Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 8:05:50
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Gigi, ja je prišla in se mi kr rola od veselja. Zgleda, da so litri terana pomagal, pa zadevanje z aspirinom zraven tud. Sam ne me vprašat, kaj si je moj mislu, ker se mi po njegovem zadnje čase kr cufa.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 8:47:06
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro, sem že mislila, da danes ne bo jutranje kavice evo pa še enega za družbo http://wetmen.provocateuse.com/images/photos/colin_farrell_04.jpg tak žalostno gleda da ga bo treba malček potolažiti, kakšna prostovoljka? no mi še čakamo...je pa res h***č. ko jo čakaš jo ni, ko jo pa nočeš dočakat pa je... no lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 8:47:56
|
|
|
|
mausikaa
|
Kruce kako imate lepo pupiko...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 9:17:44
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! tole kavo moram delit z vami ajsi - da mi takle dec sedi v kavi, jo pa kar cel dan pijem,
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 9:28:05
|
|
|
|
gigi1
|
Mausi a si tole mislila? Pa spet se Aqua neki zraven štuli Barbi za Fida si kaj boljš? Mikla jaz bi pa tega piškotka kar skoz not pomakala Vsem želim lep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 10:24:57
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mausi a si tole mislila? Pa spet se Aqua neki zraven štuli jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 13:50:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Nič ne bo z ET. Sem izvedela že zjutraj, pa sem rabila čas, da se sprijaznim in da to napišem. Nič se ozirat name. Kar pogumno dalje. Rabim par dni, da se poberem. Nisem tak zelo odprt človek, kot ste večina vas. Moram to sama prebolet. Bom hitro vredu. Ve pa bodite tudi. ajaj ajaj, kakšna slaba novica
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 14:48:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
Fidolina žal mi je zate Nič punce bodite mi dobro, grem vprašanja iz Ekonomije izpisat pol pa odgovarjat na njih- 180 vprašanj- to je preveč zame Upam, da se že pripravljte kej na fešto hitro gre cajt Komaj čakam Uživajte, pa pa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.10.2009 15:45:23
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro! tole kavo moram delit z vami ajsi - da mi takle dec sedi v kavi, jo pa kar cel dan pijem, pr takem decu jaz kave ne rabim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 8:34:30
|
|
|
|
mausikaa
|
madoniš ste še vse v postelji?? sej vem da vas je tale fantiček v kavi zmedel, ampak bom padle na drugo stran tko da kavica čaka...pa še petek je - aleluja...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 9:39:39
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo ena "normalna" kava Mikla dobro se zmenita danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 11:34:22
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa madoniš ste še vse v postelji?? sej vem da vas je tale fantiček v kavi zmedel, ampak bom padle na drugo stran tko da kavica čaka...pa še petek je - aleluja... ja, petek je, ma jaz imam petek vsak dan... , mikla, vsaj zrihti!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 12:20:32
|
|
|
|
mismis
|
še jaz, še jaz, vsem želim prav lep PETEK Miklarom, ti pa se dobro zmenil danes
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 12:20:48
|
|
|
|
Grethy
|
Jaaaaaaaaaa, sveti petek je ... sveti zato ker je zame vsek petek sveti saj smo na skrajšanem delavnem cajtu ... razen če ni kakih nahitrco sprememb hahahah vidim da se nam dogaja in tudi kaj slabega vmes kot naš fidolinca ... pej no kam gre ta nefer svet ... matr sem jezna ... jaz sem z rahlo zamudo odtekla svojo rdečo reko ... zdej pa počas spet hopa cupa ... Lana dons pa lublana a ???? good luck !!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 12:45:01
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Lana dons pa lublana a ???? good luck !!!! ...ma reši me samo garmin , javim....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 14:50:01
|
|
|
|
miklarom
|
sem že iz posveta v MB, in sicer imam zeleno luč za štartanje pingvinčkov že takoj po novem letu , se pravi v Januarju, sam sem se odločla da grema v Februarju, ker grema še prej malo na oddih v gore na smučanje pol pa po pingote. Smo se pa tudi dogovorili z zdravnico, da pri naslednji nosečnosti, mi bo našla najboljšega porodničarja pri njih, kateri mi bo takoj ob pozitivnem testu naredil cerklažo in me skos on vodil celo nosečnost, da bo vse o.k. sma bla full vesela tega. Naredila mi je tudi UZ, in je vse vredu in v nekaj dneh moram že dobiti . pa še nekaj: imama tud zeleno luč za , tak da mismis, ti sam popaj gor stimulacijo, zdej jih pa ne bom več sam gledala
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:05:00
|
|
|
|
Grethy
|
Mikla the best novička dneva ... sem full vesela tega vajinega napredka ... lej pa bo le veljalo da gre v TRETJE RADO ... že držim pesti na vseh tačkah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:25:14
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Mikla the best novička dneva ... sem full vesela tega vajinega napredka ... lej pa bo le veljalo da gre v TRETJE RADO ... že držim pesti na vseh tačkah Se podpišem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:38:23
|
|
|
|
gigi1
|
Mikla huraaa . Tolk sem vesela. Za zeleno luč sem pričakovala, da bo januarja . Tole, da ti bodo zrihtali najboljšega porodničarja me je pa res razveselilo . Bravo in uživajta po dolgem času v
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:40:14
|
|
|
|
miklarom
|
hvala obema , tudi midva sva full vesela Grethy - sam zdej mi boš pa res mogla prinest v Mcdonald's tvoj štrudel, da bo pomagal
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:45:24
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom hvala obema , tudi midva sva full vesela Grethy - sam zdej mi boš pa res mogla prinest v Mcdonald's tvoj štrudel, da bo pomagal Oh pa sej ne rabi glih bit od donalda kafič, je lahko tud kej druzga, ti sam povej kdaj, madona zej je sezona buč, bomo namest helovina rajš štrudl spekli, pa pol vpili HELOU dej VIN ... če to pol nau pomagalo ... tole je blo pa čist v štajerskem duhu ... Mikla tko si bliz pa vendar te še nisem uspela srečat, sva pa baje taki dobrovoljni deklici z okroglim nasmehom ... sva že the best frendici
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 15:58:16
|
|
|
|
miklarom
|
ja itak da sma že the best frendici, sej mogoče sma se pa že kje vidle, pa ne vema. No se boma v kratkem nekje dobile, kako rekle in mal nasmejale , lahk se nama pa še katera pridruži a ne
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 16:52:10
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Če ne prej pa 21.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 17:27:58
|
|
|
|
miklarom
|
21... pa ziher, to bo še fajn , sam mormo se zmen kje in kdaj se dobimo
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.10.2009 18:24:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dober večer Vidim, da se imate kar zabavno Sem vam poslala po ZS, pot do Šalare, kjer se bo odvijala fešta, prosila bi samo, da tudi drugim posredujete, ker mi je začelo štekat ZS Upam in res bi rada da vse pridete, saj sem se z vami imela res fajn Sedaj pa šibam, bom še prišla mimo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?