Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 22:21:04
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 DOBRA DRUŽBA SE BO DOBILA NA OBALI Sobota 21.11.o9: Kruce Fiks & family - Lana & family
BEBIII & family BarbiG &? gigi1? mausikaa & family aqua77 - miklarom & family
- bilka & ?
- Hedviga tud še deca žica
- Blanč bo doma sestank sklicala
- BB verjetn
- mišmiš verjetn
.... če želiš probat žižole se pofočkaj na seznam pa pridi probat, ti nebo žal
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.10.2009 7:30:44
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, evo najprej ena kavica, potem pa...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.10.2009 15:00:00
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Mikla the best novička dneva ... sem full vesela tega vajinega napredka ... lej pa bo le veljalo da gre v TRETJE RADO ... že držim pesti na vseh tačkah Se podpišem! tudi jaz se podpišem no moja se je najavila, seveda si je izbrala najboljneprimern čas, a ni mogla počakat do ju3 zvečer?? no bom preživela...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.10.2009 15:44:45
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Sorčy Grety!!! Kak sem Vaju lahko spustil? Kaka fešta pa bi bila brez vaju
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 24.10.2009 16:34:12
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Sorčy Grety!!! Kak sem Vaju lahko spustil? Kaka fešta pa bi bila brez vaju ma halo, kruce, to te bo pa drago koštalo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.10.2009 10:12:16
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Sorčy Grety!!! Kak sem Vaju lahko spustil? Kaka fešta pa bi bila brez vaju Ah daj noooooooooooo , a kakšna fešta brez naju ?????????? ... ja najbolj normalna in dobra, le da dveh ni, pa tud če ju kdo pogreši, je to v prve pol ure, pol se pa človek začne zabavat in družit (hvalabogu), pa mogoče pol na konc al pa drug dan kdo reče "škoda k jih ni blo" ... tako da se ne rabiš opravičevat ker nisma nič zamerla in ti posledično nimava kej oprostit ... pa sej ni rečeno da prideva ... je en velik ČE, torej fešta BO v vsakem slučaju z Z al pa z BREZ .. lavjuol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.10.2009 14:07:52
|
|
|
|
lana70
|
Mi smo pa voziček pripeljali domov, ma halo!!! Že dve uri ga furam tuki okrog teh vogalov po bajti , je prav carski!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 25.10.2009 18:12:22
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Mi smo pa voziček pripeljali domov, ma halo!!! Že dve uri ga furam tuki okrog teh vogalov po bajti , je prav carski!!! Draga moja, kaj nas hočeš žejne pripeljati okrog vogalov?? Slikco brž!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 8:26:37
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj a ni danes krasen dan, ko so počitnice mi pa v službi no pa še jutranja doza kavice za vas...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 9:21:24
|
|
|
|
gigi1
|
Helou konzervice in konzervek Kako smo danes? Aquico pogrešam Lana za voziček. Mora bit pa res makina Bebiii dej povej kaj prinesemo? Kako je sploh mišljeno? Kot piknik? Pa žižole nabiramo? Pivo v potokih (itak ) razen, če bomo glih po ETju (v tem primeru blajfraj ) Bety a nam privoščiš še kakšno slikico? Pa napiši malo kako se rihtate Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 9:27:55
|
|
|
|
miklarom
|
gigi - ojla BEBIII - ja povej kaj prinesti, ja pa žižole bomo nabiral, da jih pol mal na šnops namočim in naredim dober likerček mismis - thanks za kavico
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 9:33:02
|
|
|
|
gigi1
|
Miklca ojla tu ju tu Bebiii pa recept za žižole nam kar prej napiši, da se ne bomo potem lovili v stilu kolk žižol in cukra na kolk litrov šnopija
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 10:44:13
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE neodkrita (46) M ne pričakuje 27.10. Grethy (44) M ne pričakuje 14.11. V POSTOPKU BarbiG (34) UZ 06.11. Mišmiš (34) UZ 02.11. NOVI KROG Pogum (36) + nov postopek januarja Miklarom (37) ETZ ferbuarja BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (20T) rezultati AC super NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.10.2009 10:50:01 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 14:08:09
|
|
|
|
neodkrita
|
Pozdravljene! Samo, da povem, da je moje že konec!! Tako! Zdaj pa tudi jaz vem kako zgledajo Žižole, sem jih zadnjič po TV videla. Ko ste se pogovarjali o njih je prej bila to zame znanstvena fantastika hahahaha.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 15:37:01
|
|
|
|
mismis
|
glede na to, da je Miklarom dobila zeleno luč za (mimo grede, ali si ti tudi fejst bukova ), vam dam malo stimualcije... kot že rečeno, vse vam prepustim, toti ta zadnji je pa moj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 15:52:45
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - hvala za stimulacijo bo fajn pomagalo ,ja sem fejst bukova , a spet bi rada ta zadnega mela, madona jih jočeš veliko
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 15:56:12
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom mismis - hvala za stimulacijo bo fajn pomagalo ,ja sem fejst bukova , a spet bi rada ta zadnega mela, madona jih hočeš veliko VEDNO ISTEGA, zvestoba do groba, to je podobna situacija kot s heinekenom (evo tu clue za FB)
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 16:44:42
|
|
|
|
gigi1
|
Evo sem se prišla mal poslinit Neodkrita tale je pa fejt prehitela . Upam, da bo naslednji mesec drugačna zgodba.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 19:14:20
|
|
|
|
alpog
|
Zdaj pa tudi jaz vem, kaj so žižole! Sem tudi vidla na TV! Neodkrita, se vidi, da sva daleč od tam, kjer rastejo. Jaz sem prvo mislila, da je neki, kar zadane!
< Sporočilo je popravil alpog -- 26.10.2009 19:16:40 >
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 20:38:43
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Zdaj pa tudi jaz vem, kaj so žižole! Sem tudi vidla na TV! Neodkrita, se vidi, da sva daleč od tam, kjer rastejo. Jaz sem prvo mislila, da je neki, kar zadane! Saj zadane ko so namočene...... Kolikor sem seznanjen jih takrat ne bo več moč obirati, to se naj bi dogajalo te dni....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 20:44:20
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miklca ojla tu ju tu Bebiii pa recept za žižole nam kar prej napiši, da se ne bomo potem lovili v stilu kolk žižol in cukra na kolk litrov šnopija Bom jaz napisal zdaj recept za FRUTABELO! Sestavine; Domača slivova marmelada Tuševi kosmiči s sadjem (za v jogurt) Bela (ali črna) čokolada Marmelado na grobo zmiksamo, tako da ostanejo manjši koščki sliv Nato jo 10min pogrevamo na grelni plošči. Če ocenite da je marmelada prepusta ji dodate kak deci vode zatem pa vanjo umešamo kosmiče. Na pekaču (temle iz pečice) stegnemo peki papir in nanj nanesemo "maso", ki jo stegnemo po celem pekaču. Čezenj prekrijemo ponovno peki papir in zadevo zvaljamo s valjarjem za stegovanje testa. Ko se stvar shladi ćez polijemo belo čokolado za kuhanje (lahko tudi črno) Dobro je!
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 26.10.2009 20:55:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 21:09:21
|
|
|
|
gigi1
|
O Krucek. Bravo za recept Lana, Fida, Gretka vaš ljubljenček je glihkar na kanalu A. Sam zato sem lapa prižgala, da vas opozorim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 21:17:51
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
A tuki ste tut...madona pohn RR vas je Pozdravljene soborke... Pa kje dobite vse te smajlije...za crknt od smeha...tista šprica...hehehehehehe...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 26.10.2009 21:41:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 O Krucek. Bravo za recept Lana, Fida, Gretka vaš ljubljenček je glihkar na kanalu A. Sam zato sem lapa prižgala, da vas opozorim ne moti, jaz sem home alone in se Butleriram s temle...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?