|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del
4.11.2009 9:09:47   
Vesnozaver
cebela ja, vsaj se nekaj mesecev naj traja, potem me pa tak caka vstajanje ob 6.....user posted image

aja, tasca varstvo je odpadlo, tako da zdaj dajem vloge v vrtce....pisuka, pa komaj decembra bom priblizno vedela, kako je stanje....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
4.11.2009 9:13:14   
Vesnozaver
mihailo pasto mislis testenine?
jaz mu dam testenine(zvezdice) v juho, jedel je ze testenine v omaki z kuhanim mesom iz juhe (poprazla cebulo, malo zmrznjene zelenjave, meso, pa malo juhe, potem pa sem se malo kisle smetane dodala, zmesala z testeninami).

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.11.2009 9:16:43   
Vesnozaver
je bila zadnjic patronazna na kavici in je rekla, da v bistvu ze lahko vse je (no razen svinjskega, oreskov, medu). je rekla npr. da mu lahko omako iz gov. mletega nardim, tudi z paradiznikovo mezgo, pa sem rekla, kaj pa alergija in mi je povedala, da naj mu mickeno mezge na roko namazem in ce ni kaksne reakcije(rdeca koza), potem lahko je. Nisem vedela, da lahko tudi tako preizkusis, ce je alergicen na kaksno zivilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3728
4.11.2009 9:20:54   
Jutta
Onasiss - Vid se je od mene nalezel hvalabogu minimalnouser posted image Bil je malo tečkast in imel je ful zamašen nos, oz. ga ima še vedno, hvalabogu pa ni imel vročine. Pa ful več je spal in se dojil kot drugače, tako da upam, da je hujše mimo, ker sedaj je pa ati bolan in upam, da se ne naleze še od njega.

Spomnim se, da ko sem bila z Vidom poleti pri pediatrinji, je bila tam na pregledu enoletna punčka, ki je že ful govorila in se ji je vso zdravstveno osebje čudilo. Pa sem jaz vprašala, če je to nenavadno, da pozna že toliko besed (ker midve s sestro sva obe zelo zgodaj lepo govorili), pa je rekla, da so takšni otroci ful redki. Običajno pri enem letu znajo le mamama, tatata, papa... Prav tako kot so redki takšni, ki shodijo pri devetih mesecih!!!! Tako da še enkrat bravo evita! Je pravi mali fenomen!

Neposredna povezava do sporočila: 3729
4.11.2009 9:22:36   
Jutta
Mihailo - jaz Vidu naredim polnozrnate testenine s kuhanimi bučkami. Ali pa npr. čez vikend smo jedli z omako iz zamrznjene zelenjave s kislo smetano... 

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
4.11.2009 9:26:50   
Jutta
A katera ve, kako objavim novo temo. V FAQ piše, da bi moral biti na dnu strani nek gumb, samo meni se na tem novem računalniku nekatere stvari sploh ne pokažejo? Tudi če grem na moje debate, mi spodaj piše error? Je kriva RR ali računalnik? Please help!!! Rabim namreč novega ginekologa in me zanima če je v leonišču kakšen fajn.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
4.11.2009 9:31:31   
piskot
jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

onasis bravo user posted image

jutta zal ne vem.

cebela bravo user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
4.11.2009 9:31:43   
sjmm
ojla in lepo jutro vsem!!!!!!!!!!!!

user posted image

pri nas nočka obupna, je zvečer še neki zakuhal, pol pa mi je spal do 1h na rokah, pol pa do pol 4 v svoji, pol mleko-to je normalno spil in pol pri nama do pol osmih, vmes ga je blo pa treba skoz neki guncat.
včeri popoldan sva nardila lepo turo na zraku, je bil čist priden, pol noter pa smo ga komaj vsi skupi tok zamotli, da ni skoz cvilil k ranjena mucka, bogi revček

a ni nobenih boleznskih znakov , samo 2 zobka rineta na dan, no, bomo videliuser posted image

zdej zjutri lepo pojedel tam ene 190ml kašice, zdej je pa že zaspančkanuser posted image , pa se malo stiskava, bova videla kaj bo prinesel dan.

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 3733
4.11.2009 9:42:51   
Jutta
Piskot - ko vidim, da si Vid začne mencati oči in vleči za ušesa, ga dam v posteljo, dam dudo in počakam, da zaspi. V vozičku nikoli noče zaspat. Sva pa imela že od poletja lekcije, da ko gremo v posteljo, to pomeni, da je treba zaspat. Kričanja je bilo ful, ampak sem ga pocartala in ponovila postopek, tako da zdaj redkeje joče, ko ga dam v posteljo. Je pa pomagalo tudi to, da sem mu zmanjšalo dudo izven postelje, tako da je ves srečen, ker v postelji ima lahko dudo. Boš pa morala sama ugotovit, kakšen način uspavanja Ani najbolj ustreza. pri Vidu namreč tudi ne gre tako, da bi zaspal zraven mene. Če se uležem zraven njega, je zmeraj akcija - me prijemlje za lica, usta, nos, vleče za majico...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
4.11.2009 9:45:13   
Jutta
Sjmm - a nam zaupaš, kaj si po poklicu? Glede na tvoj način pisanja (odebeljene črke) se mi zdi, da kar nekaj veš o psihologiji (tako lažje beremo in možgani si bolj zapomnijo). Ali je to zgolj slučajno?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
4.11.2009 9:46:15   
Jutta
Sjmm - user posted image user posted image user posted image user posted image da bo z Majem bolje

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
4.11.2009 9:48:27   
Čebel@
mihailo.......jaz sem nečaku  za 1. RD kupila poganjalčka in mu je zakon......Hana še ni jedla testenin
vesnozaver......škoda za varstvo.......kaj pa kaj privat do septembra?
jutta.......greš na začetek kjer ti recimo pišejo vse teme(januarčki,ptički,aprilski krofki...)in na vrhu imaš bel kvadratek kjer ti piše nova tema!,potem pa najprej napišinaslov,v večji  kvadratek pa tisto kar te zanima(se pa sama odloči pod katero temo boš pisala(čvekanje v 3 dni,nosečnost in porod...)
piškot......pri nas je že od rojstva tako da zaspi sama v posteljici tko da ti žal ne znam pomagat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
4.11.2009 9:49:32   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Piskot - ko vidim, da si Vid začne mencati oči in vleči za ušesa, ga dam v posteljo, dam dudo in počakam, da zaspi. V vozičku nikoli noče zaspat. Sva pa imela že od poletja lekcije, da ko gremo v posteljo, to pomeni, da je treba zaspat. Kričanja je bilo ful, ampak sem ga pocartala in ponovila postopek, tako da zdaj redkeje joče, ko ga dam v posteljo. Je pa pomagalo tudi to, da sem mu zmanjšalo dudo izven postelje, tako da je ves srečen, ker v postelji ima lahko dudo. Boš pa morala sama ugotovit, kakšen način uspavanja Ani najbolj ustreza. pri Vidu namreč tudi ne gre tako, da bi zaspal zraven mene. Če se uležem zraven njega, je zmeraj akcija - me prijemlje za lica, usta, nos, vleče za majico...
veš nik je isti.on nebo zaspal če sem zraven njega.ga položim v postlo pa malo čaja in dudo in to je to.včasih morem postopek ponovit ker gor vstajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.11.2009 9:55:37   
TAMIKA3
ŽIGA, NIK, DOMINIK MIRKO vse naj, naj

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.11.2009 10:01:09   
sjmm

Sjmm - a nam zaupaš, kaj si po poklicu? Glede na tvoj način pisanja (odebeljene črke) se mi zdi, da kar nekaj veš o psihologiji (tako lažje beremo in možgani si bolj zapomnijo). Ali je to zgolj slučajno?

O, hvala, upam, da vas ne moti, sam včasih napišem velik naenkrat in pač kaj povdarim, da vsak lahk presodi a ga sestavek zanima ali ne.

Drugače pa sem končala kot ekonomski tehnik, pol je prišlo materinstvo in me čist prevzelo, kar sem itak že vedela, da me bo,no, pa možu vodim s.p.

Imam pa veliko veselje za pisanje raznih pesmi in zgodbic, tako da imam s tem še načrte, saj mi delo s številkami ni ravno sanjska zaposlitev,a, danes si jo pač le redkokdo lahk privošči, še dobro da sem poleg tega lahko mami full time.user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
4.11.2009 10:01:11   
Jutta
čebel@ - hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.11.2009 10:01:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

dejte mi povedat, kako dajete spat vase user posted image cez dan? jo podojim, se ulezeva, umiriva, vse kul, ze skoraj spi, pol pa u luft, se prijet za ograjo, postavljat na noge, skakat gor in dol po postelji, gledat v vrata ce bo kdo prisel.... user posted image nikako. mama obupala, sva vstali in greva pol ven spat. v vozicek jo pa sam polezem in spi.

onasis bravo user posted image

jutta zal ne vem.

cebela bravo user posted image

Jaz ga morem polozit k sebi na prsa in on zacne mmmm,mmmm,mmmm vcasih lahko sedim (kot sem zdaj in je zaspal v minuti)vcasih se pa malo sprehodiva...jaz imam knjigo spi dete,spi ,sam sem prisla do zakljucka ,da pac eni otroci so taksni drugi drugacni i neni hocjo met plenico cez glavo ,ko gredo spat,drugi z flaso zaspijo,tretji z zizo,cetri na rokah pac tko je...jaz se zaradi tega sploh ne sekiram vec in vem ,ko bo vecji ,da bo pac enkrat zacel spat sam in da bo tudi spal ne da bi se zbujal in iskal mleko inpd...pol ,ko bojo pa sami spali bomo pa pogresali cartanje...zato gelj na to pozitivno in zelim ti da ugotovis kaj user posted image pase in se uspavate,pa ce so to roke pa n aj bodo roke,saj ne bodo vecno ...user posted image

Meni je pac moja mami rekla,da me z sestro smo bile taksne ,da smo same zaspale ampak NE zato ,ker naj bi nas ona ucila po nili kiri knjigi itd ampak ,ker smo bile pac taksne ze same od sebe...MIHAILO je pa npr ze od rojstva ,kadar koli je hotel zaspati zacel jkat(drugac splohhhhhh ni ,tudi ,ko je bil lacen je samo malo pojamral)in glavo je vedno rinil nekam,ce je bil v vozicku jo je vedno porinil v rob ,da sem vcasih gledala ,ce lahko diha,potem je imel rad ,da ima nekaj cez glavo(plenico npr),potem pa brez rok ni hotel spati...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.11.2009 10:02:31   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.11.2009 10:02:33   
Jutta
Sjmm - verjamem, da ti bodo tvoji načrti uspeli, ker se vidi, da si nadarjena in pa stvari počneš s srcemuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.11.2009 10:03:22   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ŽIGA, NIK, DOMINIK MIRKO vse naj, naj

user posted image

user posted image

Tudi od naju z Majem!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
4.11.2009 10:04:15   
Onasiss

čebel@user posted image

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 4.11.2009 10:05:29 >

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
4.11.2009 10:05:09   
sjmm

Sjmm - verjamem, da ti bodo tvoji načrti uspeli, ker se vidi, da si nadarjena in pa stvari počneš s srcemuser posted image

Še 1x hvala!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
4.11.2009 10:05:59   
Jutta
Mihailo - verjamem, da če hitro zaspi pri tebi in to obema ustreza, potem ni problema. Problem nastane, ko je malček zaspan in tečen, pa noče zaspati ne v naročju, ne v postelji, ne v vozičku... Potem pa ga je treba naučit zaspati, oz. poiskati neko rešitev, ker drugače se mučita oba - MALČEK IN MAMICA. Če mamica ne zna sama najti rešitve, včasih lahko pomaga kakšen nasvet, ideja ali pa knjiga.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
4.11.2009 10:07:43   
Onasiss
ZDAJ PA ZARES!!!!!!

Prosim če fulllll držite pesti, da nas jutri pokličejo, da pridemo podpisat pogodbo za vrtec!!!! Je Onasis klicu in so baje neke spremembe...in prosim ne vem koga...ja tudi BOGA, da se jih 6 pred nami premisli in da gremo januarja v vrtec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
4.11.2009 10:08:19   
Čebel@

čebel@ - hvalauser posted image user posted image user posted image
sem vidla da ti je uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?