Nika v službi
|
Valla, hvala za tvoj angažma. Ja, ponedeljki niso ravno dan za gostilne, ima večina po vikendu kar zaprto. Ninočka, kje si pa ti videla, da imajo pri Tulipanu igrala zunaj? Jaz surfam in gledam, pa nikjer ne zasledim tega podatka.... Kakor koli že, meni je načeloma vseeno, kje smo, da je le soba samo za nas, da je dovolj prostora za naše skakače, da lahko dajo kak CD na razpolago; če ima pa gostilna še igrala zraven, pač toliko bolje. Itak pa ne vemo, kakšno vreme nas čaka, lahko bodo čisto neuporabna.... Tažana, meni se tudi Smuk fino sliši in vidi, naj še druge povedo. Ninočka, sem že prej pozabila odkomentirat Sladkača... Ja, kje ste ga pa našli? Sladkač je namreč tukaj na našem koncu, odprto pred kakim letom dni, sem že jedla njihove torte (solidno, ampak ne ravno za dol past), meni je bila najbolj všeč čokoladna s pomarančo.... Doroteja, v našem vrtcu so pred časom že razsajale uši, sicer ne ravno v naši skupini in tudi jaz sem se takrat že malce psihično pripravila na to, da jih dobimo. Pa jih nismo. Upam, da se tudi vam ognejo. Nova gripa - ah, na to temo pa je bilo že toliko debat.. vsepovsod.... Kot sem že enkrat napisala, jaz sem se nekako že sprijaznila s tem, da jo prej ali slej fašemo. Glede na to, da je naša v vrtcu, da tudi sama letam po svetu, da ima Tomaž direkten stik s kupci vsepovsod, bi morali imeti res velikansko srečo, da nas zaobide. Vseeno mi seveda ni, ampak generalno se s tem vendarle še ne obremenjujem. Ko bomo na tem, da se začne dogajat kaj konkretnega, bomo videli, kako in kaj. Benika, glej stran 11 - kdaj torej častiš Sex on the beach? Spet podnapisi: dobila sem stavo!!!!