|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
4.11.2009 21:21:20   
ninocka
Teta beta, jst mam probo ob 10h, samo ne vem kolk casa bo trajalo, pol mam pa se namen v Velenje od tete skocit. Dej mi na ZS tvojo telefonsko, pa ti sporocim, ko bom konc s probo. Bi bla pa vesela, ce se dobiva user posted image user posted image user posted image Obleko sem dala pa delatat Maji Stamol user posted image

Pety, jst mam pingvina se od une tvoje tortice za 2.RD user posted image user posted image A tistga prnesem user posted image ?
Lahko pa jih nardim iz ticino, ampak bodo vsi albini al pa zeleni, rumeni in modri user posted image user posted image
Spelka, kolk je lustkan tvoj Oskar user posted image user posted image user posted image Sem ga prej Samotu kazala in kr neki bluzila zraven (kolk je lusten, pa micen, pa kok smo ze pozabili...), sploh nisem vedla, kaj bi mu rada povedala user posted image user posted image Mogoce, da bi mela se enega user posted image user posted image

Pety, hvala za pohvale za torto...pa da ti povem, da sem jo skor ze v smeti vrgla. Oblate sem kupila in se je en natrgal in ko sem mazala kremo (tvoj recept, kaj pa drugega), se je tist oblat cist razpadel in torta cist razlezla...faak, ful panika, kje cem zdaj torto narocit, kupit, whatever...pol se pa spomnem, da jo lahko s folijo ovijem in fiksiram in potem mi v glavo sine se bolj brihtna ideja, da imam pa pekac za torte in lahko s tistim torto fiksiram. Tko da sem pol tist dala gor, namazala se zadnjo plat, polila s cokolado in dala v hladilnik. Je do nasldednjega dneva se lih fajn strdila in ko sem odstranila "pekac", je lepo skup stala. Je pa moja mami rekla, da je lepa za pogeldat, dobra pa ni (kao prevec socna)...men so pa lih take dobre...
In ti valda objavis slikce, kako delas torto, par dni prepozno...zdej vidim, da jo mazes kar v tem pekacu in itak, da pol lepo stoji...jst jih pa nikol nisem tko delal in mi je vedno mal krema ven lezla, pa mal so bli oblati sem in tja postavljeni...no, za drugic vem, ce se mi bo se dal delat...aja, pa sama bom pecivo naslednjic pekla...user posted image
Ticino sem pa dobila v soli (tam, kjer torte narocim), je pa 15 EUR/kg.
Anja, sam res...se ti na sliki bi blo pa ze prevec lepote na kupu user posted image

Jst sem pa totalno v depri...do torka moram met kupljene skornje in perilo za probo in sem dala cez cel BTC, lih tolk da nisem sla se v Beate Ushe gledat, in nic nimajo. Bi mogla it se v mesto pogledat, pa ne morem z Lianom, ce dezuje...cuvat mi ga pa nima kdo user posted image user posted image

Pol mam pa se sranje z novim pralnim strojem...vceraj je opral eno zehto, pol je pa nehal delat. Ko je Samo na servis sporocil, kaksno napako kaze, so rekli, da to pomeni, da nima nalozenega SW...matr...jst mam pa take kupe perila, za crknit...zdej pa cakamo nov stroj, ki pride jutrio ali v petek...faaak, utopila se bom v perilu....zenske na dekliscini boste likale user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.11.2009 7:21:48   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
....zenske na dekliscini boste likale user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, draga moja, ti boš!user posted image user posted image

DOBRO JUTRO! Si grem stisnit sok, se oglasim kasneje.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.11.2009 9:27:55   
Nika v službi
No, da nadaljujem svoj post... Pety, si vse nabavila včeraj? Si dobila kakega pingvina? Mi imamo sicer enega, ampak je velik in plišast.user posted image Po moje ne bo ravno za na torto....

Teta beta, si kaj lepega kupila v Ikei? A si si že naredila Ikea Paycard? Tiste, ki to nameravate, s seboj morate obvezno imeti napisan BIC (SWIFT) Code od vaše banke, brez tega ne gre skozi. Sem v ponedeljek kar napad dobila tam - pa kaj, hudimana, ne napišete kaj vse potrebuješ?! Na netu lepo piše, kaj rabiš (potni list, potrdilo o dohodku, bančno kartico...), nikjer pa ni ne duha ne sluha o BIC-u! Ja, valjda, na pamet naj ga vem, itak. Vem za službeno banko, svojega pa žal ne. Torej, pozor, opremite se s potrebnimi podatki!

Ninočka, a to iščeš kakšne prav posebne škornje, ali kako? Sicer pa danes je lep dan - hajdi v mesto! Jaz ti kakšnega varstva žal ne morem nuditi, ker sem sama cele dneve od doma. Razen če pripelješ Liana k Tomažu in Niki.user posted image

Špelka, kakšen cortek je tvoj Oskar! Tudi jaz se pridružujem 2ursae in sporočam, da sem res izredno vesela zate. Uživajte v troje!

Anja, kaj si pa ti tako zelo zaposlena? A potem ne bi še tretjega, tako kot Ninočka?

Benika, kaj je pa s tabo zdaj, si že bolje? Nič se ne oglašaš!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.11.2009 9:28:07   
pety78
Ne, ne, draga moja, ti boš!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še jaz bom nekaj cunj prinesla, ko se mi jih je glih nabralo. user posted image

Sicer pa dobro jutro.user posted image

Spelka, kaj naj it rečem, da ne bom preveč osladna, ampak tvoje dete je tak cuker, da bi ga kar v roke vzela in polubčkala. Pa tako sem vesela zate in za vaju, ker vem, kaj vse si dala skoz. Super punca si, polna pozitivne energije in eto....sedaj držiš svoj mali lepi zakladek v roki. A ni lep občutek, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he, Ninocka, si kar predstavljam, kako je, ko gre vse narobe. Ampak važno, da je končni izdelek super. user posted image
Za tičino si pa kar velik dala.user posted image Drugače je cca 7 EUR/kg.

Neposredna povezava do sporočila: 479
5.11.2009 9:29:25   
pety78
Nika, pingvinov nimam in očitno jih ne bo...user posted image

Važno, da bo torta, a ne? user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.11.2009 9:53:21   
tažana
Dobro jutro še iz našega konca. Pety več ne štejem, ker iz šihta piše user posted image .

Glede poingvinov vam ne morem pomagat. sem obsojena na tole našo Bistrico v kateri takih stvari ne dobiš, če pa že je pa to zgolj naključje. Doma pa nimam niti plišastega pingvina user posted image . razen če jih na karton narišem pa na palčko zalepim user posted image .

Naj povem, da z nežo ta teden lepo napredujeva. Ker sva doma imava čas se privajat na ritem in to da je ne nosim ves čas po rokah user posted image . Danes sem jo celo lahko pustila v ležalniku, jaz pa sem malo pospravila user posted image . Sedaj sem jo dala pa nazaj spat in mi bo kar lep čas spala v postelji user posted image . Samo okrog pol enih imam potem težave, ker ne morem po Katarino it user posted image ali pač. Bm videla kako bo.

Sedaj pa grem še perilo v kurilnico pobrat (letos sem si kar prisvojila skupne prostore za sušenje perila) Zunaj se mi namreč nič ne suši, v stanovanju imam pa že tako preveč vlage user posted image . Upam, da me kdo ne bo tožil... user posted image

Ups, toliko o tem koliko časa neža spi... nekaj slišim...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.11.2009 10:24:31   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

...razen če jih na karton narišem pa na palčko zalepim user posted image .

Ni slaba ideja s temle narisanim pingvinom na palčki. Kar naredi, če ti ni odveč.user posted image

Sicer pa, ja, Pety, torta je najbolj pomembna. In svečka, da pihajo. A prinesem kakšne balone? Jih imam nekaj na zalogi...

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.11.2009 13:00:50   
Pia67
Drage moje, pri nas je gripica pokazala zobke. Itak smo bili šmrkavi, krehajoči, na momente vročični, pa se nismo dali.  Ta teden 1. je bil na vrsti user posted image , Nina se drži, čeprav je zvečer v nedeljo kazalo, da bo ponedeljek pester. Zdaj so cepili še mene, ker se pač "moram" cepit zaradi uporabnikov. Sem še mal bolj čudna user posted image user posted image . Ne vem al stranski učinki cepiva, al sem fasala tisto kar ima user posted image .
Skratka smo kužni oz. nismo glih za med ljudi.

Pety, Ninocka in Spelka kako lepi otročički. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
5.11.2009 13:04:35   
Nika v službi
O, Pia, pozdravite se čimprej! Upam, da ne bo kake hujše oblike in da vsaj ne padete vsi istočasno. Držite se!!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.11.2009 14:41:41   
tažana
ok torej bodo pingvini narisani user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
5.11.2009 14:52:54   
pety78

Tažana, počakaj še do večera, ko pridem domov, da pogledam, če lahko jaz iz ostankov tičino mase še kaka dva pingvinčka naredim. Nekaj malega jo še imam, ampak je že pofarbana. Če nimam, bi bilo pa res super, da jih narišeš in jih napikamo v torto. user posted image
Koliko pa je točno slavljencev?

Vid
Nika
Katarina
Beni
Nik
Evan

A še kdo?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.11.2009 14:59:55   
Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Tažana, počakaj še do večera, ko pridem domov, da pogledam, če lahko jaz iz ostankov tičino mase še kaka dva pingvinčka naredim. Nekaj malega jo še imam, ampak je že pofarbana. Če nimam, bi bilo pa res super, da jih narišeš in jih napikamo v torto. user posted image
Koliko pa je točno slavljencev?

Vid
Nika
Katarina
Beni
Nik
Evan

A še kdo?

Mogoče se še Teta beta oz. Daša kot slavljenka pridruži.... Daj, pridite, Štajerci!user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.11.2009 18:45:02   
A-N-J-A
Nika-jaz mam tretjega pri Nini, Lianček je moj lubi bubi, ga skoz mečkam, me Nina včasih že mal postran gledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:39:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:39:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:40:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 491
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:42:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 492
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:43:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 19:45:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 494
5.11.2009 20:42:00   
benika
Še jaz na hitro v telegrafskem slogu:

Zdravje OK, gužva doma in na šihtu, imela prometno nesrečo, komaj čakam nedeljo, Ninocki na dekliščino prinesem vsaj 5 strojev cunj za speglat, Evan, Ruben in Lian so za požret lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in kot bi rekla valla. over and out....

Neposredna povezava do sporočila: 495
5.11.2009 20:46:57   
yelci
Benika, pa kako jst vse zvem tuki, ne pa osebnouser posted image . A si uredu, kakšna prometna nesreča?user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.11.2009 21:00:34   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Benika, pa kako jst vse zvem tuki, ne pa osebnouser posted image . A si uredu, kakšna prometna nesreča?user posted image

mene tud zanima...user posted image

ej zenske, men se je likalnik pokvaril, tko da NE BOM likala user posted image user posted image

...zdej grem pa polikat se zadnji kup perila...ko bi vedle, kolk sem bla pridna dons...user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 497
5.11.2009 22:06:59   
benika
yelci, to se je zgodilo danes popoldne in ob vsem letanju niti nisem uspela nobenega poklicat. Pa ker ni bilo hujšega tudi ne želim strašit ljudiuser posted image Kako ste? Moj cukrček je zdrav?

Ninocka, ne sekirej se ti zaradi likalnika, ti ga jaz z veseljem posodim za tiste cunje, ki jih boš likala pred nami.

Danes popoldne sem se peljala iz šihta in tam mal pred Škofjo Loko stojim v koloni, ker je nekdo pred nami zavijal na parkplac. Za mano je stal še en Clio in kar naenkrat je za nami z ne majhno hitrostjo pripeljal en mulc, se najprej zabil v cliota, ta pa je potem nabasal še mene. Jaz sem jo pri vsej tej kolobociji še zelo dobro odnesla. Dobila sem udarec v roko, v nogo, pa mal me boli od varnostnega pasu. Clio na sredini ima u nulo stolčen zadek in prednji del, povzročiteljev peugeot pa je ostal brez havbe. Najhuje pri vsem tem pa je, da je bil v cliotu na zadnjem sedežu otrok in lahko bi se končalo precej bolj žalostno kot se pa je.

Ampak pleh je pleh, glavno da je otrok cel in da smo mi celi.

Tako da vam bom še kr nekaj časa prala možgančke tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image Love ju ol!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil benika -- 5.11.2009 22:13:01 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.11.2009 8:01:12   
tažana
benika: zdej pa ti mal doma bodi. če hodiš po svetu se ti same čudne stvari dogajajo user posted image . izprezi malo!!

pety nič bati. s pingvini bom do zadnjega čakalauser posted image . mi neža niti ne pusti kaj drugega delat kot pa njo crkljatuser posted image . sem včeraj končno po 3 dneh suho žehto iz štrikov pobralauser posted image .

se še kaj oglasim, ko bom imela dve roki user posted image . zadnje čase sem bolj enoroka user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.11.2009 9:48:24   
pety78
Benika, to je pa samo zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tažana, sem te razbremenila. Včeraj sem iz tičino naredila dva malo večja pingvina. Sedaj ležita na mizi in se sušita, bosta pa zato bolj ploska zadaj...user posted image Sem ju včeraj postavila, pa sta zaradi teže in mehke tičine kar skupaj zlezala, sta bla dva taka buckasta pingota, če bi pa ju še malo tako pustila, bi pa nastali dve črni žogici s kljunčkom. Tako da sedaj ležita na ravni podlagi...Pa saj zadaj ju ne boste gledale, a ne? user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da sta samo dva, bo mal težavic, če se bodo otroci grebli za njih. user posted image Šmetn, na to pa nisem prej pomislila. Bo verjetno kar najbolje, da jih teta Petra odnese nazaj domov. Ta grda teta! user posted image

Skratka, vidimo se v nedeljo, če mi danes uspe naredit torto, če pa ne, bomo pa "bolani" in nas ne bo...user posted image user posted image user posted image

Mejte se!
pa pa

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?