|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
1.11.2009 22:00:04   
pety78
Evo, tako pa je nastajala tortica. Prvič sem delala pol pol in tudi takšna bo za naše praznovanje.

user posted image

user posted image

user posted image

In končni izdelek.

user posted image

Mi se mamo radi...
user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.11.2009 22:01:35   
pety78
Pismo Pety, kolk maš pa ti kosmate rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O, ko bi ti šele kaj drugega videla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.11.2009 7:35:49   
ninocka
Ful lepe tortice...carica, si res user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej povej, a rabis ticino al ne?
Zakaj pa nisi torte dala za ene 10 min v skrinjo? A mislis, da se ne bi strdila? Pa vazn, da je bla dobra...

Nika, ce bo se kaj brala RR preden gres v Ikeo, jst bi rabila kosaro za macka. Stvari za zivali imajo na koncu pri rozah, je pa to taka pletena kosara in stane 5 EUR. Sem hotla dat slikco gor, ampak na Ikeini strani ne najdem vec, kje imajo stvari za zivali...user posted image Nas bogi macek nima kje za spat...user posted image ..user posted image user posted image .razen na kavcu, na stolih, na mizi, na pultu, na svezih oblekah...
Ti posljem se SMS za ziher user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.11.2009 7:43:20   
pety78
Dej povej, a rabis ticino al ne?

A res jo imaš? Jaz sem pa mislila, da me hecaš.user posted image Kje si jo pa kupila in koliko jo še imaš? Sicer za naše praznovanje torte res z njo ne bom krasila, ker smo v soboto na Koroškem, tako da mi časovno ne znese. Kdaj bo naslednja tortica pa tudi ne vem, tako da nujno res ni. Mogoče jo boš pa še porabila. user posted image

Torto sem pa dala v skrinjo, pa še za več kot 10 minut, pa ni pomagalo. Mogoče bi jo morala res nekaj ur not pustit, toliko pa ni bilo časa, ker je bila že več kot 16. popoldan, pa so jo otroci in odrasli že pričakovali. Mah, saj na koncu koncev izgled res ni tolk pomemben, sekirala se nisem, ampak bog ne daj, da bi bila za koga drugega. user posted image

Jaz sem še danes doma, ker Kaja in Vid ponoči ful kašljata. Kaj mi svetujete, da naredim? Vzglavje imata dvignjeno, namažem ju z materino dušico, Vid dobi pred spanjem Panatus, pa nič ne pomaga. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.11.2009 7:49:23   
ninocka
Mam je ene 20-30 dag, ne velik.
Ampak, ce rabis ti dam...jst je ne potrebujem, pa guzvo mi dela user posted image

Kaj pa vlazenje zraka? Drugace pa pri nam tud vsi bolj ali manj kasljajo...j...ga, taki meseci...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.11.2009 8:03:13   
pety78

No, potem pa prosim, da narediš enega velikega pingvina za na torto. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.11.2009 8:05:50   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

No, potem pa prosim, da narediš enega velikega pingvina za na torto. user posted image user posted image user posted image

Kr ti ga naredi, jst ne znam tko lepo...jst prispevam ticino, ti pa svoje mojstrsko oblikovanje user posted image user posted image
Sej to lahko v petek v sluzbi skupaj zgnetes user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.11.2009 18:29:01   
Nika v službi
Ninočka, dobro, da si mi sms poslala, videla sem ga, just in time.user posted image Sem bila ravno pri rožah, po tvoji navigaciji sem uspela najti tudi oddelek za živali in edina košara, ki je bila 4,99€ je kar tolkla v oči.user posted image Se mi pa za mačka zdi nekoliko velika... hm, razen če imaš res velikega mačka.user posted image No, da bi pa mačkon dolgoročno spal v tem, je pa po mojem (in po izkušnjah ob naših dveh mucih) čista utopija. Prinesem na praznovanje, mogoče bo uporabo za kakšnega dojenčka notri uspavat (Neža mogočeuser posted image ) - če pa slučajno potrebuješ prej, pa je stvar dogovora.

Grem odpokat vrečke, pa sestavljat železnico... Uf, pritroskali smo kar nekaj drobnarij. Nočko!

p.s. Pety, krasne slike. Prava mala damica in slastna torta. Itak. In zelo možate roke.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.11.2009 19:52:35   
spelka12
Sam na hitrco. No al pa ne. Sirena kličeuser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.11.2009 21:10:24   
ninocka

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Sam na hitrco. No al pa ne. Sirena kličeuser posted image

Sam tole je pa bla brzina...user posted image user posted image user posted image Nagrada za najitrejsi in nakjrajsi post??? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

po tvoji navigaciji sem uspela najti tudi oddelek za živali in edina košara, ki je bila 4,99€ je kar tolkla v oči.user posted image mam Ikeo nastudirano u nulo, a? user posted image user posted image
Se mi pa za mačka zdi nekoliko velika... hm, razen če imaš res velikega mačka.user posted image big cat, s se vec dlake...user posted image
No, da bi pa mačkon dolgoročno spal v tem, je pa po mojem (in po izkušnjah ob naših dveh mucih) čista utopija. vazn, da ma en svoj koticek, ker zdej spi pa res vsepovsod, ker se nima kam za dat...se v vreckah za v stacuno
Prinesem na praznovanje, mogoče bo uporabo za kakšnega dojenčka notri uspavat (Neža mogočeuser posted image ) - če pa slučajno potrebuješ prej, pa je stvar dogovora. na srecanje je cist kul...

teta beta, super za prakso user posted image user posted image user posted image Dej mi nekja povej, ko se peljem v Zalec, a se peljem mim tebe (Gotovlje)? Grem naslednji torek na probo obleke, samo verjetno ne bos mogla na kavo, ker si v vrtcu, a ne?

Zdej grem pa na drug racunalnik, da objavim slikico Rubnove torte...user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.11.2009 23:20:23   
ninocka
mal Lianovih slikic:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ruben in Lian
user posted image

Evan in Lian
user posted image

3 musketirji zjutraj
user posted image

Rubnova tortica za 2. RD:
user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 461
3.11.2009 9:34:03   
Nika v službi
Ma, kako so luštkani!user posted image  Ninočka, krasne tri male mušketirje imaš. In Ruben je
že tako velik, odrasel videt! Neverjetno!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 462
3.11.2009 10:04:43   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

mal Lianovih slikic:

user posted image  

Joj kje za boga si dobila tolk hud body al žabce? Jest nikjer ne najdem takih z napisom. Samo v BC so zdele dobil ene. Lian je pa tolk cute, kakšne velike učke user posted image  ima.
ninočka in tažana kako napravljata vajine najmlajše za notri in za ven? Moj je notri v body-u z dolgimi rokami, pa ene žabice čez (pa ne tadebele) s kratkimi rokavi, pa kvačkane štumfke. Pomojem je dost. Za ven pa isto samo čez še debel komplet in eno bundico. A mislite, da ima čez nogice premalo? Imam pa tud ovčko v vozu.

Ja vsakič, ko se spravim na RR je takoj sirena. Pomojem zavoha tale forum, ker pri FB je pa lepo tihouser posted image . Mi smo že pridno vozičkal po sončku tele dni, pa prvi šoping je za nami, pa domov sva ga že peljala, da so ga premečkali.... super je bilo. Zdej pa sneguser posted image . Porkašpinčič. Ful bi rada prišla na vaš RD, pa mi moj ne pusti, da se nebi Oskar česa nalezel. Naju ma kr na kratko kar se tega tiče, jaz bi že kar letala okrog. Danes je zaključil svoj očetovski dopust, tko da sva že sama. Čakam patronažno da pride in stehta korenjaka da vidim, a se redi zadosti a ne. Bom probala še slikce naložit gor, če bo čas.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
3.11.2009 11:43:49   
tažana
špelka: jest imam nežo več napravljeno. samo jaz imam v stanovanju največ 21 stopinj. bolj vleče na 20. Tako da ima bodi z dolgimi rokavi in še eno majčko čez. spodaj je pa včasih samo v žabicah + nogavice, če imam pa občutek, da je bolj hladno pa ji še hlače čez potegnem. Zunaj ima pa še bundico gor pa v fajn toplo deko je zavita. Zadnjič za na pokopališče pa sem ji čez potegnila še podložene hlače.
Če se vredu počuti bo že dost. če pa joka pa poizkusi kakšno stvar + ali -.

tudi mene je Aljaž ves čas bremzal s temi obiski in potepanji. sedaj ga je pa že minilo user posted image . komaj čakam slikce

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 464
3.11.2009 11:57:14   
ninocka
Tole je pizamica, mi je sestra se, ko sem bla noseca z Evanom, iz nizozemske prinesla. Drugace pa s temi napisi ima HM, CA, Zara (tisto belo majcko, ki jo ima obleceno, pa prinesla mu jo je Anja). Pa Hoferjevi bodiji majo tud vcasih kaksne dobre napise...

Pri meni je Lian not oblecen: 2x dolgi rokavi, zabice, trenirkica, pa nogavicke na nogicah. Za ven pa se pulovrcek, kapa in bundica.
Je pa tud odvisno, kolk toplo mate not. Pa jst se drzim pravila - ce zebe mene, zebe njega. Ce je vroce meni, je tud njemu. NO jst mam kratke rokave in bolj debel pulover.

Nika, sem pozabila vceraj napisat - Hvala za kosaro, zlata si user posted image user posted image Kaj je bil pa pol tist "obrnjen klobuk"
user posted image user posted image

Pety
, kolk sta lustna Vid in Kaja na zadnji slikici...pa kako objemata dojencka...ti hocta neki namignit user posted image

Benika, kako si pa ti? A se ze bolje pocutis?

Spelka, sej je prav, da ne hodita tolk zunaj...bo se cas in ogromno priloznosti...men je prav muka, ko moram zdaj skoraj vsak dan z Lianom po trgovinah...ko bo poroka za mano, bova prav en teden nacrtno smao doma in potem zacela s tapravimi sprehodi...

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 465
3.11.2009 11:58:41   
ninocka
Se to, ce ne veste / Muller ima do 07.11. 20% popusta na igrace...za kaksne prednovoletne nakupe...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 466
3.11.2009 16:28:01   
pety78
Ninocka, tvoji škratki so pa res že tako veliki. Je pa res fino videti tri skupaj, a ne? user posted image Luštni so, res, pa sami blondinci. user posted image

Drugače te pa moram pohvalit za tortico. user posted image user posted image user posted image user posted image A to si prvič s tičino ustvarjala? Kaj si pa dala pod njo, čokolado ali masleno kremo? Pridna, pridna. Bi si ja lahk kar sama poročno naredila. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 467
3.11.2009 20:03:26   
A-N-J-A
ninocka-ja tista bela majčka je res najlepšauser posted image , ampak mal sem pa užaljena, ker med vsemi temi krasnimi slikicami manjka Lian in Anja, pol bi že vsi sladkorno dobil od vsega lepga user posted image user posted image user posted image .
Pa tortica je čudovita, saj si jo sama nardila ne???

Drugač se pa vse mejte lepo na zabavi!  Jaz vas še vedno berem, to je pa tud vse kar mi znese user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 468
3.11.2009 20:28:55   
teta beta
Ninočka, luštne slikce, sami lepotci in vsi so si podobni! V torek sem pa slučajno tudi jaz v Žalcu, tako da bi bilo lepo, če se dobiva. Jaz imam enkrat dopoldne (zdajle še ne vem točno, kdaj) eno pripravo za uro športne vzgoje in zato ne bom tisti dan delala. H komu si pa dala delat obleko?

Aja, pa jaz grem tudi jutri v Ikeo, če vreme ne bo preslabo, tako da če še ima katero kakšno majhno željo, se lahko javi.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 469
3.11.2009 21:35:21   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ruben in Lian
user posted image

Evan in Lian
user posted image  

še dobr, da si slikice opremila z imeni, jaz na prvi pogled sploh nisem opazila, da sta zraven Liana različna pobčka user posted image

čudovite slikice user posted image user posted image user posted image , ful je gužva v postelji, vas je k rusov user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 470
4.11.2009 9:37:50   
pety78
Jutro,

Danes sta šla naša dva mulca po dolgem času zopet v vrtec. Ponoči mi sicer občasno še kar oba kašljata, bom probala danes s kamilicami, če je kaj učinka. Mi pa ful slabo spita, oba. Joj, tamala se mi non stop zbuja in premetava, res ne vem, kaj naj naredim. user posted image

Ali je katera mogoče že našla kakega pingvina za na torto? Meni časovno res ne bo zneslo, da še to iščem, bom pa pogledala, ko bom šla nabavit sestavine, če imajo kaj pametnega, kaj pa v nasprotnem primeru? Bo kar brez vsega? user posted image Saj mulcem bo itak vseeno, po moje.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 471
4.11.2009 12:23:49   
Nika v službi
Pety, daj, kupi še svečko, štirico, pa poglej tam, če boš dobila kakega pingvina. Jaz sem po mailu kontaktirala nek tortni dekor, pa ima je gospa rekla, da so njihovi proizvodi v trgovinah Interspar. Na slikicah je bil namreč tudi pingvin.

Tudi meni ne znese iti pogledat naokrog, ker prihodnji teden odhajam na službeno pot v Italijo in imam še zilijon opravkov.... Žal.

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 472
4.11.2009 13:08:18   
pety78
Pety, daj, kupi še svečko, štirico, pa poglej tam, če boš dobila kakega pingvina.

Ja, ja, to definitivno bom, ker itak moram nabavit sestavine za torto, ampak če tega tam ne najdem, ne bom imela  časa, da bi letala po trgovinah. Najbolje, da se zmenimo, da vsaka, ki gre v teh dneh kamorkoli kaj kupit, še malo pogleda za kakimi pingvini, plastičnimi, iz marcipana, ....skratka česarkoli. Mogoče jih imate pa doma iz kinder jajčk. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 473
4.11.2009 16:00:49   
spelka12
Aha hvala za odgovor. Pri nas imamo od 22-23 stopinj, tko da pomojem ga ne zebe. Joka pa tud nikoli zarad tega, samo zarad lakote. Včeraj je bila patronažna pri nama in Oskar se je v 7 dnevih tredil za 240g.user posted image . Ga zgleda super hranim. Tko da smo ugotovili, da zdej več joka ker je revež pač lačen in mu zvečer dodajam umetno mleko.

evo slikce:
prihod domov
user posted image

tkole sem napravljen in uživam pri mamici
user posted image

tkole me pa mečka moja babiiiiiii
user posted image

Ga moram spet slikat, ker je kr malo zrastel od zadnjičuser posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 474
4.11.2009 17:14:43   
2ursae
špelka, da ti še enkart povem, da sem ful ful ful ful vesela zate user posted image , da imaš po vsem, kar ste dali skozi, končno detece user posted image
slikice so pa user posted image . Uživajte v trenutkih, ki sta jih tako dolgo čakala.
Bravo še enkrat za ves pogum. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?