|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
28.10.2009 8:48:22   
teta beta
Jaz mislim, da lahko že kar rečem, da nas ne bo na praznovanje. SEm včeraj izedela, da 9. namreč začnem s štiritednesko prakso v vrtcu inbom videla, če se mi bo sploh še dalo kam hodit med vikendom. No, mogoče pa, Daša zadnje čase skoz omenja Gorenjsko in če je tam sneg user posted image . Skratka, res ne računat na nas, možno je pa, da vas presenetimo.

Doroteja, veš kolikokrat te imam v mislih, da bi se videli, pa tudi moj je že nekajkrat omenil, če se bomo kaj dobili s tabo, ampak zdaj pa res nisem bila v MB že celo večnost. Ej, gremo pa jutri popoldne v Bistrico v Vogele, lahko pa se magar zapeljemo do MB, če imaš čas?? Pa naslednji teden bom šle en dan v Avstrijo, ker potem 4 tedne ne bom mogla it, imam pa že od prej v planu, da bom šla novembra.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.10.2009 9:15:45   
Nika v službi
Tažana, o kakšnih aluminijastih posodah ti to?! A sem kje kaj spregledala?user posted image

Kako zdaj stojimo z gostilnami? Povzetek, prosim. user posted image

Teta beta, pa saj naše praznovanje je PRED tvojim nastopom v vrtcu, tako da.... ah, pridi, kaj se pa zamudiš, no.user posted image

Benika, kje se pa potikaš? A ti je net spet dol padel?

Pety, kako sta tvoja dva sončka?

A vam povem eno skrivnost? Dobila sem poziv, da moram vrniti otroški dodatek za lansko leto. Ker so naknadno preverjali in ugotovili, da noter nismo vpisali bančnih obresti.user posted image  Hja, saj to sva šla zavestno v riziko, ampak sva res upala, da nas ne dobijo. Eto, pa ni uspelo.user posted image  In zdaj moram v enkratnem znesku odcolat dobrih 200€, kolikor sva jih v 12 obrokih neupravičeno ukradla državi.user posted image  Grrr, grem pisat pritožbo.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.10.2009 10:14:50   
tažana
jaz že cel dopoldan kličem pa je napaka v povezavi user posted image . Takoj ko nekoga dobim bom napisala. user posted image

Za aluminjaste posode pa je ninočka spraševala beniko, kje naj jih dobi user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.10.2009 10:18:49   
tažana
teta beta: Kakšen nastop imaš v vrtcu? a sem kaj zgrešila? (sigurno ker mi zadnje čase spomin dela v minus user posted image )

Sem prejšni teden kuhala čaj potem sem šla pa za eno uro ven user posted image . si lahko predstavljate kakšno je bilo ko sem prišla domov user posted image . Pa še plato sem uničla in sem se mogla v soboto izprsit za 200€ user posted image . Noro ampak se tolažim s tem, da se vsaj kaj hujšega ni zgodilo. Sedaj imam v kuhinji posebne ukrepe. vsakič ko kaj malega kuham si dam trak okrog roke, da ne pozabim. to da imam za v kuhinjo vrata, ki jih zapiram zaradi vlage, je strašanska napaka.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 10:42:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
28.10.2009 11:06:15   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

srečanje... jah jaz ne vem, kaj je zdaj s tem. V bistvu sploh ne vem, zakaj sem klicala, če itak tja ne gremo, ker ne poznamo. Če ne bo nič s Smukom, predlagam, da ohranimo v Gitadeli, al kaj je tisto pri Beniki, ker druzga se očitno ne uspemo zment...

nova gripa, jaz bom samo to omenila - nobeden od dohtarjev pri nas se ne misli cepit... jaz se sigurno ne bom, otrok pa tudi ne.

Srečanje: Jaz sem rekla samo to, da nisem ravno navdušena nad dejstvom, da gremo v gostilno oz. prostor, ki ga še živ dan nismo videli v živo. Sama dobro veš, da je velikost prostora zelo relativna stvar, saj si šla takrat pogledat dol v Tacen, pa si videla, da je prostor, ki je sicer po gabaritih povsem ustrezal, čisto neprimeren. Samo o tem sem govorila, kar se mene tiče. Sicer pa je tako, kot povsod - mnogo babic, kilavo dete. user posted image

Če po svoji presoji naredim resume, je nekako takole: imamo rezervacijo v Gitadeli, kjer pa nam ne morejo garantirati, da bomo sami. Nimamo odgovora, kdaj bodo to vedeli?

Potem pa so alternativne možnosti, ki so večini všeč: Marinšek (osebno poznata Pety in Valla, pa tudi jaz), Tulipan in Center. Slednjih dveh osebno ne poznamo, ima pa Center igrala, ki bi ob lepem vremenu prišla prav.

Če mene vprašate, je v tem trenutku najbolj pomembno vprašanje, če gremo in tvegamo, da v Gitadeli nismo sami ali gremo na "ziher" ter bukiramo drugje.

Če se v tej točki uspemo zediniti, je precejšen korak naprej.user posted image

Gripa: se zelo strinjam z Vallo. Cepivo proti novi gripi je absolutno premalo stestirano. Proti navadni gripi smo se pri nas do zdaj vedno cepili (vsako leto, že vsaj 6, 7 let zapored), letos pa se ne bomo.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 11:22:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 407
28.10.2009 11:28:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

nika, sej se čist strinjam s tabo. Težko je it nekam na blef. In zato je blo brezveze se za tiste gostilne zanimat, če nismo šle osebno pogledat. Sej so mi že po telefonu vsi rekli, da je najboljš, da pridem pogledat. Sam men Lecse niso glih usput user posted image
V glavnem, grozne smo s temle dogovarjanjem. Sem vesela, da smo se za naša 3-mesečna srečanja bolj konkretno dogovorile. Za naprej pa predlagam, da je za vsak rojstni dan ENA organizatorka, potem se pa vsako leto menjamo. Ker tolk babnic na kupu je res štala user posted image

user posted image

In zdaj JAZ določam BENIKO, da tokratno organizacijo spelje do konca. Z vsemi povezanimi odločitvami in posledicami.user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa najprej križajte mene, potem pa še njo.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 28.10.2009 11:29:32 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 408
28.10.2009 14:22:21   
tažana
se strinjam glede organizacije.
meni je una teta po mejlu poslala telefonsko pa mi danes že cel dan govori napaka v povezavi user posted image . sem ji šeenkrat mejl poslala pa mi ne odgovori- tudi zadnjič je trajalo nekaj dni.
Tako da...

za tenis pa vidim, da nimate interesa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 409
28.10.2009 14:50:13   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

se strinjam glede organizacije.
meni je una teta po mejlu poslala telefonsko pa mi danes že cel dan govori napaka v povezavi user posted image . sem ji šeenkrat mejl poslala pa mi ne odgovori- tudi zadnjič je trajalo nekaj dni.
Tako da...

za tenis pa vidim, da nimate interesa user posted image .

Tažana, hvala za trud. Po moje tole ne more biti ena resna gostilna, če jih ne moreš priklicati oz. da odgovor traja toliko časa...

Tista hala pa meni ne potegne, sorči. Ker si pravzaprav niti ne predstavljam, kako bi to izgledalo - a je samo dvorana ali so notri kakšni rekviziti, blazine....? So potem stoli in mize za nas, to oni pripravijo?

Jaz sem sicer bolj na komot, kot ste verjetno že opazileuser posted image , zato mi bolj potegnejo gostilniške variante.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.10.2009 21:05:55   
teta beta
Ja, Nika, vemo, da si na kamot user posted image .

Doroteja, kaj je zdaj za jutri? Te magari pokličem ali ti pošljem jutri kak sms, če ne boš nocoj več na netu.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 411
29.10.2009 11:05:51   
Nika v službi
Benika, kje si se izgubila? Ali nas samo zapostavljaš? Berem na FB, da si si fentala koleno?! Kaj se je zgodilo? Si doma na bolniški ali delaš? Daj, javi se, no!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 412
29.10.2009 11:11:01   
Pia67
Evo, odmor za malico, pogled na RR in gasa do konca. Danes gremo po gnoj na eno kmetijo s konji, upam, da mi rata Ničko do konjičev spravit, ker jih tako občuduje. Dan je postal nesramno kratek, zgodnji večer pa se zaenkrat konča ob risankah, čeprav bi jaz kaj drugega. No, danes pečeva slane piškotke, ju3 imamo zaključek tekaške tekmovalne sezone po dolenjski maniri v zidanici.

Tažana meni se je zdela ideja okol tenis placa prav fajn user posted image , nočem pa navijat, ker je še vedno vprašljivo, če bova realizirali skupno praznovanje RR-ja. Itak, gostine in jaz se izključujemo ...

Obuvalca, ker je bilo prejšnji teden govora o škornjih (in njihovi vrednosti), še malo na to temo. Nina še ni imela škornjev in ker so krilca njena modna muha, sva šli. In zapravili. Ko sem ji rekla, da so Cicibanovi škornji vredni 3 barbik, se je globoko zamislila in tehtala. In potem izjavila. Štornji (škornji) so lepi in niso nic titasti (kičasti). In jih imamo, čakamo le, da zahladi. Še vedno pa me mal glava peče kako drage so zadeve za micene nogice. Na srečo že rastejo proti 29, pa vseeno. Zdaj je vsa vesela, ker je v kliki ostalih deklic v skupini, ki imajo enake škornje, jaz pa razmišljam kam to pelje?
Da o željah po setu šmink in rdečil niti ne govorim. In o lepljenju noska na steklo zlatarn raje ne izgubljam besed. Bleščeče in rožnato. Ne vem kje stakne ideje, vem le, da so v igralnici prelepili ogledalo s slikico, ki so jo skupno narisali, ker bi se ogledalo znalo razbiti od poziranja in popravljanja podob punčk v skupini. Ker je mati anti za kaj takega, je hči za obe user posted image .
Skratka imamo se pestro, danes lepo po gnoj in na vrt in v hosto po gobe. da bo vsaj malo črno pod nohtki...

Aja, na LM user posted image , drugo leto pa na pravi maraton, morda celo v Grčijo. Ko bo pokostnica zdrava.

Neposredna povezava do sporočila: 413
29.10.2009 11:55:20   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67
Tažana meni se je zdela ideja okol tenis placa prav fajn user posted image , nočem pa navijat, ker je še vedno vprašljivo, če bova realizirali skupno praznovanje RR-ja. Itak, gostine in jaz se izključujemo ...

Da ne bo pomote - kar se mene tiče, se znam prilagoditi vsaki situaciji in zatorej samo zaradi mene ni potrebno zavreči opcije tenis kluba. Se prilagodim večini, ampak glede na to, da ni prav nobena druga odkomentirala te opcije, sem si drznila sama napisati svoje mnenje. Itak pa zdaj že veste, kaj meni odgovarja. Sem pa prilagodljivo bitje - pridem, kamor rečete. user posted image

Pia, nate se pa spomnim prav vsak večer, ko sopiham tja proti Šternu in nazaj, pa še enkrat. Zdaj sva izmerila (sva šla v avtom po trasi, da je vse po ps-uuser posted image ), da pretečeva med 3 in 4 km vsak večer. Ni slabo, a ne?

Uživajta med konjički!

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 414
29.10.2009 12:34:18   
benika
Benika je doma na bolniški z virozo in sfentanim kolenomuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 415
29.10.2009 12:39:00   
Nika v službi
Ojej, Benika, te je pa res hudo položilo, ko si tako redkobesedna.user posted image  

Čimprejšnje okrevanje, stara sablja!

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.10.2009 12:42:34   
benika
Ma ja, sej se mi vse skupaj paca že od nedelje. Pa je bila rabuka na šihtu, na bolniško niti pomislit nisem smela. Pol sem se pa v ponedeljek lepo krasno zložila sredi kuhinje na ploščicah in mi je pri padcu zasukalo koleno. No, pa sem 2 dni lepo krevsljala na šihtu in se trudila, da bacilov ne bi preveč trosila naokrog. Danes ponoči pa je udarila ven še vročina, pa driska, ostala sem tudi brez glasu.user posted image In hočeš nočeš sem sedaj doma. 

Neposredna povezava do sporočila: 417
29.10.2009 13:23:21   
tažana
benika sedaj pa res ne smeš bit bolna. kdo bo pa oskarja crkljal user posted image ? Tole s kolenom pa res ni fajn. user posted image

Glede tenisa: jaz sedaj nisem klicala... itak ni panike. nisem preveč organizatorski tip, zato z veseljem prepustim delo beniki user posted image . Drugač je pa to ena manjša brunarica poleg tenisa, ki jo oddajajo za kakšne podobne zabave.

pia: mi je tako zanimivo brat o nini, ki se v teh "damskih" stavreh tako razlikuje od tebe. user posted image evo in s tem imaš čisti dokaz , kako se otroci lahko po interesih razlikujejo od staršev in to že pri 4 letih user posted image .

Šibam, katarina bi mi rada nekaj pokazala...

< Sporočilo je popravil tažana -- 29.10.2009 13:24:50 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.10.2009 13:59:46   
Nika v službi
Madonca, Benika, pa ti si upravičeno na bolniški!user posted image  user posted image   Jasno je, da te je vikend (no, sobota) v dvoje čisto dotolkel. Edo, ti, ti, a je nisi pokril post festum?user posted image

No, saj vem, da ti v tej situaciji ni preveč do smeha....In kaj je zdaj s kolenom? Si bila pri zdravniku ali si samo hladiš zadevo? Počivaj, kolikor se da.

Glede na to, da je Benika povsem onemogočena, pa še brez glasu, revica, je nikakor ne moremo obremenjevati še z organizacijo.

Kaj pravite, ostanemo pri Gitadeli in tvegamo? Ali bukiramo Marinška? Valla, Pety, Tažana, Ninočka... povejte.

Kaj pa torta? Pety, saj bo, a ne?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.10.2009 20:41:28   
tažana
sem šele zdele škatlo odprla user posted image . meni je vseeno. zdej če ima marinšek čist sobo za sebe bi bilo fajn... ma veeno mi je res. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
29.10.2009 21:06:37   
2ursae
Ruben, vse najboljše user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:35:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
   [Brisano sporočilo]
29.10.2009 21:38:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 423
30.10.2009 0:21:46   
pety78
Ruben, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
30.10.2009 0:28:42   
pety78
Uf, po prebranem benikinem postu, bom raje tiho....user posted image
Benika draga, upam, da se kmalu porihtaš. user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mi smo sedaj dokaj ok, če izključim kašljanje in brisanje nosov na vsakih 8 sekund. user posted image
Me je pa v torek zjutraj presenetila huda slabost, ki se je vlekla do zgodnjega popoldneva, tako da je moral biti Matjaž že nekaj po 15. uri doma, ker sem mislila, da se mi bo zmešalo. Tako mi je bilo slabo, pa še mala dva doma...da ni za povedat. Če sem ležala, se je pa mal umirilo. Driska itak ni omembe vredna. user posted image Popoldan je bilo potem s slabostjo ok, me je pa vse bolelo, sem vzela lekadol, naslednje jutro pa že kot ptičica...user posted image

Kaj pa torta? Pety, saj bo, a ne?user posted image

Bo, bo. Predlagam...

http://www.kraljevi-mignon.si/

A potem za lokacijo še vedno ne vemo? user posted image No, jst sem lahk drugo leto organizator. user posted image

Grem šlafat!
Pa pa

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?