Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 9:03:43
|
|
|
|
gigi1
|
Helou konzerve in konzervek Kaj dogaja? Neki se mi slabo oglašate zadnje čase. Dejmo mal akcije! A moram spet stimulacijo gor popat? Miklca sem neki razmišljala. Mislim, da te nima kaj skrbet, ker je še ni. Verjetno traja nekaj časa, da se hormoni spravijo k sebi. Še malo pa greš na posvet . Povprašaj jim malo o tem. Krucek kako ste? Barbi ja tudi aspirin . Mene moj tudi malo čudno gleda zadnje čase, pa ne zarad terana. Me je neka čudna pohota zagrabla . Ne vem če ni Gale krivec , al je pa kriza "srednjih" let Mausi nostalgija ja Mišmišu jutrčka
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 9:10:17
|
|
|
|
miklarom
|
JUTRO! Mismis - ja, ja mal se gremo sprostit, da is mal živčke umirimo pol pa ima da nam rata. In tebi kako gre špikanje, vredu? Gigi - ja sej bom vprašala kak je zdraj s to , ker dokler je ni tako in tako ne morem v postopek Barbi - a je še ni vsem ostalim lep sončen dan
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 10:20:16
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom, hojla. Žal je še vedno ni.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 14:38:12
|
|
|
|
Fidolina
|
vsem, ki bi rade , da pride. Vsem, ki ne , , da ne pride. Ja, smo kar zanimive. Pohotna Gigi- a že kaj odštevaš dneve do začetka ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 14:42:17
|
|
|
|
mismis
|
Vidim, da moj 40+ neki štrajka, a čem nas malo dvigniti... če se ne motim, je tale mladič eni všeč, a se motim??? za tega vem, kateri je všeč, ti ti pohotnica naša ma kaj, ko se tala naš ata tako nerad slači Aqua, poglej na teli slikici sta spet skupaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 15:00:27
|
|
|
|
gigi1
|
Čakte se, čakte.. boste še vse v mojo cerkev prišle (beri leta ) Mišmišu a sem ti dans že povedala kolk te mam rada? Jp, pa sem Sam ne vem kaj se tala naša Aqua štuli čist povsod zraven Fidolinca kdaj je ET? A si že kaj klicala?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 16:43:06
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - ti češplja ti, kak me ti tracaš s temi fajnimi dedci , bom mogla začet res , če ne me bo še pobralo od samega gledanja
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 17:19:16
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi ja tudi aspirin . Mene moj tudi malo čudno gleda zadnje čase, pa ne zarad terana. Me je neka čudna pohota zagrabla . Ne vem če ni Gale krivec , al je pa kriza "srednjih" let žižet draga, kaj za ene recnije pa ješ??? Kam je pa zdrsnil naš seznamček za žižole??? Drugače pa smo mi imeli danes pregled, bebica je spala, mal sem jih slišala zaradi kil, ma halo, v enem mesecu sem šla gor 4 kg!!!! Ni mi jasno odkod .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 17:47:33
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla a ne, a ne? Men bo moj kar ušou . Kolk časa pa morta še abstinirat? Lanči Maco pa vitaminčke. Ampak mislim, da ni zarad tega . Mišmiš ONA je kriva, ONA! . Al pa Razočarane gospodinje za pregled. Za kilce pa nič bat, saj bodo šle dol
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 18:22:43
|
|
|
|
Fidolina
|
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 20.10.2009 18:37:49
|
|
|
|
miklarom
|
gigi - pojma nimam kolk dolg še ne smema abstinirat. bom naredla mal prekrška,pa bom užgala eno akcijo, k če ne se mi bo zroralo, če bom gledala te slikice k jih nam mismis gor popa , mi že učke okol letijo saj res kje je seznamček za žižole, a bo zdaj al kako, jaz se že veselik in komaj čakam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 7:36:31
|
|
|
|
miklarom
|
dobro jutro,češplje!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 8:54:36
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Miklarom, hvala za kavico, še bolj bi teknla, če bi mi jo kdo prinesel v posteljo BarbiG, a je prišla? , ti pa moram povedati, da se tudi mene počasi loteva tale S.fact, že čutim rahli glavobol in občasne slabosti. Žižek, ja ja, mismis je kriv za vse , saj vem, da moramo imeti dežurnega krivca, ampak a moram res to biti vedno jaz Kruce in Lana, kje sta vidva zadnje čase? Fidolina, kdaj pa imaš ET?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 9:28:04
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Mikla, če prav vem naj bi bil dovolj 1 mesec, če ni krvavitev in če se dobro počutiš. Pa vseeno raje vprašaj. Ko dobiš zeleno luč te bomo pa res začele bombardirat s stimulacijo . Daj nam še zaupaj kdo je tvoj favorit Mišmišu saj za take stvari si pa rada kriva, a ne? Lupčke vsem in lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 10:36:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu saj za take stvari si pa rada kriva, a ne? Lupčke vsem in lep dan ja no
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 10:43:29
|
|
|
|
mausikaa
|
o Mismis, hvala za stimulacijo...sem očke spočila...zdaj bom težje delala, mater pa še moj ma še vedno gips na nogi sej načeloma imamo kar isti okus - se pozna da smo vse približno istih let...očitno smo v drugi puberteti in evo še ena stara: http://meandthegirlfromclapham.files.wordpress.com/2009/03/mr-darcy.jpg
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 10:43:40
|
|
|
|
ledenka
|
sem vedla, da moram sem prit pogledat njami! govorim seveda o kavici, hehehehe
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 13:20:29
|
|
|
|
lana70
|
...hm pa sploh ne vem če je tapravi, se mi zdi, kot da jih enih par manjka????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 17:58:18
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis .......40+ neki štrajka, a čem nas malo dvigniti... IZVIRNO SPOROČILO: mismis Kruce in Lana, kje sta vidva zadnje čase?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 17:59:06
|
|
|
|
miklarom
|
mismis - madona, ti bi rada kar v postlo postrežbo , si bi pa rada privoščila gigi- no bomo kar začeli , da ne bom predolgo na zgubi ,
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 20:10:03
|
|
|
|
Fidolina
|
Nič ne bo z ET. Sem izvedela že zjutraj, pa sem rabila čas, da se sprijaznim in da to napišem. Nič se ozirat name. Kar pogumno dalje. Rabim par dni, da se poberem. Nisem tak zelo odprt človek, kot ste večina vas. Moram to sama prebolet. Bom hitro vredu. Ve pa bodite tudi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 21:19:31
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Lepa, lepa, najlepša. Ja kolk mate pa pri vaši hiši lepo pupo!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.10.2009 23:33:00
|
|
|
|
gigi1
|
Fidolina joj mi je žal. Upam, da se boš čimprej pregrizla čez to. Barbi je tečka prišla? barbara lepo te je videti. Kruce kakšna lepotička Mikla uživajta
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 7:40:01
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! tole kavo moram delit z vami
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?