Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:49:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli Tamika pri nas mamo same fante veš tko da bolj verjetno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:52:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko Ajvy hvala za tako lepe misli Včasih se vprašam kako porazdelit pozornost že med dva, kaj šele med tri Je pa res da jaz itak rada preveč kompliciram in si že v naprej probleme delam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:52:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali naša TIsa še vendo skoraj da samo leži..pa nič ne komplicira...še v razvojni ne...-
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:52:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali Jutta daj razloži? Kakšen problem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:53:39
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko Ajvy hvala za tako lepe misli Včasih se vprašam kako porazdelit pozornost že med dva, kaj šele med tri Je pa res da jaz itak rada preveč kompliciram in si že v naprej probleme delam to sam pomeni da imaš preveč časa..kar ga ob treh otročkih ne bo,,,kar pomeni da ne boš imela časa o tem razmišljat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:54:03
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy, Jutta sej mene je tud vprašala če že kej pomaha ampak mislim da smo še zelo daleč od tega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 12:56:56
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko Ajvy hvala za tako lepe misli Včasih se vprašam kako porazdelit pozornost že med dva, kaj šele med tri Je pa res da jaz itak rada preveč kompliciram in si že v naprej probleme delam to sam pomeni da imaš preveč časa..kar ga ob treh otročkih ne bo,,,kar pomeni da ne boš imela časa o tem razmišljat A veš se spomnem moje mami , ko sem bla z Žigom noseča pa mi pravi no sej zdej boš pa dva mela , ti bo pa kofetkanje , pa potepanje odpadlo, no pa mi ni, napokam oba v avto in gremo mami se pa itak čudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:08:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli ah ...seveda da boste...v tebi je še tolk veliko ljubezni in potrpljenja....da sem prepričana ,da bi šlo z levo roko Ajvy hvala za tako lepe misli Včasih se vprašam kako porazdelit pozornost že med dva, kaj šele med tri Je pa res da jaz itak rada preveč kompliciram in si že v naprej probleme delam to sam pomeni da imaš preveč časa..kar ga ob treh otročkih ne bo,,,kar pomeni da ne boš imela časa o tem razmišljat A veš se spomnem moje mami , ko sem bla z Žigom noseča pa mi pravi no sej zdej boš pa dva mela , ti bo pa kofetkanje , pa potepanje odpadlo, no pa mi ni, napokam oba v avto in gremo mami se pa itak čudi vse se lahko, samo če se hoče.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:09:56
|
|
|
|
TAMIKA3
|
katjuša kje si upam, da se nisi zgubila na sprehodu
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 13:10:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 13:15:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:17:18
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce sem se pozabila zahvalit za čestitke Res je že devet mesecev star in včasih kar dojeti ne morem kako gre hitro čas, en dva tri pa bo prvo svečkico na tortici imel Mi je pa tok lepo bit mamica mojima sončkoma Sem danes srečala eno mamico z eno mesečnim in sem kar pomislila da mogoče bi pa še enga imeli Tamika pri nas mamo same fante veš tko da bolj verjetno EJ MEN SE JE PAR DNI NAZAJ SANJAL PAZI: Da smo 27. marca 2011 in da sm v 9.mesecu nosečnosti, da mam naslednji dan rok za rodit(28.marec moj rojstni dan ), da mam punčko(pa nikol nisva za spol spraševala ), pa sm šla kr u porodnišnico in skos govorila zakaj čakajo do roka, ker mam že 2 CR, pa so rekl, PRIDITE JUTRI, POL SM SE PA ZBUDILA a nisi šla nazaj spat pazi, danes ponoči boš rodila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:18:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Rokso uredu- jst pa panična mati...mi je blo ful nerodn, ker sm že zadnjič Majkla pelala "brez veze", pa mi je dohtarca rekla: PRIDITE VEDNO KO NISTE SIGURNI , res je zlata tale naša zdravnica. Je rekla, da diha daleč najboljše kot običajno oz kar ga je ona navajena .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 13:19:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:25:33
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali Jutta daj razloži? Kakšen problem? Vid ima aksialno hipotonijo z slabšaimi vzravnalnimi reakcijami in zakrčenostjo v ramenskem obroču (evo prepisala z izvida ). Zato še zmeraj pogosto drži dlani v pesti, ramena krči navzgor, tako da se mu vrat skoraj ne vidi in pa posledično ima manj moči v rokah, da bi se bil sposoben upret na roke in se vsest. Tudi v hrbtu je še mehek in pa ne uporablja pincetnega prijema... V glavnem - dva krat sva imela razvojno, kjer si je vzela 2 minuti in pol časa, da je na hitro pokazala vaje in naslednji pregled je spet 3. decembra. Saj si rečem, da se ne smem sekirat, samo se zavedam, da pa tole ni čisto vseeno. Vid je še daleč od tega, da bi sedel, kaj šele, da bi hodil... Ima tudi zakrčena stopala in šele ko bo telo sprostil, bo razvoj hitreje stekel naprej...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:31:44
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali Jutta daj razloži? Kakšen problem? Vid ima aksialno hipotonijo z slabšaimi vzravnalnimi reakcijami in zakrčenostjo v ramenskem obroču (evo prepisala z izvida ). Zato še zmeraj pogosto drži dlani v pesti, ramena krči navzgor, tako da se mu vrat skoraj ne vidi in pa posledično ima manj moči v rokah, da bi se bil sposoben upret na roke in se vsest. Tudi v hrbtu je še mehek in pa ne uporablja pincetnega prijema... V glavnem - dva krat sva imela razvojno, kjer si je vzela 2 minuti in pol časa, da je na hitro pokazala vaje in naslednji pregled je spet 3. decembra. Saj si rečem, da se ne smem sekirat, samo se zavedam, da pa tole ni čisto vseeno. Vid je še daleč od tega, da bi sedel, kaj šele, da bi hodil... Ima tudi zakrčena stopala in šele ko bo telo sprostil, bo razvoj hitreje stekel naprej... da zakrčenost čimprej mine tristan je tudi zakrčen v ramenskem delu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:32:27
|
|
|
|
TAMIKA3
|
popoldanska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:35:01
|
|
|
|
TAMIKA3
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:35:24
|
|
|
|
Jutta
|
Tamika - ampak Tristan, sedi in se kobaca že nekaj časa, a ne? Jaz sem Vidu naredila ful veliko škodo, ker sem ga v prvih mesecih nosila vertikalno zaradi refluksa (to pa po navodilih zdravstvenega osebja na pediatriji ).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:36:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Urša - hvala za odgovor. Vidim, da bo na pregledu spet problem glede motorike . Pa držim pesti, da bo enkrat v prihodnosti še en ali Jutta daj razloži? Kakšen problem? Vid ima aksialno hipotonijo z slabšaimi vzravnalnimi reakcijami in zakrčenostjo v ramenskem obroču (evo prepisala z izvida ). Zato še zmeraj pogosto drži dlani v pesti, ramena krči navzgor, tako da se mu vrat skoraj ne vidi in pa posledično ima manj moči v rokah, da bi se bil sposoben upret na roke in se vsest. Tudi v hrbtu je še mehek in pa ne uporablja pincetnega prijema... V glavnem - dva krat sva imela razvojno, kjer si je vzela 2 minuti in pol časa, da je na hitro pokazala vaje in naslednji pregled je spet 3. decembra. Saj si rečem, da se ne smem sekirat, samo se zavedam, da pa tole ni čisto vseeno. Vid je še daleč od tega, da bi sedel, kaj šele, da bi hodil... Ima tudi zakrčena stopala in šele ko bo telo sprostil, bo razvoj hitreje stekel naprej... Jutta oprosti nisem vedla da ma Vid s tem probleme Želim vama da vaje pomagajo in se čim prej rešite te hipotonije. Od česa pa to pride? Joj jaz pojma nimam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:37:06
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 popoldanska Tamika tale bo pa res pasala Pa še tak mir mam zdele, Nejc se igra s svojim voznim parkom, Žigec še kar spančka, men se pa nč ne da
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:38:16
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo dobre sanje ni kej Mogoče bo pa res v tretje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:39:25
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tamika - ampak Tristan, sedi in se kobaca že nekaj časa, a ne? Jaz sem Vidu naredila ful veliko škodo, ker sem ga v prvih mesecih nosila vertikalno zaradi refluksa (to pa po navodilih zdravstvenega osebja na pediatriji ). Jutta ne obtožuj se, vse si delala v dobri veri za svojega sončka A boš dala predlog za podaljšanje porodniške?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:40:10
|
|
|
|
Jutta
|
Urša - nič hudega, jaz tudi ne bi vedela, če ne bi zaradi tega laufala okoli zdravnikov... Fizioterapevtka je rekla, da vertikalno nošenje dojenčkov v prvih mesecih lahko naredi zelo veliko škodo. Tu je pa problem ta, da sem na pediatriji dobila ravno takšna navodila (Vid se je zdravil zaradi kislega refluksa - kislina mu je vdirala v požiralnik). Fizioterapevtki sem to povedala in je rekla, da je na pediatrijo poslala navodila, kako nositi takšne dojenčke, da se ne naredi škoda! In v petek imava pregled in jih bom vorašala, če se tega držijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 7. del 4.11.2009 13:40:13
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 popoldanska Tamika tale bo pa res pasala Pa še tak mir mam zdele, Nejc se igra s svojim voznim parkom, Žigec še kar spančka, men se pa nč ne da meni tudi ne, očitno je takšen dan. danes imam strica googla v malem prstu
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?