|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
30.10.2009 7:47:52   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Jaz bom tkole rekla.... tudi pri Marinšku ne vemo, kakšna je tista soba. Če gre katera lahko tja pogledat, potem ja, drugače pa obdržimo Gitadelo. Bi šla jaz ta vikend, ampak gremo na moj konc, tko da nas ni tukaj.

Aja, jaz sem pa mislila, da vidve s Pety poznata tega Marinška. Jaz sem bila tam pred mnogimi leti, tako da se čisto nič ne spomnim (razen "podn" servicauser posted image ).

Torej, očitno ostajamo kar pri Gitadeli, ker po moje ni realno pričakovati, da bi katera lahko šla osebno pogledat, sploh ker nas čaka praznični vikend. Mi se bomo potikali po čisto drugem koncu (Primorska, Dolenjska).

Pety, daj resno povej, če lahko računamo na tvojo torto. Sicer moramo res nekje naročit in to ne more bit ravno zadnje dni.

Ruben, VSE NAJBOLJŠE!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 426
30.10.2009 7:53:30   
tažana
jaz sem brez avta v prostem času. ko je moj doma pa nimam več prostega časa user posted image . Kot sem jaz razumela je ta prostor pri marinšku čisto nov (ker ga prenavljajo). Ampak lahko kar pri gitadeli ostanemo. Razen če koga res tako zelo mika tale marinšek enkrat sunem avto in se odpeljem, sam ne morem vedt kdaj- danes ne, ker sem ves dan sama, mogoče jutri dopoldan user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 427
30.10.2009 8:55:51   
ninocka
A vete kaj? Jst pa recem, da nehajmo komplicirat in ostanemo pri Gitadeli. Ce bomo same, bomo same (itak se mi zdi, da bomo), drugace bodo pa nasi mulci poskrbeli, da bodo ostali hitr poiskali primernejso mizo v drugem prostoru user posted image user posted image user posted image user posted image

V glavnem 08.11.2009, Gitadela ob ????
Za hrano bi pa rekla, da je ne narocujmo vnaprej (lanskoletna izkusnja, ko je blo ful prevec), ampak si jo narocimo sproti oz. po zelji.
Torta - lahko spet recem v soli, cena je 40 EUR (velika, kvadratna) oz. 30 EUR okrogla (mala). Za kaksno slikico pingvina gor je pa se dodatnih 7 EUR (al kolk ze v pekarni vrhnika racunajo).
Lahko jo pa tam narocimo brez okraskov, Pety jo pa doma okrasi s ticino maso user posted image user posted image

Kaj pa glede igrack? A kaj prinesemo al bodo samo noreli in plesali?

Pety, bogica...upam, da si OK. Sem se pa jst spravla delat za Rubna torto in svaka cast ti, da se ti da...men se po tej ne da vec pect, niti mi ni racunice user posted image Ceprav sem kar lepo naredila, bom dala fotko gor...

Zdej greva pa  s Samotom v Stari trg svecke prizgat, popoldne pa v Crno. Bo se moja sekica z njenim tam (Evan je cist nor nanjga user posted image ), v glavnem cela familija na kupu...pestro bo user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 428
30.10.2009 9:12:26   
Nika v službi
Ouki-douki, Gitadela, nedelja, 08.11. Po moje je smiselno okoli 11:30 - 12:00, da še pred kosilom otroci malo norijo, potem kosilo in nadaljevanje. Odvisno, od katere ure dalje je Benika rezervirala.

Torta - jaz sicer dajem prednost Pety-jini torti (niti ni treba, da je ne vem kakšno okrasje, pomembnejši je okus!), ampak jasno, razumem, da je s tem veliko dela in da če Pety ne more, potem potrjujem Ninočkin predlog. Pety, odločitev, prosim.user posted image

Igrače pa bi jaz prinesla s sabo, ne ravno ene gore, ampak vsaj nekaj pa. Ker ni ravno za pričakovati, da bodo zgolj noreli in plesali nekaj ur. Vsaj kakšne rekvizite bi morali imeti. Sploh pa bodo tudi manjši otročiči, ki bodo prav tako potrebovali animacijo. A prinesemo tudi kaj za po tleh - jaz bom vrgla v avto spalko, pa tisto podlogo, s katero so se takrat vozili naokrog.user posted image  Pa CD-je prinesite!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
30.10.2009 11:00:13   
pety78
Evo, kar se torte tiče...Ninočkin predlog glede šole mi zelo diši, sicer ne, da jo oni spečejo in jaz okrasim, ampak obratno. user posted image
Tako je, s torto je res veliko dela, ampak mi je v veselje, če imam seveda čas. Glede na to, da mi krasitev vzame največ časa, pa še tičino mase nimam dovolj in jo moram zopet celo banjico naročit, kar me pride 40 eur, mi res ni.
Če se strinjate tako...

Torto spečem okroglo, premera 30 cm, pol borovničeve pol čokoladne, jo prelijem s čokolado in to je to. Brez okraševanja.
Lahko ena poskrbi za kake male pingvinčke, pa recimo eno svečko št. 4 gor, ...? To bi mi blo pa res super. Kaj pravite?

Neposredna povezava do sporočila: 430
30.10.2009 11:09:31   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Evo, kar se torte tiče...Ninočkin predlog glede šole mi zelo diši, sicer ne, da jo oni spečejo in jaz okrasim, ampak obratno. user posted image
Tako je, s torto je res veliko dela, ampak mi je v veselje, če imam seveda čas. Glede na to, da mi krasitev vzame največ časa, pa še tičino mase nimam dovolj in jo moram zopet celo banjico naročit, kar me pride 40 eur, mi res ni.
Če se strinjate tako...

Torto spečem okroglo, premera 30 cm, pol borovničeve pol čokoladne, jo prelijem s čokolado in to je to. Brez okraševanja.
Lahko ena poskrbi za kake male pingvinčke, pa recimo eno svečko št. 4 gor, ...? To bi mi blo pa res super. Kaj pravite?

Čaki, nič ne razumem - bi spekla torto ali ne?! Jaz sem že rekla, da je meni tvoja NAJ, tudi brez okraskov in tičino mase. Če je ta opcija torej v igri, takoj podpišem. Pol čokoladne, pol sadne, okraske bomo že nabavili, pa svečko (svečke) tudi. Ni blema.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 431
30.10.2009 11:10:45   
pety78
Ja, ja, spečem brez problema.

Neposredna povezava do sporočila: 432
30.10.2009 11:18:45   
Nika v službi

Ja, ja, spečem brez problema.

Iha, imamo torto!!!!!user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 433
   [Brisano sporočilo]
30.10.2009 11:23:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 434
30.10.2009 11:38:41   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

super Pety, meni itak ni do tičine mase. Čokolada rules, pa še otroci bojo veseli! user posted image

Saj to bo samo okrnjena verzija. user posted image Vedno jo naredim na tak način, da jo oblijem s čokolado, pa potem šele tičino čez, ki potem tudi brez problema odstopi, če komu ni do nje. Ker drugi ponavadi dajejo spodaj masleno kremo....user posted image Me kar strese ob mislih na njo.
No, fajn, da smo zmenjene. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 435
30.10.2009 13:00:38   
tažana
To smo bile pa hitro zmenjene user posted image . user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 436
30.10.2009 13:32:00   
Nika v službi
Jaz sem zdajle malo surfala in iskala pingvinčke za na torto. Pa sem našla samo neke UK strani, kjer jih prodajajo po 5 funtov.user posted image  No, slaščičarke, kje se lahko kupi kak pingvinček? A greš to preprosto v kakšno slaščičarno in ga naročiš ali imajo to kje v kakšni trgovini (Pekarna Vrhnika, Špar, Mercator...)?

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 437
30.10.2009 14:27:16   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Jaz sem zdajle malo surfala in iskala pingvinčke za na torto. Pa sem našla samo neke UK strani, kjer jih prodajajo po 5 funtov.user posted image  No, slaščičarke, kje se lahko kupi kak pingvinček? A greš to preprosto v kakšno slaščičarno in ga naročiš ali imajo to kje v kakšni trgovini (Pekarna Vrhnika, Špar, Mercator...)?

Kaj pa vem, ponavadi se take dekoracije dobijo tudi v vseh večjih trgovinah na oddelkih za torto. V bistvu pa ni glih nujno, da so za pojest, lahko so kakšni majhni plastični, recimo.

Neposredna povezava do sporočila: 438
30.10.2009 14:39:08   
pety78
Kaj takega bi bilo tudi luštno...

http://www.limundo.com/slika-kinder-pingvini-373776x400.jpg

Zdaj pa vsaka po 50 kinder jajčk. user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 439
30.10.2009 14:39:27   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Kaj pa vem, ponavadi se take dekoracije dobijo tudi v vseh večjih trgovinah na oddelkih za torto. V bistvu pa ni glih nujno, da so za pojest, lahko so kakšni majhni plastični, recimo.

Ma, vem, da se figurice dobijo, samo nimam nikjer v spominu, da sem že kdaj videla pingvinčka... vsaj v Mercatorju in Sparu ne. Bom pa pogledala prihodnji teden. Danes sem bila v M Šiški, pa se nisem spomnila pogledat, do prihodnjega torka pa ne grem več v trgovino. Če bom imela čas, bom v ponedeljek malo po graških trgovinah pošnofala.

Ajd, lepe praznike!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 440
30.10.2009 14:46:31   
pety78
Drugače pa mamo mi tega doma, pa ga lahk damo na torto...

http://www.nakupovanje.net/images/600x/Tomy-plavajoci-pingvin-.jpg

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 441
30.10.2009 15:30:35   
Nika v službi
Samo na hitro, sem z eno nogo že v avtu...

Benika me je poklicala in sporočila: Gitadela odpovedana, ker niso bili ravno navdušeni, da bi za nas držali celo sobo, sploh ker je nedelja. Za soboto bi bil manjši problem.

Benika je torej naredila rezervacijo pri Marinšku v Naklem, sobo bo samo za nas. Garantirano. Odpirajo sicer uradno ob 12. uri, ampak ni problema, če pridemo prej, torej okoli 11:30.

ALSO: pingvinčki praznujejo v NEDELJO, 08.11.2009 od 11:30 dalje - MARINŠEK, NAKLO.

Tam smo lahko do 18. ure.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 442
30.10.2009 15:52:56   
benika
Benika je torej naredila rezervacijo pri Marinšku v Naklem, sobo bo samo za nas. Garantirano. Odpirajo sicer uradno ob 12. uri, ampak ni problema, če pridemo prej, torej okoli 11:30.

ALSO: pingvinčki praznujejo v NEDELJO, 08.11.2009 od 11:30 dalje - MARINŠEK, NAKLO.

Samo en popravek,

Katja NI rezervirala pri Marinšku v Naklem ampak v gostilni Benedik v Stražišču (Nika, po moje sem ti v vsej naglici narobe povedalauser posted image ). Gostilna je locirana precej blizu Gitadele, tako da jo tudi najti ne bo problem.

V glavnem, na voljo nam bo posebna soba brez drugih gostov, prihod je med 11.00 in 11.30. Torto pripelje Pety, edino dejmo se domenit za hrano.

Jaz predlagam ocvrtega piščanca (po kateren ta gostilna slovi), pomfri, praženec, zelenjava, pa mogoče še eno vrsto mesa v omaki, porcijsko solato in to je to (ker drugače bo vsega preveč). Še vedno lahko potem kaj dodatno naročimo.

Neposredna povezava do sporočila: 443
30.10.2009 21:40:16   
ninocka
Pety,men je ostalo nekja ticino mase (pomoje ene 20-30 dag) in ti jo lahko dam, ce bos delala pingvincke okraske user posted image

Sam hitro povej, ker se bomo itak pol se 4 dni usklajevale za dostavo user posted image user posted image user posted image user posted image ... sala...

Glede hrane bi pa jst raje tam narocila (ne v naprej, ce se da). Saj nas ni tolk veliko, da ne bi mogli sfolgat??? PA itak bomo prisli malo prej, pa niti ne pricakujem, da bo v 5ih minutah na mizi...

Tole je moje brzinsko javljanje iz Crne...ma oci zdej tle net user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
31.10.2009 18:06:06   
Nika v službi
Oj, ja, Benika, bi skoraj prisegla, da si rekla pri Marinšku...user posted image Kakor koli že, pomembno je, da imamo prostor za nas in to je to.

Glede hrane pa se jaz strinjam z Ninočko - na licu mesta vsak po svoji želji. Glede na to, da je nedelja, imajo - kot večina drugih gostiln - verjetno tudi ponudbo nedeljskih menujskih kosil, pa lahko tudi iz tistega nekaj izberemo. Torej, ala carte, bi jaz rekla.user posted image

Šibam pogledat, če kaj pametnega igra v kinu... smo pravkar prišli iz Portoroža....

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 445
31.10.2009 20:32:42   
teta beta
No, ste se le zmenile... user posted image

Tažana, jaz imam to obvezno prakso v vrtcu v okviru tistega tečaja za pomočnika vzgojitelja, na katerega sem se lani vpisala. Saj septembra sem ful oklevala, a bi se sploh vpisala v drugi semester ali ne, pa sem rekla, ajd, ok, pa grem do konca.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 446
1.11.2009 14:08:04   
tažana
teta beta: ja sedaj se spomnim nekaj debate na to temo. user posted image No veliko sreče ti želim.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 447
1.11.2009 21:34:06   
pety78
Čer,

Jaz vam še nisem pokazala slikic od Kajinega krsta in RD. So bile na taščinem računalniku, pa je takooooo težko, da bi si jih prenesla, da je kar skoraj 4 mesece trajalo, da mi je uspelo...user posted image

user posted image

Tako pa jo je župnik dvignil, da smo ji zaploskali. Sploh nič ni jokala. Tak je čukasto gledala, kaj se z nami dogaja...user posted image Je blo ful dober.
user posted image

Evo še njena tortica.
user posted image

Ne vem, če sem vam povedala, kaj se mi je zgodilo s ponesrečeno čebelico, ki jo je dobila za RD. user posted image Skratka, po krstu sem šla domov, vzela torto za krst iz hladilnika, da smo jo pojedli pri tašči, popoldan pa je bila na vrsti še čebelica za RD in lej ga vraga....S sestro greva v stanovanje in katastrofa...hladilnik je bil odprt. Vlaga in tičino masa pa no go. Ful je postala mehka, kot čigumi, krila so se kar topila, tipalke ali rožički, karkoli že ima user posted image so pa tako skupaj padli. Joj, mene je skor kap. Komaj sva jo s sestro pripeljali na praznovanje. user posted image user posted image user posted image Evo, revico.
user posted image
user posted image

Potem sem pa kar papirnata krila not dala in mi je blo itak ful žal, da sem se s tistimi iz tičino zaj....Mah, saj smo jo kuj celo pojedli. user posted image
Evo, zdaj grem pa še s telefona slikce dol dat, da vam pokažem torto, ki sem jo naredila nečakinji Mii za krst prejšnji teden.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 1.11.2009 21:47:24 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 448
1.11.2009 21:51:17   
pety78
Nisem mogla več dodat v prejšnji post.

user posted image

Pa ponavadi nimamo tako razmetano...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 449
1.11.2009 21:54:52   
benika

Nisem mogla več dodat v prejšnji post.

user posted image

Pa ponavadi nimamo tako razmetano...user posted image user posted image user posted image

Pismo Pety, kolk maš pa ti kosmate rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?