|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
27.10.2009 14:15:54   
KOKICA32
ALARM!

Se tipkamo zvečer!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
27.10.2009 14:16:31   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja....

virozo ima. ni dobila nič, sam vročino morajo zbijat.

bogica..še dobro da nima vr.krčev, ko je tako visoka temperatura.....je pa treba paziti pri vstavljanju svečke, da je ven user posted image  ne porine,,,je treba kar malo skupaj rito tiščat...midva s Timonom sva imela prav borbe, kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
27.10.2009 14:32:19   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

kaj ktera ve kak je z Leo od MameM? ob desetih sta mele zdravnika - to vem, ampak zdaj dalje, kaj se dogaja....

virozo ima. ni dobila nič, sam vročino morajo zbijat.

bogica..še dobro da nima vr.krčev, ko je tako visoka temperatura.....je pa treba paziti pri vstavljanju svečke, da je ven user posted image  ne porine,,,je treba kar malo skupaj rito tiščat...midva s Timonom sva imela prav borbe, kdo bo zmagaluser posted image user posted image user posted image
midve z Lijo tudi. In kak sem plenico zaprla, se je pokakala..tak da je zmagala ona user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
27.10.2009 14:33:14   
tasa_m
Kokica.. a se ti do Qulandie pelješ mimo vojašnice??

Sprašujem zato, ker sem jaz doma dvoje križišč pred vojašnico. V tistem tavelikem križišču, ko so vse povsod samo pisani (zeleni in modri) bloki oz. stolpnice.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.10.2009 14:34:40 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
27.10.2009 15:05:06   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: julam

No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?
Najaa, kako ti, zate vem, da jo daješ...

Rdečo peso kuhaj v olupku. Kuhaš toliko časa, da gre lupina lepo stran, če malo potegnež z jedilnim nožem po njej pa primerno mehka mora bit, če jo napičiš. Koliko časa moraš kuhat je odvisno od velikosti gomoljev. Ko je kuhana jo z lahkoto olupiš, dokler je še vroča ali vsaj topla. 

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
27.10.2009 15:46:09   
spps
alo!
katera tu?

mi smo bili od 10ih pa do 13.30 na terenu, je blo tako fajn vreme, pa še porihtala sem si vse papirologijo ( če ne bodo spet kaj gnjavliuser posted image ).
skuhala kosilo, zdaj pa sem zanič, pa še cela leva stan me po hrbu trga,sem zgleda malega čudno dvignila...
ma emšo ga bo začel sračkat, kaj čem...user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
27.10.2009 15:47:38   
Grahec
Ojla,
Lucija spančka zunaj na sončku na njivi ob babici, jaz pa sem vas prišla za hip počekirat.

Ja mi smo pa ultra počasnele z uvajanjem (nas alergologi skozi nekaj strašijo, ker se na krvi pozna, da mora bit alergična na nekatere stvari, niso pa še toliko specifičnih testov delali, da bi rekli na kaj je), ampak se ne sekiram, ker Lucija zelo lepo napreduje.

Mi tudi z veseljem papamo rdečo peso, pa mi k sreči sploh pacat ni treba s tem, ker mi jo kar tašča da skuhano, olupljeno in narezano zame in za Lucijo, ko jo ona za njih kuha.

Danes pa sem odkrila Hipp kašico jabolko z grozdjem in rižem, ki je ni bilo treba meni pojesti, ker je bila Luciji všeč. Vse ostale do zdaj je besno pljuvala ven. Sem prav vesela, ker se mi fajn zdi, da ji bom to lahko dala ko bomo kje pohajali. 

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
27.10.2009 15:50:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Ojla,
Lucija spančka zunaj na sončku na njivi ob babici, jaz pa sem vas prišla za hip počekirat.

Ja mi smo pa ultra počasnele z uvajanjem (nas alergologi skozi nekaj strašijo, ker se na krvi pozna, da mora bit alergična na nekatere stvari, niso pa še toliko specifičnih testov delali, da bi rekli na kaj je), ampak se ne sekiram, ker Lucija zelo lepo napreduje.

Mi tudi z veseljem papamo rdečo peso, pa mi k sreči sploh pacat ni treba s tem, ker mi jo kar tašča da skuhano, olupljeno in narezano zame in za Lucijo, ko jo ona za njih kuha.

Danes pa sem odkrila Hipp kašico jabolko z grozdjem in rižem, ki je ni bilo treba meni pojesti, ker je bila Luciji všeč. Vse ostale do zdaj je besno pljuvala ven. Sem prav vesela, ker se mi fajn zdi, da ji bom to lahko dala ko bomo kje pohajali. 

kar se uvajanje goste hrane tiče se nikamor ne mudi- čeprav smo mi kar hitri. sam kaj, ko je bil po mleku nonstop lačen, sedaj pa je že marsikaj, ne pa vsega.

naš ma rad vse kaššice od hippa, pravzaprav ni nobene, ki je ne bi jedeluser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
27.10.2009 15:57:55   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jest, jest, jest user posted image

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....
pa lahko en dan jaz  peljem, en dan pa ti...p
gre še kdo z Nama?......a?.....Feliks imaš ti koga v mislih?

a ti mene mal zafrkavaš? user posted image zmeniva se pa kar v petek user posted image in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je user posted image
user posted image user posted image
feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? user posted image

ne hvala user posted image user posted image

tole pa sigurn name leti

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
27.10.2009 16:13:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

No, super,,,,en dan Štajersko oblaufava, en dan Primorsko,,,...bomo se po 1.menile, a prav?....

a ti mene mal zafrkavaš? user posted image zmeniva se pa kar v petek user posted image in ja, itak, vsaka enkrat pelje in je user posted image
user posted image user posted image
feliša a ti lahko jaz koga predlagam?? user posted image

ne hvala user posted image user posted image

tole pa sigurn name leti
kak si pa lahk tak ziher?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
27.10.2009 16:37:42   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alo!
katera tu?

mi smo bili od 10ih pa do 13.30 na terenu, je blo tako fajn vreme, pa še porihtala sem si vse papirologijo ( če ne bodo spet kaj gnjavliuser posted image ).
skuhala kosilo, zdaj pa sem zanič, pa še cela leva stan me po hrbu trga,sem zgleda malega čudno dvignila...
ma emšo ga bo začel sračkat, kaj čem...user posted image user posted image

kot bi sebe opisala....tudi mene...user posted image
kaka masaža bo morala pasti...pa sej, samo naročiti se moram, pa kar odlašam,,,

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
27.10.2009 16:40:29   
yania
oj helimaša...kako ?...tebe pa dolgo nisem zasledila tule gor:....
kako ste?...boš kaj do Lj.prišla?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
27.10.2009 16:57:03   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Sem, hvala,,,glej, zaradi mene res ni problema,,,se rada potepam...določi dan, pa je to to...
bom pač našla Velenje, pa še izgovor imam user posted image ....

samo ta teden bo težka, imam sredo, četrtek in petek zaseden....drugi teden pa možno...

no ful dobro ... meni je za naslednji teden čist vseen kateri dan ...  v ponedeljek imam sicer plavanje ampak sva do 11h najkasneje že doma, v sredo imava telovadbo takrat sva malo bolj pozne, tak da mogoče sreda ne, ostale dneve pa čisto lahko ... in če se hoče še katera s tabo potepat lahko omeniš in pridete skupajuser posted image  bom ful vesela

to jauser posted image user posted image user posted image user posted image  saj na tebe sem ful mislila, če se lahko kako z Yanio zmenita in pridata skupaj, bomo mal čvekaleuser posted image  

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
27.10.2009 16:57:11   
trinity22

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Sem, hvala,,,glej, zaradi mene res ni problema,,,se rada potepam...določi dan, pa je to to...
bom pač našla Velenje, pa še izgovor imam user posted image ....

samo ta teden bo težka, imam sredo, četrtek in petek zaseden....drugi teden pa možno...

no ful dobro ... meni je za naslednji teden čist vseen kateri dan ...  v ponedeljek imam sicer plavanje ampak sva do 11h najkasneje že doma, v sredo imava telovadbo takrat sva malo bolj pozne, tak da mogoče sreda ne, ostale dneve pa čisto lahko ... in če se hoče še katera s tabo potepat lahko omeniš in pridete skupajuser posted image  bom ful vesela

jeeeee to bo ful fajn ... komi čakamuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
27.10.2009 16:57:27   
trinity22

joj, ste zapele s to hrano user posted image . Se čisto strinjam, enim se prekleto mudi. Valda, da user posted image ne bo želel več mleka in otroku prilagojene hrane, ko poskusi enkrat te okuse, ki dokazano zasvojijo. Ene mamice uvajajo tako hrano, ki je jaz še mojima tavelikima ne ponudim. Jao, res! Pol se pa čudimo, da je danes tolk bolezni. Jaz verjamem v moč zdrave prehrane in srčno upam, da bom dala mojim otrokom dobro popotnico za življenje kar se hrane tiče. Če pa bodo kot odrasli ubrali svojo pot, pač ne bom mogla več vplivat. Ampak vseeno upam, da se jih bo kaj prijelo.

No, ko ste ravno pri hrani. Kako naredite rdečo pesiko? Jaz sem jo olupila in nato skuhala, ampak je zgubila vso lepo rdečico. A naj jo z olupkom kuham?

jaz jo nardim enako kot si zgoraj opisala, včasih nekatera postane rjava ...pa ne vsakauser posted image  ne vem zakaj ampak ene postanejo rjave, druge ostanejo rdeče, jaz ji obe vseeno dam, in jo ima ful rada user posted image
Midve sva pa danes poskusile zelje, sem ga kuhala za naju in sem ga tako za dve žlici stran vzela in ji ga pretlačla skupaj s krompirjem vse je pojedla, samo upam, da je ne bo preveč napenjalouser posted image
Mene pa zanima kako pripravite blitvo - jaz jo ima še kar v hladilnikuuser posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
27.10.2009 16:57:34   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

tasa: midva bi jutri tudi prišla. samo daj mi prosim sporoči svoj naslov po sms, pa v katerm štuku si! hvala!!!

V tistem štoku je ko eni samomor delajo.Danes sem že naredila plan ,da jutri čez njeno okno skočimuser posted image .Sem hujša kot ,pa takrat ko sem bla vsako uro goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zvečer dobi šnops v mleko user posted image .

PERSIDA nikar čez okno skakat, saj bo boljšeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
27.10.2009 16:57:45   
trinity22

ne, jaz je še nisem dala, sem pa zadnjič spraševala isto kot ti. ja ko jo skuhaš (ene 20 minut kuhaš), jo zmiksaš. tak so rekle punce. je pa fajn s krompirjem al korenčkom kombinirat, da ni sam okus po pesi.

zobki brez slinjenja - ravno danes mi je kolegica rekla, da se njena tamala sploh ni slinla, preden je dobila zobek. tako da ja, očitno je možno. user posted image

ja ene 20 minut je pomoje dovolj ( nikoli še nisem na uro gledala)jaz je ne dajem s kropirejm, ker naša tega ne mara, sem jo pa kombinirala s piščančjim mesomuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
27.10.2009 16:57:52   
trinity22

felix, meni se ne da do velenja... kdaj se to dobite? v petek? čakaj da preverim, kak daleč je velenje. si mogoče še premislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lenčina user posted image user posted image zihr maš bistveno bližje kot midve z yanio, prideva pa verjetno enkrat naslednji teden, po prvem.

ni daleč, ziher imaš bližje kot Felix in Yaniauser posted image  če sem se jaz vsaki dan vozla v službo gor, pol že ni dalečuser posted image  če boš imela čas, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
27.10.2009 16:58:01   
trinity22

joj, ste zapele s to hrano user posted image . Se čisto strinjam, enim se prekleto mudi. Valda, da user posted image ne bo želel več mleka in otroku prilagojene hrane, ko poskusi enkrat te okuse, ki dokazano zasvojijo. Ene mamice uvajajo tako hrano, ki je jaz še mojima tavelikima ne ponudim. Jao, res! Pol se pa čudimo, da je danes tolk bolezni. Jaz verjamem v moč zdrave prehrane in srčno upam, da bom dala mojim otrokom dobro popotnico za življenje kar se hrane tiče. Če pa bodo kot odrasli ubrali svojo pot, pač ne bom mogla več vplivat. Ampak vseeno upam, da se jih bo kaj prijelo.

Julam, nič ne lupi!!!!..še pri koncu ne sme biti čisto odrezana preveč v meso pese, ker drugače tam ves dok ven uhaja...kuhaj jo ene 30 minut, potem malo počakaj da se malo ohladi in olupi...moj jo je kot vsako drugo zelenjavo....mogoče krompir, pesa in mesek, ali pa še kaj dodaj zraven....

no vidiš tak pa jaz še nisem probala, bom naslednjič jih še imam nekaj na balkonuuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
27.10.2009 17:13:09   
felix7

felix, meni se ne da do velenja... kdaj se to dobite? v petek? čakaj da preverim, kak daleč je velenje. si mogoče še premislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lenčina user posted image user posted image zihr maš bistveno bližje kot midve z yanio, prideva pa verjetno enkrat naslednji teden, po prvem.

user posted image user posted image user posted image  to si pa tko napisala, kot bi se to dva penzionista menila, a veš, po penziji pa malo na kakšen izletuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

a tud na morje prideta en dan? user posted image bomo naročili lepo vreme.

ja, če že greva na štajersko, morava pol še na primorsko, da bo stvar uravnotežena user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
27.10.2009 17:25:32   
felix7
še eno vprašanje - koliko vas je otroke že dalo v avtosedeže?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
27.10.2009 17:26:19   
spps

jaz ga mam še v jajčki-smo jo mal raztegniliuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
27.10.2009 17:32:25   
felix7

sej jest ga mam tud, samo zadnjič je bil pa v bundici, je bil pa res čist zaštofan tam v lupinci user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
27.10.2009 17:32:44   
spps
a je že zima?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
27.10.2009 17:33:28   
spps

sej jest ga mam tud, samo zadnjič je bil pa v bundici, je bil pa res čist zaštofan tam v lupinci user posted image
je bolj varna-so bolj fiksiranaiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?