Jada82
|
Dobro jutro! Spet en lep dan Jaz tudi nisem nobene buče izrezala - 1. nimam nikjer prostora za to delat, 2. itak morm skoz ležat - ampak mi je pa fajn, ko vidim kakšno, pa da svečka notri gori ... no ja, letos nimam glih prilike, ampak sej vem, kako izgleda. Jest bi drugač tud skoz sladko jedla ... imam kar vedno eno čokolado ob sebi, sej veste, za vsak slučaj - in kar lepo počasi izginja. Sicer se trudim tud sadje jest ... pa sem opazila, da mi ni toliko do salame - prej sem fuuul rada jedla sendvičke, zdej pa rajš marmelado, gres, čokolino itd. Njamči. Joj, danes ponoči sem se zbudila ob 4h, ker me je tako bolelo v trebuhu - res ful, ostra bolečina, cel trebuh, mi je kar na jok šlo. Grozn mi je blo to, ker sem takoj pomislila, kaj pa če so popadki. Itak ne vem, kako to izgleda. Po nekaj minutah (ene 10h pomoje) je bolečina pojenjala in potem sem se ful bala, da se bo spet začela. No, pa se ni in sem potem zaspala. Ni blo prov fletn, ful sem se bala in si govorila, ne še, je še prezgodaj. Očitno je bilo nekaj drugega - sumim prebavne težave. Drugač me pa zdej že ene 2 dni boli pri popku????? A še kero? Ninček1 - tudi jaz sem non-stop v strahu, da bo plodovnica odtekla ... ker imam skoz neki mokre hlačke ... enako, kot ti opisuješ - ampak najbrž je samo beli tok. Mislim, da plodovnica malo bolj odteče - in ne neha kar teči za 1 teden. Tko da .. pomoje sva lahko brez skrbi .. čeprav lažje je reči, kot se potem res ne sekirati. To je pa to, ker toliko beremo o tem. Če jaz ne bi prebrala, da lahko že prej odteče, niti vedela ne bi in ne bi niti pomislila na to, bi bla sigurna, da je beli tok in se ne bi obremenjevala, tako pa .... eh. No, jaz grem zdaj pod tuš, pol pa do konca prebrat knjigo. Se beremo! Pa pa.
|