Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Evo, kar se torte tiče...Ninočkin predlog glede šole mi zelo diši, sicer ne, da jo oni spečejo in jaz okrasim, ampak obratno. Tako je, s torto je res veliko dela, ampak mi je v veselje, če imam seveda čas. Glede na to, da mi krasitev vzame največ časa, pa še tičino mase nimam dovolj in jo moram zopet celo banjico naročit, kar me pride 40 eur, mi res ni. Če se strinjate tako... Torto spečem okroglo, premera 30 cm, pol borovničeve pol čokoladne, jo prelijem s čokolado in to je to. Brez okraševanja. Lahko ena poskrbi za kake male pingvinčke, pa recimo eno svečko št. 4 gor, ...? To bi mi blo pa res super. Kaj pravite? Čaki, nič ne razumem - bi spekla torto ali ne?! Jaz sem že rekla, da je meni tvoja NAJ, tudi brez okraskov in tičino mase. Če je ta opcija torej v igri, takoj podpišem. Pol čokoladne, pol sadne, okraske bomo že nabavili, pa svečko (svečke) tudi. Ni blema.