|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
28.10.2009 8:18:36   
spps
ojla!

kako?

Persida zelo lepo si leo*tii napisala odgovoruser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
28.10.2009 9:06:43   
mama_milchy
uuuuu

leo**tia;
evo takole zgleda Lein jedilnik čez dan; če ti bo kaj v pomoč; lahko ti cel teden napišem kaj je jedla; ure so okvirne
6:30 dojenje
8:30 mlečni obrok: dobi AM z plazma keksi (mletimi) ali frutolino ali gresolino ali kukuruz lino ali jogurt z plazmo
11 je ponavadi sadje (banana z jabolki, kaki, banana z malinami, hruška+jabolka, sadje iz kompota....)
14 ima kosilo;
juha z ribano kašo, pire+korenček;
kuhan puran z zelenjavo (zelena, por, krompirček...)
kuhana govedina, krompirček, špinača
riž + zelenjava
zelenjavna mineštrica
kuhana zelenjava + polenta
rdeča pesa + krompirček
duššen brokoli, cvetačo, korenje + mal jušne osnove čez
pa še kaj bi se našlo, sam se ne spomnem
pop.malica = mlečni obrok, mlečni riž, vanilijev puding, kak lino al HIPP kašica al pa enostavno dojenje
večerja: dojenje nato spanje

umivanje zvečer; naj se skupaj ˝urejata˝ za spanje; banjo, vodo in dve rački, pa ti zraven da vidiš kako veselje je to; no malo manj pol za pospravit in pobrisat tla;

kar se tiče pospravljanja, čiščenja; jaz naredim ko pač lahko, ostane tudi do večera posoda v škafu pa jo pomijem ko spita, cunje včasih tudi po 2dni stojijo na sušilniku preden jih poberem, likam ko je kup že velik; prej sem vse delala sproti zdaj z dvema malo težje ampak se da; malo organizacije in gre; pa včasih ti pa lahko ne vem, mama / tašča priskočita na pomoč al pa sestra al prijateljica
moj user posted image je ta mesec tudi veliko odsoten dela skoraj cel dan, ko pride domov pokosila in gre v zgornji štuk zidat, belit al pač kar je, da čimprej končamo hiško in ko gor konča, gre v kopalnico, se mogoče pol urce poigra z otroci in je že v postelji; tko da je celo gospodinjstvo in skrb za otroka na mojih ramenih in verjemi mi, da znam včasih bit zelo, zelo utrujena ampak grem pa na kavice, sprehode (primorke user posted image ), čvek in ostalo pa pustim hišo v razsulu;

kar se tiče vzgoje: nikoli ni prepozno samo kasneje ko začneš z njo, težje je....jaz z Žigcem nimam težav (baje, da ga lepo vzgajam, Najaa?), mu popolnoma zaupam, ko je z Leo sam (ko grem na wc, cunje obesit, pobrat) samo draga moja, si je treba vzet čas tudi zanj; sej se lahko z obema naenkrat igraš, lahko greš na sprehod z obema, v kak park, peskovnik ga pelji; lahko recimo skup igrate na inštrumente (sedemo na peno, Lea ima ropotuljico, Žiga gitaro, jaz bobne) in se imamo lepo, pa si vzami pesmarico v roke in jima kaj zapoj, vsakega na eno koleno in da vidiš kako jima bo lepo; pa postavi mu neke meje oz. pravila, ki se jih bo držal; recimo: ko pridemo v hišo, se preobujemo in pospravimo čevlje; pred jedjo in po jedi si roke umijemo; ko se preoblečemo iz pižame jo pospravimo pod povšter in še in še; ko recimo daješ cunje prat, naj ti pomaga jih v stroj zložit; ko neseš smeti, mu daj eno vrečkico pa magari eno plenico noter in naj gre s tabo; čez dan ti mala sigurno kaj odspi in namesto da pomivaš, pospravljaš, sestavi kake puzle z njim, mogoče kaj pobarvajta, mogoče mu kupi prstne barve in tako....vse se da, če se hoče

glede prehrane pri mali: preberi si tule http://www.paparica.si/prehrana.html pa morda najdeš kak pameten nasvet in tudi recept; pa verjemi, lahko tudi odrasli kaj takega pojejo;
pomisli kolko svinjarije je v poli salami, hrenovki = to so sami ostanki od živali noter; sej ne rečem, jaz tudi kdaj pa kdaj Žigi dam hrenovko (1-2x na mesec) pa kečap zraven pa poli salamico samo ne pretiravam; raje kupi pršut; pa smoki = alergija, zadušitve, rdeča ritka, vneta lulika; tako ali tako bo kasneje v življenju veliko svinjarije pojedla zakaj bi jo morala že sedaj jesti, ko je dojenček;

sej bi ti lahko še in še napisala, samo ne vem če bo sploh kaj efekta; sicer pa se lahko podpišem pod Persido in yanio; sicer pa imaš svojo glavo, stara ne vem kolko si ampak očitno dovolj, da lahko kaj pametnega tudi sama nardiš, razmisliš;

pa brez zamere

in še nekaj: bodi srečna, da sta ZDRAVA in da ne veš kaj je bit z otrokom v bolnici, kaj pomeni imet oba istočasno bolana, kaj so inhalacije in kaj je pol hladilnika zdravil pa neprespane noči

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 28.10.2009 9:09:57 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
28.10.2009 9:24:57   
Nina00
Dober dan!

Vidim, da moram takoj it za nazaj brat.

Neposredna povezava do sporočila: 3378
28.10.2009 9:31:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

še eno vprašanje - koliko vas je otroke že dalo v avtosedeže?
Mi še ne. Se bomo trudili, da bo čim dlje v lupinci user posted image

Ga pa ne dajem v bundi ali jakni v lupinco. Ga raje bolj pokrijem, tako da ga v avtu lahko razkrijem, ker se mi zdi, da mu je v lupinci zelo toplo. Vzamem pač sabo za oblečt, če se potem prestavljava v voziček.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 28.10.2009 9:34:30 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
28.10.2009 9:33:03   
Lolita23
Živjo!!!

Np za nami je super večer, tak da sem naspana.user posted image

Zdej grem pa malo ven, danes delam goveje zrezke v omaki z pirejem, Tjaša pa bo dobila domačo(to pomeni, da jaz ne doddajam kakih kock zanjo) zelenjavno juho z zajčkom.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
28.10.2009 9:35:33   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Np za nami je super večer, tak da sem naspana.user posted image

Zdej grem pa malo ven, danes delam goveje zrezke v omaki z pirejem, Tjaša pa bo dobila domačo(to pomeni, da jaz ne doddajam kakih kock zanjo) zelenjavno juho z zajčkom.user posted image

Uživajta na sprehodu! Jaz še čakam, da se megla dvigne, Brin pa med tem že spi user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
28.10.2009 9:47:51   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi je danes glih T. reko, da bo začel tudi on prebirat RR ker je baje to IN če špijuniš po RR in pol dalje raznašaš..
Tak da se bom mogla od jutri naprej lepo obnašat user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
28.10.2009 9:49:20   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Če ima katera željo po likanju vljudno vabljena.

Sem včeraj zvečer likala, ampak brez želje user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
28.10.2009 9:50:00   
Nina00
Persida zelo lepo si odpisala na post leo*tie. user posted image

Pa tvoja bavca sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
28.10.2009 9:57:51   
NoBady
jutro... evo glih sem malo prebrala, pa morm it ven drve zlagat da nam bo toplouser posted image ... mali je zaspal ... Persida yania in mama_milchy ....user posted image user posted image user posted image zelo lepo od vas da ste si vzele časa in lepo napisale leo*tii ...upam da ste ji ble v pomoč ...

...pridem pol še kej pokomentirat...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
28.10.2009 10:15:03   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma ni panike, za kosilo...
Moji gosti imajo najrajš:
1, pičančji ali puranovi zrezki -narezani na koščke ali celi v smetanovo-gobovi omaki in poleg sirovi štruklji
2. lazanja (mesna, lahko tudi gor bučke, ali blitva )
3. musaka
4. skutine palačinke ...mmmm...
5. kaka rižotka
6. musaka s kislega zelja in faširanega meska, brez krompirja...to je tudi njami...

samo ob Timonu mi dostikrat zmanjka časa za packanje....
Mmmmm.... meni tole vse zeloooo dobro zveni user posted image

Pa res lepo, da si si vzela čas in lepo napisala odgovor leo*tii.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 28.10.2009 10:16:29 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
28.10.2009 10:23:12   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

punce sedaj sem brala tolehttp...kaj če je tia slabokrvna??jutri bom poklicala p in vprašala..kri ji še niso jemali..vašim so?pa ad3 kapljice mi ni nič rekla..dajem 4kot na začetku..mečava se zaprla...kak 1mm ima odprto,mislim da..pa opažam da je bolj zaspana kot običajno...kaj pa vem,mogoče kriva slabokrvnost?pa zato se ne redi??naj pokličem p jutri? http://www.ringaraja.net/forum/no%C4%8De_jesti/m_4507018/tm.htm

Pri nas P kontrolira kri pri šestih mesecih. AD3 kapljice pa dajeva že ves čas po 8 na dan.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
28.10.2009 10:25:04   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro vsem.Mi se igramo že od pol šestih tak ,da sem v formi.Mamice vstat bo treba zunaj je sonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Tasa pecivo že pečeš?user posted image
Se pozna, da se je ura prestavila user posted image
Pri nas pa še vedno megla user posted image  No, pa Brin tudi še vedno spi user posted image  Je začel čez dan malo bolj v kosu spat. Sedaj že dobro uro spi, prej je bil pa točno na pol ure pokonc.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
28.10.2009 10:27:19   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

punce sedaj sem brala tolehttp...kaj če je tia slabokrvna??jutri bom poklicala p in vprašala..kri ji še niso jemali..vašim so?pa ad3 kapljice mi ni nič rekla..dajem 4kot na začetku..mečava se zaprla...kak 1mm ima odprto,mislim da..pa opažam da je bolj zaspana kot običajno...kaj pa vem,mogoče kriva slabokrvnost?pa zato se ne redi??naj pokličem p jutri? http://www.ringaraja.net/forum/no%C4%8De_jesti/m_4507018/tm.htm

Pri nas P kontrolira kri pri šestih mesecih. AD3 kapljice pa dajeva že ves čas po 8 na dan.

se mi je zdelo, da moram še nekaj napisat user posted image

pri sist. pri 6mesecih kontrolirajo vodo in kri; tako da če ni tvoja P tega takrat nardila, jo kr lepo spomni; glede AD3 pa se načeloma itak dajejo do 1.leta starosti, mi jih imamo 7kapljic dnevno;
glede krvi in vode, ti lahko kadarkoli zaprosiš svojo P, da otrokom pregleda te zadevice, no vsaj pri naši P je tako in ne komplicira, včasih tudi sama reče: ˝aja, zdaj pa že dolgo nismo pogledali krvi, kr pojdite v laboratorij˝ ne vem kako bo zdaj, ko pride nova P samo jo bom pa sama spomnila.....

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
28.10.2009 10:29:26   
Nina00
Mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo.
Pa tudi ti si zelo lepo napisala za leo*tio.

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 28.10.2009 10:34:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 3390
28.10.2009 10:29:49   
mama_milchy
na, moj sine mi ne pusti posode pomit, pravi da bo on, da jaz lahko samo splahnem pod vodo; ja nimamo še pomivalnega, pa je treba ročno user posted image .....

kosilo se že kuha, cunje na sušilu se že sušijo, Lea pa spi svojo prvo rundo, zdaj ko mi je zaspala v naročju, se mi je zdela kr vroča samo mi jo je škoda budit, da zmerim vročino sicer je dobila calpol zjutraj ma vseeno

Neposredna povezava do sporočila: 3391
28.10.2009 10:30:22   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mama_m user posted image user posted image user posted image za Leo.

hvala; user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
28.10.2009 10:37:31   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

na, moj sine mi ne pusti posode pomit, pravi da bo on, da jaz lahko samo splahnem pod vodo; ja nimamo še pomivalnega, pa je treba ročno user posted image .....

user posted image  user posted image  user posted image  So tako fletni, ko pomagajo. Se počutijo tako pomembni. Pa tako lahko tudi ti nekaj zraven narediš, otrok se počuti super pa še pogovarjata se skupaj. Ja, pa še en dober stranski učinek ima to: nauči se kako kako stvar delat  user posted image  Jaz vedno zelo uživam, ko s starejšim kaj skupaj delava pa čeprav gre vse malo počasneje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
28.10.2009 10:37:46   
trinity22
jutro ... no sva že neki časa pokoncuser posted image

zdaj šibava ven, sva prišle samo pozdravituser posted image
vsaka čast Persidi, Yanii in MamiM, da ste si vzele čas in pomagale z nasveti, upam da bo kaj zaleglouser posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
28.10.2009 12:00:40   
julam
vidim, da leo.tia primer še ni zastaral user posted image . No, jaz osebno sem tudi že ves čas imela občutek, da so njeni posti provokacije. Če sem krivična, se opravičujem, včasih se napisano lahko tudi napačno interpretira.

Moje mnenje je, da moramo otroke MI navadit na zdravo prehrano in jim tako dat neko poptnico za naprej. Moj starejši (4,5 leta) je zadnjič, ko sva se (v kontekstu) pogovarjalo o tem, kaj bi bilo, če jaz umrem rekel "skočil bi v grobek in ti dal sadje, da bi bila spet zdrava" user posted image . Mislim, da veliko pove o naši prehrani, čeprav sta fanta čisto običajna mulčka, mahnjena na sladko.

Jaz se pri user posted image trudim, da je zdravo, mešano, kar se da naravno (zelenjavo kupujem preverjeno pri kmetici ali večkrat dobim iz kakšnega vrta). Sladkega ji ne dajem. Raje kot pripravljeno hrano alla vse vrste linoti ji skuham sveže. Tudi starejšima skušam dat kvalitetno hrano, vedno preverim deklaracijo. Vem, sem obsedena, ampak srčno upam, da se bo obrestovalo. Pa ne mislit, da otrokom odtegujem dobrote. Je pa res, da raje kupim domače piškote brez konzervansov kot gumi bonone. Ali sama spečem pecivo, namesto tistih kuplenih z rokom uporabe 1 leto.

Leo.tia, mala je čisto lahko slabokrvna, saj nima prave prehrane. Pa če prav razumem tudi pravega ritma ne. Če cel dan po malem gricka, potem valda ni nikol lačna. Naša je na 3 ure in sedaj že kar lepo je. Pa tudi tvoja ni ne vem kako suha - tudi moja ima dobrih 7kg, pa je čist OK.

Tudi jaz fantoma zaupam malo v "varstvo", da grem npr pod tuš. Pa zaenkrat še nista imela kakšnih norih idej, upam, da tudi ne. Je pa res, da se veliko veliko ukvarjam z njima, jima posveča pozornost in talam objemčke in lupčke ... in tudi mi smo večinoma sami.

Veliko sreče, če je res, kot si se zaupala v zadnjih postih. Je težko! Postavi otroke na prvo mesto, vse ostalo počaka!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
28.10.2009 12:30:59   
tasa_m
mama_m zelo lepo si napisala..jedilnik pa si bom tudi jaz prepisala, da ko nebom mela ideje kaj za user posted image L. skuhat user posted image  user posted image
Za Leo pa pošiljamo  user posted image user posted image

Mariborčanke.. HVALA za lep dopoldan!! user posted image user posted image user posted image

Mala Čebelica.. Lija je pojedla 3/4 tiste kašice, sem ji jo pogrela in dodala kislo smetano. Zdaj pa že spi user posted image Končno! HVALA ti za kašico.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.10.2009 12:32:04 >

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
28.10.2009 12:48:20   
mama_milchy

mama_m zelo lepo si napisala..jedilnik pa si bom tudi jaz prepisala, da ko nebom mela ideje kaj za user posted image L. skuhat user posted image  user posted image
Za Leo pa pošiljamo  user posted image user posted image

Mariborčanke.. HVALA za lep dopoldan!! user posted image user posted image user posted image

Mala Čebelica.. Lija je pojedla 3/4 tiste kašice, sem ji jo pogrela in dodala kislo smetano. Zdaj pa že spi user posted image Končno! HVALA ti za kašico.

današnji jedilnik;
dojenje; frutolino, banana z malinami......
kosilo: juhica z korenčkom, polentica z omako

za ksneje pa še ne vem

tasa_m, jaz sem napisala to iz lastnih izkušenj; evo danes recimo mi je Žiga pomagal pri golažu; olupla sem čebula, dala v palični in pol je on držal gumb za sesekljat, pa pol isto za korenček; pa za juho sem pripravla kar gre in je sam dal v lonc, jaz dolila vodo in dala kuhat; pa posodo je pomil v prašku, jaz splahnila; no sedaj je reku, da se mora malo odpočit, da bo potem lahko sesal pa rože mora zalit ko jih včeraj ni;
Lea pa ta čas je bila na puzzlah se igrala, pa spala, prej smo skup peli, zdaj pa sem jo dala mal v hojico, da še cote pospravim....

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 28.10.2009 12:51:01 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
28.10.2009 13:04:10   
tasa_m

današnji jedilnik;

za ksneje pa še ne vem

tasa_m, jaz sem napisala to iz lastnih izkušenj; evo danes recimo mi je Žiga pomagal pri golažu; olupla sem čebula, dala v palični in pol je on držal gumb za sesekljat, pa pol isto za korenček; pa za juho sem pripravla kar gre in je sam dal v lonc, jaz dolila vodo in dala kuhat; pa posodo je pomil v prašku, jaz splahnila; no sedaj je reku, da se mora malo odpočit, da bo potem lahko sesal pa rože mora zalit ko jih včeraj ni;
Lea pa ta čas je bila na puzzlah se igrala, pa spala, prej smo skup peli, zdaj pa sem jo dala mal v hojico, da še cote pospravim....
čuj, a je Žiga že zaseden?? A ga lahko rezerviram za nekaj let ?? user posted image user posted image

Bravo Žiga, pravi pomočnik si!!
MM reci mi, kakšno omakco pa ji zraven narediš, zraven polente? Ker jaz ji naredim kakšno zelenjavno, pa smetanovo pol pa se mi že konča user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
28.10.2009 13:12:10   
mama_milchy

današnji jedilnik;

za ksneje pa še ne vem

čuj, a je Žiga že zaseden?? A ga lahko rezerviram za nekaj let ?? user posted image user posted image

Bravo Žiga, pravi pomočnik si!!
MM reci mi, kakšno omakco pa ji zraven narediš, zraven polente? Ker jaz ji naredim kakšno zelenjavno, pa smetanovo pol pa se mi že konča user posted image

baje, da že ima eno rezervirano; ampak čuj, lahko te dodam na seznam, ni panike user posted image pa bom če ne kak preiskus teh ˝nevest˝ opravla; mož pa bo najverjetneje tašče testiral user posted image

omakco: ma v bistvu od golaža oz. sem dva dni nazaj delala musako in je blo treba pač mleto meso zrihtat in pol sem preden sem dodala mal več začimb, vzela ven dve zajemalki golaža, v bistvu sam tiste ˝vode˝ in spravla; to je to;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
28.10.2009 13:18:59   
tasa_m
baje, da že ima eno rezervirano; ampak čuj, lahko te dodam na seznam, ni panike user posted image pa bom če ne kak preiskus teh ˝nevest˝ opravla; mož pa bo najverjetneje tašče testiral user posted image

omakco: ma v bistvu od golaža oz. sem dva dni nazaj delala musako in je blo treba pač mleto meso zrihtat in pol sem preden sem dodala mal več začimb, vzela ven dve zajemalki golaža, v bistvu sam tiste ˝vode˝ in spravla; to je to;
prosim me dodaj ja..saj to še je kar nekaj časa, ampak boljše da sem na seznamu.. ziher je le ziher! user posted image

Aha, a to omakco ji nardiš. Jaz sem zadnjič tud golaž delala ampak sem pozabla in dala vse začimbe not, preden sem sploh meso ven vzela za Lijo user posted image trola jaz, tak da je na koncu imela zelenjavno juhico.

A mi lahko poveš, če je možno, da ji dam že kaj kislega zelja? Bi ji naredila s krompirčkom in polento pa mogoče za okus kislo zelje? A misliš da je lahko kaj narobe, razen da mal več prdi?

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?