Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. srečanje... jah jaz ne vem, kaj je zdaj s tem. V bistvu sploh ne vem, zakaj sem klicala, če itak tja ne gremo, ker ne poznamo. Če ne bo nič s Smukom, predlagam, da ohranimo v Gitadeli, al kaj je tisto pri Beniki, ker druzga se očitno ne uspemo zment... nova gripa, jaz bom samo to omenila - nobeden od dohtarjev pri nas se ne misli cepit... jaz se sigurno ne bom, otrok pa tudi ne. Srečanje: Jaz sem rekla samo to, da nisem ravno navdušena nad dejstvom, da gremo v gostilno oz. prostor, ki ga še živ dan nismo videli v živo. Sama dobro veš, da je velikost prostora zelo relativna stvar, saj si šla takrat pogledat dol v Tacen, pa si videla, da je prostor, ki je sicer po gabaritih povsem ustrezal, čisto neprimeren. Samo o tem sem govorila, kar se mene tiče. Sicer pa je tako, kot povsod - mnogo babic, kilavo dete. Če po svoji presoji naredim resume, je nekako takole: imamo rezervacijo v Gitadeli, kjer pa nam ne morejo garantirati, da bomo sami. Nimamo odgovora, kdaj bodo to vedeli? Potem pa so alternativne možnosti, ki so večini všeč: Marinšek (osebno poznata Pety in Valla, pa tudi jaz), Tulipan in Center. Slednjih dveh osebno ne poznamo, ima pa Center igrala, ki bi ob lepem vremenu prišla prav. Če mene vprašate, je v tem trenutku najbolj pomembno vprašanje, če gremo in tvegamo, da v Gitadeli nismo sami ali gremo na "ziher" ter bukiramo drugje. Če se v tej točki uspemo zediniti, je precejšen korak naprej. Gripa: se zelo strinjam z Vallo. Cepivo proti novi gripi je absolutno premalo stestirano. Proti navadni gripi smo se pri nas do zdaj vedno cepili (vsako leto, že vsaj 6, 7 let zapored), letos pa se ne bomo.