Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 0:21:50
|
|
|
|
Grethy
|
Gigetka hvala za info pa za fotko, jaz sem žal tisti cajt še čist kej neinteresantnega zjala na šihtu tko da bi mi blo ljubše tole moje na tv-ju videt, ampak kaj čmo ... Lana, moj je skor dol padu k sem mu povedala da imaš voziček, predvsem zarad cene (originalne) ker si reučk nit ni predstavljal da to doseže take višave in pol je čist znoru, češ da so njemu njegovo rdečo strelico (beri: AX-a) ocenli na totalki za 350 EUR , pravi da se on pri meterdevetdeset čist udobno v njem vozi pa še kak mališan do trije v strelici in ne samo en mališan .... hahahha ... mismis ti kr popkej tele čedne boyse .... pridna pridna
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 8:38:28
|
|
|
|
Fidolina
|
Gigi , hvala za informacijo, ki pa sem jo žal prebrala šele danes, ker sem bila včeraj pripopana na TV ekran . Ga bo treba umit, ker sem ga kar mal poslinla . Sam tisti ženščini ne bi blo treba tolk po njem plezat ! Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 9:14:17
|
|
|
|
gigi1
|
Malenkost pupike Fida smo te pogrešale Tanja jp tukaj smo oldtajmerke, pa še nekaj pritepenih omladink Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 9:40:52
|
|
|
|
Fidolina
|
hvala enako. Malo sem odbluzila, teh nekaj dni , zdaj pa grem naprej - in se ne bom ozirala nazaj. Zmenit se moram z Rešem in spravit telo v dobro kondicijo. Hkrati moram biti pridna, imeti druge rada, in se tudi lepo imeti. To je moj plan.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 10:17:22
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj,... Gretka, seveda bodo še slikice, zgleda da samo jaz skrbim za zabavo v tej hiši Tanja_Jes, seveda nas je cela RR polna, smo se razširile kot virus Fidolina, lepo da si spet med nami. Pa za pogum in optimizem Kruce, thanks za recept, ga moram mojemu posredovati, da bo kaj skuhal kje pa je naše ta malo BEBIII? kdaj imaš ti ta izpit pa Aqua fali, jaz ji pa tako veselo popam fotke njenega miljenca
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 11:10:40
|
|
|
|
gigi1
|
Fida dober plan Mišmišu en malček pa tud jst skrbim za zabavo pr bajt, kneda
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 11:19:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Fida dober plan Mišmišu en malček pa tud jst skrbim za zabavo pr bajt, kneda seveda, you're very helpfull evo nagrade...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 11:29:51
|
|
|
|
gigi1
|
Mišmišu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 11:37:48
|
|
|
|
mismis
|
hvala, hvala, hvala tega tudi dobiš, bosta lahko z skupaj gledala, se mi zdi, da bi ta znal biti tudi njemu všeč (film mislim)
< Sporočilo je popravil mismis -- 27.10.2009 11:38:17 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 11:59:25
|
|
|
|
Grethy
|
Mačke odoh jaz na šikt
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 12:15:31
|
|
|
|
miklarom
|
mismis in gigi- ooo, pridne ste ni kaj, vidve kar popajte dedce gor, jaz jih bom pa uporabljala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 12:16:11
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Mačke odoh jaz na šikt pa ne preveč delat, da ne boš zvečer zmatrana
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 12:28:01
|
|
|
|
BarbiG
|
Hojla. Vidim, da ste včeri spet imele foto sešn, ki sem ga jasno zamudila. Mah, včeri me je pobral že ob sedmih, ker me tale viroza zdeluje u nulo. In sem spala dvanajst ur. Tko da dobr, da mam tko zlatga moža, da je zvečer in zjutri spedenal otroke, ne da bi jst kej vedla o tem. Včeri sem imela kontrolo na GK in so mi še za dva dni podaljšal suprefact, ker mam na eni strani še vedno endometrij 6 mm, ampak jutri pa pade že prva doza Gonala. Je bla pa včeri Bokalova ful hitra, je začela z UZ-ji že okol sedmih in ko sem prišla mal pred pol osmo, je bila čakalnica že skor prazna. V kabini pa tud nisi imel nobenga časa - ne za slečt in ne za oblečt. Ampak je bla pa dobre volje in mi je brez problemov dala Gonal in ne Menopurja. In sem bila res ful zadovoljna. Naslednji UZ pa imam 6.11.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 13:38:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja jp tukaj smo oldtajmerke, pa še nekaj pritepenih omladink Aaaa....oldtajmerke...e to pa jest nisem...se ne dam kr tko...mi boljš sede bit omladinka... če mene kdo vpraša koliko sem stara...rečem: "Dvajset sem že bila " hi hi hi ...no...trojka je pa tut že namesto dvojke . Gigi....v popku, v popku !!!! Če veš kaj ti hočem povedat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 15:18:40
|
|
|
|
lana70
|
evo, takšen je naš mulcwagen, bi rekla mismis...samo da je rumen, obrobljen z vijoličasto barvo..sem ga dobila na bolhi zelo ugodno, tako da smo malce prehiteli te nakupe....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 16:52:09
|
|
|
|
Fidolina
|
No, da se še jaz malo pobaham - tak je pa naš. V Ferrari barvi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 17:16:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Lana ne smeš zamerit, da se mal pohecam, To gre vse na moj mlin. Voziček pa izgleda zelo lep, praktičen, stabilen in takšen, ki kar čaka, da bi koga vozil. Če ga toliko furaš, pazi, da bo "ob času "še uporaben .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 17:58:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 evo, takšen je naš mulcwagen, bi rekla mismis...samo da je rumen, obrobljen z vijoličasto barvo..sem ga dobila na bolhi zelo ugodno, tako da smo malce prehiteli te nakupe.... ja kolk ste pa vi nobl
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 17:59:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina No, da se še jaz malo pobaham - tak je pa naš. V Ferrari barvi. Ti ga pa pihneš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 18:00:57
|
|
|
|
gigi1
|
Tanja aha.. a prej je bila pa tam verižiča, al kako? Pa kako ti to čez joške gledaš? A konkuriraš za mis big bubis?? To je pa naša Mišmiš že odnesla prvo nagrado
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 18:28:21
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina No, da se še jaz malo pobaham - tak je pa naš. V Ferrari barvi. Takle bi pa tudi pri naši hiši prišel prav
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 18:36:45
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina No, da se še jaz malo pobaham - tak je pa naš. V Ferrari barvi. Takle bi pa tudi pri naši hiši prišel prav Jp, pri nas tudi
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 19:11:01
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Aja, Mišmiš nisem vedla... ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 19:21:33
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Aja, Mišmiš nisem vedla... ... kako nisi vedela, saj veš, da je treba pred vsakim UZ-jem urediti spodnjo frizuro
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 27.10.2009 20:25:45
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Aja, Mišmiš nisem vedla... ... kako nisi vedela, saj veš, da je treba pred vsakim UZ-jem urediti spodnjo frizuro Hm. V te namene bo treba najbrž kakšno močnejšo, k naša (več kubikov). Ta vleče sam kratke pa tanke .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?