Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:34:23
|
|
|
|
mismis
|
Lana, seveda ni bilo dekolteja, no vsaj ne prav globokega, če sem šla Tomija gledat. Veš, da nisem hotla, da se dete zbuni in išče zizo pri napačnem človeku Žižek, no fight, me je naš prepričal, da prepustim Colina kar BarbiG. On pravi, naj ga kar ima starca, mi imamo pa zdaj mlajšega samomulatorja evo ga...kaj bolj možatega kot moški na konju, ves prešvican, da ne govorimo o ...?
< Sporočilo je popravil mismis -- 10.10.2009 11:35:09 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 11:57:19
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu še dobro sem se že bala, da bo Reby
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 12:20:34
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Grethy (44) M ne pričakuje 08.10.??? mausikaa (40) M ne pričakuje 14.10. V POSTOPKU BarbiG (34) začetek špikanja 11.10. Fidolina (42) UZ 12.10. Mišmiš (34) začetek špikanja 18.10. NOVI KROG Pogum (36) + nov postopek januarja BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE omladinka Lana70 (39) (17T) rezultati AC 19.10. NAŠI ZAKLADKI HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 10.10.2009 12:21:54 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 12:44:41
|
|
|
|
Abra
|
Uuuu, tuki pa dogaja ne bom nobeni v zelje hodila, ker nimam energije za roke polagat Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 13:40:08
|
|
|
|
aqua77
|
No pa dopolnimo seznamček: Mišmiš: G. Butler Gigi1: G.Harold Grethy, lana70 , Fidolina , (Grethy, lana šcccc, šccc ) : A. Banderas Kajšica: V. Diesel BarbiG: C. Firth Mausika: R. Pattison Alpog: Juanes aqua: H. Jackman sem se morala mal zraven uštulit...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 14:35:37
|
|
|
|
lana70
|
..khm, sam poglej, kakšen pogled mi je namenil....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 14:38:34
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana verjetno bodo v ponedeljek poklicali. Če ne, ne bo nič hudega, če jih pokličeš. Saj se zavedajo, da je težko čakat na te izvide. upam, drgač pa pokličem....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 16:38:34
|
|
|
|
alpog
|
Gigi, prav to slikco sem gledala, pa je nisem znala dat sem gor! Hvala, da si to storila namesto mene. Pa saj je recimo Tonček tudi ogleda vreden, pa še kakšen drugi... Skratka - pri tehle dedcih pa res ne bi bilo greha, a ne?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 16:40:18
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Daaan Fidolina, Gretka bi pa res rada vidla v živo to polaganje rok Tuki se mi zdi neki sumljivga ! Bolj ko berem - bolj se mi zdi, da je najboljš, da se čimprej poberem. za neki časa v ilegalo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 16:46:10
|
|
|
|
Fidolina
|
Pa Krucejevi hehehehji, pa kajsicini, pa...... .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 16:48:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pa Krucejevi hehehehji, pa kajsicini, pa...... . ah, saj ni nič takega, samo večina nas se že pozna z Gretko. Nič drugega, samo to
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 16:57:29
|
|
|
|
BarbiG
|
No vidte, vse je za neki dobr. Včeri, ko se je vnel tak fight okol ta fejst dedcev, nisem pršla nč sem gor pogledat - ni blo cajta , pa imam vseeno svojega Collina še zmeri. In to brez fighta. Veš mismis, doma mam mlajšga tko da za ravnovesje morm tud kakšnga šarmantnega gospoda tkole met.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 17:16:49
|
|
|
|
mismis
|
Barbi, ja kar imej ga, ti ga odstopim, če sem ti že dr. D vzela čeprav moram priznati, da se mi čudno zdi, ko preberem, da je nekdo drug napisal "moj" Colin.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 10.10.2009 17:38:36
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Barbi, ja kar imej ga, ti ga odstopim, če sem ti že dr. D vzela čeprav moram priznati, da se mi čudno zdi, ko preberem, da je nekdo drug napisal "moj" Colin. Jaz na tvojem mestu ne bi bila tako prepričana glede dr. D-ja. So mi ga zanč že sestre same od sebe začele iskat namesto mene. Sam mal čudn filing je bil, ker so ga iskale tud za mojga možeka. Tko da tole res postaja malo srhljivo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.10.2009 10:00:10
|
|
|
|
lana70
|
ooo, eno lepo nedeljo vam želim vsem skupaj...pri nas je sonček in toplo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.10.2009 10:14:52
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan, tudi jaz želim vsem skupaj eno lepo nedeljo, uživajte kar se le da
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.10.2009 10:53:27
|
|
|
|
Naska
|
Živijo, jaz sem pa že kar dobila . V ponedeljek smo prekinili in evo ti jo včeraj... jutri grem pogledat FSH. A so že kateri prekinili špikanje pa je potem tako hitro dobila.? ajd lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 11.10.2009 20:18:59
|
|
|
|
mismis
|
samo toliko, da nas malo dvignem, smo že skoraj na drugi strani Lep večer še naprej
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 5:42:57
|
|
|
|
miklarom
|
jutro! no danes vam pa jaz malo postrežem s kavico
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 8:02:03
|
|
|
|
pikica36
|
dobro jutro vauuu... ve pa ste čist po mater pa ja ni pomlad, da vas tako razganja , no ampak moram pa priznat , da paše v ponedeljek zjutraj si malo očke spočit vidim da se dogaja 100/h, pri nas tud gužva za znoret, da še nimamo prav časa lana - že kaj novic?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 8:36:36
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Včeraj je padla prva špika. Vsem želim en lep dan, pa čeprav deževen.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 9:17:33
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, BarbiG, še tukaj čestitke za prvo špiko Lana70, a danes kličemo??? Msili in pestke samo zate a se samo meni zdi, da je tale vikend miil kot blisk, malo pospraviš bajto, kaj skuhaš, greš v gozd po gobe, pogledaš kakšen film in evo je že ponedeljek tukaj Pa spet šiht, ma kr neki Kako ste ostale preživele kaj vikend.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 9:35:37
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Lana mislim nate Mausika si si pa zbrala stare filme, kjer sta še dobro zgledala . No, Mel še vedno dobro zgleda. DD je pa že fejst ovenjen. Aqui nej slabo kar je dobr Mišmiša ja...je kar prehitro minil tale vikend Barbi za prvo špiko. Naj bo postopek uspešen Naska res ne vem. Meni HB še niso prekinili postopka. Mi je pa nekako logično, da M pride relativno zgodaj. Možno je, da si imela čisto prezgodnjo ovulacijo in je sploh niso mogli ujeti. Ali je sploh ni bilo in se telo sedaj čisti od hormonov. Miklca hvala za kofi. Me je fino prebudila v to kislo jutro. Pikica kako si? A tvojga favorita poznamo? Upam, da bo dan kljub vremenu lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 12.10.2009 9:44:00
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausika si si pa zbrala stare filme, kjer sta še dobro zgledala . No, Mel še vedno dobro zgleda. DD je pa že fejst ovenjen. DD je samo in edino v tem filmu dober...sem vsa navdušena rentala en DVD kjer je tudi igral in bla tko razočarana, da ne znam povedat kolko drugače pa pri nas še kar vedno čakamo je še kar ni, pa tudi videti ni da bi se kaj kmalu pojavila...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?