ninocka
|
Teta beta, jst mam probo ob 10h, samo ne vem kolk casa bo trajalo, pol mam pa se namen v Velenje od tete skocit. Dej mi na ZS tvojo telefonsko, pa ti sporocim, ko bom konc s probo. Bi bla pa vesela, ce se dobiva Obleko sem dala pa delatat Maji Stamol Pety, jst mam pingvina se od une tvoje tortice za 2.RD A tistga prnesem ? Lahko pa jih nardim iz ticino, ampak bodo vsi albini al pa zeleni, rumeni in modri Spelka, kolk je lustkan tvoj Oskar Sem ga prej Samotu kazala in kr neki bluzila zraven (kolk je lusten, pa micen, pa kok smo ze pozabili...), sploh nisem vedla, kaj bi mu rada povedala Mogoce, da bi mela se enega Pety, hvala za pohvale za torto...pa da ti povem, da sem jo skor ze v smeti vrgla. Oblate sem kupila in se je en natrgal in ko sem mazala kremo (tvoj recept, kaj pa drugega), se je tist oblat cist razpadel in torta cist razlezla...faak, ful panika, kje cem zdaj torto narocit, kupit, whatever...pol se pa spomnem, da jo lahko s folijo ovijem in fiksiram in potem mi v glavo sine se bolj brihtna ideja, da imam pa pekac za torte in lahko s tistim torto fiksiram. Tko da sem pol tist dala gor, namazala se zadnjo plat, polila s cokolado in dala v hladilnik. Je do nasldednjega dneva se lih fajn strdila in ko sem odstranila "pekac", je lepo skup stala. Je pa moja mami rekla, da je lepa za pogeldat, dobra pa ni (kao prevec socna)...men so pa lih take dobre... In ti valda objavis slikce, kako delas torto, par dni prepozno...zdej vidim, da jo mazes kar v tem pekacu in itak, da pol lepo stoji...jst jih pa nikol nisem tko delal in mi je vedno mal krema ven lezla, pa mal so bli oblati sem in tja postavljeni...no, za drugic vem, ce se mi bo se dal delat...aja, pa sama bom pecivo naslednjic pekla... Ticino sem pa dobila v soli (tam, kjer torte narocim), je pa 15 EUR/kg. Anja, sam res...se ti na sliki bi blo pa ze prevec lepote na kupu Jst sem pa totalno v depri...do torka moram met kupljene skornje in perilo za probo in sem dala cez cel BTC, lih tolk da nisem sla se v Beate Ushe gledat, in nic nimajo. Bi mogla it se v mesto pogledat, pa ne morem z Lianom, ce dezuje...cuvat mi ga pa nima kdo Pol mam pa se sranje z novim pralnim strojem...vceraj je opral eno zehto, pol je pa nehal delat. Ko je Samo na servis sporocil, kaksno napako kaze, so rekli, da to pomeni, da nima nalozenega SW...matr...jst mam pa take kupe perila, za crknit...zdej pa cakamo nov stroj, ki pride jutrio ali v petek...faaak, utopila se bom v perilu....zenske na dekliscini boste likale