|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
1.11.2009 11:05:29   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ubijala bi za potratno potico....user posted image

mmmmm všeč user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
1.11.2009 11:06:41   
lana08
Dobro jutro user posted image ,
smo včeraj bowlali in sem končno malo bolje spala in predvsem dlje kot ponavadi.

Jada mene že od vsega začetka boli v predelu popka (2-3x na mesec), itak nobena bolečina ni normalna in se ustršimo, ampak če se pojavi vsake toliko po moje ni razloga za pretiran strah. ampak to je v teoiji, praksa pa user posted image .

Lep dan vsem, jaz si grem narest en
user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
1.11.2009 11:07:44   
zvesta
ooooo, jaz bi tud šla bowlat.. pa sem mislila, da ne smemo v tem stanju....

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
1.11.2009 11:29:00   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

no in zdele se pečejo čokoladni muffini user posted image user posted image user posted image ... a bi katera?

jst bi ja user posted image

Kam morm pridet?

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
1.11.2009 11:30:15   
mucica2

ooooo, jaz bi tud šla bowlat.. pa sem mislila, da ne smemo v tem stanju....

tudi jaz bi user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
1.11.2009 11:32:46   
elaaa
Pozdravljne user posted image ,

ko ravno govorite o bolečinah v trebuhu; mene špika in kar nekaj časa traja, če se iz bolj skrčenega položaja poravnam.
Včeraj pa sem imela prvič izkušnjo, da me je tri cm od popka levo tako uščipnilo in držalo, da sem komaj prilezla do kavča. Po enih 5 min je bilo OK. Po moje se je user posted image dal v tak položaj in je potem potreboval nekaj minut, da se je postavil tako, da je bilo meni prav.

Beli tok ali karkoli že je - če mi gre pa kaj v nosečnosti na živce, je pa to.
Sicer pa se odlično počutim in nadvse uživam v brckah.

Lep pozdrav in user posted image . Pa še vsem, ki morate počivat in ste na bolniškiuser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
1.11.2009 11:35:26   
Lara73
moja torta: a kr neki.... bomo vidli, ko jo probamo.

tud jest sem mislila da ne smemo bowlat. ko smo šli, sem samo gledala...

grem kosilo naštimat do konca, pol pa na Žale

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
1.11.2009 11:57:10   
zvesta
jaz sem pa zdaj svečko odnesla na pokopališče.... potem gremo pa zvečer s s tamalim pogledat lučke...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
1.11.2009 12:22:31   
*dotika*
Prosim, zbrišite me s seznama! V četrtek, 29.10., ob 23.16 se je rodila najina Ajda, ampak ji ni bilo usojeno več kot nekaj kratkih minutk.

Vsem ostalim resnično iz srca želim, da stisnete februarja k sebi zdrave otročke!

Papa

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
1.11.2009 12:23:54   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: *dotika*

Prosim, zbrišite me s seznama! V četrtek, 29.10., ob 23.16 se je rodila najina Ajda, ampak ji ni bilo usojeno več kot nekaj kratkih minutk.

Vsem ostalim resnično iz srca želim, da stisnete februarja k sebi zdrave otročke!

Papa

pretresena sem.... solze mi tečejo...

izrekam vama iskreno sožalje, pogumno naprej.... vajina Ajda bo pazila na vaju...

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
1.11.2009 12:40:44   
mucica2

Papa

izrekam vama iskreno sožalje, pogumno naprej.... vajina Ajda bo pazila na vaju...

Tudi jaz jokam user posted image user posted image user posted image

Tudi z moje strani iskreno sožalje...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
1.11.2009 12:57:33   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

17user posted image in 15user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš angelček Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3962
    1.11.2009 12:57:59   
    julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
    2.11.-Lara73
    3.11.-bili83, niwci
    , spelch
      4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
      5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
      6.11.-vaney (morf. 2)
      9.11.-Zimska, julieb, elaaa
    11.11.-zvesta, brcko2, bejbs

14.11.-plouse
    16.11.-Aja1, Jada82, babajči, lunca83
    17.11.-bauky, twixy, Cappy96
    18.11.-smuki, ninček1,
    rožca26
    19.11.-mucica2
    20.11.-junehope, t*e*j*k*a
    21.11.-zirafa76
    25.11.-Astralis, plouse
    27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
    Neposredna povezava do sporočila: 3963
    1.11.2009 13:16:12   
    bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Papa

veliko moči in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

....tudi meni polzijo solze,....

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3964
    1.11.2009 14:17:24   
    ninček1
    user posted image user posted image user posted image Iskreno sožalje Dotika

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 3965
    1.11.2009 14:24:26   
    bipi
    user posted image  Iskreno sožalje tudi z moje strani. Grozno mi je bilo to prebrati.user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3966
    1.11.2009 14:30:47   
    Bauky
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Papa

veliko moči in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

....tudi meni polzijo solze,....

*dotika*  ... tebi  in tvojemu želim veliko moči in pogumno naprej user posted image user posted image user posted image

...solze mi polzijo po licih...  ko samo pomislim, da se lahko kaj takega že tako zgodaj zgodi ....user posted image  ....

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 3967
    1.11.2009 14:45:25   
    elaaa
    Dotika iskreno sožalje in user posted image user posted image user posted image .
    Bodita močna. user posted image

(odgovor članu Bauky)
    Neposredna povezava do sporočila: 3968
    1.11.2009 14:47:35   
    vaney
    dotika, iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To me je pa pošteno šokiralouser posted image user posted image user posted image v mislih smo s tabo, bodita pogumnauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Bauky)
    Neposredna povezava do sporočila: 3969
    1.11.2009 15:00:32   
    bili83
    dotika.... user posted image user posted image user posted image

naj te tvoj user posted image  vedno spremlja ....

(odgovor članu vaney)
    Neposredna povezava do sporočila: 3970
    1.11.2009 15:04:32   
    zirafa76
    Dotika...tudi od mene iskreno sožalje....user posted image user posted image ...točno vem, kako se počutiš...4.11.2007 je tudi nas zapustila Sofija, komaj par tednov po rojstvu....user posted image user posted image ...samo pogum in podpora partnerja sta v tem trenutke najpomembnejša......

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu slomak)
    Neposredna povezava do sporočila: 3971
    1.11.2009 15:53:34   
    dskubin
    dotika - Ni besed, s katerimi bi lahko omilila vajino bolečino, pa vendar:

Življenje je kot reka - ima nepredvidljiv tok. In Ajdini reki, so nepričakovano pošle moči. Čeprav tako krhka in nemočna, je nam vsem pomagala videti, da je največja vrednota življenje samo. Vse ostalo so le odtenki, v tem trenutku tako zelo nepomembni. Ajdina reka je poniknila nenadoma, še preden je dodobra ujela ritem toka. Tiho je prišel ta neizbežni trenutek, ko je njena duša izbrala svojo pot. Pot, ki vodi v svobodo. In zdaj je tam gori, med zvezdami. Naše reke pa vznemirjene tečejo dalje. Ajdina reka se je zlila z našimi in tako bo vedno ostala del našega spomina.

Ajda, od časa do časa nam pomežikni in vedeli bomo, da si z nami. Da tam nekje bdiš nad svojo družino, jo čuvaš in jo previdno vodiš mimo čeri, ki jih prinaša ta reka. Reka življenja.

Dotika, iskreno sožalje!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.11.2009 15:54:19 >

I don't know who you are -
    But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 3972
    1.11.2009 16:01:16   
    seya
    dotika, ostala sem brez besed. Kako nepričakovana novica!!! user posted image user posted image
    Lani čisto malo pred 1. novembrom sem jaz imela SS, zato sem še toliko bolj prizadeta.
    Drži se in SREČNO!!! user posted image

(odgovor članu dskubin)
    Neposredna povezava do sporočila: 3973
    1.11.2009 16:53:24   
    Jada82
    Dotika, tudi od mene iskreno sožalje ... drugih besed nimam, ne morem si niti predstavljati, kako ti je! Bodita močna!!!

(odgovor članu seya)
    Neposredna povezava do sporočila: 3974
    1.11.2009 17:04:48   
    smuki
    Iskrene sožalje, dotika.... ne vem kaj naj sploh rečem, tako sem šokirana.
    Drži se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
    Neposredna povezava do sporočila: 3975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?