|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
22.10.2009 19:01:27   
tažana
Bor vse najboljše user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 376
22.10.2009 19:35:39   
benika
Borči, vse najboljše, pikec mali!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 377
22.10.2009 20:17:42   
ninocka
Borci, vse najboljse za 2. rojstni dan!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
22.10.2009 22:22:51   
Nika v službi
user posted image

Bor, mali šarmer, vse najboljše!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 379
22.10.2009 23:59:53   
doroteja23
BOR vse naj, naj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 380
23.10.2009 15:27:16   
Nika v službi
Hej, Pety, si uspela kaj preverit z gostilnami? Status?

Šibam domov, danes greva verjetno spet v kino, jutri imam babji večer s kinom in pijačko in čvekom, v nedeljo pa jo najbrž kam skupaj mahnemo, saj obetajo lepo vreme.

Lep vikend vsem!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 381
23.10.2009 16:06:23   
pety78
Hej, Pety, si uspela kaj preverit z gostilnami? Status?

Mah, nisem. Danes sem pa med kosilom šla na kosilo. user posted image

Mi pa gremo jutri na Koroško, bomo tam prespali, ker imamo v nedeljo krst nečakinje Mie. Že vidim, kako hitro bo šel vikend mimo. user posted image

Lepo se imejte!
Petra

Neposredna povezava do sporočila: 382
23.10.2009 18:05:02   
spelka12
Bor vse naaaaaaajboljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 19:50:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu spelka12)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
   [Brisano sporočilo]
23.10.2009 20:12:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
24.10.2009 10:52:09   
ninocka
Dobro jutro...mi smo meli vceraj kar pestro noc. Evan ze 2 dni jamra, da ga boli trebuscek. V cetrtek, ko je prisle iz vrtca, je sel potem kakat in je blo OK. Nisem pa vedla, da ima drisko, ker mu je Samo ritko obrisal in je rekel samo, da se je fuul pokakal. Zvecer si pa umivava zobke in mi bruha. In rece Samo, da je to zarad tega, ker sem mu prevec zadi s scetko cistila. Vceraj je bil normalno v vrtcu, doma je spet jokal, da ga boli trebuscek in baje je v vrtcu 2x kakal - driska. Men je blo ful hudo, ker sme ga dala v vrtec, ker ce bi vedla, da je ze doma imel drisko in pol se bruhal, bi ostal doma. V glavnem popoldan je bil OK, mal cez 11 zvecer pa pride k nama v spalnico, da ga boli trebuscek. Men je blo vse skupi ze ful cudno in ga sprasujem, kje ga boli in tipam in ful javka, ko sem ga pristisnila na desni strani. Potem pa se 2x bruha in sem rekla Samotu, da je men to vse skupi mal sumljivo in da se bojim, da nima vnet slepic in naj ga pelje na Metelkovo. Tko da sta ob polnoci sla k zdravniku, Evan se je ful opraviceal, ker nama je pobruhal posteljo in da ne bo vec bruhal user posted image user posted image user posted image Men se je tolk smilil...user posted image user posted image user posted image
Na metelkovi ga je P pregledal in pretipal in je rekel, da zaenkrat ni nic, ampak da mormo ful spremljat, ce bi dobil vrocino in ce bi ga bolelo, ko mu dvignemo nogo in glavo, da potem pa takoj nazaj, ker potem je slepic. Druga moznost pa je tanova gripa user posted image user posted image
Ko sta prisla domov, je Evan se 2x bruhal, potem pa je mirno prespal noc. Bomo vidli, kaj bo danes...
Sej verjetno ma samo kaksno trebusno virozo al pa da je kaj takega v vrtcu pojedel, bomo vidli...Upam, da bo danes OK.

Sva sla pa vceraj s Saotom narocit torto user posted image user posted image user posted image Narocila sva jo pa pri Sladkacu...sem hotla jst se mal ostale precekirat (Zvezda, Kraljevi mignon) pa je rekel, da za torto pa res ne misli okrog hodit in sva jo pol kr tam vzela. PA se draga se nama ni zdela user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 386
25.10.2009 21:45:10   
tažana
kje ste vse?

Danes je bil tak lep sonček, da sva bili z Nežo skoraj ves dan zunaj. Katarina je bila ves dan pri stari mami, Aljaž pa je šel na otvoritev razstave. Torej sva bili z Nežo veliko same in mi je tako pasalo user posted image . Šli sva na britof svečke prižgat in obiskat moje stare mame in ata. Moram biti sedaj kar malo bolj pozorna na te obiske, ko pa nimam več dnevnega poročevalca, da bi jim poročal kaj se pri nas dogaja user posted image . Skratka bilo je super, ko sem bila lahko ves dan sama s svojimi misli- zadnje čase kar cenim te trenutke.

včeraj smo bili v Kranju v tušu, kjer je bil Nodi. Katka je bila čisto navdušena- je bilo kar hudo ko smo odhajali. Pa pol RR je bilo tam a ne Benika in Nika user posted image .

poizvedujem pa za dve lokaciji za rojstno dnevno zabava. ravno prej sem dobila telefonske in jutri se spravim klicat, da malo povprašam.

1. varianta je: http://www.gostisce-smuk.si/
2 varianta je: tenis klub v podljubelju oddaja hišico za podobne zabave. v tem primeru bi si hrano naročili od drugje (pizze in podobno) Cena pa je bila po zadnjih informacijah smešno poceni cca. 25 eurov.

Jutri se bom pozanimala kakšna je cena in možnosti termina. Vse to je sicer v našem koncu, če vam je preveč od rok povejte. Ampak to poznam potem pa se moje znanje o tovrstnih zadevah konča. Torej, če ima kdo zadržke na plano z njimi. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 387
26.10.2009 9:35:00   
pety78
Punce, samo na hitro da se vam javim...Vid mi je celo noč bruhal, na koncu samo še slino...Pa okoli šeste zjutraj je začel z drisko, Kaja mi je zvečer zakuhala, sedaj sta oba kolikor toliko, se pridno igrata, jaz pa cote rihtam, pa mal pospravljam. Sem pa kot da bi me tank pofural. Matjaž je mel Kajo v spalnici, jaz pa v dnevni spala, dala baby phone v Vidovo sobo in ko sem slišala, da kašlja, sem že bila v luftu...Nisem štela, koliko je bilo lažnih alarmov, ampak enih 10x je po moje res bruhal. Sem mela torej nočno telovadbo. Pestro, ja!user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 388
26.10.2009 10:07:07   
Nika v službi
Ojej, ojej, sami bubančki, no! Evan, Vid, Kaja - čimprej se pozdravite, Pety in Ninočka, vama pa čim več moči za spopad z bacili ali kar se pač pase po vaših sončkih. A se je že začelo, tole obdobje viroz?user posted image

Tažana, ja, v soboto smo se mi3 + Nikini sestrični Sara in Manca z mamico Natašo odpravili v Tuš v igralnico. Sem vrgla sms še Beniki, če se pridruži, pa mi je povedala, da Tuš praznuje 1. leto in da bo dogajanje. Malo smo sicer še razmišljali, če bi sploh šli v tisto gnečo, ampak na koncu nam ni bilo žal, da smo prišli. Ta mali so uživali.

Benika, je bil večer v dvoje lep?user posted image

Naš babji večer je popolnoma uspel in že delamo plane za naprej - približno tako smele, kot tile naši kratkoročni, srednjeročni, dolgoročni...user posted image
Podnapis se ostale: moja prijateljica Marija, tista, kateri sem bila poročna priča, je povabila svoje prijateljice na poporočni babji večer. Smo si šle ogledat Julie & Julia (priporočam - Merryl Streep je zakon!), potem pa do dveh zjutraj bivakirale v Areni ob pijački in čveku.user posted image

Včeraj smo se sprehajali po Kamniku in se pregrešili s torticami iz Šutne, potem pa se spotoma oglasili še v Depali vasi, kjer smo šli vsi skupaj na sprehod - ata, mama, mi3 + Sara. Nika in Sara sta šli s skirojem (to je zadnji hit pri Niki), mi pa peš.

Danes sva midva s Tomažem peljala Niko v vrtec in šla potem še na kavo, posledično sem prišla v službo šele okoli 9:30, zdaj pa imam odmor za malico.user posted image

Aja, v petek sva bila pa midva s Tomažem v kinu, sva gledala Ledeno smrt. Zadnje čase sva res pogosto v kinu...

Ta teden bo pester - danes moramo v M tehniko zamenjat daljinčka za TV, pa po žarnice... jutri je nabava, v sredo dobimo obiske iz Depale vasi, v četrtek frizer, v petek pa gremo še po grobovih. Vikend bo itak v znamenju prižiganja svečk po grobovih naših bližnjih, v ponedeljek pa jo verjetno mahnemo proti Grazu. Rabi katera kaj iz Ikee?

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 11:36:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
26.10.2009 11:37:08   
doroteja23
Pozdravljene,

po dolgem času se vam javljam.
Pri nas je vse po strem. Malo kašljamo, no malo. Kr fajn. AMpak bomo spravli v red. Morem!
Dobli smo datum za operacijo ledvičk in zdaj se moremo čuvat, da ne zbolimo, ker mora bit popolnoma zdrava. Tak da bo zdaj ta tedn še v vrtcu, pa mogoče še malo naslednji tedn, ker grejo v lutke, potem pa bo nekje mesec dni doma. Sploh en vem kak bomo to sfurali, ker še med vikendom komaj zdrži doma. Bi še med vikendom šla v vrtec.

Tak da najin obisk v vašem koncu odpade, čeprav sem resno razmišljala da bi se vam pridružli. Ker bi vas res rada vidla.
Teta beta kaj prideš kaj v Mb? bi lahko padla kaka kavica, al pa da se dobima kje na polovici? Kakor želiš!

Pred mesecem smo bli v Ljublani v novi pediatrični in morem povedat da sem bla navdušena nad pediatrično, čerpav se še osebje full lovi in ne vejo kje je kaj, bo počasi. Urejeno je in prav lepo je poskrbeljeno v igralnicah in čakalnicah, da otrokom ni dolg čas!

Aja to sem vas misla vprašat?! Ali vas je kaj strah te nove gripe?
In če pri vas v vrtcu kaj razhajajo uši? Pri nas so v sosednji skupini in predvidevam da se lahko kmalu naselijo tudi v naši! Tak da mislim da bomo kmalu imeli obiskovalce!
Mi je kr slabo ko pomislim da se jih bomo mogli reševat, ko si že tak ne rada pere glavo!

Za konec pa, vsi bolančki hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 391
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 12:01:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 392
26.10.2009 12:57:31   
ninocka
Men sta vsec tulipan in Center (ker majo zunaj igrala).

Neposredna povezava do sporočila: 393
26.10.2009 13:22:11   
Nika v službi
Valla, hvala za tvoj angažma. Ja, ponedeljki niso ravno dan za gostilne, ima večina po vikendu kar zaprto.

Ninočka, kje si pa ti videla, da imajo pri Tulipanu igrala zunaj? Jaz surfam in gledam, pa nikjer ne zasledim tega podatka.... Kakor koli že, meni je načeloma vseeno, kje smo, da je le soba samo za nas, da je dovolj prostora za naše skakače, da lahko dajo kak CD na razpolago; če ima pa gostilna še igrala zraven, pač toliko bolje. Itak pa ne vemo, kakšno vreme nas čaka, lahko bodo čisto neuporabna....

Tažana, meni se tudi Smuk fino sliši in vidi, naj še druge povedo.

Ninočka, sem že prej pozabila odkomentirat Sladkača... Ja, kje ste ga pa našli? Sladkač je namreč tukaj na našem koncu, odprto pred kakim letom dni, sem že jedla njihove torte (solidno, ampak ne ravno za dol past), meni je bila najbolj všeč čokoladna s pomarančo....

Doroteja, v našem vrtcu so pred časom že razsajale uši, sicer ne ravno v naši skupini in tudi jaz sem se takrat že malce psihično pripravila na to, da jih dobimo. Pa jih nismo. Upam, da se tudi vam ognejo.

Nova gripa - ah, na to temo pa je bilo že toliko debat.. vsepovsod.... Kot sem že enkrat napisala, jaz sem se nekako že sprijaznila s tem, da jo prej ali slej fašemo. Glede na to, da je naša v vrtcu, da tudi sama letam po svetu, da ima Tomaž direkten stik s kupci vsepovsod, bi morali imeti res velikansko srečo, da nas zaobide. Vseeno mi seveda ni, ampak generalno se s tem vendarle še ne obremenjujem. Ko bomo na tem, da se začne dogajat kaj konkretnega, bomo videli, kako in kaj.

Benika, glej stran 11 - kdaj torej častiš Sex on the beach?user posted image user posted image user posted image

Spet podnapisi: dobila sem stavo!!!!

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   [Brisano sporočilo]
26.10.2009 13:42:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 395
26.10.2009 14:25:58   
2ursae
ah, k mi je všeč, da takole štrikate v zvezi s srečanjem - še malo takega tempa, pa bom šla lahko tudi jaz zraven user posted image

gripa: ne vem, načeloma sem proti cepljenju, a je Bor le problematičen na pljučih ... se bom posvetovala s P, dala ju bom cepit, le če bo P to toplo priporočala (ji zaupam, ker vem, da ima glede teh stvari restriktiven pristop), sicer pa ne.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 396
26.10.2009 14:36:44   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

ah, k mi je všeč, da takole štrikate v zvezi s srečanjem - še malo takega tempa, pa bom šla lahko tudi jaz zraven user posted image

Zloba VG-ska!user posted image  Sicer pa je datum fiksen, le lokacija še ni definirana, prosim.user posted image  Saj vem, da te mika pridet zraven...user posted image user posted image user posted image

Valla, jaz bi rekla, da se dajmo za začetek fokusirat na tiste gostilne, ki jih osebno poznamo - torej Smuk (Tažana verjetno osebno pozna), Marinšek, Benedik (Benika je omenila, da gre lahko pogledat, ker je bojda zraven Gitadele).

Če pa kdo lahko gre pogledat v Lesce (Tulipan, Center), pa še toliko bolje.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 397
27.10.2009 9:56:48   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
Ninočka, kje si pa ti videla, da imajo pri Tulipanu igrala zunaj?

Tulipan ne, Center ma. Tulipan mi ma pa ambient lep.

Ninočka, sem že prej pozabila odkomentirat Sladkača... Ja, kje ste ga pa našli? Sladkač je namreč tukaj na našem koncu, odprto pred kakim letom dni, sem že jedla njihove torte (solidno, ampak ne ravno za dol past), meni je bila najbolj všeč čokoladna s pomarančo....

Oglas imajo v reviji Moja poroka, pa delajo s ticino, pa sva sla tja pogledat...Sem jst si tud privoscla tole pomarancno, dobra...[sm=smiley1.gif]

Pety, a ste ze OK? Evan je bil ze cez vikend v redu in je sel vceraj v vrtec.

Usi...brrrr, me kar zmrazi, ko to slisim. Upam, da jih ne bomo dobili...
nova gripa ... ne razmisljam o tem oz. nimam casa spremljat medijev in potem nisem podvrzena vsej tej histeriji...edino odlocamo se glede cepljenja za Evana, ampak se bolj nagibam k Ne. ostali se pa ne bomo dali cepit.
gostilne - lahko sprobamo tudi kaksno neznano. Kako bomo pa drugac vedle a je dobra al ne, ce nikol ne gremo tja?

benika, zate mam eno vprasanje, ce bos vedla (ziher bos, ker si iz foha). Rabim 2 aluminijasti posodici za pect za enkratno uporabo. Take, kot jih imajo za zamrznjene lazanje, ampak vecje. V trgovinah nimajo, a mogoce vi kaj to narocate oz imate?

Neposredna povezava do sporočila: 398
27.10.2009 10:31:25   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

gostilne - lahko sprobamo tudi kaksno neznano. Kako bomo pa drugac vedle a je dobra al ne, ce nikol ne gremo tja?

Ni problem v testiranju novih gostiln, problem je po mojem mnenju zgolj v tem, da greš nekam, kjer praga prej še nisi niti prestopil in se za naše konkretno praznovanje pač odločiš zgolj in samo na podlagi opisa (ali slike) na internetu. Nad takim načinom pa sama nisem ravno navdušena, ponavljam - izključno za naš primer govorim, ko vendarle potrebujemo nek primeren prostor. Ni problem, če grem jaz v dvoje pač testirat eno novo gostilno, s ta malimi in celo bando pa tega čisto na slepo ne bi delala.

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 399
27.10.2009 19:31:04   
tažana
joj user posted image pozabila sem klicat user posted image . evo jutri obljubim. A potem samo za smuka kličem?

uši
: pri nas v vrtcu je navada da se vzgojiteljice, kar z lakom za lase pošpricamo. pa takrat čim manj lase umivat, ker uši gredo na čiste lase.

aluminjaste posode: ravno danes videla v euro spinu.
Mater kakšno reklamo delam kot bi bila pečena tam user posted image . pa grem samo vsake toliko malo pofirbcat pa sveče kupit.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?