zakuhal, pol pa mi je spal do 1h na rokah, pol pa do pol 4 v svoji, pol mleko-to je normalno spil in pol pri nama do pol osmih, vmes ga je blo pa treba skoz neki guncat. včeri popoldan sva nardila lepo turo na zraku, je bil čist priden, pol noter pa smo ga komaj vsi skupi tok zamotli, da ni skoz cvilil k ranjena mucka, bogi revček a ni nobenih boleznskih znakov , samo 2 zobka rineta na dan, no, bomo videli zdej zjutri lepo pojedel tam ene 190ml kašice, zdej je pa že zaspančkan , pa se malo stiskava, bova videla kaj bo prinesel dan. Držim pestke za Maja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:39:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KONEC BOLNIŠKE ..... ob 8 30 telefon, zbudil Roksota, zbudil mene....ŽENA dej to, žena dej un, zdele pridejo delavci, skuhi kavo, DEJ šnopc, čaj- sm GA uprašala A ZAME ...sm pol kr enga ruknla na prazn želodec d se mi je vsaj 2 minute sladko j.bal. Z Roksotom mava dohtarja 12 20. A JUTR ŠE VELJA ZA KRANJ PA KDAJ? Jst mam zutri naročeno frizerko ampak bom do 10h fertik. Ajde Itak da velja A rečemo ob 10? Če bela@ a rajš ob 9.30? Dej povejte? ne,ne-men je ob 10H ok ker jaz imam itak kar neki vožnje do KR.....če ne pride nič vmes,bova prišli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:56:23
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Tamika odlično kosilo boste meli, a se lahko povabim Jaz sem pa dons kr eno pizzo v merkatorju vzela tko da bova z Nejcem mal kalorije pridelala Z dieto začnem v ponedeljek potem bom pa 14 dni rabla mal podpore da zdržim z veseljem pri nas tudi pride takšen dan, ko mi ne znese ali pa se mi ne da kuhat za dieto:
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:57:42
|
|
|
|
vrtnica21
|
Hej mamice, oprostite, da takole vdiram v vašo debato. Na FB smo se začele zbirati mamice malčkov generacij 2007-2010. Če vas zanima, se nam pridružite. Več nas bo, bolj veselo bo. Pa da spoznamo te naše navihančke. Mamice malčkov 2008 KLIK Mamice malčkov 2009 KLIK LP, Vrtnica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 11:58:57
|
|
|
|
Urša08
|
Sem dala Žiga spat, ma dons mal drugačen ritem. Za kosilo mu pa krompirček + brokoli delam, to ma tok rad Čebela superca, potem pa ob 10
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:00:07
|
|
|
|
Urša08
|
Srečanje jutri (četrtek) ob 10 v Planetu (merkator center Primskovo)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:03:12
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......daj mi na ZS prosim pošlji svojo cifro če se slučajno izgubim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:05:58
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ sem ti poslala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:06:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ sem ti poslala hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:09:18
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Jst upam,da se jih tudi Tisa naleze.... Če jih katera želi...brez zafrkancije...lahko komot pride po njih....mi smo šli namenoma po njih....ker tko kot Onasiss pravi...bolje prej kot potem Ajvy Nejc je bil nehote že trikrat v družbi z otročki ki so čez dan, dva dobili norice ampak se jih ni nalezel, sploh nazadnje sem bla res 100% da jih bo dobil pa jih ni . Mogoče pa še k vam peletimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:09:57
|
|
|
|
|
POzdravček mamice, da se še jaz malo javim hvala za pomoč glede kamilic Čebel@...sem ji umila oko zvečer trkam zjutraj vse ok sem pa tudi vprašala svoje marčevke ker nisem vedla kje bo odgovor prej pa mi je ena mamica povedala ker imajo oni vedno probleme z očesom da ji je P povedala da lahko kamilice jaz sem se pa že čist zasekirala da sem narobe naredila samo da je dobro...drugače pa kaj naj rečem v četrtek je zakuhala z vročino v petek brez v soboto spet vročina in do danes je ni ampak nekaj kašlja sedaj pa ne vem al počakam do petka ko tko imamo P al naj prej začnem tečnarit ni pa fulll kašljanja... Naše noči so kakor kdaj danes je bilo do 03 ure mir potem je pa kašljala po mojem jo je nekaj žegetalo v grlu in sem ji res najmnaj 20 krat popravila dudoi se vležem duda zunaj in ponovi vajo do 05 potem je zaspala do 07 in seveda konec spanja sva se vstali uredili se igrali in je zakinkala ob 08:30 nazaj in je podrla vse rekorde in je spala do 11:30 sploh nisem mogla verjet sem jo skoz hodila gledat ker to se še ni zgodilo in če bi vedla bi lahak jaz kaj nardila jaz pa nisem jaz če se jaz tud ne vležem in zakinkam še sedaj od kar sem bila tako bolna nisem prišla k sebi moj pa tud skoz dela in sem si privoščila malo lepotnega spanca sedaj dopoldne ja taka sem Dieta tudi mene kliče bom začela v ponedeljek... Katjusa bravo za kg Čebel@ bravo in seveda čestitike za izpit Vsem malim ptičkam in čebelicam pa seveda tudi čestitike za vse pridobljene zobke Onasis bravo Eviti za korake tale punca pa je res brzina Sej sem pozabla še kaj ampak vsem čestitike za obmesečnice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:10:21
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 kje ste vse Jaz tukaj s preluftano glavo me veseli, da si boljše Tamika ja sem kot prerojena, mi je tale telovadba z Nejcem pasala, pa tud Žiga je bil popoldan bolj znosen Ti otročki spijo? ja, so danes že pred 19 bili vsi v posteljah pa tvoja dva? Mojedva sta zaspala ob 20 Saj Žiga ma nekak tak ritem, da dobi večerno flaško in potem zaspi. Nejca pa tud nekako navajava da hodi takrat spat Je fino met še kako urco, dve zase in za . do kdaj pa pol spite? Boma Žiga je kar zgoden kar pomeni med 6 in 7 zjutraj ma sej sem že navajena
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:12:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Mi mamo pa sam še tri dni Ventolina Sem tok vesela birdy superca, potem pa res upam in vam želim da gredo bacilčki in bolezni stran od vas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:14:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro kolumbo na bolniški Šime je pelal Majkla v vrtec. Rokso pije svojo jutrajno dozo mleka, pol greva pa nazaj spat. Dons ga pelem dohtarju. kave ne bom zdele pila jo bom pol k se zbudim eno za vas pa vseeno: za dietkarice za navijačice hvala za kavico
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?