|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
2.11.2009 8:37:20   
bili83
jutro punce.

tudi jaz sem zelo slabo spala....

zdaj pa resno, da mi držite noge skupaj vsaj do naslednjega leta!!!!

sicer pa imam jaz jutri pregled in kooomaj čakam, da vidim našega pikeca. ker je bila posteljca zadnjič tako nizko predvidevam, da mi bo tudi jutri delal UZ... zdaj je že zagtovo pravi korenjak naš user posted image ...

no, nov krog pregledov se zdaj spet začenja, tak da vsem veliko user posted image  in brcik in

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
2.11.2009 8:37:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

jutro

dejmo mislit pozitivno! drugače me bo pobralo.... se je že začelo.

danes imam jaz pregled. Po eni strani se veselim, po drugi pa me je strah. Upam da bo vse ok. Vam zvečer sporočim.

Aja veliko sreče na pregledu in uživaj

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
2.11.2009 8:39:07   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: bili83

jutro punce.

tudi jaz sem zelo slabo spala....

zdaj pa resno, da mi držite noge skupaj vsaj do naslednjega leta!!!!

sicer pa imam jaz jutri pregled in kooomaj čakam, da vidim našega pikeca. ker je bila posteljca zadnjič tako nizko predvidevam, da mi bo tudi jutri delal UZ... zdaj je že zagtovo pravi korenjak naš user posted image ...

no, nov krog pregledov se zdaj spet začenja, tak da vsem veliko user posted image  in brcik in

upsuser posted image
torej, da bi brale samo še vesele novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
2.11.2009 8:42:37   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

tudi jaz ponoči nisem mogla spat. Sem mislila na dotiko in njihovo usodo. Upam, da nobene ne doleti več kaj podobnega.

Zdaj pa v vrtec in nato v Hofer po kombinezon. Upam, da ga dobim.

Velik sreče pri nakupu, pa upam da boš dobila iskano.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
2.11.2009 8:44:44   
*dotika*
Punce, sem premišljevala, če bi delila to svojo zgodbo z vami, da vas ne bi preveč potrla... No, naj jo prebere, katera hoče. In naj vas nikar ne vrže preveč s tira, ker boste vidle, zagotovo se bodo vaši sončki zdravi rodili krepko po novem letu!!! Važi? Zdaj tudi najin angelček Ajda bdi nad vašimi februarskimi sončki!!!

Sva se z Urošem dogovorila, da čimprej in čimveč spregovoriva in govoriva o svoji bolečini. Sicer naju vsakič oblijejo solze, ampak s solzami gre ven tudi nekaj bolečine.

No, v četrtek zjutraj sem rahlo zakrvavela in takoj šla v ambulanto. Na srečo me je sprejela ravno Koželjeva, me pregledala in takoj vedela, koliko je ura. Odprta 14 mm, maternični vrat je popolnoma popustil. Hudo je bilo obema, tudi ona je imela solzne oči. Takoj me je poslala na oddelek, strogo ležajo z dvignjeno rito, niti na WC nisem smela. Morda pa se bo stanje umirilo in bom vzdržala vsaj še nekaj tednov, da bi imela Ajdika možnost preživetja. No, s takšnim upanjem sem sporočila dragemu, kaj se dogaja, takoj je priletel k meni, mi prinesel najnujnejše stvari in že sva planirala, kako bova preživela te tedne. Prepričana, da bo vse OK!!! Vse osebje na oddelku me je bodrilo, prišla me je pogledat tudi izven službe Koželjeva... ŠE smo bili optimistični. Popoldne pa me je začelo zbadat v križu, kar sem pripisovala neudobnemu ležanju. Nisem prepoznala popadkov, ki so postajali vse močnejši in ko so si sledili na 3-4 min mi je šele kapnilo, kaj se dogaja. Ob 10ih zvečer so me odpeljali v porodno. Dovolili so mi, da pokličem Uroša, ker me je vse skupaj ubijalo in sem ga res rabila ob sebi. Čez pol ure je bil že pri meni, jaz pa že v groznih bolečinah. Od vsega šoka seveda nisem prav dihala, živci so delali, slabo mi je bilo, celo bruhala sem. Joj, hvala bogu za URoša, ki me je držal za roko. Kaj hitro popadki sploh več niso popustili, razpočil se je mehur, jaz sem trikrat pritisnila in rodila se je Ajda. Resnično se nisme zavedala, kaj se dogaja. Čez par minut je babica rekla "žal mi je " in oblile so nas solze. Na tem mestu ne smem pozabit pohvalit vse v porodni sobi. Krasni so bili. Ob pol enih ponoči sem bila v sobi, zrihtali so mi tisto enoposteljno. Kako sem jim bila hvaležna. Uroša sem s težkim srcem pustila domov, ampak zjutraj ob sedmih je bil že pri meni. Jokala in jokala sva. Na vizito je prišla tudi Koželjeva, zopet z rdečimi učkami, in me stisnila. Neverjetno, kaj pomenijo takšne poteze.
No, zdaj sem doma, s svojim najdražjim. Prebrodila bova to, postala močnejša in se imela še bolj rada. Ne, bolj rada se ne moreva imeti, drugače se bova imela rada, ker naju povezuje ta kruta usoda!!!

Ja, dolga sem bila, ampak res je terapevtsko tole.

Še enkrat hvala vsem!

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
2.11.2009 8:48:49   
kora33
jutro....
nisem brala včeraj....groza...solze mi še zdaj tečejo...
dotika....saj nimam besed...user posted image user posted image user posted image
ko ste se že o tem pogovarjale...otrok ima po 23 tednu možnost preživetja...koliko...je pa odvisno od njega in njegove...a bi se temu lahko reklo volje...mogoče....sem pa zadnjič brala, da je ena rodila v 22...otrok je jokal...bil je živ...ampak do 23 tedna kao nima možnosti in mu niso nudili osnovne nege...za osebje je bil.....user posted image
samo tolko.....
tudi jaz upam..da se teden bolje...bolj optimistično in brez slabih novic...
lp vsem

sreča je

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
2.11.2009 8:49:17   
gapii27
dotika user posted image   in user posted image za močno držo še naprej

hvala ker si delila zgodbo z nami, res žalostno... držita se

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
2.11.2009 8:49:20   
rosa 2
Gaphii zdravo!! Ja vsaj veš kako je to......user posted image , zadnjič si pa hitro pobegnila, jaz sem jih pa komaj prepričala, da so me spustili..user posted image
Punce res zdaj pa moremo res začet mislit maksimalno pozitivno...
Lara 73 fajn danes zrihtaj, Gaphii 27 ti pa v četrtek!! držim pesti,pa le glej da se ne vidiva do februarjauser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
2.11.2009 9:13:38   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dotika user posted image   in user posted image za močno držo še naprej

hvala ker si delila zgodbo z nami, res žalostno... držita se

se kar pod tole podpišem

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
2.11.2009 9:19:04   
gapii27
rosa2 ja so ugotovili, da mi eden pritiska na ledvico in ja vse to normalnouser posted image

meni pritiskata na ledvice na sramno kost, tak da že včasih mislim, da bo kiri ven pogledal...me je že res strah počasi vsegauser posted image   upam, da zdržimo še vsaj do decembrauser posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
2.11.2009 9:23:22   
katy_
ejla....ali je katera že na bolniški?
jaz sem si v službi pretegnila mišico pa mi je dala dr.guzejeva po 4ur bolniške...
na upravi pa so mi priporočali, da grem po 8ur na bolniško???
fulll sem v dilemi, ker se bojim, če bom bila 8ur na bolniški, da ne bom smela hodit ven???

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
2.11.2009 9:29:46   
punsha
Dobro jutro,
najprej veeeelik objem za dotiko... če ti le pomaga da se pogovarjaš, ti kar piši in piši... naj gre bolečina... rade te imamouser posted image

tudi moja noč ni bila ravno dobrro prespana. Včeraj me je dragi peljal do stare mame (5 min z avtom), da sem po dolgem času malo poklepetala...no pa je bilo očitno že preveč. Sem si rekla, saj bom samo sedela..eno urco... No pa sem imela potem spet te probleme z otrdevanjem trebuha pa bolečine. Res je razlika al čisto ves čas ležim, ali sem pa kaj pokonci. In potem spet skrbi pa vse na kupu... Kje je tale sreda, da vidim kaj bo rekel G.

Res pa zelo veliko dela psiha...zato kar pozitivne misli na planuser posted image . Kar lepo še ve pobožejte svoje trebuščke...povejte jim, kako jih imate rade. Zapojte mu pesmico, sedaj že prav dobro sliši in prepoznava vaš glas. Tam v trebuščku je vaš otrok, tam je nekaj najlepšega, veselje, smeh, radost...In veste kaj, kar zmenimo se z njimi, da morajo počakati tam do konca, v trebuhu imajo vse kar rabijo, tam so na varnem.user posted image ta pikapoka pa za srečouser posted image

(odgovor članu rosa 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
2.11.2009 9:53:37   
Žaži
Pozdravljene, se opravičujem, da vam na temo "vdiram", prodajam oblačila in vam ponujam, v kolikor vam še kaj manjka za zimskega fantka.

http://www.bolha.com/oglas383406372/paket-oblacil-za-fantka-velikost-56-cca-40-kosov

http://www.bolha.com/oglas383406438/paket-oblacil-za-fantka-velikost-62-cca-50-kosov

http://www.bolha.com/oglas383406427/paket-oblacil-za-fantka-velikost-68-cca-50-kosov

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
2.11.2009 9:58:11   
seya
dotika, hvala, da si zgodbo delila z nami.
Vidim, da imaš dobrega partnerja.
SREČNO obema in imejta se tako rada tudi vnaprej!! Dobre stvari potem kar same sledijo ...user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
2.11.2009 10:14:24   
Cappy96
dotika, življenje je včasih tako prekleto kruto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Bodita močna in čim več se pogovarjajta, tudi o izgubi. Vem, da je začetek težak, a lajša bolečino.
Jočem z vama.....

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
2.11.2009 10:17:56   
Jada82
Dotika! Hvala ti za to zgodbo. Res mi je žal, da se je tako moglo zgoditi, ampak verjamem, da bosta prebrodila, čeprav bo vajin user posted image za vedno ostal z vama v srčkih! Res mi je žal!!!!!

Za vse ostale pa, kar pogumno naprej, samo pozitivno mislit, ker negativa nam nič ne pomaga!!!! Verjamem, da bomo uspele! Jah, ja, vsaj do decembra, ane?

Drugač sem pa jaz danes tudi šla samo v stanovanje pogledat, kako pečar dela, pa z mojim sva šla v trgovino - z avtom, hodila sem minimalno, pa me že vse dol tišči ... sem tudi ugotovila, da se najbolje počutim, če kar ležim. Čeprav sem pa izgubila vso kondicijo. Prehodim 100 metrov in sem totalno zadihana ... oh ja.
Drugače pa mi je blo vseen fajn it, je bil ko en izlet, heheh user posted image user posted image Kako malo rabimo, ane? Če ves čas ležiš, ti že pol ure nekaj drugačnega ful pomeni....

Jaz sem pa danes ob zajtrku pila instant ječmenovo kavo, njami - sem jo mogla prav kupit, ker se mi jo je fuuuul zljubilo user posted image user posted image
Mali lepo brca, samo pač bolj nizko - mislim, da ima nogice spodaj. Bomo videli na pregledu - naslednji teden ...

Aja, punce, sem opazila, da imam napačen datum na pregledu - pregled imam 12.11. Hvala za popravek! user posted image

Se še beremo!
Lep ponedeljkov pozdrav!

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
2.11.2009 10:41:41   
rožca26
dotika - hvala, da si delila svojo nesrečno zgodbo z nami. Ti kr razlagaj, samo, da ti bo lažje. Ni problem če je vsak dan. Vam pa pošiljam user posted image user posted image , da bosta še naprej ostala tako močna. Je pa to zelo hudo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: rosa 2

Dobro jutro! pridne ste k zajtrkujete že takoj zjutraj, jaz sem šele pri čajčiju me nekaj po grlu žgečka....,upam,da ne bom zbolela.
ne razumem kako se je lahko to zgodilo pri dotiki,če je pa še pred kratkim napisala,da so bili na morfologiji in da je vse ok? tako slabo sem spala.....vseskozi imam to v mislih...
a ni rečeno da otrok po 23 tednu preživi....? user posted image

jaz sem razumela po 27.tednu. Torej punce, noge skup!

Otroci naj bi imeli večje možnosti preživetja od vključno 24 tedna. Je pa seveda vse odvisno od otrokovih prvih vzdihljajev - še vseeno morajo dr. presoditi ali se "splača" reševati otroka. Zakaj "splača" - lahko se otrok rodi v 33t, pa ima krepko pod 1 kg in je njegova možnost preživetja le teoretična.
Vse je odvisno od otroka. Če pa gre za dilemo mama ali otrok, se pa najprej odločajo reševati mamo.
Toliko za info. Pa ne preveč razmišljat o tem. Bodite pozitivne in mislite le najlepše in najboljše. Saj veste kaj pravjo - če neprestano misliš o neg. zadevah, se ti bo nekaj zares zgodilo.

Drugače pa dobro jutro že drugič user posted image  Sm že opravila svoj jutranjo - dopoldanski počitek. Ah ja, to je pa to, če se moraš ob šestih zbujat. Res mi ni jasno, kako zdržite tiste, ki ste že ob pol šestih v službi. Punce, svaka vam čast! Carice ste!!!!user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
2.11.2009 10:45:16   
Cappy96
Jada, kondicijo res tako hitro zgubiš! Jaz sem imela prepovedane sprehode vse do 4 tedne pred rokom. Takrat sem šla na sprehod, dolg cca. 200 m in imela naslednji dan orng muskelfiber. Ampak boš videla, da boš potem vse nadoknadila- počasi, pa bo šlo!

Midva sva šla pa v soboto drugič letos v kino- gledala sva počitnice za odrasle: ni ravno za dol past, je pa fajn mal odklopa od rutine narest.

Drugače pa meni vse bolj trebuh otrdeva in boli. Upam, da samo od preveč sedenja v službi.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
2.11.2009 10:48:56   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: elaaa

Pozdravljne user posted image ,

ko ravno govorite o bolečinah v trebuhu; mene špika in kar nekaj časa traja, če se iz bolj skrčenega položaja poravnam.
Včeraj pa sem imela prvič izkušnjo, da me je tri cm od popka levo tako uščipnilo in držalo, da sem komaj prilezla do kavča. Po enih 5 min je bilo OK. Po moje se je user posted image dal v tak položaj in je potem potreboval nekaj minut, da se je postavil tako, da je bilo meni prav.

Lahko, da te je zagrabil krč v trebuh. To je v teh tednih že normalno. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
2.11.2009 10:51:44   
Lara73
dotika: hvala ker si delila zgodbo z nami.  Drži se.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
2.11.2009 11:03:51   
*dotika*
Ko se ravno pogovarjate o možnostih preživetja. Najina Ajda je bila za svojo starost (23 tednov) sicer že prava korenjakinja z 640 g in 32 cm, ampak razvita pa ni bila dovolj. Zadihala sicer je, vendar je po 10 min njeno življenje ugasnilo. Tudi sama ne vidim smisla takšnega nedonošenčka oživljat, veliko vprašanje je, kakšen otrok bi to sploh bil in kaj bi vsi skupaj imeli od življenja.

No, danes sva se dogovorila za njen pogreb. Odločila sva se za raztres pepela, kjer počivajo še ostali mali sončki. Tako lep prostor je to, tako spokojno je tam, same bele svečke... Joj, me je spet zlomilo. Ampak vem, da sva se prav odločila!

Punce, čuvajte sebe in svoje otročke!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
2.11.2009 11:05:42   
vaney
dotika, hvala, ker si delila zgodbo z nami, res je prekruto, kar se vama je zgodila, ampak držita skupaj, pogovarjajta se, pa bo sčasoma boljšeuser posted image mislimo na vaju...

Sicer pa resnično upam, da nobeni ne bo treba več doživljat tega...

Jaz sem mojemu user posted image včeraj povedala, kaj se je dotiki zgodilo in na hitro naju je spametovalo, da tudi v teh tednih ni vse samoumevno, da bo vse ok. Moramo res pazit nase, bolše preveč kot premalo in vidim, da je tudi njega pretreslo, čeprav dotike ne pozna noben od naju. Mi je zvečer kar prepovedal nest Anžeta v posteljico...žal je še prehitro lahko kaj narobe, pa sploh nismo sami nič krivi. Joj, tale zgodba mi sploh ne gre iz glave...

zvesta, srečno s kombinizoni. Jaz sem danes že bila v Hoferju, sem šla po plenice, ki so znižane iz 13 na 8€, pa sem sproti še čisto nenačrtovano malemu škornje kupila. Kombinizon pa imamo še od lani, no, lani mu je bil ful prevelik, letos bo pa glih prav. Čeprav bi rada še enega dvodelnega, bomo videli, če bodo imeli še kaj

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
2.11.2009 11:27:52   
slomak
DOTIKA, res hvala ker deliš zgodbo z nami, si sploh ne morem predstavljat kako to je, sama sem imela ss pa sem mislila da me bo konec, kej takega si pa res ne upam predstavljat.
Je pa moja sestrična imela tako izkušnjo kot ti, samo da je malčico rodila v rednem roku in jo čez teden dni izgubila. user posted image

Ti se kar pogovarjaj z nami in ti bo veliko lažje... veliko user posted image  in pogumno naprej...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
2.11.2009 14:46:04   
julieb

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

NOVEMBER
2.11.-Lara73
3.11.-bili83, niwci
, spelch
  4.11.-kora33, punsha, valentinčica 30, julieb
  5.11.-rožca26, ursulina, Nattasha
  6.11.-vaney (morf. 2)
  9.11.-Zimska, julieb, elaaa
11.11.-zvesta, brcko2, bejbs
12.11.-Jada82
14.11.-plouse
16.11.-Aja1, babajči, lunca83
17.11.-bauky, twixy, Cappy96
18.11.-smuki, ninček1,
rožca26
19.11.-mucica2
20.11.-junehope, t*e*j*k*a
21.11.-zirafa76
25.11.-Astralis, plouse
27.11.-slomak

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

* 3D

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
2.11.2009 14:46:59   
julieb

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  ( , )   kraj, Spol

xx.2.                                 user posted image user posted image
user posted image Komarka (30)           (2,1)                ?                      user posted image                              
user posted image busybee882006(?)   (3,2)                ?                     user posted image                             
user posted image biina(?)                      (?,?)                 ?         
user posted image marjetica11               (?,?)                 ?                                                              

1.2.
user posted image punsha(28)                (1
,0
)          Gorenjska             user posted image
user posted image brcko2                        (2,1)          Ljubljana               user posted image    

user posted image twixy (28)                 (3,0)          Tujina                     user posted image

2.2.
user posted image bili83 (25)                 (1,0)          Ptuj                         user posted image                
user posted image ninu                            (2,1)          Gorenjska               user posted image
user posted image bejbs                          (?,?)                 ?                        user posted image

3.2.
user posted image Lana08                      (2,0)                ?                         user posted image                

4.2. 

5.2.       
user posted image ToBoNi (?)                  (?,?)                ?                                          
user posted image elaaa (31)                  (1,0)               ?                          user posted image

6.2.                           
user posted image bambi14 (?)               (2,1)               MB                       user posted image                              
user posted image MATEJKA_(28)          (3,2)               MB                        user posted image                               

7.2.         
user posted image Irsa (?)                       (?,1)                 ?                            

8.2.
user posted image Aja1(31)                    (2,1)            Dolenjska                   
user posted image Valentinčica(30)        (3,2)            Dolenjska               user posted image                  
user posted image rosa2(28)                  (2,0)             CE 
user posted image spelch                         (1,0)            Koroška                  
user posted image
user posted image bipi(31)                      (3,1)                 ?                         user posted image
user posted image bmwjka                       (4,3)            Polica pri Gros.      user posted image

9.2 
user posted image kanna(26)                  (2,1)                  ?                           
user posted image anemona(?)                (1,0)                  ?                            
user posted image ninček1(30)               (1,0)               MB                         user posted image                            
user posted image MANA 7(26)               (2,1)                 ?                          user posted image                  
user posted image ne_ja                           (?,?)                 ?                    

10.2.             
user posted image Zariya(?)                     (?,?)                 ?                                     
user posted image Cappy96(32)              (2,1)            Zasavje                  user posted image                  
user posted image Lara73(35)                 (3,2)            Gorenjska              user posted image

11.2.
user posted image niwci(25)                     (2,0)           NG, KK  
user posted image neja.mat(25)               (2,1)             NM                        user posted image    

12.2.
user posted image Nattasha(30)               (1,0)             MB                        user posted image                      
user posted image zirafa76(32)                (2,1)            CE, Bratislava       user posted image       
user posted image Kora33(33)                 (3,1)            Koroška                 user posted image

14.2.
user posted image plouse(29)                   (1,0)               ?                         user posted image                       

15.2.                          
user posted image Kati81(?)                     (3,1)               LJ                        user posted image       
user posted image Zofy(31)                      (2,1)             Ljubljana              user posted image
user posted image dskubin(?)                   (3,2)             Primorska

16.2.
user posted image Liagal(26)                    (?,?)                    ?                                                            
user posted image mucica2(26)                (?,?)              CE                         user posted image                     

17.2.                   
user posted image gapii27(28)                  (1,1)            Rogaška Slatina   user posted image user posted image      
user posted image katy_                             (2,?)                    ?
user posted image Dari(?)                          (3,2)             Gorenja vas
user posted image slomak                           (?,?)                                           user posted image

18.2.
user posted image P1ka23(?)                    (1,0)                  ?                            
user posted image Jada82(27)                  (1,0)               Bled                     user posted image              
user posted image Zimska(32)                   (3,1)               LJ  
user posted image tasa3(?)                         (?,?)                  ? 

19.2.
user posted image julieb(31)                      (1,0)            Pomurje                 user posted image        
user posted image tajab                               (2,1)             Kranj                    user posted image              

20.2.
user posted image silmarillion(?)                (2,1)                  ?                        
user posted image zvesta(30)                     (3,1)            Lenart                    user posted image               
user posted image vaney(26)                      (2,1)            Dolenjska              user posted image      
user posted image mamica(37)                   (4,3)            Dolenjska             
user posted image      

21.2.
user posted image Astralis(36)                   (3,0)             Praga                   user posted image          Brina  
user posted image seya(33)                        (2,0)                                          user posted image        

23.2.
user posted image smuki(29)                       (2,0)            Posavje                user posted image                
user posted image fiesta(28)                       (2,1)            Ajdovščina           
user posted image lily86(23)                       (1,0)            Maribor                 user posted image                 

24.2.
user posted image ursulina(29)                   (3,1)                   LJ                    user posted image                

25.2.
user posted image Rocio(28)                       (1,0)                    LJ                 
user posted image rožca26(26)                   (2,1)            Domžale                user posted image            

26.2.
user posted image lunca83(26)                  (1,0)                  ?                            

27.2. 
user posted image babajči(?)                       (2,1)                  ?                   

28.2.
user posted image JanaB(33)                      (1,0)                LJ                       user posted image                    
user posted image junehope(?)                   (2,1)                  ?           
user posted image Bauky(?)                        (1,0)               Dolenjska           user posted image
user posted image vita(?)                            (2,1)                PO                  
user posted image t*e*j*k*a(26)              (2,1)              Konjice          
user posted image protina(?)                       (?,?)                   ?    
user posted image mavo(?)                          (2,1)                  ?

4.3.
user posted image dreja80(29)                 (2,1)                   LJ               

17user posted image in 15user posted image 13user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 73

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image

< Sporočilo je popravil julieb -- 2.11.2009 14:47:53 >

(odgovor članu julieb)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?